Evliliğin kesinlikle en güzel zamanları olan ilk günler, balayı tatili ile taçlandırılıyor. Evliliğiniz yaz aylarına denk gelmiyorsa balayı tatili için endişelenmenize gerek yok. Çünkü kış tatilleri her zaman çok daha romantik ve çekicidir. Ülkemiz 4 mevsimi de doya doya yaşadığı için kar tatili yapmak için çok farklı seçeneklere sahipsiniz. Bu seçeneklerin en popüler olanlarından bir tanesi de Kartepe Kayak Merkezi kuşkusuz. Bu özel bölgenin en güzel yanı ise kesinlikle kayak yapmak zorunda olmamanız, çünkü Kartepe, mutlaka gezilip görülmesi gereken harika bir yer.

Kartepe Kayak Merkezi - Telesiyej

Dağ manzaralı odaların romantik atmosferini hissetmek için gidebileceğiniz Kartepe, sizi bembeyaz pistleri ve sık ormanlık alanları ile karşılayacak. Eğlencenin yanında huzurlu saatleri de barındıran Kartepe’de farklı konseptte oteller bulunuyor. Balayı tatilinde Kayak da yapmak isteyenler için pistler bölgesindeki tek otel olan The Green Park Kartepe otelini kayak tatili ve balayı tatilini birleştirmek isteyen çiftlere özellikle tavsiye ediyoruz. Ek olarak, Kartepe’nin Zirve Noktası The Green Park Kartepe başlıklı yazımızı okuyarak tesis hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kartepe Kayak Merkezi - Pistler

The Green Park Kartepe otelinin balayı çiftleri için de muhteşem sürprizleri bulunuyor. Bu ekstra ikramlar elbette ücretsiz ve sadece yeni evlenen çiftlerin faydalanabileceği ayrıcalıklar. Balayı çiftlerine sunulan ayrıcalıklar genel olarak tüm otellerde bulunduğu için balayı tatilinizi düğünden sonraki ilk haftalarda yapmanızı tavsiye ediyoruz. Düğün tarihiniz belli ise erken rezervasyon imkanlarından faydalanabilirsiniz. 

3Kartepe Balayı Tatili İçin En Güzel Yerler

Kartepe Kayak Merkezi - Pistler - Genel

Kartpe Kayak Merkezi’nde dağın tepe noktasında aşkınızı da zirveye çıkarmak, otellerin balayı çiftlerine armağan ettiği ikramlardan faydalanmak, ormanlık alanlarda romantik yürüyüşler yapmak ve bembeyaz kar manzarası ortasında dinlendirici bir tatil yapmak için Kartepe tartışmasız en iyi tercihlerden bir tanesi. 

Kartepe Kayak Merkezi - Gezilecek Yerler

Özellikle İstanbul’da yaşayan çiftler, sadece 1 saatlik kara yolculuğu sonrasında merkeze kolayca ulaşabilirler. Elbette pistlere yakın olan The Green Park Kartepe otelinde kalmak zorunda değilsiniz. Dağın eteklerinde bulunan bir çok otel ve butik otel de sizleri bekliyor olacak. Daha farklı bir konsept için ise ormanın ortasında bulunan dağ evlerini deneyebilirsiniz. Balayı çiftleri için bu dağ evlerini tercih etmek, şüphesiz hiç unutamayacak bir tatil deneyimi olacaktır.  

2Balayı Turları

Kış Mevsimi Balayı Otelleri - Green Park Resort Kartepe - Oda

Balayı çiftleri için bir diğer avantaj da balayı turlarıdır. Balayı turları seçeneklerini tercih ederek SPA merkezi, Ala Carte Restoranda bir akşam yemeği veya masaj gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanabilirsiniz. 

1Kayak Pistleri ve Özellikleri

Kartepe Kayak Merkezi - Ulaşım

12 farklı pisti bulunan Kartepe Kayak Merkezi, The Green Park Kartepe Hotel’in sunduğu hizmetler ile çok daha keyifli. Pistlerde kaymanız için gereken skipass’ı otelden edinebilirsiniz. Buna ek olarak tesiste özel ders ve kayak dükkanından ekipman kiralama imkanı da bulunuyor. Kartepe Kayak Merkezi’nde kayak sezonu Aralık ayında başlayıp, Mart ayı ile son buluyor. Çok kalabalık pistlerde kaymamak ve otelde daha uygun fiyatlar ile konaklamak için tatil tarihlerinizi hafta içi günlere denk gelecek şekilde tercih edebilirsiniz.Ek olarak, eğer daha önce kış sporları yapmadıysanız ya da konu hakkında yeterli bilginiz yoksa Kayak Sporu Hakkında Bilinmesi Gerekenler adlı yazımızı okuyarak kayak sporu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kartepe Kayak Merkezi - Genel YorumKayak sezonunun en yoğun dönemlerinde fiyatı yüksek olsa da erken rezervasyon imkanları değerlendirilerek The Green Park Kartepe Hotel’de uygun fiyatlara konaklanabilir ve unutulmaz bir balayı tatili deneyimi yaşayabilirsiniz. Kayak severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiş olan Otel, romantizmi doruklarda yaşamak isteyen balayı çiftleri için de en iyi seçeneklerden bir tanesi. Ayrıca, otelin İstanbul’dan sadece 1 saatlik yolculukla ulaşılabiliyor oluşu, The Green Park Kartepe Hotel’i kayak tatili için en önemli merkezlerden birisi haline getiriyor. Eğer siz de ayrıcalıklı bir kayak tatili ile balayı tatilini birleştirmek istiyorsanız, bu özel tesisi listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”16386″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz