Bu yaz Marmaris’te, ailenizle harika bir tatil yapmak isterseniz, alkolsüz her şey dahil konsepti ve ayrıcalıklı hizmetleri ile Angel’s Marmaris, doğru seçim olabilir. Tatil Dükkanı Blog’da bugün, tesisi ayrıntılı olarak inceleyecek ve konaklama seçeneklerinden aktivitelere, sağlıklı yaşam hizmetlerinden havuzlara hemen her konuyu ele almaya çalışacağız.

Siz de, alkolsüz konseptli, kadın ve erkeklere özel ayrı aktivite alanları bulunan bir otelde tatil yapmak isterseniz, denize sıfır konumu ile Marmaris’in en güzel bölgelerinden Turgut Köyü’nde yer alan Angel’s Marmaris hakkında detaylı bilgiyi yazımızdan edinebilir, Tatil Dükkanı’ndan erken rezervasyon fırsatlarına göz atabilirsiniz. Alkolsüz her şey dahil konsepti yerine, alkol dahil bir konsept içeren tesislerden birinde tatil yapmak isterseniz; geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız Kuştur Club Holiday Village: Kuşadası’nda Ayrıcalık başlıklı içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Konaklama Seçenekleri

Angel’s Marmaris içerisinde, geniş bir konaklama portföyü mevcut ve her bir seçenek, özenle dizayn edilmiş. Temelde 8 ana kategoriye ayrılan bu konaklama seçeneklerine tek tek göz atalım.

Villalar

Tesisin en popüler seçeneklerinden bir tanesi, villalar. Doğanın ortasında, manzarası bol, tertemiz bir havada ve ana binadan uzak bir tatil yapmak isterseniz; 105 metrekare büyüklüğündeki bu yaşam alanları, tam hayal ettiğiniz gibi. Oturma odası, çocuk odası, ebeveyn yatak odası, harika bir balkon ve teras ile taçlandırılan iki katlı villalarda, ayrıca özel bir havuz da bulunuyor. Gün boyunca, açık havuz yerine kendi havuzunuzda keyifli saatler geçirebiliyorsunuz.

Süit Odalar

55 Metrekare büyüklüğünde olan ve iki odadan oluşan süitler, direkt deniz manzarasıyla taçlandırılıyor. Bu sayede, her sabah huzur dolu bir güne uyanabiliyorsunuz. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, tam donanımlı süitlerde; lüks ve konforlu bir konaklamanın yanı sıra, Ege’nin muhteşem doğasını seyredebilmeniz mümkün.

Dubleks Süit Odalar

Otelde, dubleks süitler de aileler için oldukça popüler bir seçenek. Bakıldığında, giriş katında oturma odası ve banyo; ikinci katında yatak odası bulunan bu süitler, 90 metrekare büyüklüğünde. Ahşap malzemelerle döşenen dubleks süitlerde; oturma odanıza bağlı harika bir balkon da mevcut ve direkt olarak Ege’yi görüyor. Huzuru tatmak için, dubleks süitlerde birkaç saat sükunet içinde oturmanız yeterli.

Royal Dubleks Süit Odalar

Angel’s Marmaris’in ayrıcalıklı konukları için sunduğu seçeneklerden biri olan Royal Dubleks Süit odalar, 130 metrekare büyüklüğünde. Giriş katında oturma odası ve bir banyo; ikinci katında ise iki yatak odası ve bir banyo bulunan Royal Süitlerde, diğer seçeneklerde olduğu gibi balkonunuz direkt olarak denizi görüyor.

Deluxe Odalar

Geniş bir yaşam alanı isteyen çiftlere yönelik biçilmiş kaftan bir seçenek olan Deluxe odalar, 45 metrekare büyüklüğünde ve deniz ya da orman manzaralı olarak tercih edilebiliyor. Deniz manzaralı seçeneklerin balkon ile taçlandırıldığı bu odalarda, evinizin konforunu aratmayacak kadar rahat ve huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Royal Deluxe Odalar

Tesisin Royal Deluxe seçeneği, Deluxe odalara nazaran daha büyük ve özel bir oturma odasına da sahip. 65 Metrekare büyüklüğündeki bu odalar, geniş bir teras ve büyüleyici bir deniz manzarası ile konuklarını karşılıyor. Sizlere sadece, huzur dolu, lüks ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak kalıyor.

Premium Odalar

Angel’s Marmaris’in küçük aileler için dizayn ettiği 26 metrekare büyüklüğündeki Premium odalar, balkonlu, balkonsuz; deniz manzaralı ya da orman manzaralı olarak tercih edilebiliyor. Elbette, diğerlerine nazaran daha ekonomik bir seçenek olduğu da aşikâr. Ancak rahatlık ve konfor konusunda, ödün vermediği kesinlikle belirtilebilir.

King Süit

Tesisin zirvesinde bulunan King Süit, Ege’yi 180 derece açıyla gören panorama bir manzaraya ve ihtişamlı bir mimariye sahip. Tesisin ayrıcalıklı bir tatil yapmak isteyen misafirleri için kusursuz bir biçimde düzenlediği bu süitlerde, zirvede, herkesten uzak unutamayacağınız bir tatil yapabilirsiniz.

Yeme – İçme

Alkolsüz her şey dahil konsepti ile işletilen otelde, konsept dahilinde 24 saat içecekler ücretsiz olarak sunulurken; beş çayından atıştırmalıklara pek çok ekstra da konukları bekliyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinin açık büfe olduğu, Ege’nin en güzel tatlarını deneyebileceğiniz tesiste; dilerseniz A’la Carte restoranlarda da tatilinizi seçkin bir menü ile taçlandırabiliyorsunuz. Angelo Steak ve Hisar A’la Carte, mutlaka denemenizi tavsiye ettiğimiz restoranlardan. Restoranlar ve konsepte dair hizmetlerin yanı sıra, Angel’s Marmaris içerisinde lobi, orman, marina ve sahil gibi konumlarda kafeler yer alıyor. Bilhassa orman ve sahilde bulunan kafelerin muhteşem manzarasına aşık olabilirsiniz.

Kadınlara Özel Ayrıcalıklı Hizmetler

Angel’s Marmaris, alkolsüz her şey dahil konseptinin yanında, kadınlara özel ayrıcalıklı hizmetleri ve aktivite alanları ile de meşhur. Bakıldığında, kadınlara özel bir plaj, iskele ve atıştırmalık restoranını yüzde yüz mahremiyet politikası ile hizmete açan tesiste; ayrıca özel bir sonsuzluk havuzu da bulunuyor. Orman ve deniz manzaralı masalsı sonsuzluk havuzunda, gün boyunca keyifli saatler geçirebilmeniz mümkün. Son olarak, Spa ve spor merkezlerinin de kadınlara özel alanlarının bulunduğunu hatırlatalım.

Özel Plaj ve Havuzlar

Arkanızda Ege’nin ihtişamlı doğası, önünüzde ise unutamayacağınız güzellikte bir deniz ve özel plaj hayalleriniz arasındaysa, Angel’s Marmaris’te tüm bunlar mümkün kılınabilir. Tesisin, dünya üzerinde, sadece Güneydoğu sahillerinde benzeri bulunan, beyaz kumlu destansı bir plajı, konukları bekliyor. Özel plajda, dilerseniz loca kiralayarak gün boyunca tam donanımlı, kusursuz hizmet alabiliyor; mahremiyet açısından etrafı tül perdelerle kapattırabiliyorsunuz. Özel plajın yanında, tesis etrafında sonsuzluk havuzlarından Relax havuzlara, açık havuzlardan kapalı ve ısıtmalı havuza geniş bir portföy de havuz severlerin hizmetinde.

Aquapark

Havuzlar yeterli gelmedi, biraz da adrenalin lazım diyorsanız; üç tarafı ormanlarla çevrili, hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun şekilde dizayn edilmiş Aquapark’a ne dersiniz? Yetişkinlere özel cadı kazanı, kapalı ve açık kaydırak gibi kaydırak seçenekleri bulunan tesiste, çocuklar için ise korsan gemisi şeklinde dizayn edilen pek çok eğlenceli alan mevcut.

Hisar’da Sonsuzluğa Uzanın

Angel’s Marmaris yarımadasının ucunda konumlanmış, göz alıcı mimarisi ile dikkat çeken Hisar, otelin ayrıcalıklı hizmetlerinden bir diğeri. Hisar içerisinde, özel Spa uygulamalarına katılabileceğiniz localar, deniz manzaralı bir spor merkezi, manzaralı yüzme havuzları ve dahası konukları bekliyor.

Amfi Tiyatro

Ege’nin güzide yaz akşamlarında, biraz eğlenmek isterseniz; Angel’s Marmaris’in Amfi Tiyatro’su her akşam farklı etkinliklerle kapılarını konuklarına açıyor. Dans şovları, animasyon ekibinin hazırladığı etkinlikler, canlı performanslar ve dahası ile her akşam burada eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

A&B Oyun Salonu

Tesisin hem çocuk hem de yetişkinler için hizmete açtığı, şölen havasında bir oyun salonu da var. Bilardo, bowling ve yarış arabası gibi aktivite alanlarının bulunduğu A&B Oyun Salonu içerisinde, ailecek eğlenebilmeniz mümkün.

Çocuklar için Angel’s Marmaris

Çocuklarınızı, güvenle ve gözetim altında eğlenebilecekleri bir alana bırakıp hem onların hem de sizin hak ettiğiniz tatili yaşayabilmeniz için, Angel’s Marmaris içerisinde bir çocuk kulübü de mevcut. Çocuk gelişimi konusunda uzman bir ekip tarafından yönetilen kulüpte, eğitici oyunlar, eğlenceli aktiviteler, dans şovları ve daha fazlası minik misafirleri bekliyor. Yetişkinlere, mutlu ve rahat bir biçimde, gözleri arkada kalmadan tatillerini yaşamak kalıyor.

Spa Merkezi ve Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Bir tatilde eğlenceden ziyade huzur arıyorsanız, Angel’s hiç şüphesiz tam size göre; çünkü ormanın ortasında bulunmasının yanı sıra, kapıdan içeriye adımınızı attığınız an dinginliği hissedebileceğiniz bir Spa merkezi, burada sizleri bekliyor. Uzman ve sertifikalı terapistler tarafından karşılanacağınız bu alanda, gerek geleneksel gerekse modern masaj uygulamalarından faydalanabiliyor; rahatsızlıklarınıza göre nokta atışı bir ritüel ile yeniden doğabiliyorsunuz. Tesiste, masaj, cilt bakımı, güzellik uygulamalarından yararlanmak yerine; buhar odası, sauna, kar çeşmesi, jakuzi, kapalı havuz, tuz odası gibi alanlarda da dinlenebilmeniz mümkün.

Genel Yorum

Angel’s Marmaris’e dair kaleme aldığımız bu yazı, belki de tesisin ayrıcalıklı hizmetlerinin yarısını içeriyor. Ege’nin en popüler ve en fazla ödül alan aile otellerinden bir tanesi olan Angel’s içerisinde; kadınlara özel hizmetlerden her yaştan konuğa özel aktivite alanlarına, kusursuz bir tatil adına her şey düşünülmüş. Siz de, bu yaz ailenizle birlikte unutamayacağınız bir deneyim yaşamak isterseniz, Tatil Dükkanı’ndan erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirebilir ve hayallerinizi gerçek kılmaya dair ilk adımı atabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”7077″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz