İş hayatının omuzlarımıza yüklediği stres ve büyük şehirlerin koşturmaca ve kaos ortamı yıl boyunca hepimizi çok yıpratıyor. Bazen yaşadığınız şehirden uzaklaşarak kendinizi doğanın kollarına bırakmak ve yeşillikler içinde oksijen depolayabilmek için can atıyoruz hepimiz! Bu noktada en iyi seçeneklerden bir tanesi yakın bölge otellerinde kısa bir tatil kaçamağı yapmak kuşkusuz. Yaşadığınız şehirden fazla uzaklaşmadan kendinizi doğanın tam ortasında bulabileceğiniz bu özel yakın bölge otelleri evinize yenilenerek dönmeniz için aradığınız her hizmeti ayaklarınıza getiriyor.

Tatil Dükkanı Blog olarak bu yazımızda, Abant’ın en çok dikkat çeken tesislerinden Abant Köşk Oteli detaylı bir şekilde kaleme alıyoruz. Abant Gölü’nün hemen kenarındaki kusursuz konumu ile cennetten bir köşeyi andıran bu özel tesis, dinlenip yenilenmeniz için biçilmiş kaftan! Ek olarak, Türkiye’nin En İyi 10 Yakın Bölge Oteli başlıklı yazımızı okuyarak en iyi yakın bölge otelleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Abant Köşk Otel

Doğa harikasının ortasında, gerçek bir köşk düşünün! Şimdi de, orada kalabileceğinizi hayal edin. Abant Gölü’nün çok yakınında konumlanan ve muhteşem manzarası ile görenleri kendine hayran bırakan Abant Köşk Oteli, yeşillikler içinde huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceğin çok özel bir tesis! Hafta sonunu temiz hava ve doğal güzelliklerle taçlandırabileceğiniz Abant Köşk Oteli; internet cafe, fitness, jakuzi, hamam, sauna gibi hizmetleri de konuklarına ücretsiz olarak sunuyor.

Abant Köşk Oteli Konaklama

Abant Köşk Otel - Oda

İstanbul ve Ankara gibi Türkiye’nin en büyük şehirlerine yakın olması ve konuklarına sunduğu farklı alternatiflerle öne çıkan Abant Köşk Oteli, hafta sonunda muhteşem bir tatil kaçamağı yapmak için tercih edilebilecek en uygun oteller arasında bulunuyor. Eğer siz de yeşillikler içinde kendinize zaman ayırmak, bol bol oksijen depolayarak evinize yenilenmiş bir şekilde dönmek istiyorsanız aradığınız otel Abant Köşk Oteli diyebiliriz.

Abant Köşk Oteli Yeme-İçme

Konuklarına üç başlık altında yeme-içme hizmeti sunan Abant Köşk Oteli, Türk ve Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini tadabileceğiniz çok özel bir restorana sahip. Köşk restoranda muhteşem bir doğa eşliğinde kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Yine Abant Gölü manzaralı Köşk Bar’da ise içeceğinizi yudumlarken doğanın tadını sevdiklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz. Kış Bahçesi bölümünde ise Abant Gölü’nün üzerine doğru açılan iskelede sıcak ve soğuk içeceklerinizi içerek yenilendiğinizi hissedebilirsiniz.

Abant Köşk Otel Aktiviteler

Abant’ın belki de en özel konumunda yer alan Abant Köşk Oteli misafirlerine birçok aktivite olanağı da sunuyor. Abant Gölü etrafında yorgunluğunuzu unutabileceğiniz uzun yürüyüşlere çıkabileceğiniz muhteşem bir yürüyüş parkuru sizleri bekliyor. Doğa ile iç içe olmak isteyenlerin doğa yürüyüşleri yapabileceği bu özel tesiste beklentilerinizden çok daha fazlasını bulabilmeniz mümkün! Hem şehir stresinden uzaklaşmak hem de eğlenceli aktivitelerle yenilenmek istiyorsanız Abant Köşk Oteli sizleri doğanın tam kalbine davet ediyor.

Abant Köşk Oteli Spa Merkezi

Otelin Spa merkezi otelin yeni mimarisine uygun olarak dizayn edilen masaj odaları, genel jakuzi, modern sauna, soyunma odaları ve buhar banyosunun yanı sıra Türk Hamamı’ndan oluşuyor. Otelin her odasından Spa merkezine inişi sağlayan bir asansör bulunuyor. Bu lüks ve donanımlı merkezde Uzak doğu, İsveç ve diğer masaj kürleri uygulanabiliyor. Abant Köşk Oteli’nin tecrübeli SPA ekibi hem terapi, hem rahatlamak, hem de huzurlu bir tatil yapmak isteyen konukları Köşk SPA merkezine davet ediyor.

Abant Köşk Oteli Yorum

Her ne kadar İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı nedeniyle yakın bölge otelleri kategorisinde gözükse de tam anlamıyla bir doğa oteli olan Abant Köşk Oteli bir tatilden çok daha fazlasını bekleyenler için çok uygun bir tesis. Abant Gölü’nün yanındaki muhteşem konumu, yeşillikler arasındaki cenneti andıran görüntüsü ve çok daha fazlasıyla yenilenmek ve dinlenmek için harika bir tesis olan Abant Köşk Oteli sizleri de büyülü dünyasına davet ediyor. Aileniz ve sevdiklerinizle konaklayabileceğiniz lüks ve donanımlı bir tesise sahip olan otelde bol bol oksijen depolarken, spa merkezinde yenilendiğinizi hissedebilirsiniz. Eğer doğada olmayı seviyor ve şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak istiyorsanız Abant Köşk Oteli tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”6557″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz