Kıbrıs denince akla Akdeniz’in masmavi suları, büyüleyici sahiller, lüks oteller ve gece hayatı geliyor! Ada’nın en popüler tatil merkezi Girne’de tatil anlayışını çok farklı boyuta taşımayı başaran Lord’s Palace Hotel Spa, beklentilerinizin çok üzerinde bir tatil deneyimi sunuyor.

Lord's Palace Hotel - Genel

Girne’nin en çok tercih edilen eğlence sokağı Bella Marin manzarası ile dikkat çeken otel, konforlu ve lüks odaları, Kıbrıs ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini ayaklarınıza getiren restoranları, spa merkezi, barları ve çılgın gece hayatıyla siz değerli misafirlerini bekliyor. Modern ve lüks çizgileriyle dikkat çeken tesis, özellikle eğlence hayatı, restoranları ve Girne’deki eşsiz konumuyla ön plana çıkıyor. Kıbrıs’ın En Lüks Otelleri | Tatil Cenneti Kıbrıs’ta 15 Otel başlıklı yazımızı okuyarak Ada’nın en özel ve donanımlı tesisleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konaklama

Standart Oda

Lord's Palace Hotel - Standart Oda

Otelde özel olarak tasarlanmış Standart Odalar; kara, deniz ya da şehir manzaralı, çift kişilik ya da iki ayrı yatak seçenekleri ile konuklarına hizmet veriyor.

Suit Oda

Lord's Palace Hotel - Suit Oda

Misafirlerinin çok özel dakikalar geçirmesi için özel tasarlanmış, özellikle de balayı çiftlerinin tercihi olan kara, deniz ya da şehir manzaralı, geniş jakuzili ve ayrıcalıklı suit odalar; konforu en üst seviyede yaşamanız için tasarlanmış.

Connection Suit

Lord's Palace Hotel - Connection Suits

Aileler için de çok konforlu oda seçenekleri hazırlayan tesiste, özel olarak dizayn edilmiş, keyifli vakit geçirilmesi için planlanan geniş terası ile misafirlerinin ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan Connection Suitler yer alıyor.

Lord & Lordess Suit

Lord's Palace Hotel - Lord Suits

Tatil boyunca kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyen konuklar için özel olarak dizayn edilen ve şık ve zarif çizgileriyle göz kamaştıran, eşsiz Girne ve Akdeniz manzarasına sahip Lord&Lordess Suitler konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Geniş odaları, salonu, yemek masası, valiz odası, misafir banyosu ve geniş jakuzili banyosu bulunan bu suitler, tatilinizin her anını çok özel kılmanız için dizayn edilmiş.

Gece Hayatı

Kıbrıs’ta gece hayatının kalbi olarak bilinen Lord’s Palace Hotel, konsept, müzik tarzı ve kalitesi ile lider konumda yer alıyor. Eğlence standartlarının farklı boyutlara taşındığı mekanlarda Lounge ve Club kültürlerinin Ada’daki merkezi olarak anılıyor.

Odyssey Club

Lord's Palace Hotel - Odyssey Club

Ada’da eğlence denince akla gelen ilk mekan olan Odyssey Club, 13 adet Loca, 1 kral Loca, 180 adet bistro ve 3 adet bardan oluşmaktadır. 2.300 kişilik kapasitesiyle Ada’nın da en büyük eğlence merkezi olan kulüp, birçok konsepte de ev sahipliği yapıyor. Haftanın 3 günü Ünlü Rus Koreograf Maxim Oskarev Almazov, profesyonel dans ekibi ile Odyssey Club’da olağanüstü performanslara imza atıyor.

Lord's Palace Hotel - Odyssey Club - Sahne

Dünya’nın en iyi ses sistemleriyle donatılan Odyssey Club, sahne de bulunan 42m² led ekranlarıyla birlikte Las Vegas’dan esinlenerek yapılan pist üzeri papatya ve dünya şeklinde led ekranlarla sezon boyunca misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden esinlenerek inşa edilen mekan, en ünlü Dj’lerin gösterilerine de ev sahipliği yapıyor.

Sky Lounge & Bar

Lord's Palace Hotel - Sky Longue Bar

Otelin teras katında yer alan ve büyüleyici manzarası ile misafirlerini kendine hayran bırakan Sky Longue & Bar; Girne Kalesi, Bellapais Manastırı ve St. Hillarion Kalesi gibi tarihi mekanların silüetlerini saatlerce izleyebileceğiniz bir manzara sunuyor. Günbatımlarının ölümsüzleştiği bu çok özel bar, ödüllü barmenlerin menüsüyle 09:00-02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Ada’nın Eğlence Merkezi Bella Marin

Lord's Palace Hotel - Bella Marin

Kıbrıs’ın eğlence merkezi Bella Marin, birçok restoran, bar, iki katlı muhteşem bir havuz,  SPA merkezi, nargile lounge, alışveriş yapılabilecek dükkanlar ve eğlence mekanlarını tek çatı altında topluyor.

Aurora Bar

Lord's Palace Hotel - Aurora Bar

Eğlence hayatını çok farkı bir boyuta taşıyan Aurora Bar, “Beach Party” konseptiyle dikkat çekiyor. Birbirinden lezzetli kokteylleri ve çok özel atıştırmalık menüsü ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan bar, günbatımını izlemek için en özel noktalarda biri.

38th Street

Lord's Palace Hotel - 38th Street

Ada’nın lezzet sokağı olarak bilinen, Dünya ve Kıbrıs mutfağının seçkin lezzetlerini sunan restoranları, kumpir, tost, waffle ve döner standları, butik dükkanları ve özel ürünler bulunduran marketiyle çok özel bir deneyim sunuyor.

Kömür Steak & Ocakbaşı

Lord's Palace Hotel - Kömür Ocakbaşı

Kömür Steak & Ocakbaşı, Ada’nın köklü binalarından birinde hizmet veriyor. 1860’lı yıllara dayanan İngiliz Kolonisi tarzında sarı taş binanın en son üyelerinden biri olan ocakbaşı, binanın tarihi dokusunu ön plana çıkararak, çok özel bir atmosfer yaratıyor ve birbirinden lezzetli et ve kebapları ile konuklarına unutulmaz lezzetler sunuyor. Olağanüstü deniz manzarası eşliğinde içeceğiniz şarapla tatilinize unutulmaz dakikalar katabilirsiniz.

Khephal Balık Restoran

Lord's Palace Hotel - Khephal Balık Restoranı

Balıkseverlerin vazgeçilmez adresi Khephal Balık Restoran’ İspanya, Portekiz, Rum, Türk ve Kıbrıs mutfağının en ünlü balık ve meze seçeneklerini misafirlerinin ayağına getiriyor. Püsküllü koyunda bulunan Khephal, Girne’nin en güzel manzarasına sahip mekanlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Mistique Shisha Lounge

Lord's Palace Hotel - Mhystical

Nargile tutkunlarının vazgeçemediği, farklı nargile çeşitleriyle büyüleyen Mistique Shisha Longue, Lübnan esintilerinin harmanlandığı konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Özel localarında, kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz ayrı bölümler oluşturularak tasarlanan Mystique, dizaynı ve çizgileri ile konuklarını kendine hayran bırakıyor.

SPA Merkezi

Shiatsu SPA

Lord's Palace Hotel - Shiatsu Spa

Farklı bir spa deneyimi arayanların adresi Shiatsu SPA, kişiye özel hizmetleriyle öne çıkıyor. Shiatsu kökenini Japonya’dan alan geleneksel bir şifa yöntemi olup ruh-zihin-beden ve esenliği birleştiren bir şifa sanatıdır. Shiatsu’nun temel prensibi ise denge uyum ve enerjidir. Japon kültürünü yansıtan Shiatsu Spa, özel olarak tasarlanmış masaj odaları ve Jakuzili VIP odası ile misafirlerine çok özel bir ortam sunuyor. Siz de kendinizi şımartmak istiyorsanız, bu tecrübeyi yaşamalısınız!

Yeme-İçme

Spice Restoran

Lord's Palace Hotel - Spice Restoran

Bu çok özel restoranda tüm damak tatları için özel olarak hazırlanmış açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği seçenekleri sunuluyor. Kahvaltıda ev yapımı reçel, marmelat ve macunların yanı sıra, geniş büfesi, taze ekmek ve hamur işleri, misafirlerinin zevkine göre yapılan omlet, menemen ve yumurtalar, mis kokulu kahve köşesi, taze sıkılmış meyve suyu köşesi ve daha birçok ayrıntı misafirlerin konforu ve damat tadı için düşünülmüş. Öğle ve akşam yemeklerinde zeytinyağlı, meze, salata ve çorba seçenekleriyle birlikte misafirlerin dünya mutfaklarının birçok lezzetini deneyimleyebilmesi için tasarlanmış soğuk ve sıcak büfe seçenekleri mevcut. Kıbrıs Tatlısı ve Ada’nın En Ünlü 3 Lezzeti başlıklı yazımızı okuyarak Ada mutfağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Le Petit Croissant

Lord's Palace Hotel - Croissant

Otelin lobi bölümünde yer alan Le Petit Croissant, bir fincan kahve içmek, atıştırmak ya da lezzetli bir pasta molası için harika bir köşe. Geniş terası ve ödüllü pasta şeflerinin spesiyalleri ile konukların kendilerini Fransa sokaklarında hissetmesini sağlayan Croissant, kahvaltılık paket servis hamur işleri, özel pasta siparişleri ve birbirinden lezzetli porsiyon tatlı hizmetleri de sunuyor.

Genel Yorum

Lord's Palace Hotel - Havuz

Kıbrıs’ın ve Girne’nin en özel otellerinden biri olan Lord’s Palace Hotel Spa, özellikle gece hayatında farklı deneyimler yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir oteldir. Spa merkezi ve büyüleyici mimarisiyle unutulmaz bir tatil vadeden otel, balayı çiftlerinin de rahatlıkla tercih edebileceği çok özel bir tesis! Eğer Kıbrıs’ın kültürel ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan eğlence ve lüksü farklı boyutlarda yaşamak istiyorsanız, Lord’s Palace Hotel’i tavsiye ediyoruz.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz