Yaz ayları yaklaşıyor, ancak yaz sezonu tamamen açılmadan önce, Nisan ayında şöyle güzel bir kaçamak yapmayı planlayanlardan biriyseniz, Tatil Dükkanı Blog olarak her ay olduğu gibi bu ay da harika önerilerle sizlerleyiz. Mart ayı boyunca hem Kıbrıs’ta hem de Türkiye’de gidebileceğiniz pek çok oteli, ayrıca yakın bölgede kaçamak yapabileceğiniz tesisleri paylaşmıştık. Nisan ayını öncelikli kaleme alarak, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmanızı istedik.

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Kaya Artemis 1

Bu yazımızda sizler için Nisan ayı boyunca erken rezervasyon fırsatlarından yararlanıp indirimli fiyatlarla tatil yapabileceğiniz Kıbrıs otel tavsiyelerinde bulunacağız. Siz de, daha önce Kıbrıs’a gitmediyseniz ve şu sıralar pek de kalabalık olmayan bu eğlence adasında, güzel bir tatil yapmak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam ederek ayrıntılı bilgiler edinebilir ve harika oteller keşfedebilirsiniz.

Salamis Bay Conti Resort - Genel Yorum

Ek olarak, daha önce sizler için hazırladığımız 3 Günde Tatil Cenneti Kıbrıs’ı Keşfedin! Yazısında da, Kıbrıs’a dair harika bilgiler vermiştik. Keşif turu yapmak isteyen ziyaretçilerimizin o yazıyı da muhakkak okumasını tavsiye ediyoruz.

7The Savoy Ottoman Palace Hotel

Kıbrıs Bayram Tatili - The Savoy Ottoman Palace

Nisan ayı boyunca tatil yapabileceğiniz en güzel otellerden bir tanesi, The Savoy Ottoman Palace Hotel. İsminden de anlaşılabileceği gibi, Kıbrıs’ın ortasında, Osmanlı mimarisinin tema olarak alındığı, ihtişamlı bir yapı olan bu tesis; size harika bir tatil fırsatı vadediyor. Girne otellerinden biri olan The Savoy Ottoman Palace içerisinde, yarım pansiyon konsepti ile konaklayabiliyorsunuz.

Tesisin pek çok oda seçeneği mevcut, ancak en ilgi çekeni şüphe yok ki Deluxe Suite. Orta karar diyebileceğimiz oda seçeneklerinden Deluxe Suitlerde, 25 metrekarelik bir yaşam alanında konforlu ve modern bir konaklama deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Ayrıca, tesiste ilk çocuğunuz 0-6, ikinci çocuğunuz 0-2 yaşları arasında ücretsiz olarak kabul edilebiliyor.

Denize mesafesi diğer otellere göre biraz uzak olan otelde, denizi aratmayacak harika havuzlarla karşılaşabiliyorsunuz. Açık ve kapalı pek çok havuzu bulunan The Savoy Ottoman Palace’ın, denize girmek ve sahil keyfi yaşamak isteyen konukları için ise Escape Beach ile anlaşması bulunuyor. Kıbrıs’ın en ünlü plajlarından Escape’de muhteşem bir deniz keyfi ve gün boyu eğlence için, gün içerisinde her saat servisi tesiste bulabiliyorsunuz.

Bebek ve çocuklara özel aktiviteleri ile güvenli bir şekilde emanet edebileceğiniz çocuk kulüpleri bulunan The Savoy Ottoman Palace içerisinde, açık havuzlar ve aktivite alanlarının yanında, dinlenmeniz adına bir Spa merkezi de var. Spa merkezinde, uzman terapistler eşliğinde, dilediğinizce terapi programlarına katılabilir; isterseniz hamam, sauna, jakuzi gibi ücretsiz hizmet alanlarından da faydalanabilirsiniz.

6Arkın Palm Beach Hotel

“Girne’de değil de, denize sıfır bir konumda, güzel bir tatil lazım bana.” diyenlerdenseniz, sizin için önerimiz kesinlikle Arkın Palm Beach Hotel. İlk çocuğunuzu 0-5, ikinci çocuğunuzu 0-1 yaşları arasında ücretsiz kabul edebilen ve her yaştan konuğuna uygun eğlenceli aktiviteleri ile bilinen tesiste, yarım pansiyon konsepti uygulanıyor.

Gazimağusa’da konumlanmış otel, denize sıfır konumu ile konuklarını mest ediyor. Altın kumun görkemini, turkuaz bir sonsuzluğu ve doğanın ortasında huzuru keşfedebileceğiniz bu tesiste, gün batımında ve gün doğumunda en güzel tonları yakalayabilmeniz mümkün. Club tipindeki odaları, Junior, Resident ve Grand Palm suitleri ile konuklarına hizmet veren Arkın Palm Beach’te, hemen her odanın deniz manzaralı olduğunu da hatırlatalım.

Denize sıfır konumda bulunan tesisin, 250 metre uzunluğunda harika bir plajı mevcut. Bu plajda spor aktivitelerine ve beach partilere katılabiliyorsunuz; bunun yanında, motorlu ve motorsuz su sporları olanakları da yine sahilde sizleri bekliyor.

Gazimağusa’nın başarılı tesislerinden Arkın Palm Beach içerisinde, son olarak harika bir Spa merkezinin de bulunduğunu ve burada hem masaj hizmetleri alabileceğinizi hem de hamam, sauna, jakuzi gibi hizmet alanlarını ücretsiz kullanabileceğinizi hatırlatalım. Nisan ayında, huzur dolu bir tatil için bu tesisi mutlaka listenize ekleyin.

5Rocks Hotel

Girne’nin kalbinde, özel plajı ve iskelesiyle hizmet veren seçkin otellerden birinde, nefis bir Nisan kaçamağına ne dersiniz? Rocks Hotel, konuklarını unutulmaz bir tatile davet ediyor. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen tesiste, denize sıfır bir konumda, her sabah harika bir manzaraya gözlerinizi açabilirsiniz. Şehrin tüm güzellikleri ile iç içe olan bir tesisin aynı zamanda denize sıfır oluşu, şüphe yok ki hem Kıbrıs’ı keşfetmek isteyenlerin hem de denize sıfır bir tatil isteyenlerin oldukça cezbedici bulduğu niteliklerden.

Seçiminizi deniz ya da kara manzaralı olarak yapabileceğiniz Deluxe, Superior odalara ve eşsiz konforu ile bilinen suitlere sahip olan Rocks, hem bolca eğlenebileceğiniz hem de stresinizi, gerginliğinizi terapi programları sayesinde ardınızda bırakabileceğiniz bir otel. Havuz tercihini birincil olarak nitelendiren konukları için açık ve kapalı havuzlarını otel etrafında tahsis eden tesiste, ana havuzun hemen yanı başında 800 metrekarelik ahşap bir iskele üzerine kurulmuş Rocks özel plajı bulunuyor. Bu plajda, sevdiklerinizle harika vakit geçirebilir ve Akdeniz’in berrak sularında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Kusursuz konaklama seçenekleri bulunan, havuzları ve özel plajı ile dikkat çeken Rocks Hotel; Nisan 2019’da kaçamak yapmak isteyebileceğiniz yerlerden biriyse, hemen bizi arayın ve sizi indirimli rezervasyon fırsatlarımızla tanıştıralım!

4Malpas Hotel

kibris-bayram-tatili-malpas-1

Lüksün standart olarak değerlendirildiği bir otelde, hem eğlenceli hem de huzur dolu bir taile ne dersiniz? Sizi, Malpas Hotel ile tanıştıralım. Girne’nin Çatalköy mevkiinde bulunan bu otel, ilk çocuğunuzu 0-6, ikinci çocuğunuzu 0-3 yaşları arasında ücretsiz kabul eden ve tam pansiyon plus konsepti ile işletilen en uygun seçeneklerden.

Denize sadece iki kilometre uzaklıkta olan Malpas’ta, Standart oda, Junior Suit ve Kral Dairesi seçenekleri mevcut. Standart oda olarak adlandırılsa da, bu odaların standart üzeri donanımlar ve rahatlık sunduğu biliniyor. Ek olarak, ana binanın hemen yanı başında hizmet veren Bungalovların da bulunduğunu hatırlatalım.

Girne’nin kalbinde bulunan bu otelde, açık ve kapalı olmak üzere pek çok havuz var. Her yaştan konuğun dilediği kadar eğlenebileceği bu havuzlara ek olarak, dilerseniz plaja servis seçeneği de her zaman sunuluyor. Malpas, Kıbrıs’ın en güzel plajlarından Cornaro Beach ile anlaşmalı. 90 Metrelik mendireği, iki özel iskelesi, VIP locaları ve dahası ile Cornaro’da eğlenceli saatler geçirebilmeniz için tesisten kalkan servislere binmeniz yeterli. İhtiyaçlarınız, anlaşmaya binaen sahilde ücretsiz olarak karşılanıyor.

Dinlenmeniz adına harika bir Spa merkezinin bulunduğu otelde, uzman terapistler eşliğinde masaj terapileri alabileceğinizi ve elbette hizmet alanlarını ücretsiz kullanabileceğinizi de belirtelim. Nisan 2019’da, Girne’nin ortasında bir otelde tatil fırsatı arıyorsanız, sizlere Malpas’ı öneriyoruz.

3Acapulco Resort Convention Spa

Kıbrıs Sanatçılı Oteller - Acapulco Resort

Nisan ayında, masalsı bir tatile ne dersiniz? Sadece kimlik kartınızla giriş yapabileceğiniz, eğlenceli etkinlikleri ve kusursuz tesisleri ile Kıbrıs’a gitmek isterseniz, bu masalsı deneyim için Acapulco Resort Convention Spa önerilerimizden bir tanesi. Tam pansiyon plus konsepti ile işletilen bu tesiste, ilk iki çocuğunuz 0-6 yaşları arasında ücretsiz kabul ediliyor ve bunun yanında otelin her yaştan konuğuna uygun harika aktiviteleri de mevcut.

Acapulco Resort Hotel - Oda

100 Bin metrekarelik bir alanda, ihtiyacınız olan her şeyin, hatta fazlasının bulunduğu Acapulco; kara ve deniz manzaralı otel odaları, ana binada yer alan suitleri; Pine Court tipi kusursuz seçenekleri ve müstakil bir villada tatil yapmak isteyen konuklarına özel Acapulco Villa seçeneği ile hizmet veriyor. Otel odalarının tamamı balkonlu ve her akşam kara ya da deniz fark etmeksizin güzel bir manzara ile karşılaşabiliyor, huzuru tadabiliyorsunuz.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - kibris acapulco hotel

Denize sıfır bir otel olan Acapulco, açık ve kapalı olmak üzere otel etrafında pek çok havuza sahip. Havuzlarına büyük su kaydırakları da inşa eden ve her yaştan konuğun maceraya atılabileceği tesiste; ayrıca sonsuzluk havuzu da mevcut. Plaj tercihi olanlar için ise tesisin özel bir plajı var ve bu kum plajda ihtiyaçlarınız ücretsiz olarak karşılanıyor. Gün boyunca, dilediğiniz gibi güneşlenebiliyor, Akdeniz’in berrak sularında yüzebiliyorsunuz.

Acapulco Resort Hotel - Casino

Eğlenceli spor aktiviteleri ve destansı bir Lunaparkı da olan Acapulco; dinlenmeniz, yenilenmeniz için tam donanımlı bir biçimde kurulan Spa merkezini de sunuyor. Geleneksel ve modern masajlar, Spa ritüelleri, hamam, sauna, jakuzi gibi alanlar ve dahası; Spa merkezinde sizleri bekliyor. Nisan ayında güzel bir kaçamak, Acapulco’da mümkün.

2Kaya Artemis Resort 

Kaya Otelleri - Artemis

Kaya Otelleri, bilhassa Kıbrıs’ın en bilindik otelleri arasında yer alıyor. Konser organizasyonları, eğlenceli aktiviteleri, tam donanımlı Spa merkezi ve daha pek çok olanağı ile Kaya Artemis de bunlardan bir tanesi. Artemis Tapınağı’nı baz alarak tasarlanan, ihtişamlı mimarisi ile henüz girişinde ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bu otelde, ultra her şey dahil konsepti uygulanıyor.

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Kaya Artemis 1

İlk iki çocuğunuzu 0-11 yaş arasında ücretsiz kabul eden Kaya Artemis’te Standart, Superior, Deluxe oda seçenekleri; Tatil Köyü odaları ve Junior, Grande, Spa suitler yer alıyor. Konaklama portföyü geniş olan bu tesiste, tercihinize göre seçimlerinizi gerçekleştirebilir ve modern, huzurlu bir tatil için ilk adımı atabilirsiniz.

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Kaya Artemis 2

Bafra Turizm Merkezi’nde yer alan tesisin, açık ve kapalı olmak üzere pek çok havuzunun yanında, büyüleyici bir özel plajı da var. 250 Metre kum plajı, 180 metre iskelesi ile Kaya Artemis’in konuklarına sunduğu olanaklardan dilediğinizce faydalanabilmeniz mümkün. Ek olarak, tesisin açık havuzlarında Aquapark hizmeti de sunuluyor ve su kaydırakları, oldukça heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşamanız için kesinlikle biçilmiş kaftan.

Casinosu En İyi 10 Kıbrıs Oteli - Kaya Artemis

Spa merkezi ve daha pek çok olanağı ile kusursuz bir tatil için siz de Kaya Artemis’i tercih edebilirsiniz.

1Salamis Bay Conti Resort Hotel

Ekim Ayı Kıbrıs Otelleri - Salamis

Akdeniz’de huzur dolu bir vaha arıyorsanız, Nisan ayında erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak gidebileceğiniz yerlerden biri de Salamis Bay Conti. Gazimağusa’da konumlanmış ve ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu tesiste, denize sıfır bir konumda, rüya gibi bir tatil yapabilirsiniz.

Salamis Bay Conti Resort - Suit Oda

Standart, Park, Garden, Club odaları ve Villa seçenekleri ile hizmet veren tesiste, ayrıca suit seçenekleriniz de bulunuyor. Her odası konforlu ve tam donanımlı olan otelin ihtiyaca göre eklemeler yapabildiği de biliniyor.

Salamis Bay Conti Resort - Animasyon

Akşamları harika konserler ve canlı performanslar ile dilediğinizce eğlenebileceğiniz bir otel olan Salamis; gündüzleri ise spor, dans gibi aktivitelerle konuklarına coşkulu, unutulmaz bir tatil vadediyor. Tesisin, 100 metre uzunluğunda özel bir plajı, otel etrafında açık havuzları ve Spa merkezinde kapalı havuzu mevcut.

Salamis Bay Conti Resort - Hamam

Nisan ayında güzel bir kaçamak için Spa merkezi, açık havuzları, özel plajı, eğlenceli akşamlarıyla Salamis Bay Conti’yi tercih edebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz