Ege sahillerine gidip de Fethiye’yi görmeden dönmek olmaz… Evet, Ege’nin doğa harikası Fethiye’den bahsetmekteyiz. Şüphe yok ki tatil açısından değerlendirilebilecek en güzel bölgelerden bir tanesi olan Fethiye’de, hizmet, kalite ve fiyat bakımından öne çıkan pek çok otel  mevcut. Tatil Dükkanı olarak, Fethiye otelleri arasından sizler için Fethiye’nin en iyi 5 oteli listeledi.

5Suncity Hotel & Beach Club

Fethiye, Ölüdeniz’in en güzel otellerinden bir tanesi olan Suncity Hotel & Beach Club, ağaçların etrafını sardığı muhteşem bir tesis. Standart ve Ranzalı Oda seçenekleri ile Suncity Hotel içerisinde, 239 odalık bir kapasite mevcut.

Bahçesi, havuzu, tenis kortu, masa tenisi ve dart gibi spor aktiviteleriyle eğlenebileceğiniz pek çok alanı bulunan güzide otellerden Suncity Hotel & Beach Club; spa merkezi ve masaj gibi ücret dahilinde pek çok hizmete de sahip. Fethiye’de hem dolaşmak hem de harika birkaç gün geçirmek istiyorsanız, Suncity Hotel & Beach Club’ı listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”5476″][/hotel]

4Montana Pine Resort

Montana Pine Resort

Yeşilliğin arasında bir diğer inci olan ve yer yer taş, yer yer ahşap yapısı ile dikkat çeken Montana Pine Resort; estetiğin, güzelliğin içerisinde kaybolabileceğiniz harika bir tesis. 21.000 Metrekarelik bir alana kurulu olan Montana Pine Resort içerisinde, dağ odası, vadi odası, dağ suiti gibi harika oda seçenekleri sizleri bekliyor.

Fitness center, üç adet açık havuz, Boccia, çocuk havuzu, okçuluk gibi konukların oldukça beğendiği ücretsiz hizmetleri sizlere sunan Montana Pine Resort’u Fethiye’ye giderseniz, mutlaka ziyaret edin.

[hotel id=”5445″][/hotel]

3Lykia Botanika Beach & Fun Club

Lyka Botanika Beach

Fethiye’nin denize yakın otellerinden bir tanesi olan Lykia Botanika Beach & Fun Club da orman içinde yer alan 30.000 metrekare alana yayılmış bir tesis. Denize yalnızca 300 metre mesafede olan Lykia Botanika Beach & Fun Club içerisinde, spa, su kaydırağı, disko, aerobik, su jimnastiği gibi harika hizmetler mevcut.

Lykia Botanika Beach & Fun Club’ta, ultra her şey dahil seçeneği ile muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz.

[hotel id=”6895″][/hotel]

2Liberty Hotels Lykia

Liberty Hotels Lykia

Fethiye, Ölüdeniz’de bulunan en iyi otellerden bir diğeri de Liberty Hotels Lykia. Bahçe ve deniz manzaralı oda seçenekleri sayesinde konuklarını geniş bir oda portföyü ile karşılayan bu tesis, Fethiye’nin en büyük tesislerinden bir tanesi olması ile de dikkat çekiyor. 370.000 Metrekare alana kurulu, ormanların etrafını sardığı Liberty Hotels Lykia; denize sıfır oluşu ile müstakbel konuklarını cezbetmeye müsait.

Denize sıfır olmasının yanında, spa tesisi, step, jimnastik, tenis sahası, deniz bisikleti, okçuluk, sauna gibi özellikleri ile de otel siz değerli konuklarını bekliyor.

[hotel id=”5466″][/hotel]

1Hillside Beach

Hillside Beach Club

Fethiye’nin harika manzarasını, farklı alternatifli oda seçeneklerinde konaklayıp, Fethiye’nin yemyeşil ormanlarının arasında kalan tesise ait plajdaki şezlongunuza uzanarak tatilin keyfini çıkartabileceğiniz bir 5 yıldızlı bir tesis olan Hillside Beach Club; 100.000 metrekare alana yayılmış oldukça hoş bir otel olarak dikkat çekiyor. Fethiye’de tatil yapmayı planlayanlar için hem olanakları hem konumu hem de yüksek müşteri memnuniyeti açısından kusursuz bir tavsiye olabilecek Hillside Beach içerisinde, gece kulübünden diskoya, boccia’dan amfitiyatroya kadar pek çok hizmet ücretsiz olarak konuklara sunulmaktadır

Ek olarak Hillside Beach Club, çocuklara özel kaydırakları, farklı yaş grupları için çocuk kulüpleri ile aile dostu otel konseptinde de yer almaktadır.  Oldukça geniş bir yelpazede sunulan farklı aktiviteler, su sporları, tekne gezileri ve daha fazlasını bulabileceğiniz tesiste balayı çiftleri için de özel olanaklar bulunmaktadır.

Tesiste daha önce konaklamış 1000’in üzerinde ziyaretçinin, Tripadvisor üzerinden yaptıkları puanlandırmada 100 üzerinden 96 gibi oldukça yüksek bir puan almış olması da Fethiye’de iyi bir otel arayanlar için referans olabilir.

[hotel id=”6920″][/hotel]

Siz de, Fethiye’de tatil yapmayı ve güzel birkaç gün geçirmeyi planlıyorsanız, listemizdeki oteller ve daha fazlası için Tatil Dükkanı’nın internet sayfasını ziyaret edebilir ya da çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcimizden detaylı bilgi alabilirsiniz

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz