SPA Hizmeti

Şifanın Merkezi Afyon’un En İyi 10 Termal Oteli yazımızda yer verdiğimiz otellere göz gezdirmeli, Afyon en iyi termal otel arasından birini tercih etmelisiniz. Afyon termal oteller ve daha fazlasına bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Termal turizmin başkenti olan Afyon, yeraltı kaynakları, kaplıcaları ve şifalı termal suları ile Türkiye’de ilk akla gelen noktalardan biridir. Hem madenden doğal olarak çıkarılan sıcak suyu hem de zengin yeraltı kaynakları ile her yıl yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda Afyon, birbirinden lüks ve donanımlı otelleri ile yoğun bir ilgi görüyor. Siz de Afyon’un şifalı sularında sağlıklı bir tatil geçirmek ve hastalıklarınızı tedavi ettirmek için rotanızı Afyon’a mutlaka çevirmelisiniz. O halde sizin için listelediğimiz Afyon’un En İyi 10 Termal Oteli adlı yazımızı okuyarak kendinize en güzel otelde bir oda ayırtın!

Afyon’un En İyi Termal Otelleri

NG Afyon

NG Afyon

Afyon en iyi termal otel arasında yer alan NG Afyon, NG Grubu tarafından inşa edilmiş olup, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Phaselis Bay ve NG Afyon olmak üzere dört farklı otele ev sahipliği yapmaktadır. Ailenizle birlikte harika bir tatil geçirmek, farklı anılar biriktirmek ve mutluluğu paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Superior Oda, Superior Deluxe Oda, Corner Deluxe Oda, Suite, Dubleks Suite, Dubleks Aile Odası, Dubleks Queen Suite, Kral Dairesi ve Sky Suite olmak üzere 9 farklı odaya ev sahipliği yapmaktadır.

Neden kalmalıyım? Çocuklarınızla harika vakit geçirmenizi sağlayan NG Afyon termal otel, gün boyu benzersiz etkinlikleri ile sizleri de oldukça memnun etmektedir. Ayrıca bünyesindeki Aliva SPA’da wellness ürünleri ile keyifli dakikalar yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. NG Afyon’daki wellnes uygulamaları yüzyıllardır farklı masaj ve SPA olanakları ile en üst seviyelerde hizmet vermektedir. Hem huzur bulacağınız hem de yenilenip tazeleneceğiniz termal suları ise özellikle turistler tarafından ilgi görmektedir. NG Afyon’da bulunan termal sular, herhangi bir işlem görmeden dinlendirme havuzlarında ısısı normal bir seviyeye getirerek kullanılır.

Şifalı olan bu termal sular, aynı zamanda pek çok hastalığın tedavisine de iyi gelmektedir. Sadece hastalıkları iyileştirmediği gibi sağlıklı kişilerin de daha fazla sağlığını korumasını sağlamaktadır. Termal uygulamalar SPA ile birleştirilerek ilk kez termal SPA kavramını ortaya çıkarmıştır. Romatizmal hastalıklar, kas iskelet sistemi rahatsızlıkları, cilt hastalıkları, sinir sistemi, metabolizma ve hormonal gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilinen bu şifalı sular, stressiz bir hayat için birebirdir. Ayrıca güzellik kürleri sayesinde cildinizi sıkılaştıracak ve yenileyeceksiniz. Sağlıklı yaşlanma kürleri, gevşeme rahatlama kürleri, sağlığı koruma ve güçlendirme kürleri, metabolik sağlık ve yenilenme gibi uygulamalardan dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Olanaklar! Dokuzu termal, toplamda 15 adet açık ve kapalı havuzu, 8 aile hamamı, jakuzi, tepideryum dinlenme odaları, fin saunaları, macera duşları ve daha birçok hizmet SPA merkezinde bulunuyor. Ayrıca SPA dışında bu otelde yürüyüş yapabilir, fitness merkezinde spor yapabilir, tenis oynayabilir, çocuk kulübünde ya da oyun odasında çocuklarınız eğlenceli vakit geçirebilir, havuzda yüzebilir ve restoranlarında lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

NOT: Ayrıca NG Afyon ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Yenilenmenin Adresi Ng Afyon Wellness Convention” Eğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan NG Afyon için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Ng Afyon Wellness Convention

İkbal Thermal Hotel & SPA

İkbal Thermal Hotel & SPA

Afyon otelleri termal arasında yer alan İkbal Thermal Hotel & SPA, Ekonomi, Standart, Engelli, Lüks Superior, Aile Odası ve Suit Oda olmak üzere 6 tipte 286 odaya ev sahipliği yapmaktadır. Yeşil alanlarının verdiği huzurun yanı sıra gürültüsüz, sade ve ferah bir yapıda oluşuna hayran olacaksınız. Bünyesinde barındırdığı “MineraSpa” merkezindeki spor ve spa hizmetlerinden yararlanarak farklı bir deneyime ortak olmak için hazır olun!

Neden kalmalıyım? Daha detaylı bahsetmek gerekirse, fitness, duvar topu, termal havuzlar, özel aile banyoları, su kaydıraklı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, ısıtmalı açık yüzme havuzu, açık termal havuz, hamam, sauna, jakuzi, buhar banyosu, kuaför, masaj odaları, çamur banyoları, cilt ve vücut bakımları gibi olanakların bu tesiste yer aldığını belirterek keyifli dakikalar geçirebileceğinizi ekleyelim. Öte yandan kadınlar ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzlarının ve termal havuzlarının olduğunu söylemeden geçmeyelim.

NOT: Yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan İkbal Thermal Hotel & SPA için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “İkbal Thermal Hotel & SPA” 

Budan Termal SPA Otel

Budan Termal SPA Otel

Budan Termal SPA Otel, 28.100 m2 hizmet alanı ve 17.500 m2 açık sahası ile 2013 yılında hizmete açılmıştır. Termal kaplıca, SPA, kongre merkezi ve sosyal tesisleri ile büyük yankı uyandıran Budan Termal SPA Otel, misafirlerin beklentilerine göre dizayn edilmiş ve Afyon’un en kapsamlı termal otellerden biri haline gelmiştir. Budan Termal SPA Otel, 134 Standart Oda, 3 Connect Oda, 8 Deluxe Oda, 8 Corner Deluxe Suit Oda, 2 King Suit Oda, 2 bedensel engelli odası ile birlikte toplamda 157 odaya hizmet vermektedir ve 450 yatak kapasitelidir.

Neden kalmalıyım? Her yaştan kesime hitap eden Budan Termal SPA Otel, şifalı termal su ile alternatif tıp uygulamalarını bir araya getirerek farklı bir senfoni oluşturur. Termal kaplıca, sağlık, şifa ve eğlence gibi hizmetleri tek bir çatı altında toplayan bu otelde, aynı zamanda özel günlerinizi kutlayabilirsiniz. Öte yandan bu otelde konakladığınızda egzotik çamur ve bataklık mağaralarda müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşayacak, Garra rufa doktor balıkları ile gömme havuzlarda sedef ve egzama hastalıklarınızı iyileştirecek, tuz mağaralarda astım ve nefes darlığı gibi rahatsızlarınızı iyileştirecek, bataklık mağaralarda özel termal çamur ve kil ile tedaviyi eğlenceli hale getireceksiniz.

Termal ozon terapilerin her seansında belli bir gram zayıflayacak ve cildinizi daha da sıkılaştıracaksınız. Ayak detoksları ile zararlı toksinleri vücuttan atacak ve iç organlarınızın daha iyi seviyede çalışmasını sağlayacaksınız. Tıbbi masözler ile vücudunuzu dinlendirecek ve tüm yorgunluğunuzdan ağrılarınızdan kurtulacaksınız. Minik misafirler ise havuzlu macera mağaralarında keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirecek ve oyun kulübünde birbirinden farklı aktivitelerde bulunacaklar. Bunların dışında masaj çeşitleri, kil banyoları, rehabilitasyon, termal kür havuzu, sauna ve fin hamamı gibi daha pek çok olanaktan dilediğiniz gibi yararlanabileceğinizi belirtelim.

Olanaklar! Osmanlı motifleri ile tasarlanan erkek kadın ayrı hamam, termal havuzlar, sauna, jakuzi, yüzme havuzları, aquapark, kuaför, cilt bakım merkezi, fitness center, kadınlara özel steep salonu, tuz macera ve bataklık mağarası, buhar banyoları ve aile hamamları gibi birçok olanaktan yararlanabilirsiniz.

NOT: Ayrıca Budan Termal SPA Otel ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Afyon’da 5 Yıldızlı Tatil: Budan Termal Hotel” Eğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Budan Termal SPA Otel için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Budan Termal SPA Otel

Sandıklı Thermal Park Hotel

Sandıklı Thermal Park Hotel

Afyon termal oteller arasında yer alan Sandıklı Thermal Park Hotel, beş yıldızlı bir termal tatili gerçekleştirmenizi sağlıyor. Sandıklı Thermal Park Hotel, 40 bin metrekarelik bir alan üzerinde kurulu olup, 2010 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Standart, Standart Balkonlu, Termal Küvetli Oda, Engelli, Jakuzili Balayı Suit, Suit, Balkonlu Dubleks ve King Suit olmak üzere 8 farklı tarzda odaya hizmet vermektedir.

Neden kalmalıyım? Afyon Sandıklı Termal Oteller, 2 açık ve 3 kapalı olmak üzere 5 adet yüzme havuzu, 4 adet termal havuzu, 8 adet özel aile banyosu gibi hizmetleri bünyesinde barındırır. Ayrıca fitness, thermal büfe, su kaydırakları ve çocuk havuzları gibi olanaklara da sahip olan Sandıklı Thermal Park Hotel, Afyon’un en iyi termal otelleri arasında yer almaktadır. Şifalı termal sularının yanı sıra masaj, çamur salgılama, bitki banyoları, cilt bakımları ve kuaför gibi hizmetleri ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Afyon Sandıklı Termal, 500 metrelik jeolojik bir çatlağın farklı noktalarında kaynayan ve 68 derecelik sıcaklığa ulaşan şifalı termal sular ile özel olarak hazırlanan toprağın bir araya gelmesiyle oluşan çamur banyoları ile diğer kaplıcalardan ayrılır. Çamur banyoları dışında SPA merkezinde yer alan masaj, ozon tedavisi, ayak detoksu, vücut analizi, lokal parafin, tuz odası, hamam terapi ve vücut bakımları, cilt bakımları, erkek kadın kuaför hizmeti, bitki banyosu, buhar odası ve sauna gibi hizmetlerinden de dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Olanaklar! Birbirinden farklı restoran ve bara sahip olan Sandıklı Thermal Park Hotel’de, turlara katılabilir, tenis, basketbol, futbol, voleybol ve aerobik havuzunda eğlenceli saatler geçirebilir, fitness, kondisyon parkı, yürüyüş parkuru ve lavanta bahçelerinde spor yapabilir ve bisiklet kiralayabilirsiniz.

NOT: Ayrıca Sandıklı Thermal Park Hotel ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Sandıklı Thermal Park HotelEğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Sandıklı Thermal Park Hotel için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Sandıklı Thermal Park Hotel

Dündar Termal Boutique Villa Hotel

Dündar Termal Boutique Villa Hotel

Afyon termal için tercih edebileceğiniz bir diğer otel de Dündar Termal Boutique Villa Hotel‘dir. Afyon villa termal arasında yer alan Dündar Termal Boutique Villa Hotel, zengin mineralli şifalı termal suyu, güler yüzlü ve donanımlı personeli, kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Afyon Dündar Termal, 2+1 dubleks villalar ve 1+1 süit villalar ile ailecek keyifli bir şekilde konaklama imkanı tanır. İster jakuzili, ister standart, ister VIP villalarla konaklayın! Sonuçta her villa içerisinde kişiye özel 16 metrekarelik ve 4 ton kapasiteli termal su havuzu yer alıyor.

Olanaklar! Her villa içerisinde özel hamam, termal havuz, tam donanımlı mutfak, LCD TV, oturma odası ve ihtiyacınız olan daha pek çok şey mevcuttur.

NOT: Yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Dündar Termal Boutique Villa Hotel için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Dündar Termal Boutique Villa Hotel

MCG Marble Hotel

MCG Marble Hotel

En uygun Afyon termal oteller arasında yer alan MCG Marble Hotel, hem ekonomik hem de konforlu bir hizmet anlayışına sahiptir. Modern mobilyalar ile tasarlanan 114 oda ile hizmet veren MCG Marble Hotel, Afyon’un merkezinde konumlanmaktadır. Tüm ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde bulunan bu tesis, çevresindeki olanaklarıyla da çok sık tercih ediliyor. Standart Oda, Junior Suite, Kurumsal Standart Oda, Deluxe Suit Oda, Connection Oda ve Family Room olmak üzere toplamda 6 farklı konseptli odalara hizmet vermektedir.

Neden kalmalıyım? Bünyesinde barındırdığı MCG Marble SPA & Healt Center ile uzman terapistler eşliğinde tüm yorgunluğunuzu atmaya hazır olun! 08.00 – 23.00 saatleri arasında hizmet veren SPA merkezinde, sadece vücudunuzu yenilemeyecek aynı zamanda ruhunuzu da yenileyeceksiniz. Ayrıca otelde yer alan masaj odaları, kapalı yüzme havuzu, hamam, çocuk havuzu, sauna, fitness, dinlenme alanları ve vitamin bar gibi olanaklardan da istediğiniz şekilde yararlanabileceğinizi unutmayın.

NOT: Ayrıca MCG Marble Hotel ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Afyon’da Sağlık Dolu Tatil: MCG Çakmak ThermalEğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Sandıklı Thermal Park Hotel için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “MCG Marble Hotel” 

Korel Thermal Resort Clinic & SPA

Korel Thermal Resort Clinic & SPA

Afyon termal oteller 5 yıldızlı konseptinde hizmet veren Korel Thermal Resort Clinic & Spa, 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Afyon şehir merkezine 13 km uzaklıkta yer alan Korel Thermal Resort Clinic & Spa, toplamda 329 odaya sahip ve 1000 yatak kapasitelidir. Standart President Suit, King, Large, Junior, Corner, Teras, Connection ve Engelli odaları olmak üzere toplamda 9 çeşit oda tipine ev sahipliği yapmaktadır.

Neden kalmalıyım? Uzman hekimler sayesinde belli hastalıkların tedavi edilmesini sağlayan bu tesis, aynı zamanda SPA merkezindeki şifalı suları ile sağlıklı bir tatil geçirmenize olanak tanır. Termal su havuzları ve fizik tedavi rehabilitasyon merkezlerinin bulunduğu bu yerin şifalı sularında, kronik böbrek taşlarından romatizmaya, kısmi felçten zihinsel açıdan gerginliğe kadar birçok alanda tedavi edici özelliği vardır.

Masaj, çamur banyosu, bitki banyoları, cilt bakımları, kuaför, vücut bakımları, ozon kabini, zayıflama kürleri gibi daha pek çok hizmetten bu tesise geldiğinizde yararlanabileceğinizi unutmayın! Afyon termal otelleri 5 yıldızlı şeklinde hizmet veren noktalardan biri olan Korel Thermal Resort Clinic & Spa’da, kaplıca tedavi, fizik tedavi, hidroterapi, rehabilitasyon, tanı tedavi üniteleri, PRP ve ozon tedavisi gibi uygulamalardan uzman doktor ve hekimler eşliğinde faydalanabilirsiniz.

Olanaklar! Açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuz, özel aile banyosu gibi olanakların yanı sıra tüm odaların içerisinde merkezi klima, saç kurutma makinesi, telefon, minibar, TV ve kasa gibi ihtiyacınız olan her şey mevcut. Öte yandan bilardo, masa tenisi, bowling, internet cafe, spor salonu, vitamin bar, kır evi, çocuk kulübü, atari salonu, AVM, su kaydırakları, çocuk havuzları, lobby bar, kütüphane ve oyun salonu gibi pek çok aktiviteden yararlanabileceğinizi belirtelim.

NOT: Ayrıca Korel Thermal Resort Clinic & Spa ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Korel Thermal Resort: Eşsiz Bir Kış TatiliEğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Korel Thermal Resort Clinic & Spa için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Korel Thermal Resort Clinic & Spa” 

May Thermal Resort & SPA

May Thermal Resort & SPA

Afyon da termal oteller arasında yer verdiğimiz bir diğer otel de May Thermal Resort & SPA’dır. 16 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan bu tesis, Deluxe Odalar, Superior Oda, Family Oda, Corner Suit, Exclusive Suite ve King Suit olmak üzere toplamda 6 çeşit odaya ev sahipliği yapmaktadır. Termal ve SPA konusunda Afyon’un öncülerinden biri olan May Thermal Resort & SPA, 2 bin yıllık şifalı sularını teknoloji ile birleştirerek unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Neden kalmalıyım? Hem kadınlar hem de erkekler için ayrı termal havuz seçenekleri sunan bu tesis, aynı zamanda karma termal havuz seçeneğine de sahiptir. Öte yandan özel aile banyolarında yer alan hamamdan, buhar odasından ve jakuziden istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz. Ayrıca tesisin içerisinde bulunan doktor balıklar, kan dolaşımınızı hızlandırdığı gibi pek çok rahatsızlığın şiddetini azaltmakta ve etkili bir masaj yapmaktadır. Termal sulu çamur ile terapi yapılan Balneoterapi ya da astım ve benzeri hastalıklara iyi geldiği bilinen tuz odalarını da kullanabileceğinizi belirtelim. Afyon en iyi termal otel arasında yoğun ilgi gören bu yeri mutlaka listenize ekleyin ve saydıklarımızın çok daha ötesindeki olanaklardan yararlanın!

NOT: Ayrıca May Thermal Resort & SPA ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Afyon’da Lüks ve Konfor: May Thermal Resort

Oruçoğlu Thermal Otel Resort

Oruçoğlu Thermal Otel Resort

Oruçoğlu Termal Afyon, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı termal otellerden biridir. Sağlık, güzellik, dinlenme ve yenilenme… Tüm hizmeti aynı anda yaşayacağınız Oruçoğlu Thermal Otel Resort, günün her saatinde her aktiviteyi yapma olanağı da tanıyor. Fiziksel ve ruhsal tedavi açısından yerli ve yabancı pek çok turistin akınına uğrayan Oruçoğlu Thermal Otel Resort, kısa bir tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasındadır. Hem termal otel keyfini yaşayacağınız hem de şifa bulacağınız bu oteli, termal oteller Afyon rotanıza eklemelisiniz.

Neden kalmalıyım? Termal havuz, kapalı yüzme havuzu, özel aile hamamı ve hamam gibi olanaklara ev sahipliği yapan bu tesis, termal su ve masajı birleştirerek mucizeler yaratıyor. Klasik relax masajı, bitki özü kaynaklı medikal masaj, lokal medikal masaj, aromaterapi masajı, ısıtılmış volkanik taş masajı ve ayak masajı gibi hizmetlerden yararlanacağınız Oruçoğlu Thermal Otel Resort, aynı zamanda içerisinde pek çok aktiviteye de yer verir. Bilardo, masa tenisi, dart ve voleybol oynayabileceğiniz alanlar, spor alanları, piyano dinletileri, oyun salonu ve daha pek çok etkinliğe katılım gösterebilirsiniz.

NOT: Ayrıca Oruçoğlu Thermal Otel Resort ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Oruçoğlu Termal Resort: Benzersiz Bir Termal TatiliEğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Oruçoğlu Thermal Otel Resort için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Oruçoğlu Thermal Otel Resort” 

Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel

Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel

Afyon da yeni açılan termal otel arasında yer alan Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel, “Yeni bir nefes, Akrones” sloganı ile hizmete açılmıştır. Lüks ve konforu bir arada sunan bu tesis, hayal ettiğinizden çok daha fazlası! 5 yıldızlı bir tatil fırsatı için tercih edebileceğiniz en iyi otellerden biri olan Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel, hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendireceğiniz nadide yerlerdendir. Deluxe Superior Oda, Deluxe Oda, Engelli Odası, Corner Suite, Junior Suit, Family Suite, Honeymoon Suite, Sultan Suite ve Kral Dairesi olmak üzere 9 oda tipine ev sahipliği yapmaktadır.

Neden kalmalıyım? İçerisinde bulunan olanak ve hizmetlerin yanı sıra pek çok aktiviteden de yararlanabileceğiniz bu yerde yok yok! Hamamlardan saunaya, buhar banyosundan jakuzili termal havuzlara, dinlenme alanlarından yüzme havuzlarına kadar her şeyin tadını doya doya çıkaracaksınız. SPA hizmeti için çok sık tercih edilen bu tesis, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aquapark, kapalı ve açık termal havuz, jakuzili havuz, termal jakuzili havuz, hamam, buhar odası, sauna, kar çeşmesi, tuz odası, macera duşları, cilt bakımı, vücut bakımı, bitki banyosu, solaryum, çamur sargılama, masaj odaları, fitness, özel aile banyosu, ozon terapi ve pilates salonu gibi hizmetlerle de yoğun talep görüyor.

NOT: Ayrıca Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; “Yeni Bir Nefes Akrones Termal Spa & ConventionEğer yerinizi şimdiden ayırtmak ve bu otelde konaklamak istiyorsanız Tatil Dükkanı sayfamızdan Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için; “Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel” 

**Afyon termal oteller listesi burada son buluyor! Yazımızda yer verdiğimiz Afyon en iyi termal otel listesi hakkında detaylı bilgi almak, erken rezervasyon yaptırmak ve fırsatlardan yararlanmak için Tatil Dükkanı sayfamıza mutlaka göz gezdirmelisiniz. Aynı zamanda termal oteller dışında Afyon termal kaplıcalar ile ilgili de bilgi almak isterseniz ayrıca bakınız; “Şifalı Sularıyla Ünlü Afyon’un Kaplıcaları” Bunun yanı sıra “Özel Aile Banyolu Afyon Termal Oteller” adlı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Afyon Termal Oteller Hakkında Merak Edilenler;

Afyon’da hangi termal otele gidilir?

Afyon’da gidebileceğiniz termal oteller arasında, Oruçoğlu Termal Otel Resort, İkbal Thermal Hotel SPA, NG Afyon, Akrones Thermal Hotel SPA ve Budan Thermal SPA Hotel yer alıyor.

Afyonkarahisar’da kaplıca var mı?

Termal turizmin başkenti olan Afyon’da birçok şifalı kaplıca yer almaktadır. Gazlıgöl, Heybeli Ilıcaları, Gece Ilıcaları ve Hüdai Çamur Banyoları gibi popüler noktayı listeye ekleyebilirsiniz.

Afyon termal suyu hangi hastalıklara iyi gelir?

Romatizmal hastalıkların yanı sıra kadın hastalıkları, nefrit, alerjiler, cilt hastalıkları gibi daha pek çok hastalığa iyi gelmektedir.

Afyon kaplıcaları hangi ilçede?

Sandıklı ilçesindeki kaplıcalar, sağlık turizm bakımından oldukça önem taşımaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz