Tatil Dükkanı Blog’dan herkese merhaba! Kıbrıs’tan ve Türkiye’den pek çok otelin yaz sezonu programlarını açıkladığı şu günlerde, sizlere özgün ve tarafsız incelemeler sunmaya, bunun yanında tatil yapabileceğiniz yurtiçi ve yurtdışı konumları paylaşmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda ise, balayı çiftlerine odaklanacak ve rüya gibi bir balayı geçirmek isteyen çiftlere, Bali’de balayı tatili yapabilecekleri otel önerilerinde bulunacağız.

Ormana bakan muhteşem sonsuzluk havuzları, eşsiz doğası ve günbatımı manzaraları ile anlatılamayacak kadar güzel olan Bali’nin en iyi bölgelerinde, hayallerinize dahi sığdıramayacağınız olanaklarla, doğanın tam ortasında huzur dolu bir balayı geçirmek isterseniz, buyurun başlayalım. 

Seminyak’ın En İyi Balayı Otelleri

Seyahat severlerin en çok ilgi gösterdiği, Bali’nin en popüler turizm bölgesi Seminyak’ta balayı yapabileceğiniz harika oteller ve villa tipinde konaklama seçenekleri bulunuyor. Gelin bunların birkaçına birlikte göz atalım.

Dash Hotel Seminyak

Bilhassa yeşil alana bakan odalarının oldukça huzur dolu bir ambiyans sunduğunu pek çok konuğun belirttiği Dash Hotel Seminyak, balayı tatilinizi unutulmaz kılabileceğiniz Seminyak otellerinden ilki. Çağdaş mimarisi, geniş hizmet portföyü ve üstün kalite prensibi ile dikkat çeken bu tesiste, açık havuzdan Spa merkezine, aradığınız her şey bulunuyor. Merkezi bir konumda olması da, Dash’ı ilgi çekici yapan niteliklerinden biri. Otelden Seminyak Plajı’na sadece beş dakikada varabiliyorsunuz.

Villa Chunga-Changa Seminyak

Havuz manzaralı King Suit seçeneğinin özellikle çiftler tarafından çok beğenildiği, Seminyak’ın bir diğer balayı oteli de Villa Chunga-Changa Seminyak. Ünlü Double Six sahil kulübüne sadece 800 metre uzaklıkta olan bu villa tipindeki otelin, balayı çiftlerine özel teklifleri de bulunuyor.

Tevana

Hem Bali’yi gezmek hem de rüya gibi bir balayı yapmak isterseniz, Tevana da Seminyak’da en doğru seçimlerden bir tanesi olabilir. Etnik ve kendine has bir tasarımla iç dizaynını benzersiz kılan Tevana’da konaklamak, vakit geçirmek, huzurun tanımına denk. Balayı çiftlerine özel tekliflerden oda süslemelerine, geniş kapsamda ayrıcalıklar tanınmakta.

Ubud’un En İyi Balayı Otelleri

Bali’nin sanat ve kültür merkezi olarak bilinen, bunun yanında pirinç tarlalarını da sıklıkla görebileceğiniz Ubud’da da balayı yapabileceğiniz harika seçenekler bulunmakta. Gelin, bu sakin ve doğa içerisindeki kasabaya ve otellerine bir göz atalım.

Ubud Village Hotel

Pazar ve Ubud Sarayı’na sadece on dakikalık yürüme mesafesinde bulunan, ormanın içerisinde konumlanmış ve mimarisi ile büyüleyen Ubud Village Hotel; balayı yapabileceğiniz en güzel Bali otellerinden. Her odası özenle dizayn edilen ve lüksün tanımı olabilecek bu otelde, balayı çiftlerine özel upgrade ve ayrıcalıklı hizmetler de bulunuyor.

Sri Ratih Cottages

Balayınızın ilk sabahına, kocaman bir bahçenin ortasında, kuş sesleri ile uyanmak isterseniz, Sri Ratih Cottages rüya gibi bir tatil için en doğru seçim olabilir. Bali tarzında, sade ancak lüks döşenmiş odaları, peyzajlı bahçesindeki açık yüzme havuzu, kısa sürede ulaşabileceğiniz pirinç tarlaları, tropikal ormanın ortasındaki konumu ve dahası ile Sri Ratih Cottages, Ubud’un en iyilerinden.

Nusa Dua’nın En İyi Balayı Otelleri

1970’den bu yana gelişmeye devam eden ve Bali’nin en lüks otellerinin konumlandığı Nusa Dua, 350 hektarlık bir alanı kapsıyor. Lüks ve modern konaklama seçenekleri, aktiviteleri ile dikkat çeken Nusa Dua’nın en iyi balayı otellerine bir göz atalım.

Marriott’s Bali Nusa Dua Gardens

Birkaç adımda ulaşabileceğiniz harika bir plajı, günbatımını izleyebileceğiniz büyüleyici bir konumu ve modern şekilde dekore edilmiş özerk daireleri ile Marriott’s Bali Nusa Dua Gardens, bölgenin balayı çiftleri için en iyi seçeneklerinden bir tanesi. Personelleri, konumu, temizliği ve altın kumlu plajlara yakınlığı ile de bilinen bu tesiste, unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

Novotel Bali Benoa

Sessiz ve huzur dolu bir balayı tatili isterseniz, denizin hemen yanı başında konumlanmış Novotel Bali Benoa, en doğru seçim olacaktır. Tropik alan manzaralarını izleyebileceğiniz balkonları ve lüks, modern odaları ile bu tesisin altın kumlu sahili de var. Sükunet içinde bir balayı tatili yapmak istiyorsanız, Novotel Bali Benoa’da tropikal teraslı konaklama seçimi yaparak, tatilinizi güzel bir manzara ile taçlandırmanızı da tavsiye ederiz.

Uluwatu’nun En İyi Balayı Otelleri

Bali’nin Güney ucunda yer alan ve dünyaca ünlü Uluwatu Tapınağı’na ev sahipliği yapan Uluwatu da, balayı tatilinizi eşsiz kılabileceğiniz, Bali’nin en güzel bölgelerinden biri. Sizin için bu bölgede seçtiğimiz iki balayı oteli mevcut.

PinkCoco Bali

Tapınağa araç ile on dakikada ulaşabileceğiniz PinkCoco Bali, sörf yapabileceğiniz ünlü Padang Padang Plajı’na da sadece 200 metre uzaklıkta, harika bir seçenek. Asya dekorasyonu ile dizayn edilmiş odaları, her odaya özel balkonu ve balayı çiftlerine ayrıcalıklı hizmetleri ile PinkCoco Bali, Uluwatu’da keyifli bir balayı yapabilmenizi sağlıyor.

Le Grande Bali

Yeşilin ortasında, tam donanımlı ve lüks bir otelde balayı tatili yapmak istiyorsanız, Le Grande Bali biçilmiş kaftan. Spa merkezinden sağlıklı yaşam alanlarına, açık havuzundan modern ve doğa manzaralı odalarına, konukları için her şeyin en iyisini düşünen bu tesiste; ayrıca ücretsiz olarak plajlara ve Uluwatu’nun bilindik noktalarına ulaşımınız da sağlanabiliyor.

Canggu’nun En İyi Balayı Otelleri

Bali’nin en güzel sahil kasabalarından biri olan Canggu, plaj aktiviteleri ile dikkat çeken bir bölge. Bu bölgedeki balayı otelleri ise, konuklarına konumları ve hizmetleri ile en iyiyi vadediyor. Tatil Dükkanı Blog, Canggu’nun en iyi iki balayı otelini, sizler için öneriyor.

Eastin Ashta Resort Canggu

Büyüleyici atmosferi ve havuzu ile henüz kapısından girdiğinizde sizleri etki altına alan Eastin Ashta Resort Canggu, balayı çiftlerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle de dikkat çeken tesislerden. Günbatımını doyasıya izleyebileceğiniz, yeşilin ortasında ve bunun yanı sıra bilindik Canggu plajlarına çok yakın mesafede olan Eastin Ashta Resort’ta, çiftler en çok Executive Deluxe’ü tercih ediyorlar.

Ecosfera Hotel, Yoga & Spa

Batu Bolong’a 10, Echo Plajı’na ise sadece bir dakikalık mesafede yer alan Ecosfera Hotel, Yoga & Spa, her odasında Bali’nin doğal yeşil alanlarını gören geniş bir balkon sunuyor. Yoga dersleri ve Asya tarzı Spa ritüelleri ile yenilenip, huzur dolu bir balayı tatili yapabileceğiniz Ecosfera’da, okyanus manzaralı suitler, en sık tercih edilen balayı odalarından. 

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz