“Yeni bir nefes, Akrones” Sloganı ile Afyonkarahisar’da kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana sunduğu konuk memnuniyeti ile bilinen Akrones Termal, hem termal su turizmi konusunda hem de lüks ve modern oteller konusunda öncü tesislerden. Her köşesinde tarihi eserlerin ve yapıların konukları karşıladığı, termal suları ile tam bir şifa kaynağı olan Afyon’da konumlanan bu tesiste, ihtiyacınız olan hemen her şeyi bulabiliyor, nitelikli ve kusursuz bir tatil deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Akrones Termal Spa - Genel

Bu yazımızda, sizler için detaylı bir biçimde Akrones Termal’i inceliyor olacağız. Siz de, termal sulara ilgi duyuyor ve termal su tesislerinde birkaç günlük bir kaçamak yapmak istiyorsanız, listenize bu tesisi de eklemek isteyebilirsiniz. Ayrıca, Şifalı Sularıyla Ünlü Afyon Kaplıcaları başlıklı yazımızı okuyarak bölge hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

21Akrones’te Konaklama

Akrones Termal Spa - Konaklama

Akrones içerisinde konaklamanız için pek çok oda tipi mevcut. Her odada sabit olarak LCD televizyon, çay kahve seti, mini bar, safe box, gazete, bornoz gibi hizmetler bulunmakta.

20Deluxe Oda

Akrones Termal Spa - Deluxe Oda

Rahat ve modern tasarımı ile sizlere merhaba diyen Deluxe odalar, tesisin konuklarını evlerinde hissettirmelerini sağlayan biçimde düzenlediği oda tipi olarak görülmekte. Toplamda 210 adet olan bu odalar, minimum 20 metrekare boyutunda. Muhteşem Fransız balkonunda tertemiz havayı soluyup içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz Deluxe odalar, hem şehir hem de havuz manzarasına sahip. Boyutlarına göre, Deluxe Plus ve Deluxe Superior King olarak ayrılıyorlar.

19Engelli Odası

Akrones Termal Spa - Engelli Odası

Engelli konuklarına da kusursuz hizmet sunmaya çalışan Akrones Termal, engellilerin rahat ve konforlu bir tatil yapmaları için hemen her şeyi düşünmüş. 36 metrekarelik bu odada, termal su havuzu manzaralı muhteşem bir tatil yapılabiliyor.

18Corner Suite

Akrones Termal Spa - Corner Suite

Modern ve zarif bir dekorasyon ile dizayn edilmiş Corner Suite oda tipi de Akrones Termal’in en çok tercih edilenlerinden. Rahatlatıcı renkleri, geniş ve ferah dizaynı, Fransız balkonu ile tesisin Corner Suite odalarında konaklamak kesinlikle bir ayrıcalık. Şehir manzarası ile güne başlayabileceğiniz bu odalar, 40 ila 50 metrekare arasında düzenlenmiş durumda. Junior Suite adı verilen, Corner Suite’in bir üst seçeneğinde ise termal su küveti ayrıcalığı bulunmakta. Güne kendi odanızda termal su keyfi ile başlamak isterseniz, tavsiyemiz Corner Suite ve Junior Suite odalar olacaktır.

17Family Suite

Akrones Termal Spa - Family Suite

Özellikle ailelerin tercih ettiği bu suit oda tipi, toplamda 76 adet olarak beliriyor ve ikiye ayrılıyor. Aile odalarında, muhteşem bir havuz manzarası ve bölmeli odalarla karşılaşıyorsunuz. Hem oturma odaları hem de ebeveyn odaları ile evinizde hissedebileceğiniz aile süitleri, kalabalık ya da çekirdek aileler için kesinlikle biçilmiş kaftan. Duşakabin ve küvetin bu süitlerde bulunduğunu ek olarak belirtmekte de fayda var! Ailecek, termal bir tatil yapmayı planlıyorsanız, tavsiyemiz kesinlikle aile süitleri olacaktır.

16Honeymoon Suite

Akrones Termal Spa - Honeymoon Suite

Özellikle balayı çiftleri için düzenlenmiş harika odalardan biri olan Honeymoon Suite de değerlendirilebilir seçeneklerden bir tanesi. Toplamda 8 adet bulunan bu oda tipi, yeni evli çiftler için özel süslemeler ve romantik ambiyans ile dizayn edilmekte. Duşakabinden saunasına, oturma grubundan çalışma masasına, termal su hizmetinden çay kahve makinesine kadar düşünülmüş bu süitler, keyifli ve kusursuz bir balayı tatili yaşamanız için düşünülmüş durumda. Siz de, bir balayı tatiline çıkmayı planlıyorsanız, eşinizle birlikte hem sağlık dolu hem de modern ve kusursuz bir tesisin sizin için düzenlenmiş özel odasında konaklayabilirsiniz.

15Sultan Suite

Akrones Termal Spa - Sultan Suite

Kaliteyi ve konforu buluşturan, Akrones Termal’in en güzel odalarından Sultan Suite de değerlendirilmesi gereken ve sıklıkla tercih edilen odalardan. Toplamda sadece 2 adet bulunan bu suit oda tipi, 172 metrekare olarak düzenlenmiş. Jakuzi, sauna, duşakabin gibi özellikleri içerisinde bulunduran Sultan Suit’te, dubleks bir yapı ile karşılaşıyorsunuz. Üst katta yatak odalarının bulunduğu bu odalar, alt katta ise hem misafirlerinizi hem de ailenizi ağırlayacak biçimde özelleştirilmiş durumda. Fransız balkonu, minibarı, şehir manzarası ve size özel termal su hizmeti ile Sultan Suite, Akrones Termal’in ayrıcalıklı odalarından.

14Kral Dairesi

Akrones Termal Spa - Kral Dairesi

Lüks ve konfordan ödün vermeyenlerdenseniz, sadece bir adet bulunan Kral Dairesi, Akrones’te kesinlikle sizin için bulunmakta. Dubleks bir oda tipi şeklinde dizayn edilmiş olan bu daireler, 516 metrekare büyüklüğünde ve bir sarayı andıran harika mimariye sahip. Tüm ihtişamı ile sizlere kusursuz bir tatil vaadini daha ilk adımınızda sunan Akrones’in Kral Dairesi’nde, şömineden masaj odasına, soğuk duştan tepiteryuma kadar hemen her şey düşünülmüş. Bir tatilden ne talep ederseniz, çok daha fazlası, Akrones Kral Dairesi’nde bulunuyor. Siz, yeter ki isteyin!

13Yeme – İçme

Akrones Termal Spa - Yeme - İçme

Akrones Termal içerisinde yeme içme konsepti olarak yarım pansiyon konsepti uygulanıyor. Kahvaltının her sabah açık büfe olarak servis edildiği tesiste, beş çayı ve akşam yemeği de mevcut. Akşam yemeklerinde de sınırsız bir açık büfe ile karşılaşıyor ve dilediğiniz gibi dünya lezzetlerini tesisin iki nezih restoranında da tadabiliyorsunuz.

12Sofra Restaurant

Akrones Termal Spa - Sofra Restorant

Akrones’e bağlı Sofra içerisinde, usta şeflerin elinden çıkan Afyon’un geleneksel lezzetlerini bulabilirken aynı zamanda Türk mutfağının muhteşem tatlarına da erişebiliyorsunuz. Günün her saatinde, ne zaman acıkırsanız, Sofra yanı başınızda bulunuyor.

11Keyani Steakhouse

Akrones Termal Spa - Keyani Restorant

Afyonkarahisar etinin şahlara layık sunumuyla karşınıza çıkan Keyani Steakhouse, tesisin en beğenilen restoranı. Gurme lezzetleri ile bilinen Keyani’de, özel olarak konuklar için hazırlanmış etler; muhteşem bir sunumla servis ediliyor. Burada akşam yemeklerinizi yiyerek harika bir günü sonlandırabilmeniz mümkün.

10Le Patisserie

Akrones Termal Spa - Le Pattesire

Canınız tatlı isterse, Akrones’te Le Patisserie yanı başınızda! Özellikle beş çayının da konsepte dahil edildiği tesiste, bu şirin mekânda beş çaylarınızı yudumlarken harika pasta ve ev yapımı tatlılarla gününüzü çok daha iyi hale getirebilmeniz mümkün. Küçük bir ara verin ve mutlaka beş çayında buraya uğrayın.

9Akrones’te Eğlence

Akrones Termal Spa - Disco

Tesis içerisinde eğlenebileceğiniz muhteşem bir disco club da mevcut. Bakıldığında, özellikle ünlü isimlerin dönem dönem konser verdiği bu club içerisinde, her gece sabahın ilk ışıklarına kadar doyumsuz bir eğlenceye katılabiliyorsunuz. Müziğin dansla buluştuğu yer olan Disco Club, tatil konaklamalarınızı tesis içerisinde eğlence ile taçlandırabileceğiniz oldukça hareketli ve eğlenceli mekanlardan bir tanesi.

8Akrones’te Çocuklar

Akrones Termal Spa - Çocuk Aktiviteleri

Ailecek bir tatile çıktınız ve siz masajınızı yaptırırken çocuklarınızın da eğlenceden mahrum kalmamasını istiyorsunuz, öyleyse Kidrones tesis içerisinde çocuklarınızı bırakabileceğiniz en güvenli ve en eğlenceli yerlerin başında geliyor. 4-12 Yaş arası çocukların doyasıya eğlenip günlerini geçirebildikleri Kidrones içerisinde, doğum günü kutlamalarından resim ve boyama etkinliklerine, mini disko eğlencelerinden şovlar ve animasyonlara kadar çocuklar için hemen her şey düşünülmüş durumda.

7Akrones’te Sağlıklı Yaşam: Aqua Munda Spa

Akrones Termal Spa - Aqua Munda

Akrones, Afyonkarahisar’ın sağlıklı sularını konukları ile pek çok odasında buluştururken aynı zamanda Aqua Munda Spa & Wellness Center içerisinde de termal su ile gelen şifayı dağıtmaya devam ediyor. 16.000 Metrekarelik bir alana kurulmuş olan Aqua Munda Spa merkezi, hem erkeklere hem de kadınlara özel yaşam alanlarına sahip sağlıklı yaşam merkezlerinden bir tanesi. Sağlık getiren suyun mucizevi etkisiyle kendinizden geçebileceğiniz, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz pek çok konsept burada bulunabiliyor.

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Havuz

Açık yüzme havuzu, çocuk havuzları, termal su havuzları ile hizmet veren ve aynı zamanda bu havuzları kadınlara ve erkeklere özel olarak da düzenleyebilen tesiste; aşağıdaki hizmetleri bulabilmeniz mümkün.

6Termal Havuzlar

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Termal Havuz

Şifalı sularla bedeninizi rahatlatmak isterseniz, spa merkezi içerisinde pek çok açık ve kapalı termal havuz bulunmakta. Dilediğinize girerek, gün ortasında rahatlayabilir ve sonrasında masaj terapileri ile harika bir tatile başlangıç yapabilirsiniz.

5Bitki Banyosu

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Bitki Banyosu

Bitkilerle çeşitlendirilmiş ve özleriyle çok daha sağlıklı hale getirilmiş termal sularla harika bir banyo yapmak ister misiniz? O halde, sizleri bitki banyosuna alalım. Akrones’in spa merkezinde en çok tercih edilen hizmetlerden biri olan Bitki Banyosu, ruhunuzu ve bedeninizi bir süreliğine maddi dünyadan soyutlamak adına iyi bir seçim.

4Solaryum

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Spa Merkezi

Bronzlaşmak için yaz kış fark etmeksizin solaryum kesinlikle ideal bir yol ve tesis içerisinde Solaryum makineleri sizler için sunuluyor.

3Tuz Odası

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Hamam

Bedeninizde stres yaratan ve sağlıklı yaşamanıza engel olan ödemleri atmanızı sağlayacak tuz odası, Aqua Munda içerisinde bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey, randevu almak ve sonrasında tuz odasında kendinizi bulmak.

2VIP Masaj Odası

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - VIP Masaj

Konukların özel hissetmesini sağlayan bir diğer başlıca hizmet ise şüphesiz VIP masaj odaları. Eşinizle girebileceğiniz bu odalarda, uzman terapistler tarafından harika masaj teknikleri vücudunuza uygulanıyor ve birkaç oturum içerisinde, yeniden doğmuş gibi hissedebiliyorsunuz.

1Genel Yorum

Akrones Termal Spa - Genel Yorum

Afyonkarahisar’da dört mevsim gidebileceğiniz sağlıklı yaşam otellerinden Akrones Termal, hem termal suyun tüm mucizelerini konuklarına sunuyor hem de lüks ve kusursuz bir tatili vadediyor. Siz de, ilerleyen günlerde bir yerlere kaçmayı düşünüyorsanız, gözden uzak, sessizlik ve huzur içerisinde bir tesis olan Akrones’te harika bir tatil yapabilirsiniz.

[hotel id=”17869″][/hotel]

 

Ayrıca, Şifanın Merkezi Afyon’un En İyi 10 Termal Oteli Başlıklı yazımızı okuyarak bölgenin en iyi otelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz