Ordu’nun en önemli turizm merkezi olarak gösterilen Çambaşı Yaylası kış sporlarının da yeni adresi olmak için kolları sıvadı. 2000 rakımlı Çambaşı Yaylası, denize ve havaalanına en yakın kayak merkezi olma özelliği taşıyan Çambaşı Doğa Tesisleri’ne ev sahipliği yapıyor.

Ordu’da sadece 3 ay değil 12 ay boyunca turizmi canlı tutmak için kayak merkezine önemli yatırımlar yapılırken, romantik bir kış tatili için çam ağaçları içinde 12 adet bungalov ev inşa edildi. Kayak turizmini canlandırmak için kayak pisti sayısı 5’ten 14’e çıkarılırken, 5 km’lik pist uzunluğu da 15 km’ye kadar çıkarıldı.

Kış turizmini artırmak ve Çambaşı Kayak Merkezi’ni Türkiye’nin en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri haline dönüştürmek için 5 yıldızlı bir otel için de çalışmalar devam ederken, kayak severler için tam bir cazibe merkezi olması planlanan otelin karkas inşaatı tamamlandı.

Çambaşı Kayak Merkezi’nin en özel noktalarından birinde yer alan bungalov evler kayak yaparken kuşbaşı bir açıyla izlenebiliyor. Klasik otel konaklaması dışında doğa ile baş başa kalabilme imkanı sunan bungalov evlerin bir ay içinde hizmete açılması bekleniyor. Ek olarak, Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinin 2020 yılı skipass ücretlerini öğrenmek için Kayak Merkezleri 2020 Skipass Ücretleri başlıklı yazımızı okumanızı öneriyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz