Tatil Dükkanı Blog’da bugünkü içeriğimiz, Salmakis Resort Spa hakkında! Tatil rotanız henüz belirlenmediyse ve oteller arasında dönüp dolaşıyorsanız, Bodrum’un Bardakçı Koyu’nda yer alan en popüler tesisinde, denize sıfır, harika bir tatil yapabilirsiniz. Konsepti, aktivite ve hizmet alanları, huzur dolu bir tatil vaadi ve konuklarına verdiği değer ile bilinen Salmakis içerisinde, dilediğiniz ve hayalini kurduğunuz her şey mevcut.

Salmakis Bodrum Resort Spa

Siz de, tesisin konaklama seçenekleri, konsepti ve daha fazlası hakkında bilgi almak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde yayına aldığımız Royal Asarlık Beach: Gümbet’te Premium Bir Deneyim başlıklı içeriğimiz de, Bodrum’un bir diğer popüler oteline özel. İncelemeyi ihmal etmeyin!

Konaklama Seçenekleri

Salmakis’te, iki farklı kategoride konaklama seçeneği bulunuyor. Birincisi, rezidanslar olarak biliniyor ve bu daireler, otelin yüz metre ilerisinde, sükunet içinde bir tatil vadediyor. Bir diğer kategori ise, ana binadaki otel odalarını oluşturuyor. Aşağıda, her birini sizler için ayrıntılı olarak inceledik.

Standart Oda

Tesisin standart odaları, 25 metrekare büyüklüğünde ve ana binada yer alıyor. Deniz ya da bahçe manzaralı olarak tercih edebileceğiniz standart odalarda, oturma grubu, yataklar ve küvet yer almakta. Bir balkonun da dahil edildiği standart odalarda, huzurlu bir tatil yapabiliyorsunuz.

Aile Odası

Salmakis Bodrum’un aile odaları, ayrı yaşam alanlarında vakit geçirmek isteyen aileler için biçilmiş kaftan. 40 Metrekare büyüklüğündeki bu odalar, standart seçeneğinin tüm özelliklerini taşırken, tıpkı onun gibi deniz ya da bahçe manzaralı olarak tercih edilebiliyor.

Junior Suite

Henüz yatağınızda gözlerinizi açarken muhteşem bir deniz manzarası ile uyanmak isterseniz, tesisin Junior Suite odaları tam size göre. Eşsiz manzarası ile dikkat çeken bu süitler, 74 metrekare büyüklüğünde ve bir jakuzi ile de taçlandırılmış.

King Suite

Biraz daha geniş, biraz daha lüks bir süit isterseniz, Salmakis’in ayrıcalıklı konukları için sunduğu, 94 metrekare büyüklüğündeki King Suite tam da size göre. Oturma grubundan yemek masasına bir evde olabilecek her şeyin bulunduğu bu süitlerde, geniş ve direkt deniz manzaralı bir balkon, ayrıca bir jakuzi mevcut.

Penthouse Suite

Tesisin zirvesinde, lüks bir tatil için tercih edilebilecek Penthouse Suite ise, panorama manzarası ile koyu ayaklarınızın altına getiriyor. 164 Metrekare büyüklüğünde olan bu süitlerde, tam donanımlı mutfak, eşsiz bir tasarım, jakuzi, balkon ve daha pek çok şey konukların hizmetinde.

Rezidans Daireler

Otelin 100 metre uzağında konumlanmış, ana binadan uzak bir tatil isteyenlere yönelik biçilmiş kaftan bir seçenek olan rezidanslar, iki farklı seçenekle sunuluyor. Birincisi, 1+1 ve direkt deniz manzaralı, 70 metrekare büyüklüğünde modern bir yaşam alanı. Bir diğeri ise, geniş aileler ve arkadaş grupları için düzenlenmiş, 2+1 110 metrekare büyüklüğünde. 1+1 Rezidanslarda olduğu gibi, 2+1 rezidanslar da direkt deniz manzaralı.

Yeme – İçme

Salmakis, 2013 yılında tamamen yenilenerek hem odalarında hem de konseptinde büyük bir revizyon yapan otellerden. Turizmin modern saiklerine uyan tesiste, ultra her şey dahil konsepti uygulanıyor. Dondurma servisinden meyve ikramlarına, konsept dahilinde pek çok ekstra konukları beklerken; bunun yanında tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde alkollü, alkolsüz içecekler de ücretsiz. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe olduğu ve ana restoranda Türk ve dünya mutfaklarından enfes lezzetler tadabileceğiniz Salmakis’te, dilerseniz taze deniz ürünlerinin sunulduğu Poseidon A’la Carte da hizmet veriyor.

Havuz ve Plaj Seçenekleri

Denize sıfır konumlanmış Salmakis Resort, konuklarına sadece odadan direkt deniz manzarası değil, aynı zamanda özel bir plaj da sunuyor. Mavi bayraklı, 60 metre uzunluğundaki özel plajda; gün boyunca deniz, kum, güneş üçlüsüne doyabiliyor, ayrıca iskelede vakit geçirebiliyorsunuz. Tercihini havuz yönünde kullanan konuklar için ise, tesis etrafında açık ve kapalı havuzlar bulunuyor.

Animasyon ve Eğlence

Tesiste, gün boyunca animasyon ekibinin organize ettiği etkinlikler, sıkılmaya vakit kalmaksızın unutulmaz bir tatil yapabilmenizi sağlıyor. Gündüzleri, havuz başında ve içerisinde spor, dans, parti etkinlikleri yapılırken; geceleri akrobatlar, DJ’ler ve sanatçılar eşliğinde pek çok canlı performans organizasyonu konukları bekliyor. Haftada iki gün gerçekleştirilen Türk gecesi organizasyonlarına mutlaka katılmanızı tavsiye ediyoruz!

Spor Olanakları

Salmakis Resort içerisinde, spor yapabileceğiniz alanlar da mevcut. Tesisin ana binasında bir bilardo salonu bulunurken, ayrıca dışarıda bir tenis kortu da var. Dilerseniz geceleri, ışıklandırma ile; dilerseniz gündüzleri tenis oynayabilir, kortta bolca ter atabilirsiniz.

Çocuklar için Sunulan Hizmetler

Yetişkin konukları kadar minik misafirlerine de değer veren tesiste, onların tatil boyunca neşe ve coşku içinde eğlenebilmelerini sağlayan pek çok etkinlik alanı mevcut. 4-12 Yaş grubundaki minik misafirleri, profesyonel personeller eşliğinde, gözetim altında, güvenle eğlenebilecekleri bir mini kulüp bekliyor. Çocuk havuzundan diskoya, oyun parkından mini kaydırağa, çocuklarınızın favorisi olabilecek eğlenceli alanlar, Salmakis’in ayrıcalıklı hizmetlerinden.

Salmakis Spa & Fitness

Bardakçı Koyu’nda unutulmaz bir tatil, yalnızca bolca eğlenerek değil, aynı zamanda dinlenerek ve huzur bularak da mümkün. Tesisin popüler hizmet alanlarından Salmakis Spa, vücudunuza ve ruhunuza işleyen muhteşem terapi programları ile meşhur. Uzman terapistlerin bulunduğu bu alanda, profesyonel cilt ve güzellik bakımları, geleneksel ve modern masaj uygulamaları, Spa ritüelleri ve dahası sizleri bekliyor.

Cildinizi arındırmak, ruh ve beden dengenizi yeniden bulmak, iş dünyasının sırtınıza yüklediği dertlerden, stres ve gerginlikten arınmak isterseniz, siz de bu terapi programlarından birine katılabilir, kendinizi uzman ellere bırakabilirsiniz. Bunun dışında, Salmakis Spa’da sauna, Türk hamamı, jakuzi, buhar odası gibi ücretsiz kullanım alanlarını da dilediğiniz zaman kullanabilmeniz mümkün.

Genel Yorum

Bodrum’un en güzel tesislerinden bir tanesi olan Salmakis, aile oteli ve premium otel temaları ile her yaştan konuğuna unutulmaz bir serüven vadediyor. Siz de, eksiksiz hizmet alanları, huzur dolu konaklama seçenekleri ve üstün hizmet kalitesi ile bu tesiste hak ettiğiniz tatili yapabilirsiniz. İlk adımı atmak için, Tatil Dükkanı’nın özel tekliflerini değerlendirmeyi unutmayın! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”6809″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz