Marmaris, denize sıfır özel bir lokasyonda romantik bir balayı tatili geçirmek isteyen çiftlere sunduğu alternatiflerle her zaman gündemde ve popüler bir merkezdir. Üstelik konum olarak hem Akdeniz hem de Ege ile iç içe olması, balayı çiftlerinin turlara çıkarak, tatillerini daha unutulmaz kılmalarını da sağlamaktadır. Bu nedenle son birkaç yıl içerisinde bölgede çok sayıda lüks ve romantik balayı otelleri hizmet vermeye başlamıştır. 

Green Nature Diamond Hotel, romantik balayı tatili yapmak isteyen çiftler için en iyi seçeneklerden biri olarak dikkat çekiyor. Otelin hem mimari yapısı hem de çalışanları,  balayı tatili için hayal edilen romantik ortamın oluşmasında büyük rol oynuyor. Balayı çiftleri için rezervasyon olanaklarını ve hizmet ayrıcalıklarını oldukça geniş tutan otele, balayı tatili yapmak istediğiniz tarihin çok daha öncesinden rezervasyon yapabilmeniz mümkün. Ek olarak, Rüya Gibi Bir Balayı İçin Seçkin Balayı Otelleri başlıklı yazımızı okuyarak lüks balayı otelleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Balayı Tatili Erken Rezervasyon Fırsatları

Özellikle erken rezervasyon fırsatları ve balayı paketleri ile Green Nature Diamond Hotel’de çok daha uygun bir fiyata konaklayabilir ve hayalinizdeki kusursuz balayı tatilini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Sunduğu avantajlı erken rezervasyon fırsatları sayesinde tesis kendi alanında hizmet veren balayı otelleri arasında öne çıkmayı başarmıştır. Ayrıca, muhteşem doğasıyla kendine hayran bırakan otelde bulunan kum plaj “Mavi Bayrak” sertifikasına da sahiptir.

Marmaris Herşey Dahil Balayı Tatili

Balayı otelleri konsepti yarım pansiyon olduğunda çiftler, pek çok şey için ekstra ücret ödemek zorunda kalıyor ve bu durumda yeni evli çiftlerin hayallerindeki balayı tatilini yaşamalarına engel oluyor. Green Nature Diamond Hotel, balayı çiftlerinin kendilerini özel hissetmeleri için en ince detayı dahi düşünerek hizmet veriyor. Bu da birçok yeni evli çiftin beğenisini kazanıyor. Marmaris’in muhteşem doğasını arkasına alan otel her şey dahil konsepti ile konuklarını ağırlıyor.

Otelin restoranlarında alternatifler geniş olduğu için balayı çiftlerinin tatilleri süresince dünya mutfağının önde gelen lezzetlerin yanı sıra çok farklı tatları denemeleri de mümkün kılınıyor. Sunumlar konusunda da çok titiz hizmet veren tesis, balayı çiftleri için özel sürprizler hazırlayarak romantik akşam yemeleri gibi organizasyonlara da imza atıyor. Ek olarak, yeni evli çiftlere oda süslemesi, odaya meyve sepeti ve şampanya ikramı, balayı çiftinin seçeceği A la Carte restoranda bir gece ücretsiz akşam yemeği ve spa indirimleri gibi ayrıcalıklar balayı tatili konsepti dahilinde sunulan ayrıcalıklardan bazıları.

Yeni evli çiftlerin unutulmaz bir balayı deneyimi yaşayabilmeleri için sınırsız aktivite olanakları da sunan Green Nature Diamond Hotel, spa merkeziyle de fark yaratıyor. Tesiste yapabileceğiniz aktiviteler kapsamda su sporlarından klasik sporlara kadar pek çok aktivite imkanı bulunuyor. Özellikle bilardo gibi çiftler arasında rekabet oluşturacak oyunlar en çok tercih edilenlerdendir.

Yeni evli çiftler otel çevresinde ya da içerisinde, tesisin sunduğu ayrıcalıklardan biri olan bisikletler ile Marmaris’in muhteşem doğası eşliğinde keyifli bir tura çıkabiliyorlar. Bisiklet turları çiftlerin yeni yerler keşfetmeleri ve romantik fotoğraflar çekmeleri için en çok tercih edilen aktiviteler arasında yer alıyor. Balayı çiftleri, motorsuz su sporlarından sörf, dalış ya da kano yapabilme şansı yakalıyor. 

Eğer siz de Ege ile Akdeniz’in kucaklaştığı doğa harikası Marmaris’te rüya gibi bir balayı tatili yapmak istiyorsanız Green Nature Diamond Hotel; lüks tesisleri, balayı çiftlerine sunduğu benzersiz ayrıcalıklar ve üstün hizmet kalitesiyle hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmek için sizleri bekliyor. Balayı tatili için Kıbrıs sizin için en doğru adres ise En Romantik Balayı Tatili İçin Tek Adres Kıbrıs başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”7206″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz