Uludağ

Uludağ sevgililer günü otel önerileri adlı yazımızda, Uludağ otelleri ve Uludağ sevgililer günü programı gibi detaylara yer verdik.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala sevdiklerinizle baş başa romantik bir tatil geçirmeye hazır mısınız? Bu yazımızda, farklı alternatif arayanlar ve yeni maceralara atılmak isteyenler için önerilerde bulunacağız. 🙂 Bu önerilerimize öncelik olarak Uludağ‘dan başlıyoruz. Hazır kış mevsimindeyken hem kayak yapacağınız hem de bembeyaz örtüyle kaplı dağların muhteşem manzarasına hayranlık duyacağınız kesin! Uludağ’ın en romantik otelleri arasından seçeceğiniz herhangi bir tesiste, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz gibi birçok farklı aktiviteye de imza atacaksınız. Uludağ sevgililer günü otelleri sayesinde kendinize en uygun seçeneği bulacak ve eşiniz ya da sevgilinizle rüya gibi bir tatil yaşayacaksınız. O zaman gelin hep birlikte bu otelleri keşfedelim! İşte Uludağ sevgililer günü otel önerileri…

Uludağ Sevgililer Günü Otel Önerileri

Kaya Uludağ

Kaya Uludağ

İstanbul’a yakınlığıyla sık sık tercih edilen Kaya Uludağ, Uludağ 2 bölge otelleri arasında yer alıyor. Sevgililer gününde tercih edebileceğiniz en iyi otellerden biri olan Kaya Uludağ’da kayak ve snowboard gibi aktiviteler gerçekleştirilirken aynı zamanda etkinlik ve konser gibi birbirinden eğlenceli organizasyonlara da ev sahipliği yapılıyor. Uludağ kayak otelleri herşey dahil konaklama konseptiyle hizmet veren Kaya Uludağ, içerisinde pek çok hizmet ve olanağı da barındırıyor. Hamam ve saunada keyif yapabilir, masaj yaptırarak kendinizi yenileyebilir, kapalı yüzme havuzlarında yüzebilir, fitness merkezinde sporunuzdan geri kalmayabilir ve lezzetli menülere sahip restoranında güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Eğer daha önce kayak yapmadıysanız ve bu konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız, kayak okulundaki eğitmenlerden kayak dersleri alabilir ve kısa süre içerisinde kayak yapmayı öğrenebilirsiniz. Ayrıca kayak takımı gibi ekipmanlara kolaylıkla ulaşacağınızı ekleyerek otelde jakuzi, masaj, hamam, kese – köpük, sauna ve güzellik merkezi gibi hizmetlerin bulunduğunu da söyleyelim. Aynı zamanda çocuklu aileler için de ayrıcalıklı fırsatlar sunması cabası!

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “Kusursuz Bir Kayak Tatili için Kaya Uludağ” 

Bof Hotels Uludağ Ski Luxury Resort

Bof Hotels Uludağ Ski Luxury Resort

Uludağ 5 yıldızlı otel arasında yer alan Bof Hotels Uludağ Ski Luxury Resort, sadece kış aylarında değil aynı zamanda her mevsim ziyaret akınına uğruyor diyebiliriz. Müşteri memnuniyetini önemseyen ve tüm ihtiyaçlarını bünyesinde barındıran otel, sizlere muhteşem manzarasıyla kucak açıyor. Özel olarak tasarlanan odalarında yeni bir güne enerjik şekilde uyanacak ve mükemmel bir manzara eşliğinde kahvaltınızı yapacaksınız. Öte yandan kış sporları ile ilgilenebilir ya da yürüyüş parkurlarında yürüyebilir, kapalı havuzunda yüzebilir, hamam, buhar odası, sauna ve jakuzi gibi spa hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Kayak okulunda eğitim alabileceğiniz gibi kayak ekipmanlarına da buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca aerobik, bilardo, langırt, okey, masa tenisi, tavla ve oyun salonu gibi imkanlar otel içerisinde bulunuyor. Kese – köpük ve masaj gibi ihtiyaçlarınızı da Bof Hotels’de gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Sevgililer günü Uludağ turu için en ideal noktalardan biri olan bu tesis, kesinlikle listeye eklenmeli!

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “Uludağ’da Lüksün Adı Bof Hotels Uludağ

Karinna Hotel Convention & Spa

Karinna Hotel Convention & Spa

Kayak tatili için en iyi Uludağ otelleri arasında yer alan Karinna Hotel Convention & Spa, kayak merkezinin zirvesinde konumlanıyor. Mimarisiyle göz alan Karinna Hotel, konforun ve huzurun adresidir. Kayak ve snowboard tutkunlarının vazgeçilmez destinasyonlarından biri olan bu tesis, Uludağ ikinci oteller bölgesinde bulunuyor. Günübirlik bile olsa bu atmosferin tadını çıkarabileceğiniz Karinna Hotel’de yapacak birçok aktivite bulacaksınız. Ayrıca Çobankaya mevkiinde çam ormanları arasında bulunan orman evlerini de bünyesinde barındırıyor. 21 orman evinden oluşan ahşap evler, tam anlamıyla sessizliğin ve huzurun adresidir. Genel itibariyle odalarda ve otelin bünyesinde ihtiyaç duyacağınız her şey mevcut!

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “Karinna Hotel Çobankaya Orman Köşkleri

Trend Life Hotels

Trend Life Hotels

Uludağ Milli Parkı I. Gelişim Bölgesi’nde 2019 yılında hizmete açılan Trend Life Hotels, pist manzaralı odaları ve göze çarpan mimarisiyle oldukça yenilikçi bir yerdir. Şömineli odalarında sevdiklerinizle beraber baş başa romantik dakikalar yaşayacağınız bu tesiste, ayrıca Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlere sahip restoranında harika bir akşam yemeği yiyeceksiniz. Böylesine bir yerde dinlenmenin tadını çıkarmak paha biçilemez olsa gerek! Spa hizmetinde yer alan hamam, sauna, manzaralı jakuzi, bakım ritüelleri, masajlar, VIP spa odaları ve cilt bakımları gibi olanaklardan dilediğiniz gibi faydalanabiliyorsunuz.

Uludağ sevgililer günü için geldiğiniz Trend Life Hotels’de, eğlenceli anlara da tanıklık edeceksiniz. Gündüz saatlerinde kar motoru kiralayarak gezebilir, sevgiliniz ya da eşinizle birlikte oyunlar oynayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Son olarak Uludağ sevgililer günü otel önerileri arasında yer alan bu otel, Uludağ’ın en güzel manzarasını gözler önüne sermesiyle de büyük ilgi görüyor.

Erta Soyak Otel Uludağ

Erta Soyak Otel Uludağ

Uludağ 1 bölge otelleri arasında konumlanan Erta Soyak Otel Uludağ, kayak pistlerine yakınlığının yanı sıra kayak ekipmanları ve eğitimi ile ilgili her şeyi bulabileceğiniz olanaklara sahip olmasıyla da kayakçıların popüler duraklarındandır. Tam pansiyon konsepti ile hizmet veren Erta Soyak Otel, içerisinde bir restoran ve bara ev sahipliği yapıyor. Dağ ve pist manzaralı lobisinde oturarak şömine karşısında sevdiklerinizle beraber içeceklerinizi yudumlayabilir ve hoş sohbetler edebilirsiniz.

Kayak konusunda herhangi bir endişeniz varsa, her yıl yenilenen Tarkan Kayak Odası ile bu endişenin ortadan kalkacağını bilmelisiniz. 🙂 Kayak ve kayak ekipmanlarına kolaylıkla ulaşım sağlayacağınız bu yerde, uzman eğitmenlerden derste alabiliyorsunuz. Kar motorları, kızak ve ATV gibi araçlarla gezi yapabilir ya da yürüyüş parkurlarında bir doğa gezisi yapabilirsiniz.

Ağaoğlu My Mountain

Ağaoğlu My Mountain

Uludağ otelleri sevgililer günü için bir öneride bulunmamız gerekiyorsa o da Ağaoğlu My Mountain oteldir. Uludağ’ın muhteşem manzarası karşısında büyüleneceğiniz ve kar tatilinin tadını çıkaracağınız Ağaoğlu My Mountain, kış aylarının vazgeçilmez lokasyonlarındandır. Sadece kayak için değil aynı zamanda içerisindeki pek çok olanaktan yararlanabildiğiniz için kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz. Spa hizmetinde çeşitli masajlar yaptırarak dinlenecek, dış mekanda karlar altında jakuzi keyfi yapacak ve kapalı havuzunda yüzüp eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Eğer kayak aktivitelerinde bulunmak istemezseniz yapacağınız daha başka alternatifler de bulabileceğinizi söyleyelim. Örneğin kar motoruna binebilir, trekking yapabilir ve ATV safari turlarına katılabilir.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “Eğlenceli Bir Kış Tatili için Ağaoğlu My Mountain

Grand Yazıcı Uludağ

Grand Yazıcı Uludağ

Uludağ en iyi otel arasında yer alan Grand Yazıcı Uludağ, sadece kış aylarında hizmet veriyor. Haliyle kış aylarının en popüler otelleri arasında bulunan Grand Yazıcı Hotel, rahatınız ve konforunuz için elinizden geleni yapıyor. Lüks dizaynı ile gelenlerin kalbini çalan bu tesis, ücretli ve ücretsiz pek çok ayrıcalığa sahip. Toplam 235 odasıyla hizmet veren Grand Yazıcı, spa merkezinden fitness merkezine, kapalı yüzme havuzundan saunaya, hamamdan güzellik salonuna, çocuk havuzundan oyun salonuna kadar birçok şeye yer veriyor. Ayrıca canlı müzik gibi eğlenceli etkinliklere de katılıp sevdiklerinizle baş başa romantik dakikalara imza atabileceğinizi belirtelim.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “Uludağ’da Ayrıcalıklı Bir Tatil: Grand Yazıcı Uludağ

Hotel Fahri

Hotel Fahri

Aile işletmesi olarak günümüzde hala faaliyetine devam eden Hotel Fahri, 1966 yılında Fahri Kınav tarafından kurulmuştur. Toplam 64 odasıyla hizmet veren Hotel Fahri, Uludağ birinci bölgede konumlanıyor. Tam pansiyon plus konseptine sahip olan otelde dinlenip kafa dinleyeceğiniz gibi kayak dersi alabilir ve kayak ya da snowboard yapabilirsiniz. Bunun dışında otelin spa alanından dilediğiniz gibi faydalanabilir, fitness merkezinde sporunu yapabilirsiniz. Böylece sporunuzu ‘tatildeyim diye’ aksatmamış olacaksınız. 🙂 Ayrıca otelin bünyesinde yer alan oyun salonunda masa tenisi, langırt ve bilardo gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Oksijen Zone Hotels Uludağ

Oksijen Zone Hotels Uludağ

14 Şubat Sevgililer Günü Uludağ da ne yapılır diye siz düşünmeden biz hemen anlatmaya devam edelim. Uludağ’ın zirvesinde, üç pistin ortasında hizmet veren Oksijen Zone Hotels Uludağ, güler yüzlü personelleri, misafirperverliği, sunduğu avantajlar ve içerisinde barındırdıklarıyla gelenleri fazlasıyla memnun ediyor. Dokuz farklı oda tipine ev sahipliği yapan otelde, kayak aktiviteleri dışında saunasında, hamamında, buhar ve tuz odasında da vakit geçirebilirsiniz.

Beceren Otel

Beceren Otel

En iyi Uludağ otelleri arasında bulunan Beceren Otel, yıllardır sayısız filme konuk olmuştur. Birinci bölge otellerinden olan Beceren Otel’in, 1947 yılından itibaren hizmet verdiğini biliyor muydunuz? Uzun yıllardır aynı güvenceyle faaliyet gösteren bu tesisin karşısında bir cafe, cafe binasının içerisinde ise a la carte restoran, market, kayak ve kayak ekipmanı kiralama/satış dükkanı, butikler, kayak odası ve kayak okulu gibi seçenekler mevcut. Tüm bu hizmetlerden ve daha fazlasından rahatlıkla yararlanabileceğinizi unutmayın!

Şömineli dinlenme odalarıyla romantik anlara tanıklık edeceğiniz bu otelde, eğlenceye ise asla hayır diyemeyeceksiniz. After-ski partilerinin burada düzenlendiğini ekleyerek sevdiğinizle beraber günün yorgunluğunu üstünüzden atacağınızı belirtelim. Hazır parti ve festival demişken ayrıca bakınız; “Muhteşem Festival ve Konserleriyle Uludağ” Öte yandan dans edip eğlendikten sonra spa hizmetini kullanarak kendinizi daha da dinç hissedebilirsiniz. Otelde ihtiyaç duyacağınız her şey mevcut olup, içerisindeki a la carte cafe ve restoranında harika yemeklerin tadına bakarak midenizi şenlendireceksiniz.

Uslan Hotel

Uslan Hotel

Uludağ kayak otelleri arasında önemli bir yer edinen Uslan Hotel, tam pansiyon konaklama konseptiyle hizmet veriyor. Toplam 52 odayla faaliyet gösteren Uslan Hotel, restoran, cafe ve bar gibi özeliklerinin yanı sıra faydalanabileceğiniz daha pek çok hizmeti bünyesinde barındırıyor. Kayak yapmak istediğiniz takdirde kayak ekipmanlarına kolaylıkla ulaşabilir ve özel eğitmenlerden ders dahi alabilirsiniz. Ayrıca düzenlenen etkinlikler ve organizasyonlar sayesinde oldukça eğlenceli zamanlar geçireceğinizin garantisini verebiliriz.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; “En Uygun Uludağ Kayak Tatili: Uslan Hotel

**Eveet Uludağ sevgililer günü otel önerileri listemiz burada son buluyor! Sevgililer günü Uludağ da geçirmek için geç kalmayın ve Tatil Dükkanı sayfasını ziyaret ederek aradığınız oteli hemen bulun! Öte yandan Uludağ sevgililer günü otel önerileri ile ilgili farklı bir görüş ya da öneriniz varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşın lütfen. 🙂 Ayrıca Uludağ Kayak Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak için “Uludağ Kayak Merkezi Lift Sistemleri ve Özellikleri” ya da “Beyaz Cennet Uludağ Kayak Merkezi” adlı yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Uludağ Sevgililer Günü Otel Önerileri Hakkında Merak Edilenler;

Uludağ’da hangi otelde kalınır?

En çok tercih edilen Uludağ otelleri arasında Kaya Uludağ, Bof Hotels Uludağ Ski Luxury Resort, Karinna Hotel Convention Spa ve Beceren Otel gibi tesislerde kalabilirsiniz.

Uludağ hangi bölge daha iyi?

Kayak yapmak dışında eğlence, sohbet, müzik ve gece hayatı için birinci bölgeyi tercih edebilirsiniz.

Uludağ’a günübirlik gidilir mi?

İstanbul ve yakın çevre illerden günübirlik Uludağ'a kolaylıkla gidilebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz