Büyük şehirlere yakın ve doğası ile her ziyaretçisini kendisine hayran bırakan Bolu, gidip görmeniz gereken, Türkiye’nin en temiz havalı illerinden bir tanesi. Abant gibi güzellikleri bulunan, bunun yanında yılın dört mevsimine uygun harika tesisleri ile turistlere hizmet sunan Bolu’nun en güzel otellerinden bir tanesi de Bolu Koru Hotels.

Bolu Koru Hotels - Genel

Bu yazımızda sizler için bu tesisi ayrıntıları ile inceleyeceğiz. Siz de, bir hafta sonu kaçamağı ya da huzurlu bir tatil için, yakın mesafe illerden birine gitmek istiyorsanız; İstanbul ve Ankara çevresinden rahatça ulaşabileceğiniz Bolu, sizin için en doğru seçimlerden bir tanesi. Bolu Koru Hotels ise, tercih listenize ekleyebileceğiniz seçeneklerin başında geliyor. Ek olarak, Dört Mevsim Huzurun Adresi: Abant başlıklı yazımızı okuyarak bölge hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

16Konaklama Seçenekleri

Bolu Koru Hotels - Konaklama

Bolu Koru içerisinde konaklayabileceğiniz dört ayrı tipte oda seçeneği mevcut. Rahat ve huzurlu, aynı zamanda modern bir konaklama için sizleri düşünen tesisin sunduğu odalar, aşağıdaki biçimde belirtilmiş.

15Standart Oda

Bolu Koru Hotels - Standart Oda

95 Adet Standart kategorisinde odası bulunan tesisin en ekonomik seçeneklerinden bir tanesi bu. Bakıldığında, 17 ila 28 metrekareye kadar değişen büyüklükleri ve maksimum üç kişi kapasitesi ile Standart odalar, bir oda, bir de banyodan oluşmakta. Orman manzaralı Standart odalarda, siz de huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

14Deluxe Oda

Bolu Koru Hotels - Deluxe Oda

35-45 metrekare arasında, toplamda 46 adet bulunan Deluxe odalar, Bolu Koru Hotels’in özel seçeneklerinden. Bir çift kişilik yatak, bir oturma odası ve bir özel oturma köşesi ile taçlandırılan bu odada, büyük bir banyo ve sizi mest edecek bir orman manzarası ile karşılaşıyorsunuz. Geniş, modern ve huzurlu bir konaklama deneyimi için Deluxe odaları tercih edebilirsiniz.

13Suit Oda

Bolu Koru Hotels - Suit Oda

Tesisin 23 adet bulundurduğu Suitler, çoğu zaman kusursuz ve huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Bir çift kişilik yatak, şömineli salon, yatak odası ve duşa kabinli bir banyonun bulunduğu süitler, ayrıca harika bir jakuzi ile de taçlandırılıyor. Direkt orman manzaralı süitlerde, keyifli, kusursuz bir konaklama deneyimi yaşayabilir, ayrıca her gün jakuzi vasıtası ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz.

12King Suit Oda

Bolu Koru Hotels - King Suit Oda

Bolu Koru Hotels’in en güzel odası King Suit seçeneği, toplamda yalnızca üç adet oluşturulmuş ve seçkin konuklara hizmet veriyor. Çift ve tek kişilik olmak üzere iki yatak odası, şömineli harika bir oturma salonu ve masajlı kompakt duş alanından oluşan King Suit odaların büyüklüğü 65 ila 100 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kusursuz ve modern bir konaklama deneyimi için, tesisin direkt orman manzaralı King Suitlerini deneyebilirsiniz.

11Yeme – İçme

Bolu Koru Hotels - Yeme-İçme

Yarım pansiyon konsepti ile konuklarına hizmet sunan Bolu Koru Hotels içerisinde, akşam yemeği ve kahvaltı öğünlerinin yanında içecekler tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bolu’nun geleneksel lezzetlerinin yanında, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri açık büfe olarak tadabilmeniz adına, tesisin uzman şefleri özenle çalışıyorlar. Burada, hem çocuklarınız hem de sizler için sağlıklı menüler ve tatlar da bulabilmeniz mümkün.

10Hizmetler

Bolu Koru Hotels - Hizmetler

Tesis içerisinde sunulan hizmetler sadece yemek ve konaklama ile sınırlı değil, burada hem sağlık hem de huzur dolu bir tatil yapabilmeniz için hemen her hizmet sunuluyor ve sizler için bu hizmetleri derlemeye çalıştık.

9Bolu Koru Hotels’te Sağlık ve Spa

Bolu Koru Hotels - Sağlık Merkezi

Sağlık ve Spa konusunda Bolu’nun öncü otellerinden bir tanesi olan bu tesiste; Anatolia Spa & Wellness adı ile ayrı bir alan, Spa hizmeti almak isteyen konuklara sunuluyor. Bakıldığında, bu alan içerisinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve ücretli hizmetler mevcut.

8Su Yatak Odaları

Bolu Koru Hotels - Su Yatak Odası

40 Metrekare genişliğinde düzenlenmiş su yatak odaları, Bolu Koru Hotels’in ayrıcalıklı hizmetlerinden bir tanesi. Ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatmak, hafiflemek amacıyla kullanabileceğiniz bu su yatakları, suyun dinlendirici ve rahatlatıcı yönlerini keşfetmeniz adına tasarlanmış.

7Saunalar

Bolu Koru Hotels - Sauna

Tesis içerisinde iki farklı sauna hizmeti var. Birincisi, bitkili sauna olarak adlandırılıyor ve bitki türleri, kokuları ile taçlandırılıyor. Bir diğeri ise normal sauna olarak biliniyor. Her iki sauna alanını da ücretsiz olarak kullanabileceğinizi hatırlatalım.

6Hamam

Bolu Koru Hotels - Hamam

Geleneksel değerlere önem veren Bolu Koru Hotels içerisinde, hamam da oldukça güzel bir mimari ile düzenlenmiş ve burada temizlenirken aynı zamanda, kese ve köpük hizmetlerinden de faydalanabiliyorsunuz. Sıcak su eşliğinde temizlenmek ve bolca rahatlamak için, tesisin hamamını mutlaka ziyaret edin.

5Taş Yatak Dinlenme Alanları

Bolu Koru Hotels - Taş Yatak Odası

70 Metrekare büyüklüğündeki bu alan, huzur dolu zamanlar geçirebilmeniz adına tasarlanmış ve taş yataklar sayesinde hem eklemlerinizi rahatlatabiliyor hem de zihninizi dinlendirebiliyorsunuz.

4Havuzlar

Bolu Koru Hotels - Spa

Tesis içerisinde kapalı yarı olimpik havuz bulunuyor ve bunun dışında bir de açık havuz hizmetinizde. Her iki havuz etrafında da dilediğinizce dinlenmeniz için konforlu şezlong yataklar sunuluyor. Bu sayede, hem bolca yüzüp hem de dinlenmek ve huzur bulmak amacıyla bu şezlong yataklardan faydalanabiliyorsunuz.

3Fitness Merkezi

Bolu Koru Hotels - Fitness Merkezi

Hizmetler kapsamında değerlendirebileceğimiz son alan ise elbette fitness merkezi. Daha sağlıklı bir yaşam için her gün sporunu yapanlardansanız, son teknoloji donanımları ile Bolu Koru Hotels’in fitness merkezine bayılacaksınız.

2Aktiviteler

Bolu Koru Hotels - Aktiviteler

Bolu Koru Hotels, şüphe yok ki yaz sezonunda gideceğiniz pek çok eğlenceli tatil merkezinin coşkulu aktivitelerini barındırmıyor; ancak oldukça renkli ve huzurlu aktivitelerinin bulunduğu belirtilebilir. Bakıldığında, oyun makinelerinden oyun salonuna; paintball’dan futbol sahasına kadar pek çok aktivite alanını bulunduran tesiste; ATV ve dağ bisikleti de kullanabiliyor ve Bolu’nun doğasını keşfetmek adına yola çıkabiliyorsunuz. Kitap köşesi ve ormanın içinde yürüyüş parkurları da, yine huzur dolu aktivite alanlarından diğerleri.

1Genel Yorum

Bolu Koru Hotels - Genel Yorum

187 Odalık bir tesis olan Bolu Koru Hotels’te; doğanın ortasında huzur dolu bir tatil yapabilirsiniz. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen, konforlu odaları ve rahat yaşam alanları ile dikkat çeken; ek olarak muhteşem bir spa merkezi bulunan bu oteli sessiz, sakin bir tatil isteyen herkesin listesine eklemesini öneriyoruz. 

Kış Aylarının Masallar Diyarı Yedigöller başlıklı yazımızı okuyarak bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20325″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz