Yoruldunuz, bunaldınız, sizce tam şu zamanlarda şöyle güzel bir kaçamağı hak etmediniz mi? Güre, bu kaçamağı yapmak için en ideal konumlardan bir tanesi. Adrina Termal, özellikle İstanbul ya da çevresinden kısa sürede ulaşabileceğiniz, yakın konumdaki tatil yörelerinden biri olan Güre’de, harika bir konaklama fırsatı sunuyor. Adrina Termal, sizi hem denizin hem de termal suların bulunduğu Güre’de, kusursuz bir tatil için ağırlamaktan memnuniyet duyuyor.

Bu yazımızda sizler için Adrina Termal’i mercek altına alacak ve aktivitelere, hizmetlere dair incelemelerde bulunacağız. Ek olarak, daha önce Güre’ye gitmediyseniz ve nasıl bir yer olduğunu merak ediyorsanız, Güre: Huzur Dolu Bir Sahil Kasabası başlıklı yazımızı okumayı unutmayın!

19. Konaklama Seçenekleri

Tesis içerisinde pek çok konaklama seçeneği mevcut. Deniz, havuz ve Kaz Dağları manzaralı bu odalarda, huzurlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, odanızdan kısa bir süre içerisinde plaja ulaşabilirsiniz.

18. Standart Odalar

28 Metrekare büyüklüğünde düzenlenmiş standart oda seçenekleri, iki ya da üç kişilik biçimde hazırlanabiliyor. Rahatlık, konfor ve sadeliğin birleşimi olan standart odalarda, tek kişilik oturma grubu ve buna ek olarak harika bir balkonunuz da mevcut. Son olarak, banyoların küvetle taçlandırıldığını da hatırlatalım.

17. Senior Suite

Adrina Termal’in süitleri, deniz manzaralı olarak sunuluyor ve 60 metrekare büyüklüğünde. Kusursuz, konforlu bir tatil deneyimini sizlere vadeden bu odalarda, antre, oturma grubu, 2 balkon ve harika bir jakuzi de var. Dilediğiniz saatte jakuzi keyfini yaşayabilmeniz ve geniş bir alanda konaklamak için süitleri tercih edebilirsiniz.

16. Aile Odası

Adrina’nın aile odaları, bölmeli olarak dizayn edilmiş ve iki odadan oluşuyor. Ailecek bir termal tatil yapmak, aynı zamanda deniz keyfini özel plaj eşliğinde yaşayabilmek için tercih edebileceğiniz bu odalarda, antre, oturma grubu, banyoda harika bir jakuzili küvet ve çay, kahve seti bulunmakta. Kara ve deniz manzaralı olarak seçiminizi yaptıktan hemen sonra, Adrina’da ailecek eğlenceli bir tatile başlayabilirsiniz.

15. Superior Oda

45 Metrekare büyüklüğündeki Superior odalar, Adrina’nın çatı katında bulunmakta. Tamamı deniz manzaralı olarak sunulan bu odaları diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise genişçe bir teras ile taçlandırılması.

14. Yeme – İçme

Tesis, yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermekte ve bakıldığında pek çok restoran, pastane ve bara sahip. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinizi, İda Restoran’da yapabilmeniz mümkün. Açık büfe olarak sunulan bu öğünlerde, Türk ve dünya mutfaklarından harika lezzetler tadabilirsiniz. İsteğe göre açılabilen İtalyan Restoran ise bilhassa dünyadan lezzetler sunuyor. Dilerseniz öğle yemeklerinizi bu restoranda yiyebiliyorsunuz.

Bir diğer seçenek ise Strabon. Adrina’da zengin kahve seçenekleri, Viyana usulü hazırlanan pasta, çörek ve kekleri bulabileceğiniz Strabon, atıştırmak için en uygun yerlerden bir tanesi. Son olarak, havuz başında atıştırmak ve bir şeyler içmek adına Pool Bar’ı tercih edebiliyorsunuz.

13. Adrina’da Eğlence

5000 Metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş Adrina içerisinde, sadece termal tatil değil, aynı zamanda bolca eğlence de mevcut. Pek çok aktivitesi ile konuklarına sıkılmayacakları bir tatil vadeden tesiste, havuzlardan spor alanlarına, gece kulübünden özel plaja kadar pek çok hizmet alanı mevcut.

12. Özel Plaj

Tesisin kendine ait bir özel plajı var. Denize sıfır olan Adrina’da, birkaç adım ötenizde bulunan özel plajda dilediğinizce güneşlenebilmeniz mümkün. Şezlong ve şemsiye gibi ihtiyaçlarınız, tesis tarafından ücretsiz olarak tahsis edilirken, Güre’nin berrak sularında istediğiniz saatte yüzebilirsiniz.

11. Havuzlar

Adrina’da hem açık hem de kapalı havuzlar var. Bay ve bayan ayrı ya da karma şeklinde düzenlenen bu havuzlarda ailenizle, eşinizle ya da tek başınıza eğlenebilir, ek olarak Pool Bar’da harika kokteyller ve atıştırmalıklar tadabilirsiniz.

10. Disco

Otelin kendine ait bir gece kulübü de mevcut. Kaliteli bir ambiyans ve zaman zaman canlı müzik programları ile konuklarına keyifli geceler yaşatan Adrina Disco içerisinde dans ve müzik eşliğinde keyifli saatler geçirebilirsiniz.

9. Spor

Otel çevresinde hem tenis hem de basketbol için kullanabileceğiniz harika bir saha bulunuyor. Dilerseniz geceleri, dilerseniz gündüzleri burada tenis ya da basketbol oynayabilirsiniz.

8. Adrina’da Sağlıklı Yaşam

Otelde eğlence kadar sağlıklı yaşama da önem veriliyor. İsminden de anlaşılabileceği gibi, Güre’nin en güzel tesislerinden Adrina, bu küçük sahil kasabasının şifalı termal sularını bünyesinde barındırıyor. Yüksek mineralli ve banyo kürü olarak kullanılan bu termal sular, tesis tarafından sunulan sağlıklı yaşam merkezleri ve hizmetleri ile birleştiriliyor. Huzurlu ve bolca dinlenebileceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız, termal su eşliğindeki hizmet alanları ile Adrina, en doğru seçimlerden biri olacaktır.

7. Spa Merkezi

Şok duşları, uzman terapistleri, jakuzi, hamam, sauna gibi hizmet alanları ve dahası ile Adrina’nın Spa merkezinde sağlıklı yaşama dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Termal ve Spa uygulamalarının eşzamanlı olarak yapılabildiği tesiste, yapmanız gereken tek şey; kendinize burada biraz zaman ayırmak ve işi gücü bir süreliğine bir kenara bırakmak.

6. Masajlar

Uzman terapistler eşliğinde konuklarına en iyi hizmeti vermek için kurulmuş Adrina Spa içerisinde, masaj portföyü oldukça geniş. Geleneksel ve modern pek çok masaj seçeneğini konuklarına sunabilen tesiste, kendinizi terapistlere bırakarak stresinizden arınabilir, ruhen ve bedenen yenilenebilirsiniz.

  • Anti Stres Masajları: Baş, boyun, sırt ve arka bacaklara uygulanan; bu sayede kasları, bilhassa sinir sisteminizi rahatlatmayı amaçlayan anti stres masajı, bedenen ve ruhen gerilenlerin tercihlerinden.
  • Aroma Terapi Masajı: Antik dönemden bu yana uygulanan Aroma Terapi masajları, Adrina’da da mevcut. Özel bitkilerden elde edilen yağlar ile yapılan bu masaj, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan rahatlamanızı amaçlıyor. Ayrıca, uyku bozuklukları gibi sağlık problemlerine de çözüm olduğu belirtiliyor.
  • Aromaterapi Banyo: Ilık tuzlu su banyosunun aromatik yağlarla birleşmesi sonucu elde edilen bu banyo kürü, vücudunuzu rahatlatmak adına bire bir.
  • Bal Bakımı: Doğal antibiyotik özelliği, hücreleri yenilemesi, cildi temizleyebilmesi ve daha pek çok faydalı etkisi ile bal bakımı, Adrina’da en çok tercih edilen masaj seçeneklerinden biri.
  • Bali Masajı: Vücudunuzun ve zihninizin yeniden dengesini bulmasını, enerji seviyenizi yükseltmeyi ve rahatlamayı istiyorsanız; Bali masajı, tesisin en özel hizmetlerinden bir tanesi.

5. Sauna

Otel içerisinde saunalar, Spa merkezinde bulunuyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Antik çağlardan bu yana vücudu toksinlerden arındırmak adına kesin çözümlerden biri olan saunaların ayrıca zihnen rahatlama sağlattığı da biliniyor.

4. Hamam

Budan Termal Otel - Türk Hamamı

Geleneksel Türk hamamları, bay ve bayanlara özel olmak üzere Spa merkezinde kullanılabiliyor. Dilerseniz, hamam içerisinde kese ve köpük hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz. Temizlenmek, sıcak taşlarda huzurlu birkaç saat geçirmek için Adrina’da muhakkak Türk hamamına girin.

3. Termal Havuzlar

Adrina Termal Otel - Termal Havuz

Otel içerisinde bayanlara özel ve karma olarak tahsis edilen iki farklı termal havuz bulunuyor. Terapi havuzu olarak da adlandırılan bu havuzlarda, katkı maddesi eklenmeksizin, Güre’nin doğal kaplıca suları konuklara sunulmakta. Şifa bulmak ve sıcak sularda yüzmek için termal havuzları dilediğinizce kullanabilirsiniz.

2. Spor Salonları

Ağaoğlu My Mountain - Fitness Center

Adrina’nın sağlıklı yaşam ekseninde değerlendirilebilecek hizmetleri arasında, spor salonları da mevcut. Teknolojik araçlarla donatılmış bir fitness merkezi ve jimnastik salonu tesiste hizmetinizdeyken, ek olarak yoga ve pilates salonunda da koçlar eşliğinde yapılan egzersizlere katılabilirsiniz.

1. Genel Yorum

Adrina Termal Otel - Genel

Güre, son yıllarda özellikle şifalı suları ile dikkat çeken bir sahil kasabası. Zengin mineralli kaplıca sularının yanında, sahil kasabası olmasıyla yaz aylarında da burası bir yaz tatili için oldukça elverişli hale geliyor. Adrina ise Güre’nin denize sıfır konumu ile dikkat çeken en başarılı otellerinden. Siz de, küçük bir kaçamak yapmak için indirimli rezervasyon fırsatları ile Tatil Dükkanı içerisinde Adrina Termal’e rezervasyonunuzu yaptırabilir, harika bir tatil için ilk adımınızı atabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”6545″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz