Daha önce Bodrum’a gittiniz mi? Peki, Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Yalıçiftlik’te vakit geçirdiniz mi? Çam ağaçlarının ortasında ve denize sıfır bir otelde, hem Bodrum’u hem de Yalıçiftlik’i keşfedebileceğiniz noktada, huzur dolu bir tatil yapmak ister misiniz? Bu yazımızda, sizin için yaz sezonunda tercih edebileceğiniz en iyi tesislerden birini, Hapimag Resort Sea Garden’i inceleyeceğiz.

25 Yıllık bir deneyimle işletilen tesiste, her yaştan konuk için harika aktivite ve hizmet alanları sunuluyor. Gelin, bunlara ayrıntılı bir biçimde göz atmaya başlayalım. Ek olarak, henüz okumadıysanız sizin için hazırladığımız Temmuz Ayı Yurtiçi Otel Önerileri başlıklı yazımıza da göz atmayı unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Konaklama Seçenekleri

Hapimag Resort içerisinde, yalnızca standart odalar mevcut. İki kategoriye ayrılan bu standart odaların tüm özellikleri aynı, tek fark ise manzara seçiminize dair belirlenmekte. Dilerseniz deniz, dilerseniz bahçe manzaralı standart odalarda konaklayabiliyorsunuz. 26 Metrekare büyüklüğünde, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak biçimde ancak olabildiğince sade ve modern bir düzenin hakim olduğu standart odalarda, bir çift kişilik ya da iki tek kişilik yatak bulundurulabiliyor.

Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen Hapimag’da, gün boyunca eşsiz tatlar keşfedebilmeniz için her şey hazır; eksik olan ise sadece sizsiniz. Belirli markalarda içecekleri konsept dahilinde dilediğiniz zaman tüketebileceğiniz, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde zengin, organik açık büfesi ile gönüllere taht kuran otelde; ayrıca harika ara öğünler de mevcut.

Ayrıca, ana restoranda değil de başka bir yerde, farklı lezzetler tatmak isterseniz; Grill Garden A la Carte Restoran barbekü seçenekleriyle; Sunset A la Carte Restoran deniz mahsulleri ile; Loguna Lounge A la Carte Restoran ise Uzakdoğu mutfağı ile ünlü.

Havuz ve Özel Plaj

Denize sıfır bir konumda inşa edilen Hapimag Resort, 191.000 metrekarelik devasa bir alanda konuklarına hem deniz hem de havuz keyfi yaşatıyor. İki açık, bir kapalı olmak üzere toplamda üç havuzu bulunan tesisin; mavi bayraklı ve çok ünlü bir kum plajı da mevcut. Tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı plajda, kendinizi güneşe, tertemiz havaya ve masmavi sulara teslim etmemek için hiçbir sebebiniz yok.

Hapimag’de Gece Hayatı

Bodrum Gezi Rehberi - Pasha

Bir otelden hep daha fazlasını bekliyorsanız, Hapimag daha fazlasını sunanlardan biri olabilir; zira burada, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz bir gece kulübü de bulunuyor. Club Laguna, her gece 23:00’dan sonra başlayan DJ performansları ile konuklarını sınırsız bir eğlenceye davet ediyor. Smash Bar ise, Agora Sahnesi’nde gösteriler, animasyon şovlarla eğlenip, canlı müzik eşliğinde dans edebileceğiniz oldukça hoş bir alan ve tesiste geceye ilk adımı burada atabilirsiniz.

Spor Aktiviteleri

Deniz, plaj, gece aktiviteleri, havuzlar… Bunların yanında bir de spor olanaklarına ne dersiniz? Tesis içerisinde squash, voleybol, tenis, basketbol, mini futbol oynayabileceğiniz alanlar bulunuyor; bu alanların yanı sıra, yürüyüş ve dağ bisikleti turları da otelde her gün organize ediliyor ve siz değerli konuklarını bekliyor. Ayrıca, su sporlarına ilginiz varsa, Gökova’da rüzgar sörfü, katamaran, su kayağı ve daha pek çok su sporunu uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Çocuklar için Hapimag Resort

Yazımızın başında, Hapimag’ın her yaştan konuğuna uygun hizmetler sunduğundan bahsetmiştik, elbette bu durum minik misafirleri de kapsıyor. Çocuk büfeleri, yarışmalar, eğitici oyunlar, çocuk havuzları, mini disko, hazine avı gibi pek çok olanağı ve hizmeti bulunan tesiste, gün boyunca minik misafirlerle ilgileniliyor ve gözünüz asla arkada kalmıyor. Sizler, dilediğiniz gibi eğlenirken, onlar da aynı biçimde unutamayacakları bir tatil yapmış oluyorlar.

Hapimag’ın 4-6 yaş arası misafirleri için mini, 7-10 yaş arası konukları için maxi, 11-15 yaş arası konukları için cool kulübü mevcut. 16-18 Yaş arasındaki konuklar ise, diledikleri takdirde gençlik kulübüne katılabiliyorlar.

Spa & Wellness

Concorde Luxury Resort - Masajlar

Stresinizden arınmak ve tatilinizi masajlar, cilt bakımları, Spa ritüelleri ile taçlandırmak isterseniz, Hapimag’ın uzman terapistleri Knidos’ta sizleri bekliyor. Geniş bir alana yayılmış Knidos Sağlık ve Güzellik Merkezi, aynı zamanda Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, jakuzi gibi hizmet alanlarına da sahip. Çalışma saatleri içerisinde, dilerseniz masaj ve benzeri uygulamaları almak, dilerseniz hizmet alanlarını kullanmak için Knidos’u ziyaret edebilirsiniz.

Genel Yorum

Ultra her şey dahil konsepti ve sunduğu olanaklar bir yana; Bodrum’un en güzel yerlerinden birinde, yeşil ve mavinin tam ortası Yalıçiftlik’te, denize sıfır konumlanmış Hapimag Resort Sea Garden; bu yaz unutamayacağınız bir tatil yapabileceğiniz, huzur bulabileceğiniz, tekrar tekrar gitmek isteyebileceğiniz tesislerden.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz