Richmond Grubu tarafından inşa edilen ve orman – göl manzarasının kesiştiği Sapanca’nın en güzel yerinde konumlanmış Richmond Nua Wellness, özellikle bir hafta sonu kaçamağı için en ideal adreslerden bir tanesi. Yakın bölgelerdeki dört mevsim gidilebilecek tesisler içerisinde değerlendirilebilen bu tesisi, bu yazımızda mercek altına alacağız.

Richmond Nua Wellness Spa - Sapanca

Siz de, Sapanca’ya daha önce uğramadıysanız ve hem sağlıklı hem de doğa içinde huzur dolu bir tatil arıyorsanız, Richmond Nua Wellness bunun için biçilmiş kaftan. Peki, odalar, konum ve ulaşım durumları hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Yoksa, çayınızı alıp gelin de başlayalım. Ayrıca, Hafta Sonu Kaçamağı İçin En İyi Sapanca Otelleri başlıklı yazımızı okuyarak farklı tesisler hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

14Sapanca’da Bir Hafta Sonu

Sakarya’nın Batı sınırında kalan Sapanca, Türkiye’nin saklı cennetlerinden bir tanesi olarak görülüyor. Son yıllarda, pek saklılığı kalmasa da diğer merkezlere göre hâlâ az misafir ağırlayan bu ilçede, gezip görebileceğiniz pek çok doğa harikası mevcut. Dört mevsim gidilebilecek bir ilçe olan Sapanca’da, Haziran ve Eylül arası pek yoğun ve kalabalık bir manzara ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebepten, Haziran ve Eylül ayları arasının dışında bir takvim belirleyip, sakinliğin tadını çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.

Türkiye'nin En Lüks 10 Termal Oteli - Havuz

Maşukiye, Vecihi Kapısı, Kırkpınar, Hasan Fehmi Paşa Cami gibi gidilip görülmesi gereken yerleri olan, hem tarihi hem de doğa açısından sunduğu muhteşem manzaralar sebebiyle ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biri olan Sapanca’da muhteşem bir hafta sonu geçirmek için Richmond Nua Wellness, uygun bir tesis.

13Richmond Nua’da Konaklama

Richmond Nua Wellness - Konaklama

Yeşilin ve mavinin ortasında, orman ve göl manzarası ile hemhal olabileceğiniz bir konumda bulunan tesis, konuklarına yalnızca huzur ve sağlıklı bir tatil vadediyor. Evinizde hissedebileceğiniz, ferah, geniş ve konforlu odaları ile Richmond Nua’da oda tipleri aşağıdaki gibi listeleniyor.

12Superior Oda

Richmond Nua Wellness - Superior Oda

Kısmi orman ve göl manzaralı olan, maksimum iki kişinin kalabileceği Superior odalar, 26 metrekare olarak dizayn ediliyor. Bakıldığında, tek bir büyük yatak yahut iki tek kişilik yatak ile konuklarına hizmet veren bu odalarda, rahat ve konforlu bir tatil geçirebilmeniz mümkün.

11Deluxe Oda

Richmond Nua Wellness - Deluxe Oda

26 Metrekare büyüklüğünde olan bir diğer oda ise Deluxe olarak biliniyor. Maksimum iki kişinin kalabileceği ve uygun yatakların hazırlandığı Deluxe odalarda, ön cepheden direkt göl ve orman manzarasının keyfini çıkarıyorsunuz.

10Corner Suite

Richmond Nua Wellness - Corner Suite

Muhteşem bir ön cephe manzarası olan Corner Suite odalar, Richmond’un en çok tercih edilen oda tiplerinden. 30 Metrekare büyüklüğünde bir oda tipi olan Corner Suite, direkt göl ve ormana bakıyor. Daha büyük, daha rahat ve daha ferah bir konaklama imkanı, bu oda tipinde mümkün.

9Junior Suite

Richmond Nua Wellness - Junior Suite

35 Metrekare büyüklüğündeki Junior Suite odalar, ön ya da yan cepheden doğa ve orman manzaralı olarak karşınıza çıkmakta. Maksimum 3 kişi için düzenlenebilen bu odalarda, göl manzaralı muhteşem bir teras mevcut. Balkon, banyo, yatak odası ve oturma odasından oluşan Junior Suite odaları, özellikle aileler çok tercih ediyor.

8Senior Suite

Richmond Nua Wellness - Senior Suite

Tam anlamıyla bir ev konforu sunan Senior Suite odalar, göl manzaralı terası ile sizleri mest edecek kapasitede huzur dolu ve güzel. Jakuzili ve Jakuzisiz olarak bulundurulan bu oda tipi, 51 metrekare büyüklüğünde. Oturma odası, yatak odası, geniş bir teras ve muhteşem bir manzara bulunduran Senior Suite odalara bayılacaksınız.

7Richmond Nua’da Spa ve Sağlıklı Yaşam

Richmond Nua Wellness - Tuz Havuzu

Tesis, konukları için orman ve göl manzaralı konaklama imkanları sunarken, aynı zamanda huzur dolu bir tatil için de hemen her şeyi düşünmüş. “Destinasyon Spa” kavramını Türkiye’ye kazandıran ilklerden biri olan Richmond Nua’da, son teknoloji ile donatılmış muhteşem bir sağlıklı yaşam alanı bulunmakta.

6Islak Alanlar

Richmond Nua Wellness - Jakuzi

Spa merkezinin ıslak alanları, 40 ila 100 derece arasında değişen sıcaklıklara sahip ve her konumda farklı teknolojilerle donatılmış farklı araçlara rastlayabiliyorsunuz. Örneğin, salt jacuzzi alanında tuzlu suyun vücudunuzu iyileştirici etkisiyle karşılaşırken; Jet Pool 117 alanında 117 farklı jet ile dinamik bir havuzda rahatlatıcı masaj etkisinin tadına varabilmektesiniz.

Richmond Nua Wellness - Jet Pool

Laconium bölümünde, %15-20 nem oranı ile sağlık dolu bir su kabiniyle karşılaşıp vücudunuzu dinçleştirme fırsatı yakalarken, hamamlarda hem terlemenin hem de vücudunuzdaki ödemleri atmanın pek çok yolu mevcut. Son olarak, Tepidarium, su yatakları ve Ice Grotto gibi yerler de, Richmond Nua’nın ıslak alanlar bölümünde mevcut.

5Masaj & Bakım

Richmond Nua Wellness - Masaj Odası

Masaj ve bakım salonunda Nua’ya özel dilerseniz çift terapileri dilerseniz size özel olarak hazırlanan VIP terapi salonlarında terapi programları alabilmektesiniz. Uzman sertifikalı pek çok terapist eşliğinde sizlere yüz bakımı, banyo terapileri, masajlar, vücut peelingi gibi hizmetler sunan masaj ve bakım ekibi; kleopatra banyosundan süt ve bal bakımına kadar; geniş bir terapi portföyüne sahip.

4Nua Slim & Nua Fit

Richmond Nua Wellness - Slim Fit

Tatilinizi yaparken sağlıklı yaşamanızı amaçlayan Richmond Nua içerisinde, hem zayıflamaya hem de sıkılaşmaya yönelik iki hizmet bulunmakta. Nua Slim, fazla kilolarından kurtulmak isteyen konuklar için geliştirilmiş özel programken, Nua Fit kişiye özel sıkılaşma programı olarak sunuluyor. Doğal içerikli beslenme programından tutun da, kalıcı bir biçimde sıkılaşmaya ve fit olmaya kadar pek çok vaadi yerine getiren nitelikli uzmanları ile Richmond’da sağlıklı yaşama merhaba diyebilmeniz hiç de zor değil.

Detoks

Richmond Nua Wellness - Detoks

3, 5, 7, 10, 14 Günlük detoks programları ile fiziksel ve ruhsal olarak bedeni temizleyen, sezgisel yeteneklerinizi ve farkındalığınızı güçlendiren Richmond Nua sağlıklı yaşam ekibi; detoks programına dahil olarak jakuziden macera duşuna kadar pek çok hizmeti konuklarına sunabiliyor. Göl manzaralı, ev konforunda superior odalarda konaklamanız da cabası!

3Hypoxi

Richmond Nua Wellness - Hypoxi

Sağlıklı bir vücut istiyorsanız, tesisin nitelikli hizmetlerinden bir diğeri de elbette Hypoxi! 4 Günde 1 beden inceltme iddiasında bulunan sağlıklı yaşam ekibi, bunu Hypoxi teknolojisi ile sağlayabilmekte. Vücudunuzdaki kalıcı yağları kısa süre içerisinde yakabilen Hypoxi’nin 4 çeşit cihaz ve bir özel kıyafetle donatılan fitness ve vakum terapisi olduğu söyleniyor.

2Richmond Nua’da Yeme – İçme

Richmond Nua Wellness - Stone Restorant

Tesis konuklarına oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyor ve her sabah terasınızda harika bir kahvaltı yapabiliyorsunuz. Bunun dışında, diğer öğünler ve atıştırmalıklar için muhteşem restoranlar mevcut. Beautyfood konseptini benimseyerek konuklarını hem sağlıklı hem de zengin menülerle karşılayan Richmond Nua, ana restoranı Terranua, yemyeşil bir bahçenin ortasında, havuz kenarında öğle ve akşam yemeklerinizi yemeniz için ideal bir mekan.

Richmond Nua Wellness - Terranua Restorant

Q Rest ise, doğa manzaralı ve özellikle fit kalmak isteyenlerin tercih edeceği pek çok sağlıklı menünün bulunduğu restoranlardan. Canlı müzik keyfi ile akşam yemeklerini özellikle kış aylarında yiyebileceğiniz Richmond’un muhteşem restoranı Aqua Restoran & Bar ise eğlenceli akşamların adresi olabiliyor. Son olarak, sağlıklı bir kahvaltı yapmak adına oda kahvaltısı yerine tercih edilebilecek Stone Restoran da tercihlerinizden bir tanesi olabilir.

1Genel Yorum

Richmond Nua Wellness - Genel Yorum

Şehirden uzak bir hafta sonu kaçamağı için son dönemde gidebileceğiniz en güzel tesislerden bir tanesi olan Richmond Nua, Sapanca’nın huzurlu doğasını terapi hizmetleri ile buluşturarak sizlere muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor. Siz de, ufak bir kaçamak için kusursuz bir tatil deneyimini Richmond’da yaşayabilirsiniz! Ayrıca, hafta sonu kaçamağı için farklı alternatifler arıyorsanız, İstanbul’a Yakın Hafta Sonu Tatili İçin 5 Otel Önerisi başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”7225″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz