İnançlarına uygun bir yaşam tarzını benimseyen çiftler balayı konusunda seçim yaparken de buna büyük bir önem veriyor. Muhafazakar balayı tatili için sunulan alternatifler her geçen gün artıyor ve bu da inancına bağlı çiftlerin hayallerindeki balayı deneyimini yaşamasını kolaylaştırıyor.

muhafazakar-oteller-katranci-park-genel

Ülkemizin birçok popüler tatil merkezinde muhafazakar oteller bulunuyor ve bu otellerde yeni evli çiftler de balayı yapabiliyor. Tesettür otelleri ismi ile de bilinen bu otellerde içki servisi bulunmuyor, tesettürlü bayanlar kabul ediliyor. Genellikle bayanlar ve erkekler için ayrı havuz ve plaj gibi imkanlar da sunan bu oteller muhafazakar çiftlerin ilk tercihi oluyor. Muhafazakar Oteller sayfamızı ziyaret ederek kendinize en uygun tesisi bulup rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Muhafazakar Balayı Otellerinin Özellikleri

muhafazakar-oteller-katranci-park-seccade

Muhafazakar balayı otelleri İslami şartlara uygun şekilde tasarlanıyor ve hizmet veriyor. Müstakbel eşinizle harika bir balayı yaşamak için gideceğiniz muhafazakar bir otelin özelliklerine göz atalım. Tesisler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Türkiye’nin Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli adlı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

  • Alkol servisi yapılmıyor. 
  • Yalnızca tesettürlü bayanlar kabul edilir. 
  • Mescit bulunur. 
  • Genellikle odalarda seccade bulunur. 
  • Kadınlar ve erkekler için ayrı havuzlar bulunur. 
  • Yemekler helal sertifikası olan, İslami koşullara uygun olarak kesilmiş etler kullanılarak hazırlanır. 
  • Muzafazakar otellerde bekar şekilde konaklamak mümkün değil, bu otellere yalnızca aileler kabul edilir. 
  • Bayanlara özel kısımlarda servis gibi hizmetler veren tüm personel bayanlardan oluşur.
  • Erkeklere özel kısımlarda tüm personel erkeklerden oluşur. 
  • Bazı muhafazakar otellerde abdest almak için ayrı banyo bulunur. 
  • Bu özelliklerin çoğu İslami otellerin hepsinde ortaktır, ancak odalarda seccade ya da abdest banyosu gibi artılar her muhafazakar otelde olmayabilir.

En İyi Muhafazakar Balayı Otelleri Nerede?

Muhafazakar Oteller - Adenya Hotel

Türkiye son yıllarda muhafazakar balayı otelleri konusunda her geçen gün zenginleşiyor. Türkiye’nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli başlıklı yazımızı okuyarak tesisler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bugün ülkemizin hemen her popüler tatil merkezinde bu konsept ile hizmet veren alternatifler bulabilmek mümkün. Bodrum, Fethiye, Antalya, Çeşme, Marmaris, Kuşadası, Alanya, Afyon, Balıkesir, Edremit ve Yalova gibi yerlerde birden çok alternatif bulunuyor. Farklı bütçelere uygun bu İslami otellerde muhafazakar balayı yapabilmek mümkün. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz