Odanızdan çıkmadan direkt olarak havuzunuzda keyif yapmak istemez miydiniz? Türkiye’deki pek çok tesis, odadan havuza bağlantılı oda seçenekleri ile bu hizmeti ayağınıza getiriyor! Bu yazımızda, odanızdan ayrılmadan güneşlenip sonrasında tesise ait havuzda gününüzü geçirebileceğiniz otelleri mercek altına alacağız.

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Susesi Luxry Resort

Siz de, bu sezon güzel bir tatil yapmayı planlıyorsanız, aşağıdaki tesisleri inceleyerek hem hizmetlerini araştırabilir hem de Swim-up tipindeki odalarına dair nitelikleri rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. İşte, hem aileler hem de çiftler için seçtiğimiz odadan havuza bağlantılı muhteşem tesisler:

7Cennet Life Hotel

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Cennet Life - Havuz

Rüya gibi bir tatille hayatın tadını çıkarmak istiyorsanız, Cennet Life Hotel; sizler için en iyi tercihlerden bir tanesi. Fethiye’de konumlanmış, hem doğanın hem de denizin esintilerini bolca bulabileceğiniz bu tesiste; havuz bağlantılı odalar da konukların en sık tercih ettiği oda tiplerinden.

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Cennet Life - Oda

Delüks Swim-Up oda olarak adlandırılan havuz bağlantılı odalar, 24 metrekare olarak düzenlenmiş ve azami iki yetişkin, bir de çocuk için hazırlanmakta. Terasınızdan havuza direkt geçiş yapabileceğiniz, dilediğinizce güneşlenebileceğiniz Cennet Life da, havuz geçişli oda istiyorsanız seçeneklerinize eklenebilir.

[hotel id=”19654″][/hotel]

6Sahra Su Holiday Village & Spa

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Sahra Su Holiday Village

Fethiye, Ölüdeniz’in Ovacık mevkiinde konumlanmış, yeşil ve mavinin sıcak tonlarını sizlerle buluşturan ve kusursuz hizmet veren tesislerden Sahra Su Holiday Village & Spa; odadan havuza bağlantısı olan otellerden biri. Hem sessizliği hem de sunduğu nitelikli hizmetler ile dikkat çeken Sahra Su içerisinde, 22 metrekare büyüklüğünde Superior Swim-up odalar, odasından havuza erişebilmek isteyenlere göre.

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Sahra Su Holiday Village - Havuz

Ana binanın zemin katında bulunan bu oda tipi, minimalist ve modern bir tarz ile hazırlanmış ve toplamda 3 kişilik. Sahra Su içerisinde bu oda ilginizi çekmezse, bir diğer havuz bağlantılı seçenek olan Swim Up Bungalow Villaları denemeniz mümkün. Komple ahşap olarak dizayn edilen, tesisin hemen girişinde bulunan bu villalar, önünde özel havuz bağlantısı ile dikkat çekiyor.

[hotel id=”5538″][/hotel]

5Ocean Blue High Class Resort

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Ocean Blue

Fethiye’nin en lüks butik otellerinden Ocean Blue High Class Resort, 61 lüks oda ile konuklarına merhaba diyor. Sunduğu kusursuz hizmet anlayışı ile dikkat çeken bu tesis içerisinde, toplamda 10 adet Swim-Up oda bulunmakta.

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Ocean Blue - Havuz

Bir çift kişilik yatak bulunan ve maksimum iki kişi için hazırlanan balkondan havuza girilebilen oda tipinde, hoş bir havuz manzarası da elbette mevcut. Minimalist ve modern çizgileri buluşturan, mimarisi hoş, konuklarının memnuniyet derecesi hayli yüksek otellerden Ocean Blue High, havuz bağlantılı oda ve sessizlik severler için biçilmiş kaftan.

[hotel id=”6938″][/hotel]

4Suhan 360 Hotel & Spa

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Suhan 360 Hotel

Kuşadası’nda konumlanmış Suhan 360, doğa ve konforu birleştirerek tarafınızla buluşturan muhteşem tesislerden. Odaları geniş ve lüks dizayn edilmiş bu otel içerisinde, damak tadınıza uygun lezzetler, muhteşem bir spa merkezi ile bolca dinlence ve elbette tertemiz bir havuz bulabilmektesiniz.

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Suhan 360 Hotel - Havuz

Havuza bağlantılı Deluxe odaları bulunan otel içerisinde, bu odalar maksimum 3 kişi için dizayn ediliyor. Hem denizi hem de Suhan Hotels’in bahçesini görebileceğiniz bu odalarda, balkonunuzdan direkt olarak havuza giriş yapabiliyorsunuz. Tesisin havuzu, 650 metrekarelik bir alana yayılmış durumda ve 1.40 cm derinliğinde.

[hotel id=”6448″][/hotel]

3Sertil Hotel

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Sertil Hotel

Fethiye, Ölüdeniz mevkiinde konumlanmış ve etrafınızda çam ağaçları, önünüzde muhteşem bir deniz manzarasını siz değerli konuklarına sunan Sertil Hotel, hem spa merkezi hem de havuzu ile dikkat çeken tesislerden bir tanesi.

Odadan Havuza Girilebilen En İyi Oteller - Sertil Hotel - Havuz

Doğayı keşfedip, kendinize güzel anlar yaşatabileceğiniz, huzurun ve konforun birleşimini kapıdan içeriye girdiğiniz an görebileceğiniz Sertil Hotel içerisinde; Swim-Up oda tipleri de mevcut. Terasınızdan havuza girebileceğiniz bu oda tipinde, aynı zamanda terasınızda güneşlenmeniz amacıyla hazırlanan şezlong ve şemsiyeler de mevcut. Deniz manzaralı bu oda tipinde, hem havuzunuzu dilediğinizce kullanabilir hem de terasınızda güzel akşamlar geçirebilirsiniz.

[hotel id=”6905″][/hotel]

2TUI Sensimar Belek Resort & Spa

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Sensimar

Antalya, Belek’in en güzel otellerinden TUI Sensimar da, kusursuz bir tatil yapabileceğiniz, havuz bağlantılı odaları bulunan lüks tesislerden. Çiftlere özel oda süslemesi ve diğer hizmetleri ile konuklarını son dönemde oldukça mutlu eden bu tesiste, Swim Up odalar, havuz ve bahçe manzaralı.

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Sensimar - Havuz

Bir adet çift kişilik yatak ya da iki adet tek kişilik yatak ile hazırlanan Swim Up odalar, maksimum iki kişi için dizayn edilmiş. Balkonundan yahut terasından havuza direkt olarak geçiş yapabileceğiniz bu otelde, balkondaki çift kişilik koltuklarda dilediğinizce dinlenebilmeniz ve güneşlenebilmeniz de mümkün. Antalya’nın Odadan Havuza Bağlantılı Otelleri başlıklı yazımızı okuyarak bu ayrıcalıklı tesisler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

[hotel id=”5279″][/hotel]

1Susesi Luxury Resort

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Susesi Deluxe

Belek’in en güzel otellerinden biri olan Susesi Luxury Resort da, konuklarına nitelikli hizmet veren havuz bağlantılı tesislerden. Bakıldığında, özellikle Love Lake suitleri, göl havuz üzerine inşa edildiği için çok fazla ilgi gören bu tesiste, spa merkezi ve odaya özel havuz gibi seçenekler de mevcut.

Bir balayı ya da  yıl dönümü tatiline çıkmayı planlıyorsanız, göl üzerine inşa edilen Love Lake suitleri tarafınıza mutlaka öneriyoruz. Havuza dilediğinizce girebileceğiniz, masalsı anlar yaşayabileceğiniz Susesi, listenize eklemeniz gereken başlıca otellerden.

[hotel id=”6058″][/hotel]

 

Romantik bir tatil için şüphe yok ki havuz geçişli oteller tercih edilesi, ancak sizin daha farklı zevkleriniz varsa; örneğin Jakuzi, Romantizm Dolu Bir Balayı İçin Jakuzili Oteller yazımızı da inceleyerek bu konularda bilgi alabilirsiniz.

Farklı konu başlıklarında görüşmek dileğiyle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz