La Terrazza Cyprus Hakkında

Kuzey Kıbrıs’a bir de La Terrazza’dan bakmaya davet eden bu otel, kendisini Kuzey Kıbrıs’ın güneşli yanı olarak nitelendiriyor. Gazimağusa lokasyonundaki en ünlü cadde olan Salamis’e yürüme mesafesinde yakın olup göz alıcı kumsallarına, Gazimağusa Limanı’na, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ve Kapalı Maraş’a yalnızca 5 dakikada ulaşılabiliyor. Butik bir şehir oteli olarak yarım pansiyon konsepti ile hizmeti veriyor. Akdeniz’den ilham alınarak tasarlanmış olan otel için ihtişamlı, yüksek standartlı ve bir o kadar da rahat olduğunu söylemek mümkün. Modern mimarinin hakimiyeti, kendine hayran bırakan Kıbrıs manzarası ve bulunduğu bölgenin en iyisi olmasını sağlayacak tatlara sahip menüsüyle Terrazza Restaurant & Cafe memnun kalacağınız konusunda da hayli iddialı. Kafanızdaki mükemmel tatil hayallerini gerçekleştirmek üzere La Terrazza’da yerinizi ayırtın!

La Terrazza Cyprus Hizmetleri

> 24 saat boyunca açık resepsiyon > Otopark
> Direkt hatlı telefon > Vale Park Hizmeti
> Bar > Ücretsiz Park Yeri 
> Lobby Bar > Konsiyerj Hizmeti
> Odaya kahvaltı servisi > Bagaj Muhafazası
> Oda servisi  > Döviz Alım Satım
> Çamaşırhane > Tur Danışma
> Ütü servisi > Ücretli- Havaalanı servisi
> Kuru temizleme > Kiralık Araç
> Uyandırma Servisi > 7 /24 Ön Büro Servisi

La Terrazza Konaklama

Deluxe Oda

la terrezza deluxe oda

Maksimum 2 kişilik kapasiteye sahip olan deluxe odalar, 20-27 m²’lik büyüklükte olacak şekilde toplam 20 tanedir. Tüm odalar gelen misafirlere eksiksiz şekilde hizmet verecek şekilde dizayn edilmiştir. İçerisinde minibar, saç kurutma makinesi, TV, Wi-Fi, direkt telefon hattı, kasa ve klima imkanları bulunuyor. En az bir gece için rezervasyon yaptırılabiliyor.

Junior Suite

la terrezza hotel junior suite

La Terrazza içerisinde yalnızca 2 adet suite oda bulunuyor olup en fazla 3 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. İçerisinde; minibar, saç kurutma makinesi, TV, Wi-Fi, direkt telefon hattı, kasa ve klima yer alıyor. Bu oda için en az bir gece olmak kaydıyla rezervasyon yaptırılabiliyor.

Stüdyo Daire

la terrazza hotel stüdyo daire

Toplamda 65 m² büyüklüğündeki stüdyo daireden otelde tam 28 adet bulunuyor. Maksimum 4 misafirin birlikte konaklayabileceği oda minibar, saç kurutma makinesi, TV, Wi-Fi, direkt telefon hattı, kasa ve klima imkanları ile donatılmış. Odanın kendine ait küçük bir de mutfağı bulunuyor. Bir koltuk, dört kişilik bir yemek masası gibi birtakım kolaylıklarda sağlanmış durumda. Bu oda için en az bir gece olmak üzere rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Lobby Patisserie

La Terrazza’nın lobby katında yer alan bir de pastane bulunuyor. Otelde yediğiniz leziz yemeklerin ardından buraya gelip ağzınızı tatlandıracak pasta & kek, lokum, çikolata, birbirinden farklı çeşitteki kahve ve çayların tadına varabilirsiniz. En koyu sohbetlerin edildiği bu pastane adından epey söz ettirecek!

La Terrazza Yeme-İçme

la terrazza restaurant

Hem Türk hem de ulusal mutfaklardan özenle seçilerek hazırlanan menüsüyle, gelen her misafirin damak tadına hitap etme gayesi taşıyor. Üstelik restauranta gitmenize gerek kalmadan deneyimli otel personelleri tarafından servis edilen bu lezzetli yemekleri yiyebilirsiniz. Ancak adeta bir tablo gibi görünen Akdeniz ve Gazimağusa manzarasına karşı restaurantın terasında yemek yiyeceğiniz her anın özel kılınacak cinsten olduğunu belirtmemiz gerekiyor. La Terrazza lezzetleri kısa zaman içerisinde Gazimağusa sınırlarını aşıp dilden dile dolaşacak! Üstelik yemeklerinize eşlik eden canlı performanslar da keyfinize keyif katıyor olacak.

La Terrazza Yorum

Kuzey Kıbrıs otelleri arasında şimdiden yer edinmiş olan La Terrazza Cyprus, butik bir şehir oteli olarak tanımlanmaktadır. Üstün kalite standartları ile gelen misafirlerini hem özel hissettirirken hem de evlerinde konforu sağlamayı kendine amaç edinmiş.

Vakit kaybetmeden La Terrazza Cyprus’a rezervasyonunuzu yaptırın!

Otel hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Rezervasyon yaptıracaklar için şimdiden iyi tatiller dileriz. ☺

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz