Sevgililer Günü Otelleri

En güzel sevgililer günü otelleri adlı yazımızda, Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın dört bir yanından severek konaklayacağınız otelleri sıraladık.

Birbirini çok seven çiftlerin sabırsızlıkla beklediği ve özel olarak kutlamak istedikleri 14 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor! Eşini, sevgilisini nasıl mutlu edeceğini düşünenler şimdiden araştırmalara başlayarak en iyi fikirlerden biri olan romantik bir tatil için rezervasyonunu yaptırıyor. Fakat bu romantik tatil için otel seçeneklerinin oldukça bol olduğu da bir gerçek! Bir sürü otel arasından size en uygununu seçmek zor olabileceğinden işinizi biraz da olsa kolaylaştırmak adına hem romantik hem de o güne özel hazırlık yapan sevgililer günü otelleri alternatiflerine göz atalım!

En Güzel Sevgililer Günü Otelleri

Kaya Artemis Resort Otel

Kaya Artemis Resort Otel

Neden Kalmalıyım? Dört mevsimde de ayrı bir ambiyansa sahip olan Kıbrıs’ın gözdelerinden Kaya Artemis Resort Hotel adeta bir sevgililer günü hediyesi! Havuzları, spa ve güzellik merkezi, kongre merkezi ve toplantı salonlarıyla her anlamda donanımlı bir tatili ayaklarınıza getiriyor. Özgün mimarisi, romantik ambiyansı, balayı paketleri ve çok daha fazlasıyla özellikle de çiftleri kendilerine hayran bırakan tesis rüya gibi bir tatil sunuyor! Sanatçı galaları ve çok özel programlar eşliğinde unutamayacağınız bir tatil geçireceğinizin garantisi veriliyor! Kısacası hem manzarası hem olanakları hem ambiyansıyla hem de romantizmiyle kendine hayran bırakıyor.

*Kaya Artemis Resort Hotel‘de 11 Şubat Cumartesi Gecesi Koray Avcı sahne alıyor. 

Kaya Palazzo Resort

Kaya Palazzo Resort

Kıbrıs’ın en lüks otellerinden olan ve denize sıfır konumuyla da oldukça dikkat çeken Kaya Palazzo Resort konaklama seçenekleri, havuzları, eğlenceleri, saunası, çok özel masajları ve fazlasıyla sevgililer günü otelleri arasında tercih ediliyor. Müzik, romantizm, yeşil ve mavi dolu bir tatil isteyenlerin adresi elbette burası oluyor!

Üstün hizmet anlayışı, sürprizleri, ağırladığı sanatçıları, odaların konforu ve romantik olanaklarıyla sevgililer günü otelleri listesinin başında geliyor! Bol çeşitli lezzetlerin bulunduğu çok özel A La Carte restaurantlarında bu özel günde romantik akşam yemeklerinizi yiyecek ve romantizmin en güzel halini bu tesiste yaşayacaksınız. Canlı müzik performanslarıyla da bu özel gününüz renklenecek!

* Kaya Palazzo Resort‘te 11 Şubat Cumartesi akşamı Melek Mosso sahne alıyor. 

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Limak Cyprus Deluxe

Limak Cyprus Deluxe Hotel, sevgililer günü otelleri arasına kolaylıkla giriyor. Hem olanakları hem ihtişamı hem de bol yeşilliğiyle çiftlere kolay bulunamayacak huzuru ve romantizmi sunuyor. Devasa alanı, havuzları, balayı olanakları ve çiftlere özel akşam yemeği hizmetleriyle gönüller kazanan otelde çok özel günler geçireceksiniz.

Balayı konuklarına da birçok hizmeti veren otelde odaya özel ikramlardan tutun A La Carte restaurantlarda rezervasyon fırsatları sunuluyor. Bunlarla birlikte çiftler kendini özel hissediyor ve romantik bir tatilden tüm beklentilerini alabiliyorlar. Su sporları, tenis olanakları ve dersleri, akşam canlı şovlar gibi aktivitelerle Akdeniz’in güzelliğine doyacaksınız.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Tatil Limak Cyprus Deluxe

Lord’s Palace Hotel Spa

Lords Palace Oteli

Romantik tatilinizi yaşayabileceğiniz bir diğer tesis Lord’s Palace Hotel Spa oluyor. Özgün mimarisi, Bella Marin manzarasıyla bir tatilden çok daha fazlasını vadediyor. Özgün mimarisi, klasik ve Türk mutfağının önde gelen lezzetlerini deneyimleyeceğiniz restoranları, üstün hizmet kalitesiyle olmakla birlikte olanakları kullanmayı seçmeli Lord’s Palace Hotel Kıbrıs’ın gece hayatının tam kalbinde yer alıyor. Girne’de kusursuz bir tatil ve çok özel bir sevgililer günü geçirmek istiyorsanız burası tam size göre olabilir!

Romantik bir tatilin olmazsa olmazı manzaradır elbette! Hem bu manzaranın tadını çıkaracak hem de farklı konseptteki spa merkezinde tatilin yorgunluğunu atacaksınız. Japon konseptli merkezde hem ambiyans hem de birbirinden güzel masajlar size ve partnerinize iyi gelecek. Gece hayatınızın da renkli olacağı aşikâr! Romantik akşam yemeğinizden sonra sanatçı galaları ve eğlenceleriyle tatiliniz tempo bulacak!

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Ada’da Gece Hayatının Kalbi: Lord’s Palace Hotel

The Arkın İskele Hotel

The Arkın İskele Hotel

Kıbrıs’ın parlayan bölgesi İskele’de konumlanan The Arkın İskele, denize sıfır olması ve romantik etkinlikleriyle adeta çiftler için yaratılmış. Masmavi renge bürünen sahilinin yanı sıra dünya mutfaklarının yer aldığı muhteşem restoranlarında özellikle de sevgililer gününde romantik bir akşam yemeği yiyebilecek bu özel günü en iyi şekilde değerlendireceksiniz.

Otel, sevgililer günü otelleri arasında en fazla tercih edilenler arasına sanatçı galaları ve özel programlarıyla rahatlıkla giriyor.

*The Arkın İskele Hotel‘de 14 Şubat Sevgililer gününde sanatçı Oğulcan Başarı sahne alacak olup kendisine Lütfiye Özipek konuk sanatçı olarak eşlik edecek ve bu özel günde çiftleri müziğe doyuracak.

Salamis Bay Conti Resort

Salamis Bay Conti

Salamis Bay Conti, bozulmamış doğası, masmavi denizi ve çiftlere sunduğu ayrıcalıklarla sevgililer günü için harika bir alternatif oluyor. Balayı için de çokça tercih edilen ve rüya gibi bir balayı vadeden otel konforlu odalarından tutun lüks restoranlarına kadar her şeyiyle fark yaratıyor. Ayrıca sanatçı galalarıyla 14 Şubat kapsamında etkinliklere yer veren tesis çiftlerin birlikte verimli ve romantik bir zaman dilimi geçirmesi için özenle çalışıyor.

*Salamis Bay Conti Resort, 11 Şubat günü Ümit Besen’i unutulmaz aşk şarkılarıyla birlikte ağırlayacak ve çiftlere çok özel bir gece yaşatacak!

Has Cave Konak

Has Cave Konak

1830 yıllarından kalan Osmanlı konağı olan Has Cave Konak, otantik ambiyansı, el yapımı yatakları ve yatak başlıklarıyla her anlamda romantik bir tatilin kapıları aralanıyor! Sadeliğin ön planda olduğu, muhteşem Ürgüp manzarasıyla mest olacağınız tesis Kapadokya ruhunu en etkileyici şekilde hissettiriyor! Çiftlerin severek konaklayacağı ve romantizmi doruklarda yaşayacağı tesisin freskli yemek odalarında muhteşem lezzetlerin tadına varılacak…

Avantajlı konumunu yanı sıra, terası, dinlenme odaları ve içerisindeki yaşanmışlıklarla birlikte süregelen tarihi herkesi kendine hayran bırakmakta! Çiftler birbirinden güzel aktivitelerle zaman geçirme imkânı bulacak ve tatillerine renk katacak! Romantizmin en tatlı şekillerinden biri olan bisiklet turları sizi apayrı bir maceraya da sürüklüyor. Kapadokya’nın simgesi olan balon turları ise eşsiz manzarayla kimi zaman muhteşem bir evlilik teklifine şahitlik ediyor kimi zaman ise birbirini seven iki insanın sevgisine ortak oluyor.

Ng Afyon Wellness Convention

Ng Afyon Wellness

Afyon’da konumlanan Ng Afyon Wellness Convention, termal tatil isteyen çiftler için harika bir seçenek oluyor! Hem sağlığınıza hem de ruhunuza iyi gelecek olan tesis konforlu odalarının, romantik yürüyüşler yapacağınız parkurların ve kışın ortasında kapalı havuzun tadını çıkaracaksınız. Termal wellness programlarıyla çiftleri en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyor.

Aynı zamanda Afyon’un doğal güzelliklerini de keşfedebileceğiniz bölgede kültürel zenginliklere de şahit olabilirsiniz. Bu özel sevgililer gününü hem bir kültür hem de termal tatile çevirebilir, unutulmaz bir zaman dilimi geçirebilirsiniz.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Yenilenmenin Adresi Ng Afyon Wellness Convention

Sacred House

Sacred House Otel

Kapadokya’nın kalbi Ürgüp’te Neoklasik dekorasyonu ve bölgenin eşsiz ambiyansıyla birleşen tasarımıyla Sacred House konuklarını adeta mest ediyor ve sevgililer günü otelleri arasına adını yazdırıyor. Ferah kullanım alanları, Türk hamamı, spa olanakları ve yarattığı romantik ortamlarıyla birbirine sevenlerin müthiş bir zaman geçireceği noktalardan biri oluyor.

Kapadokya gibi otantik ve ruhu olan bir bölgede bu özel günü geçirmenin keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız.

Büyük Abant Oteli

Büyük Abant Oteli

Hem İstanbul’a yakın hem de ayrıcalıklı bir sevgililer günü tatili yaşamak istiyorsanız Büyük Abant Oteli, bunun için birebir tesislerden biri oluyor. Sevgililer günü otelleri listenizde olması ve değerlendirmeniz gereken tesislerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Canlı müziklerden tutun çeşitli eğlenceli aktivitelere her şey bulabileceğiniz otel, her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor.

Büyük Abant’ta sevgililer günü listesine eklendiğine göre tesisin muhteşem olanaklarının, Bolu’nun güzel havasının ve güzelliğinin tadını çıkarmak kalıyor geriye! Haydi sevgililer gününü en romantik ve dolu dolu şekilde bu eşsiz otelde geçirin! At biniciliği, futbol, oyun salonu ve tenis kortu ile birçok aktiviteye katılabileceksiniz.

Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca

Richmond Nua Sağlık

Sapanca’da ayrıcalıklı bir tatile hazır olun! Sevgililer günü otelleri arasından oldukça tercih edilen ve İstanbul’a yakınlığıyla da cezbeden Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca çiftler için gerçekten birebir! Orman ve göl manzarasıyla da kendine hayran bırakan tesis çiftlere harika manzaralar da sunuyor.

Türkiye’nin önemli spa merkezlerinden birine sahip olan tesis harika fırsatları da konuklarına sunuyor. Bu sayede hem sağlıklı hem de zinde geçireceğiniz tatilinizi çok daha iyi değerlendirebileceksiniz. Balayına geldiyseniz ve bu özel günü burada değerlendireceksiniz oda süslemesi, şarap ikramı ve pasta ikramı gibi hizmetlerle bu özel zamanı taçlandıracaksınız. Sevgililer günü otelleri arıyorsanız burayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Hafta Sonu Kaçamağı için Richmond Nua Wellness

Abant Lotus Hotel

Abant Lotus Otel, sizi Abant’ın muhteşem doğası ve huzurlu bir atmosferde ağırlıyor. Abant’ın muhteşem havasını soluyacağınız ve sevgililer günü otelleri arasından tercih edebileceğiniz olan bu tesis taş duvarları, şöminesi ve apayrı ambiyansıyla çiftleri büyülüyor. Doğanın huzurunu hissedeceğiniz ve kalabalıklardan sıyrılıp sevdiklerinizle baş başa kalacağınız Abant Lotus her anlamda farkını ortaya koyuyor.

Hem İstanbul’a hem de Ankara’ya yakın olmasının da avantajı oldukça büyük. Çiftlerin tercihleri arasına giren ve müthiş anılar biriktireceğiniz otel her açıdan ihtiyaçlarınıza karşılık veriyor.

The Sign Değirmen Otel

Şile’nin en güzel konumlarından birinde yer alan otel konforlu odalarının yanı sıra romantik havasıyla çiftler için en ideal sevgililer günü otelleri alternatifinden biri The Sign Değirmen Otel oluyor. Yüzme havuzlarından fitness merkezine kadar birçok imkana sahip tesiste sıkılmak nedir bilmeyeceksiniz. A La Carte restaurantlarındaki eşsiz lezzet deneyimlerini tadacağınız otel konuklarını hiçbir şeyden mahrum bırakmıyor, İstanbul’a yakınlığıyla da İstanbulluların gözdesi oluyor.

Ağva Gizemli Nehir Otel

Ağva Gizemli Nehir

Göksu Nehri kıyısında Ağva’nın güzelliklerine doyarak konaklayacağınız Ağva Gizemli Nehir Otel sevgililer günü otelleri arasında oldukça ideal. 14 adet odasında konforu ve evinizin sıcaklığını bulacağınız tesis İstanbul’a yakınlığıyla herkesi cezbediyor. Nehrin huzurlu ambiyansında eşsiz manzaraya karşı yapacağınız kahvaltıyla güne zinde başlayacak ve sakinliğin tadını çıkaracaksınız.

Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort

Bof Hotels Uludağ

Uludağ zirvesinin en yeni oteli olan Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort hem yaz hem de kış konuklarını ağırlıyor. Uludağın eşsiz manzarası ve havasıyla çiftler için romantik bir tatil anlayışını ayaklarınıza getiriyor. Bursa, İstanbul’a yakın olması ve kış tatilinin bir numaralı adresi olmasıyla 14 Şubat için çokça tercih edilenler arasında. Spa merkezi, romantik akşam yemeği yiyebileceğiniz A La Carte restaurantları ve beraber kayak yapabileceğiniz eğlenceli pistlerle harika bir tatil sizleri bekliyor!

NOT: Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Uludağ’da Lüksün Adı Bof Hotels Uludağ

Sevgilileri Mutlu Edebilecek Hediyeler

Sevgililer günü geldi çattı! Onu düşündüğünü belli eden küçük bir söz bile yeter gerçek sevgiye, bundan eminiz. Fakat onun da sevebileceğini düşünerek alınmış bir hediye de güne anlam katabilir. İşte sevgililer için hediye önerileri…

Kişiye özel kolye sevgiliniz için değerli bir hediye olacaktır. Onu düşündüğünüzü belli eden bu anlamlı hediyeyi sevgilinizin tüm gün boynunda taşıyacağını bilmek gerçekten hoş. Alınabilecek bir başka güzel hediye mors harfli kolye olabilir. Yine boynunda taşıyabileceği ikinize özel bir yazı hep sizinle olacak! Bunların yanı sıra ikinizin de bulunduğu polaroid fotoğrafları çıkararak bir anı kutusu oluşturabilir ve o anlara ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Kar küresi de her zaman çok tatlı bir hediye fikri olmakla birlikte çiftler için güzel bir anı haline geliyor.

En güzel sevgililer günü otelleri yazımız burada sona eriyor. Sevgililer gününde keyifle konaklayacağınız otellerden ve alabileceğiniz küçük hediyelerden bahsettik. Beraber geçirilecek her anın değerli olduğunu hatırlatarak yazımı son veriyor, Tatil Dükkanı’nın sevgililer günü otelleri sayfasındaki harika tesisleri daha yakından incelemenizi tavsiye ediyoruz 😊 Kararınızı verdiyseniz ve tercihiniz bu özel günü Uludağ’da geçirmekse Uludağ sevgililer günü otel önerileri yazımızı da mutlaka okuyun!

En Güzel Sevgililer Günü Otelleri Hakkında Merak Edilenler;

14 Şubat neler yapılabilir?

Birlikte hobi atölyelerine gidebilir, romantik bir kahvaltı yapabilir veya birlikte bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Sinema, tiyatro veya dans gibi aktiviteler de bu özel güne yakışabilir. Zaten asıl önemli olan beraber geçirdiğiniz her anın değerini bilmek…

Sevgililer günü hangi otelde kutlanır?

Sevgililer günü otelleri seçenekleri elbette ki oldukça fazla. İstanbul’a yakın olalım derseniz Sapanca’daki Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca bunun için oldukça ideal. Abant Lotus Hotel de Bolu’da güzel bir seçenek olabilir. İstanbul’dan biraz daha uzaklaşmak isteyenler Ng Afyon Wellness Convention ya da Has Cave Konak’ı tercih edebilirler.

Sevgililer günün de ne alınır?

Sevgililer gününde fotoğraf albümü, saat, mektup, kişiye özel kupa bardak veya puzzle almak alternatiflerden sadece bazılarıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz