Güre, oldukça tatlı, sessiz, sakin bir sahil kasabası ve Edremit’te yer alıyor. Burada yapacağınız bir termal tatil ise şüphe yok ki unutulmaz olabilir. Güre Saruhan Termal, Güre’nin en eski otellerinden bir tanesi olmakla birlikte, sunduğu konaklama seçenekleri ve kusursuz hizmetleri ile de dikkat çekiyor.

Güre Saruhan Hotel - Genel

Bu yazımızda sizler için Saruhan’ı detaylı bir biçimde inceleyeceğiz. Siz de, termal tatil yapmak istiyor, ancak aynı zamanda denize yakın bir yerde konaklamak niyetindeyseniz, denize sadece 150 metre mesafede olan Güre’ye gelin bir göz atalım. Ek olarak, Ekonomik Kaplıca Tatili için En Uygun Termal Oteller başlıklı yazımızda sizler için harika termal otellere yer vermiştik. İncelemeyi ihmal etmeyin!

19Konaklama Seçenekleri

Güre Saruhan Termal Otel - Konaklama

Saruhan Termal içerisinde üç farklı konaklama seçeneği bulunuyor. Her oda seçeneği, konforlu ve ferah bir biçimde dizayn edilmiş. Ayrıca, her odada termal su hizmetinin bulunduğunu da hatırlatalım.

18Klasik Oda

Güre Saruhan Termal Otel - Standart Oda

Tesisin klasik odaları, maksimum iki kişi kapasiteli olarak sunuluyor ve dağ, deniz ya da havuz manzaralı seçenekleri mevcut. Bakıldığında, küvetli bir banyosu ve minik misafirler için bebek karyolası da tahsis edilebilen bu odalarda, güzel bir termal tatilin ilk adımını atabiliyorsunuz.

17Devremülk Seçeneği

Güre Saruhan Termal Otel - Devremülk Oda

Mutfak, oturma odası ve yatak odasından oluşan devremülk seçenekleri, özellikle ailecek bir termal tatil planlayanlar için biçilmiş kaftan. Tesis içerisinde bir ev biçiminde dizayn edilmiş devremülklerde, küvetli bir banyo, termal su, balkon ve dağ manzarası mevcut.

16Corner Suit

Güre Saruhan Termal Otel - Suit Oda

Tesisin Corner Suit seçeneği, 40 metrekare büyüklüğünde ve iç içe geçen iki odadan oluşuyor. Maksimum dört kişi için dizayn edilmiş bu odalarda, bir çift kişilik yataklı yatak odası ve iki tek kişilik yataklı bir diğer çocuk yatak odası bulunmakta. Bahçe manzaralı bir süitte, harika bir tatil yapmak isterseniz, Corner Suit tercihiniz olabilir.

15Yeme – İçme

Güre Saruhan Termal Otel - Yeme-İçme

Güre Saruhan Termal’de yarım pansiyon konsepti uygulanıyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini sunabilen tesiste, 150 kişilik bir restoranda harika lezzetler tadabiliyorsunuz. Bunun dışında, öğleden sonraları atıştırmalıklar için nezih bir pastane ve teras bar da, tesis içerisinde kullanılabiliyor.

14Aktivite ve Hizmetler

Güre Saruhan Termal Otel - Aktivite

Tesis içerisinde pek çok aktivite ile hem eğlenebiliyor hem de sıkılmaksızın tatil yapabiliyorsunuz. Aşağıda, birkaçını sizler için sıraladık. Denize yakın olması ve doğa içinde bir konumda bulunması sebebiyle, burada yürüyüş keyfinin de bir başka olduğunu ek olarak hatırlatalım.

13Oyun Salonu

Tesiste ücretsiz olarak kullanabileceğiniz harika bir oyun salonu var. Burada, hem bilgisayar oyunları hem de pek çok masa oyunu ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ailecek keyifli vakit geçirmek amacıyla birkaç saatinizi buraya ayırabilirsiniz.

12Spor

Kartalkaya Kayak Merkezi - Bilardo

Basketbol sahası bulunan Saruhan içerisinde, dilediğiniz zaman bu sahada eğlenebilmektesiniz. Ek olarak, bilardo salonu ve masa tenisi için de uygun hizmet alanları, otel içerisinde sizleri bekliyor. Eğlenceli ve spor dolu birkaç saat geçirerek, Güre’nin bol oksijenli havasını soluyabilirsiniz.

11Çocuk Kulübü

Güre Saruhan Termal Otel - Çocuk

Minik misafirler için harika bir çocuk kulübü tahsis eden Güre Saruhan içerisinde, gözetim altında olan çocuklarınız hem arkadaş edinebiliyor, hem de bolca eğlenebiliyor. Onlar güvenle eğlenirken, siz de otelde dilediğiniz hizmetten faydalanabiliyorsunuz.

10Açık Havuz ve Aquapark

Güre Saruhan Hotel - Havuz

Tesiste harika bir açık havuz ve Aquapark da mevcut. Her yaştan insanın maceradan maceraya atılabileceği bu Aquapark’ta, pek çok kaydırak eşliğinde keyifli saatler yaşayabilmeniz mümkün.

9Plaj

Güre Saruhan Termal Otel - Plaj

Denize sadece 150 metre uzaklıkta olan otelde, açık bir plaj da mevcut ve burada güneşlenmek, Güre’nin berrak sularında yüzmek isterseniz; şezlong, şemsiye gibi ihtiyaçlarınız karşılanabiliyor. Özellikle yaz aylarında tatil yapmak isteyenler, hem sağlıklı hem de eğlenceli bir termal tatil fırsatını Güre’de yakalayabiliyorlar.

8Güre Saruhan’da Termal ve Sağlıklı Yaşam

Güre Saruhan Termal Otel - Termal Havuz

Güre, kaplıcaları ile de ünlü bir sahil kasabası ve burada termal sular radyoaktif özellikleri ile ünlenmiş. 64 Derece sıcaklığında olan Güre termal suyunun toplam mineralizasyon değeri 844.27 mg/L; ek olarak florür oranının 5,965 mg/L olduğu kanıtlanmış. Bilhassa banyo uygulamalarında kullanılan Güre termal suları, uzun süreli hareketsiz kalma sonrası mobilizasyon çalışmalarında, genel stres bozukluklarında, romatizmal hastalıklarda ve daha pek çok hastalıkta etkili rol oynuyor. Güre Saruhan Termal içerisinde, her odada termal su bulunmaktayken, ek olarak harika bir Spa merkezinin de burada bulunduğunu biliyoruz.

7Spa Merkezi

Grand Özgül Termal Otel - Spa

Tesisin Spa merkezinde, farklı hizmet alanları ve termal ile birleştirilmiş harika bir bakım ve masaj portföyü bulunmakta. Uzman terapistlerle karşılaşabileceğiniz bu otelde, rahatsızlıklarınıza yönelik bakımlar, terapi programları alabilir ve kısa sürede hem kendinize gelip hem de yenilendiğinizi hissedebilirsiniz.

6Masajlar

Mcg Çakmak Thermal Hotel - Masaj

Aromaterapi masajından refleksoloji masajına; taş terapisinden İsveç masajına kadar geniş bir masaj hizmet skalasına sahip olan tesiste; bu masajlar sayesinde hem bedeninizi hem de ruhunuzu yenileyebilir, tatilinizden yepyeni bir benlikle dönüş yapabilirsiniz.

5Vücut Bakımları

Pırıl Hotel - Vücut Bakımı

Güre Saruhan Spa merkezi içerisinde, vücut bakımları da oldukça popüler. Bilhassa termal sular ile birleştirilmiş çamur kürleri, oldukça tavsiye ediliyor. Bunun dışında, yüz maskesi, bitkisel banyolar, süt banyoları ve tuz odası etkinlikleri de hizmetler arasında yer almakta.

4Türk Hamamı ve Hamam Uygulamaları

Güre Kaplıcaları - Hamam

Tesis içerisinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Türk hamamı da mevcut. Ayrıca, Türk hamamında kese ve köpük hizmeti de alabiliyor, dilerseniz çamur masajından faydalanabiliyorsunuz.

3Jakuzi

Güre Saruhan Termal Otel - Jakuzi

Spa merkezi içerisinde yer alan jakuziler, konukların ücretsiz olarak kullanabileceği bir diğer donanım olarak bilinmekte. Yorgunluğunuzu atıp yenilenebileceğiniz bir jakuzi deneyimini Güre’de yaşamanızı tavsiye ediyoruz.

2Kapalı Termal Havuz

Güre Kaplıcaları - Genel

Tesis içerisinde katkı maddesi eklenmeksizin, Güre’nin kaplıca suları ile doldurulmuş, hijyenik ve kapalı termal havuz bulunmakta. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu termal havuzda, saatlerinizi geçirebilir ve huzurla dolabilirsiniz.

1Genel Yorum

Güre Saruhan Termal Otel - Genel Yorum

Hem termal su hizmeti olan hem de eğlenceli, denize birkaç adımda ulaşabileceğiniz konumda bulunan bir otelde mi konaklamak istiyorsunuz? O halde Güre Saruhan Termal, sükunet içinde bir sahil kasabası olan Güre’de sizleri bekliyor. Tatil Dükkanı üzerinden indirimli rezervasyon fırsatları ile siz de Güre’de harika bir tatil yapabilirsiniz! Ek olarak, Sedef Hastalığı İçin Güre Kaplıcaları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz