Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa’da, bu kış güzel bir termal tatil yapmaya ne dersiniz? Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Bursa, Osmangazi konumunda bulunan ve sunduğu hizmetlerle kusursuz bir tatil vadeden Mercure Hotels Bursa Termal & Spa’yı inceliyor olacağız. Yazımızda, konaklama seçeneklerinden yeme – içme hizmetlerine kadar her hizmeti ayrıntılı olarak ele alacak, bu sayede oteli tanımanızı sağlayacağız.

Siz de, Bursa’nın kusursuz hizmet sunan termal otellerinden Mercure’yi tanımak ve önümüzdeki aylarda burada tatil yapmak isterseniz, özel fırsatlarımızdan yararlanarak indirimli rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz. Ayrıca, sizin için önümüzdeki aya yönelik kaleme aldığımız Ocak 2020 Kayak Oteli Tavsiyeleri başlıklı yazımızı da incelemeyi unutmayın!

Konaklama Seçenekleri

Mercure Hotels Bursa Termal & Spa konaklama

Mercure Hotels Bursa, İstanbul’a oldukça yakın bir konumda, sunduğu hizmetlerle dikkat çeken tesislerden bir tanesi ve geniş konaklama portföyü ile konuklarına rahat ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelin, bu konaklama seçeneklerine genelen bir göz atalım.

Superior Odalar

Hem tek kişilik hem de çift kişilik yataklarla sunulabilen, taleplerinize göre özelleştirilebilen Superior Oda seçenekleri, 35 metrekare büyüklüğünde ve bu otel odasında ihtiyacınız olan her şeyden fazlasını bulabiliyorsunuz. Bir oturma bölümü de bulunan Superior odalar, sessiz ve sakin bir tatil için en ideal seçimlerden.

Deluxe Odalar

Tesisin Deluxe Oda seçenekleri de, 35 metrekare büyüklüğünde, ancak Superior seçeneklerine göre hiç şüphesiz çok daha lüks bir konaklama deneyimi sunuyor. Yerden tavana kadar yükselen penceresi ile Bursa’yı ayaklarınızın altında hissedebileceğiniz ihtişamlı bir manzara ile taçlandırılan bu odalarda, ayrıcalıklı bir termal tatil deneyimi yaşayabilmeniz mümkün.

Deluxe Köşe Odalar

Deluxe odalardaki manzara keyfinizi biraz daha güzelleştirmek ve daha geniş bir yaşam alanında konaklamak isterseniz, Deluxe Köşe Oda seçeneği tam da size göre. Bakıldığında, panoramik, eşsiz bir Bursa manzarası ile güne başlayabileceğiniz bu odalarda, çalışma masasından oturma grubuna, eksiksiz bir donanım mevcut.

Junior Suite Odalar

Mercure Hotels Bursa’nın Junior Suite seçeneği, 60 metrekare büyüklüğünde ve rahat, huzurlu bir gece uykusu çekmek isteyenleri geniş bir yatak, keyifli sohbetlerle tatilini taçlandırmak isteyenleri geniş bir oturma grubu ile bekliyor. Şehrin büyüleyici manzarasını izleyebileceğiniz panoramik bir konumda bulunan Junior Suite’ler, ayrıca harika bir balkona da sahip.

Deluxe Köşe Suite

Ayrı yatak odası ve salonu ile Deluxe Köşe Suite seçeneği, kusursuz bir konaklama deneyimi yaşayıp ayrı yaşam alanlarında keyifli saatler geçirmek isteyenler için en ideal seçimlerden bir tanesi. Bağlantılı oda seçeneği sayesinde, bilhassa aileler ve kalabalık gruplar için sunulan Deluxe Suite’ler, 80 metrekare büyüklüğünde.

Kral Dairesi

Tesisin Kral Dairesi seçeneği, şehre gelen ayrıcalıklı konuklara kusursuz bir konaklama deneyimi sunuyor ve tam 170 metrekare büyüklüğünde. Bağımsız duşu, King Size bir yatak ve geniş bir yatak odası, eksiksiz mutfağı, yemek salonu ve dahası ile ayrıcalıklı ve lüks içerisinde bir tatil hayal ediyorsanız, Kral Dairesi sizler için biçilmiş kaftan.

Yeme – İçme Seçenekleri

Tesis, oda kahvaltı konsepti ile işletiliyor ve bu konsepte binaen her sabah, zengin bir kahvaltıyı odanızda, şehir manzarası eşliğinde yapabiliyorsunuz. Dilerseniz restoranda açık büfe olarak da gerçekleştirebileceğiniz bu kahvaltıdan sonra ise öğle yemeği ve akşam yemeği konusunda uzman şeflerle donatılmış harika restoranlar sizleri bekliyor.

Olympos Roof, çatıdan eşsiz Bursa manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyip içkinizi yudumlayabileceğiniz bir mekan; Hanedan ise yöresel lezzetlerin durağı olarak biliniyor. Bu iki restoran dışında, İtalyan Mutfağı merakınız varsa, Da Vittorio’ya mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Aktiviteler

Mercure Hotels Bursa Termal & Spa Fitness Merkezi

Şehrin merkezindeki en yeni ve en lüks otellerden biri olması ile kısa sürede adını duyurmayı başaran ve sunduğu hizmetler sayesinde dikkat çeken Mercure Hotels Bursa, merkezde olmasının avantajını bolca kullanan tesislerden. Bakıldığında, Bursa’nın mutlaka görülmesi gereken yerlerine kısa sürede ulaşabileceğiniz otel, ayrıca Kültür Park’ın yanı başında bulunuyor ve burada yeşilin her tonunu bulabilmek mümkün. Şehir ve keşif aktiviteleri dışında, tesis içerisinde canlı müzik aktiviteleri ve gece kulübünde tematik partiler de, tatiliniz süresince sizleri bekliyor.

Termal ve Spa Hizmetleri

Tesis içerisinde, ayrıca termal, sağlıklı yaşam ve Spa hizmetleri de sizleri bekliyor. Tam donanımlı bir Spa merkezi bulunan otelin, günün yorgunluğunu atabileceğiniz kullanım alanları ve terapilerle dolu, geniş bir portföyü bulunmakta.

Ücretsiz Kullanım Alanları

Spa ve sağlıklı yaşam merkezi içerisinde, 250 metrekare büyüklüğündeki tam donanımlı fitness merkezini, Türk hamamını, buhar banyosunu, saunayı ve termal havuzları ücretsiz kullanabilmeniz mümkün. Dilediğiniz zaman, huzur bulmak, sporunuzu yapmak ve yenilenmek adına bu alanlardan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca, uzmanlardan birebir destek de alabilmektesiniz.

Termal Su Özellikleri

Tesisin termal suları, Spa merkezindeki pek çok alanda kullanılabiliyor ve bilhassa romatizmal hastalıklara iyi geliyor. 38-40°C’de hipertermal, 36-38°C’de termal ve 34-36°C’de izotermal banyo kürlerinde, yine 30°C’nin altında soğutularak da uygun havuzlarda su içi egzersiz uygulamalarında kullanılan bu sulardan, ne zaman isterseniz kullanım alanları aracılığıyla yararlanabiliyorsunuz.

Masaj ve Spa Uygulamaları

Mercure Hotels Bursa, termal hizmetinin ve ücretsiz kullanım alanlarının yanında, uzman terapistlerle donatılmış bir Spa merkezini hizmetinize sunuyor ve bu sayede, Spa ritüellerinden de faydalanabiliyorsunuz. %100 organik yağlarla yapılan modern ve geleneksel masaj uygulamaları, tesisteki tatiliniz süresince yenilenmeniz, bedenen ve ruhen tüm stresinizi, gerginliğinizi üzerinizden atmanız için biçilmiş kaftan.

Cilt & Vücut & Ayak Bakımları

Masaj ve Spa ritüellerinin yanı sıra, yine organik yağlar ve termal sular ile yapılan cilt, vücut ve ayak bakımları da, tesis içerisinde alabileceğiniz hizmetler arasında bulunuyor. Cildinize canlılık katmak, daha sağlıklı bir görünüm kazanmak için, tatiliniz süresince bu hizmetlerden de mutlaka yararlanmanızı öneriyoruz.

Genel Yorum

Kış aylarında, bolca dinlenmek ve Bursa gibi muhteşem bir şehri, manzara sayesinde ayaklarınızın altında hissetmek isterseniz, Mercure Hotels Bursa, kesinlikle en doğru tercihlerden bir tanesi. Yakın bölge otellerinden biri olması ve kusursuz hizmetleri ile siz de bu tesisi beğendiyseniz, şimdiden erken rezervasyonunuzu indirimli fiyatlarla yaptırabilir ve sağlık dolu bir tatile dair ilk adımı atabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20164″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz