Pamukkale’nin Karahayit bölgesinde misafirlerini ağırlayan Polat Thermal Hotel, tam pansiyon plus konsepti ile hizmet veriyor. 1989 yılından bu yana konuklarını üstün hizmet kalitesi ile ağırlayan tesis, muhteşem konumu ve benzersiz doğasıyla kusursuz bir termal tatil için sizleri de Pamukkale’nin etkileyici dünyasına davet ediyor.

Tam Pansiyon Termal Oteller - Polat Thermal - Genel

Pamukkale’de bekletilerinizin ötesinde bir termal tatil yapmak istiyorsanız Polat Thermal Hotel’i mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Ek olarak, Pamukkale’nin En İyi Termal Otelleri başlıklı yazımızı okuyarak bölgenin en iyi otelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Polat Thermal Hotel Konaklama

Tam Pansiyon Termal Oteller - Polat Thermal - Oda

Otelde 0-6 ilk çocuğun ücretsiz kabul edilirken, bölgenin en iyi otellerinden biri olan tesiste standart odaların yanı sıra, suit odalar ve özel villalar da bulunuyor. Kış mevsiminde evleneceklerin balayı tatili için tercih edebileceği bu özel tesisin suit odalarında jakuzilerin de olduğunun altını çizmekte fayda var. Siz de kış aylarında Pamukkale’de muhteşem bir balayı tatili düşünüyorsanız Polat Thermal Hotel’in suit odaları tam size göre!

Polat Thermal Hotel Yeme-İçme

Tam panisyon plus konsepti ile konuklarını ağırlayan Polat Thermal Hotel’de dünya mutfağının en seçkin örneklerini tadabilirsiniz. Ustaların elinden yiyeceğiniz benzersiz yemeklerle tatilinizi taçlandırabilirsiniz. Otelin cafesinde muhteşem pamukkale manzarasına karşı içeceklerinizi yudumlayabilir, barlar da ise birbirinden farklı kokteyllerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kırmızı Su ve Termal Havuzlar

Türkiye’nin önce gelen şifa merkezlerinden biri olarak Karahayit’in ünlü kırmızı sularını odanıza kadar taşıyan Polat Thermal içerisinde; ortopedik, romatizmal hastalıklar başta olmak üzere, dolaşım sistemi rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, stres, adele spazmları, cilt hastalıkları gibi rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz.

Kırmızı Termal Su ve Özellikleri

Kırmızı termal su, 58 derece sıcaklıkta yerin altından çıkmakta olup mikst formda sodyum, bikarbonat, sülfat, kalsiyum, magnezyum, karbondioksit içeriyor. Kırmızı termal su, tedavinin süresinin ve şeklinin doktor tarafından belirlenmesi koşuluyla, ankilozan spondilit, romatoid artrit, psöriatik artrit gibi romatizmal hastalıklarda, dejeneratif eklem hastalıkları (artrozlar), omurganın dejeneratif hastalıkları, bel ve boyun fıtıkları, osteoporoz gibi kas ve iskelet sistemi hastalıklarında, fibromiyalji sendromu gibi kronik ağrı durumlarında, spor yaralanmaları, kaza sonrası operasyonları gibi ortopedik hastalıklarda ve hemipleji, pleji, parapleji, multiple skleroz, parkinson gibi nörolojik hastalıkların rehabilitasyonunda farklı banyo formları şeklinde kullanılıyor.

Bunun yanında psöriazis, ekzama, nörodermit gibi cilt hastalıklarında da gerek banyo formları gerekse suyun muhteviyatındaki çamurun cilt üzerine uygulanmasıyla tedavi amacıyla kullanılıyor. Ayrıca kırmızı termal suyun içilmesi yöntemi de hipertansiyon, diyabet, mide ülseri ve kabızlık gibi kronik gastrointestinal hastalıklarda ve kronik ürogenital hastalıklarda tedavi amacıyla uygulanıyor.

Lasua Spa

Lasua Spa merkezinde ise, yine kırmızı sular eşliğinde, uzman terapistlerle yüz bakımlarından çamur banyosuna, yosun terapilerinden hidroterapiye kadar pek çok hizmet sizi bekliyor. Ek olarak, tesisin harika zayıflama programlarının olduğunu da belirtmekte fayda var. Sağlıklı bir yaşam için, uzman koçlar eşliğinde, uzun dönemli bir tatilinizde zayıflama programlarına dahil olabilirsiniz.

Polat Thermal Hotel Yorum

Tam Pansiyon Termal Oteller - Polat Thermal - Manzara

Pamukkale’de tam pansiyon plus hizmet veren en iyi ve en köklü tesislerden biri olan Polat Thermal Hotel, hem sağlık hem de huzur ve yenilenme arayan misafirler için biçilmiş kaftan! Özellikle ailenizle birlikte tatil yapmayı planlıyorsanız 0-6 yaş aralığındaki ilk çocuk için ücret alınmayan otelde hem daha ekonomik hem daha konforlu bir ortam bulabilirsiniz. Eğer siz de doğanın ve termal kırmızı suların tadını konforlu bir tesiste çıkarmak istiyorsanız Polat Thermal Hotel’i tercih edebilirsiniz. Bu özel tesise Tatil Dükkanı güvencesi ve en uygun fiyat garantisi ile rezervasyon yapabileceğinizi hatırlatalım! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz