İstanbul gibi büyük şehirlere yakın olsun, ama doğa içinde olsun; çünkü bunaldık artık taş binalar görmekten; diyenlerdenseniz, Rizom Tatil Köyü, sizin için en doğru seçimlerden bir tanesi olabilir. Özellikle soğuk kış aylarında, hem termal su hizmeti sunabilen hem de tertemiz havası ile dikkat çeken Rizom, Yalova şehir merkezine sadece 10 dakikalık mesafede bulunuyor. İstanbul’dan Rizom’a gitmek ise yaklaşık bir buçuk saatinizi alıyor.

Rizom Tatil Köyü - Genel

Ailenizle, eşinizle, dostlarınızla; bir hafta sonu kaçamağı yapmak, bunun yanında hem dinlenip hem de eğlenmek adına gidebileceğiniz Rizom’u bu yazımızda detaylı olarak inceleyeceğiz. Ek olarak, Yalova’nın En İyi 10 Termal Oteli başlıklı yazımızda da hem bu tesise hem de pek çok tesise yer vermiştik.

13Konaklama Seçenekleri

Rizom Tatil Köyü - Konaklama

120 Standart oda, 34 aile odası, 98 Deluxe aile odası olan ve toplamda 252 odalık bir kapasitesi bulunan Rizom; her odasında klima, mini buzdolabı, duşakabin, saç kurutma makinesi ve 24 saat sıcak su hizmeti sunmakta.

12Standart Oda

Rizom Tatil Köyü - Standart Oda

En fazla üç yetişkinin kalabileceği standart odalar, her şey dahil konsepti ile sunulmakta. Bakıldığında, geniş ve yaşanılabilir bir alanı bulunan bu odalarda dilerseniz eşinizle dilerseniz tek başınıza konaklayabilir, temiz havadan bolca yararlanırken aynı zamanda rahat bir biçimde konaklama imkanına erişebilirsiniz.

11Aile Odası

Rizom Tatil Köyü - Aile Odası

Rizom’un standart aile odalarında, ailenizle birlikte harika bir tatil geçirmeniz adına hemen her şey düşünülmüş. Müstakil bir ev şeklinde dizayn edilen bu aile odaları, ayrı yatak odalarına ve oturma odalarına sahipken, geniş bir yaşam alanında konaklayabiliyor, bunun yanında her sabah muhteşem bir manzaraya uyanıp kahvaltınızı yapabiliyorsunuz.

10Deluxe Aile Odaları

Rizom Tatil Köyü - Deluxe Aile Odası

Tesisin Deluxe aile odaları, normal aile odalarına göre daha geniş ve konforlu olarak tasarlanmış. Rahat, modern ve ferah bir konaklama için tercih edebileceğiniz bu aile odalarında, ayrı yaşam alanlarında bulunabilir ve dilediğiniz gibi dinlenebilirsiniz.

9Yeme – İçme

Rizom Tatil Köyü - Yeme-İçme

Rizom Tatil Köyü içerisinde, yeme ve içme olanakları alkolsüz her şey dahil konsepti ile taçlandırılıyor ve her öğünde, muhteşem lezzetler tadabilmeniz için hazırlıklar yapılıyor. Yalova’nın en iyi şefleri ile her öğünde mest olabileceğiniz, organik malzemelerle hazırlanmış tatlar ve menüler bulunduran tesiste; sabah kahvaltısından beş çayına, dondurma servisinden ücretsiz içeceklere kadar her şey düşünülüyor. Huzur dolu bir tatil ve sağlıklı beslenmek adına ihtiyacınız olan her şeyi bulunduran tesiste, Türk ve dünya mutfağından eşsiz açık büfelerle günlerinizi geçirebilirsiniz.

8Aktivite ve Hizmetler

Rizom Tatil Köyü - Aktiviteler

Arkanızda çam ağaçları, önünüzde ise masmavi bir deniz bulunduran Rizom; Yalova’nın en güzel tatil köylerinden bir tanesi ve burada hizmetler, aktiviteler, saymakla bitmeyecek türden. Rahatlamanız ve dinlenmeniz için çeşitli hizmetleri hali hazırda var olan tesisin, ek olarak eğlenmeniz için de harika seçenekleri mevcut.

7Havuzlar

Rizom Tatil Köyü - Havuzlar

Çok yoruldunuz, çok çalıştınız, eğlenmek ve stres atmak, kesinlikle sizin de hakkınız! Binlerce metrekarelik bir alana inşa edilmiş Rizom içerisinde, 4 adet açık havuz ve Aquapark mevcut. Bay ve bayanlar için ayrı inşa edilen bu havuzlar ve Aquaparklarda, dilerseniz ayrı, dilerseniz karma olarak eğlenmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca, tesis içerisinde kapalı ve ısıtmalı bir havuzun bulunduğunu da bildirelim.

6Spa Merkezi

Rizom Tatil Köyü - Spa Merkezi

Tesis içerisinde harika bir Spa merkezi de mevcut. Bu merkezde, dünya masajlarını uygulayabilen pek çok terapist yer alırken, dinlenebilmeniz adına farklı alanlar da mevcut. Isıtmalı kapalı havuz, spesifik masaj türleri ve uzman terapistleri ile Rizom’da yenilenmenin keyfi, bambaşka.

5Türk Hamamı

Rizom Tatil Köyü - Hamam

Geleneksel Türk hamamlarında hem temizlenmek hem de ödemlerinizden kurtulmak isterseniz, tesis içerisinde genişçe bir hamamın mevcut olduğunu hatırlatalım. Hizmetinizde olan pek çok görevli ile bu hamamda saatlerinizi geçirebilir ve yenilenebilirsiniz.

4Tuz Odaları

Merada Termal Tatil Köyü - Tuz Odası

Vücudunuzdaki ödemleri atmak, toksinlerden kurtulmak ve daha pek çok artısı bulunan tuz odaları da Rizom’un Spa merkezi içerisinde bulunmakta. Tuz odalarında, hem gözeneklerinizi rahatlatabilir hem de solunum yollarınıza dair problemlerinize şifa bulabilirsiniz.

3Spor

Rizom Tatil Köyü - Spor

Basketbol, masa tenisi, futbol gibi sporları yapabileceğiniz pek çok alan da Rizom’da bulunmakta. Ücretsiz olarak sunulan bu alanlarda, dilediğiniz gibi sporunuzu yapabilir ve bolca eğlenebilirsiniz.

2Rizom’da Çocuklar

Rizom Tatil Köyü - Çocuk Havuzu

Bu tesiste çocuklarınıza da yer var! Minik misafirleri için de tatil olanaklarını sunabilen tesiste, çocuklara özel oyun alanlarının yanında muhteşem bir havuz da sunulmakta. Bu sayede tesisin, miniklerin de gözetim altında, hak ettikleri tatili yaşamaları için çalıştığı belirtilebilir.

1Genel Yorum

Rizom Tatil Köyü - Genel Yorum

Termal su bulunan bir yerde, hem eğlenceli hem de bolca dinlenmeli bir tatil yapmak istiyorsanız, Yalova şehir merkezine oldukça yakın, doğa dostu Rizom, bu nitelikleri barındıran bir tesis. Siz de, hemen rezervasyon yaparak bu tesiste bir hafta sonu kaçamağı yapabilir ve ailecek defalarca gelmek isteyeceğiniz bir tatil köyünde ilk tatilinizi yapabilirsiniz. Ek olarak, Türkiye’nin En Lüks 10 Termal Oteli yazımızı da inceleyerek, gerek Rizom gerekse diğer termal oteller hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

[hotel id=”20170″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz