Türkiye’nin dört bir yanındaki otellerde, özel fırsatlarla güzel bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Bu kaçamağı yeni yılın ilk ayında, Ocak 2024’de planlıyorsanız, Tatil Dükkanı Blog’da bugün sizler için yurtiçi otel tavsiyelerinde bulunacağız. Her ay olduğu biri bu ay da, birbirinden farklı temada pek çok oteli listelemeye çalışıp, ufak tanıtımlar yaparak özel fırsatlar sunmayı ihmal etmiyoruz.

Ağaoğlu My Mountain - Kayak Merkezi

Siz de, Ocak ayı içerisinde güzel bir kaçamakla, sevdiklerinizle eşsiz bir deneyim yaşamak ve bolca rahatlamak isterseniz, listemizdeki otelleri değerlendirebilir, gerekli kıyaslamaları yaptıktan sonra özel kampanyalarımızdan yararlanarak rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Ağaoğlu My Mountain

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Ağaoğlu My Mountain

Ocak ayında, kayak yapmaya ne dersiniz? Bembeyaz karların etrafınızı sardığı, Uludağ İkinci Oteller Bölgesi konumunda yer alan Ağaoğlu My Mountain, her şey dahil konsepti ile en popüler kayak otellerinden bir tanesi ve Ocak ayı boyunca misafirlerini bekliyor. Kayak konusunda aklınıza gelebilecek her şeyi sunan otel içerisinde, Standart, Dublex, Suit gibi konaklama seçenekleri yer alıyor.

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Ağaoğlu My Mountain Pist

Bu konaklama seçeneklerinin her biri, konforlu ve modern düzenlenmişken, her sabah muhteşem bir kar manzarasına uyanabiliyorsunuz. Güzel bir kahvaltıdan hemen sonra, kayak pistlerine birkaç adımda ulaşabileceğiniz otelde; farklı zorluklardaki kayak pistlerinde gün boyu eğlenebiliyor, adrenalin dozajınızı arttırabilirsiniz. Gün sonunda ise, Spa merkezi içerisinde ücretsiz kullanım alanlarında rahatlama fırsatı, konuklara sunulabilmekte.

Ayrıca, Spa merkezinde uzman terapistler eşliğinde masaj ve Spa ritüelleri alabileceğinizi de hatırlatmakta fayda var.

Bolu’nun Kartalkaya mevkiinde konumlanmış, bir diğer kayak oteli de, Golden Key Kartalkaya. Ocak 2024 yurtiçi otel tavsiyelerimiz arasında yer alan bu otelin, yarım pansiyon konsepti ile işletilirken; 39 odalık küçük bir tesis olması da sakinlik arayanlar için ideal seçimlerden biri olmasını sağlıyor.

Konaklamanız süresince Kartalkaya’nın Dorukkaya ve Kartal pistlerini kullanabileceğiniz tesiste; kayak ekipmanları kiralayabileceğiniz tam donanımlı bir kayak odası ve aynı zamanda snowboard yapmak için düzenlenmiş pistler yer alıyor. Dilediğiniz zaman hem kayak hem de snowboard keyfini, Kartalkaya’da yaşayabilmeniz için her şey hazır.

Ağaoğlu My Mountain - Teleferik

Kartalkaya’da muhteşem bir günün taçlandırılması için en önemli şey ise hiç şüphesiz Spa deneyimi. Golden Key Kartalkaya içerisinde, tam donanımlı Spa merkezinde kayak yorgunluğunuzu üzerinizden atacak terapi programları sizleri bekliyor.

Yakın bölgede bulunması ve kolayca ulaşılabilmesi gibi avantajlarının yanı sıra Golden Key Kartalkaya, pistlerinin nitelikli oluşu ile de Ocak 2024’de ideal seçimlerinizden bir tanesi olabilir.

Kaya İzmir Thermal & Convention

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Genel

Zirvelere çıkmaya gerek yok, sağlık dolu bir otel yok mu? Sorusunu soranlar için Kaya İzmir Thermal & Convention, Ocak 2024 yurtiçi otel tavsiyelerimizden bir diğeri. Bakıldığında, oda kahvaltı konsepti ile işletilen bu tesiste; hem termal hem de Spa alanları çok ilgi görüyor ve tüm bunların yanında, pek çok eğlenceli aktivite de mevcut.

Deluxe, Engelli, Executive, Presidential gibi geniş konaklama portföyü ile konuklarına en konforlu ve modern seçenekleri sunmayı hedefleyen tesis içerisinde; oyun salonlarından akşamları canlı müzik ve eğlence etkinliklerine kadar her şey düşünülüyor ve periyodik olarak bu etkinlikler düzenleniyor. Bunun yanında, tesisin İzmir Balçova’da bulunması, termal avantajını da ortaya çıkarıyor.

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Spa

Kaynağından 65-90 derece aralığında çıkan termal suları direkt olarak tesisine aktaran Kaya İzmir Thermal & Convention içerisinde, bir fizik tedavi merkezi; tüm fiziksel rahatsızlıklarınız için 2 uzman doktor, 8 fizyoterapist, 4 elektroterapist, 1 laborant, 4 hemşire, hidroterapist ve özel rehabilitasyon uzmanları ile sizleri bekliyor.

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Havuz

Tesisin Spa merkezinde ise uzman terapistlerin yanı sıra; Türk hamamı, sauna, kapalı havuz gibi ücretsiz kullanım alanları mevcut. Genel anlamda, hem dinlenmek hem de sağlık dolu bir otelde tatil yapmak isteyenler için, Kaya İzmir en ideal seçimler arasında yer alıyor.

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa

Ramada Resort Thermal - Genel

Modern bir dekorasyona sahip, muhteşem ambiyansı ile dikkat çeken Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa; yarım pansiyon plus konsepti ile işletiliyor ve Ocak ayında Kazdağları’nı görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Bakıldığında, Suit, Deluxe, Executive gibi konaklama seçenekleri bulunan tesiste; her odada termal su da bulunmakta.

Ramada Resort Thermal - Doğa

Bilardo salonundan oyun salonuna, langırttan futbola, voleyboldan doğa yürüyüşüne pek çok aktivite alanı ve etkinliği bulunan tesis içerisinde; Kazdağları’nın tertemiz havasını içinize çekerken rahatlıyor ve doğanın tam ortasında, huzuru tadabiliyorsunuz. Tesisi özel kılan yerlerden bir tanesi de; 3000 metrekarelik bir alanda kurulmuş organik bahçesi.

Ramada Resort Thermal - King Suit

Buhar odasından Türk hamamına, jakuziden termal havuza pek çok ücretsiz kullanım alanı bulunan Spa merkezinde dilerseniz ücretsiz kullanım alanlarından faydalanabiliyor; dilerseniz geleneksel ve modern masaj uygulamalarını alarak kendinizi terapistlerin ellerine bırakabiliyorsunuz.

Ramada Resort Thermal - Termal Havuz

Yeniden doğmak, sessizlikle buluşmak, doğanın ortasında sükuneti tatmak isteyenler için en uygun seçimlerden biri olan Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa; özel kampanyalarla Ocak ayında gidebileceğiniz en güzel otellerden. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz