Ege’nin en güzel koylarından biri olan Güvercinlik’te muhteşem bir tatile ne dersiniz? Titanic Deluxe Bodrum, Pina yarımadasından Cennet Koyu’na bakan harika bir konumda inşa edilmiş, Ege’nin en başarılı otellerinden. 80 Bin metrekarelik alan üzerine kurulu bu tesiste, hem eğlenceli hem de huzurlu bir tatil deneyimi yaşayabilmeniz adına, her şey düşünülmüş durumda.

Bu yazımızda sizler için Titanic Deluxe Bodrum’u mercek altına alacak ve detaylı bir inceleme yazısı yazacağız. Siz de, bu yaz Ege’de harika bir tatil yapmak isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilir, tesisin hizmetlerini ve sunduklarını öğrenebilirsiniz. Ek olarak, İzmir’de termal bir tatil yapmak isterseniz, sizin için Kaya İzmir Thermal & Convention yazısında Kaya İzmir’i incelemiştik.

24. Konaklama Seçenekleri

Titanic Deluxe Bodrum - Oda

Titanic Deluxe Bodrum içerisinde konaklama seçeneklerine dair geniş bir portföy mevcut. Aşağıda, oda çeşitleri ve odaların sundukları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Odaların hemen hepsinin deniz manzaralı olduğunu ayrıca belirtmekte fayda var.

23. Standart Odalar

Harika bir balkon ile taçlandırılan ve standartların epey üzerinde bir oda seçeneği olsa da “Standart” olarak adlandırılmış bu odalar, 39-44 metrekare büyüklüklerinde. Balkonunda ayrıca bir oturma grubunun da bulunduğu bu odaları yandan deniz manzaralı ya da tam deniz manzaralı olarak tercih edebilmektesiniz. Her sabah, gününüze harika bir deniz manzarası ile başlamak ve keyifli bir konaklama deneyimi yaşamak için, standart odalar, Titanic Deluxe Bodrum’un en ideal seçeneklerinden.

22. Superior Odalar

51 Metrekare büyüklüğünde oluşturulmuş Superior odalar, standart odalara nazaran daha büyük ve tam deniz manzaralı olarak sunuluyor. Balkonunuzdan denizin tatlı esintilerini hissedip mavi sonsuzluğu gün boyu izleyebileceğiniz bu odalarda, ayrıca çay ve kahve setleri de bulunmakta. Biraz daha geniş bir alanda konaklamak ve deniz manzaralı bir deneyim yaşamak isterseniz, Superior odaları tercih edebilirsiniz.

21. Family Odalar

Aileler için biçilmiş kaftan olan Family sınıfındaki odalar, 54 metrekare büyüklüğünde. İki yatak odasından oluşan bu odalarda, aynı zamanda yataklı koltuklar da dörtten fazla kişinin konaklaması adına bulunuyor. Deniz manzaralı, oldukça hoş bir balkon ile taçlandırılan Family sınıfındaki odalarda, ailecek keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

20. Deluxe Odalar

Tesisin Deluxe tipindeki odaları, hem geniş ve ferah bir konaklama deneyimi hem de harika bir deniz manzarası için ideal seçenekler arasında yer alıyor. 80-85 Metrekare arasında değişen Deluxe odalarda, özel giyinme odası, oturma grupları, küvet ve harika bir balkon mevcut. Bölmeli olarak tasarlanan Deluxe odalar, ev hissiyatını otelde yaşamanız ve üst düzey bir hizmet için en çok tercih edilen oda tipi olarak biliniyor.

19. Deluxe Family Suite

Biraz daha geniş, biraz daha kusursuz bir aile tatili mi istersiniz? O halde, Deluxe Family Suit seçeneği ailecek rüya gibi bir tatil için oldukça uygun bir seçim. 90 Metrekare büyüklüğündeki bu odalar, geniş bir oturma odası, bir çocuk odası ve bir ebeveyn odasından oluşmakta. Deniz manzaralı olarak harika bir balkon ile taçlandırılan Deluxe Family Suite, kusursuz bir tatil isteyen ailelerin ilk tercihi.

18. Villa Seçenekleri

Tesis içerisinde ayrıca villa seçenekleri de mevcut. Müstakil olarak sunulan ve oldukça geniş bir yaşam alanı sağlayan bu villaları, otel odalarında konaklamaktan sıkılan ve kusursuz bir tatil isteyenler tercih edebilirler. Villa seçeneklerini tercih eden konuklar, aşağıdaki avantajlardan da yararlanabiliyorlar.

  • Her gün yenilenen Fine Dining Set-up
  • Çay ve kahve set-up
  • Oda servisi
  • Özel butler servisi
  • Uyandırma servisi
  • Bulgari VIP banyo set-up
  • Yastık menüsü
  • Begonvil A’la Carte’da harika bir kahvaltı

17. Exclusive Villa

200 Metrekare büyüklüğünde dubleks bir villa seçeneği olan Exclusive Villa, giriş katında Amerikan mutfak, oturma odası ve banyo ile sunulurken; ikinci katta iki yatak odası ve bir banyo bulunuyor. Özel giyinme odası, teras ve havuza da sahip olan bu villalarda, dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz ailecek harika bir tatil yapabilirsiniz.

16. Superior Villa

Biraz daha üst seviye bir villa seçeneği arıyorsanız, Superior Villa tercihleriniz arasında yer alabilir. 3 Katlı olan bu villa seçeneği, 300 metrekare büyüklüğünde. Giriş katında mutfağın, saunanın, banyonun ve oturma salonunun bulunduğu Superior Villa içerisinde; birinci ve ikinci katlar, yatak odası ve banyolarla düzenlenmiş. Yatak odalarında balkonların bulunduğu, ebeveyn banyolarında ise jakuzilerin yer aldığı Superior Villalar, özel havuza ve harika bir terasa da sahip.

15. Presidential Villa

Titanic Deluxe Bodrum’un seçkin misafirleri için özel olarak tasarladığı Presidential Villa seçeneği, bir tatilden daha fazlasını konuklarına sunuyor. Yemyeşil bir bahçe, deniz manzarası ve bolca huzurla taçlandırılan bu villalar, 530 metrekare büyüklüğünde. 3 Kattan oluşan Presidential Villa seçeneğinde, giyinme odası, Türk hamamı, sauna, güneşlenme terası, asansör, veranda, özel havuz ve daha pek çok hizmet alanı, sadece villanın konuklarına tahsis edilmiş. Yatak odası ve banyolarının her birinde jakuzisi de bulunan bu villalar, rüya gibi bir deneyim için seçimlerinizden biri olabilir.

14. Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Titanic Deluxe Bodrum içerisinde, Snack ikramlarından gece atıştırmalıklarına kadar her şey konuklar için düşünülmüş durumda. Gurme lezzetleri her öğünde, açık büfe olarak ana restoranda tadabilmeniz mümkünken, konaklama döneminiz boyunca bir kez A’la Carte restoranlarda yemek, ücretsiz olarak sunuluyor.

İtalyan lezzetlerini tadabileceğiniz Pascarella, muhteşem deniz mahsulleri ile Begonvil ya da Anadolu’nun en güzel lezzetleriyle sizleri buluşturan Hasır; Titanic Deluxe Bodrum’un A’la Carte restoranları olarak biliniyorlar. Bunun dışında, Pascarella Snack Restoran içerisinde atıştırmalıklar ile gününüzü geçirebiliyor, eşsiz bir lezzet olan Hamsiköy Sütlacı’nı Pita Pan’da tadabiliyor, barlarda kokteyller yudumlayabiliyorsunuz.

13. Titanic Deluxe’te Plaj ve Havuz Keyfi

Ege’nin incisi Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Güvercinlik’te, tam 350 metrelik özel bir sahili bulunan Titanic Deluxe Bodrum, sizi eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Özel güneşlenme iskeleleri, barları, eğlenceli animasyonları, su sporları ve dahası ile burada gün boyu eğlenebilirsiniz.

Tercihiniz havuzlardan yana ise, açık ana yüzme havuzu sizleri bekliyor. Su kaydırakları ve düşme havuzlarının da entegre edildiği açık ana yüzme havuzunda, durmaksızın eğlence ve adrenalin sizleri bekliyor. Ek olarak, tesisin minik misafirlerine uygun havuzlarının ve kaydıraklarının olduğunu da hatırlatalım.

12. Eğlence ve Aktiviteler

Gelelim, yapacağınız Ege tatilindeki unutulmaz aktivitelere. Tesis içerisinde sunulan gündüz ve gece etkinlikleri, gün boyu sıkılmadan, muhteşem bir tatil yapabilmenizi sağlıyor. Sizler için Titanic Deluxe Bodrum’un en eğlenceli aktivitelerini ve organizasyonlarını sıraladık.

11. Show Center

Özel ses ve ışık sistemi ile düzenlenmiş, son yılların en dikkat çeken eğlence merkezlerinden biri olan Titanic Show Center, tematik partileri, göz kamaştıran dans şovları ve dahası ile gün boyu hizmet veriyor. Ayrıca, tesisin bu eğlence merkezinde zaman zaman sanatçılar da sahne alıyor. Ege gecelerinize renk katmak isterseniz, bu tesis eğlence merkezi ile kesinlikle biçilmiş kaftan.

10. Spor Olanakları

Güneşin eğlence ile buluştuğu otelde, su ve plaj sporları da gün boyu yapılabiliyor. Grup halinde ya da bireysel olarak gerçekleştirebileceğiniz ve çok eğleneceğiniz bu sporlar arasında, yoga, pilates, aerobik, su jimnastiği, plaj voleybolu, tenis ve dahası mevcut.

9. Befine Spa

Tatilinizi sadece eğlence için değil aynı zamanda stresten arınmak ve yenilenmek için tercih edenlerdenseniz, Befine Spa, Titanic Deluxe Bodrum içerisinde size yeni bir siz vadediyor. Egzotik ve huzurlu mimarisi ile dikkat çeken bu Spa merkezinde, dönemin yorgunluğunu atabilmeniz adına harika masaj programlarının yanında, ücretsiz kullanabileceğiniz pek çok hizmet alanı da tahsis edilmiş.

8. Masajlar

Ege manzaralı masaj odalarında, kendinizi terapistlerin elinde yeniden var etmeye hazır mısınız? Titanic Deluxe Bodrum, Befine Spa içerisindeki uzman terapistleri ile geleneksel ve modern pek çok masaj çeşidini konuklarına sunabiliyor. Burada, rahatsızlıklarınıza yahut taleplerinize göre bir masaj programı ya da Spa kürü belirleyerek, terapistinizle birlikte unutulmaz birkaç saat geçirebiliyorsunuz.

7. Isıtmalı Havuzlar

Tesisin hem kapalı hem açık ısıtmalı havuzları mevcut. 170 Metrekare büyüklüğünde kapalı ısıtmalı havuzunun Spa merkezi içerisinde bulunduğu biliniyor ve ücretsiz kullanabilmeniz mümkün. Bunun yanında, masmavi Ege manzaralı bir açık ısıtmalı havuz da, su masajı eşliğinde kullanılabilir durumda.

6. Hamam

Titanic Deluxe Bodrum’un hamamları, geleneksel mimarisi ile ücretsiz kullanabileceğiniz hizmet alanlarından bir diğeri. Kese ve köpük hizmeti de alabileceğiniz hamamlarda, birkaç saatinizi sıcak taşlar üzerinde geçirebilir, sıcak suyun keyfini temizlenerek ve rahatlayarak yaşayabilirsiniz.

5. Dinlenme Terasları

Ege manzaralı muhteşem dinlenme terasları da, Befine Spa’nın hizmet alanlarından. Etrafınızda yeşillik ve çiçekler, önünüzde masmavi bir deniz manzarası ile burada dilediğiniz zaman dinlenebilirsiniz.

4. Spa Suitleri

Konuklara tahsis edilebilen özel Spa süitleri, eşsiz ve özel bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor. Bakıldığında, özel saunası, buhar odası, dinlenme alanı ve hamamı ile tam donanımlı bir özel Spa süitinde, gününüzü sadece huzur bularak geçirebilirsiniz. Ayrıca, kişiye özel bakımlar, özel ikramlar, masajlar ve dahası da Spa süitlerini tercih eden konukları bekliyor.

3. Spor

Befine Spa bünyesinde bulunan 250 metrekare büyüklüğünde bir spor salonu da konuklar için hazırlanmış durumda. Burada, güne sağlıklı başlamak ya da programınızı aksatmamak adına, son teknoloji aletlerle sporunuzu yapabilirsiniz.

2. Tini Kids Club

Titanic Deluxe Bodrum’un en sevilen yönlerinden biri, her yaşa uygun aktivite ve hizmetlerinin olması. Şüphesiz, Tini Kids Club da bunlardan bir tanesi. 4-12 Yaş arası minik misafirlerin hak ettikleri tatili yaşayabilmeleri adına kurulan bu kulüpte, eğitici ve geliştirici oyunlar, çocuk diskosu, özel programlar ve aktiviteler yer alıyor. Aquapark’tan futbol sahasına kadar, her yaş grubuna uygun çocuk için donatılan Tini Kids Club’da, çocuklarınız gözlem altında güvenli bir şekilde eğlenirken, siz de tatilinizi doyasıya yapabilirsiniz.

1. Genel Yorum

Güvercinlik Koyu’nda konumlanmış, eşsiz denizi, özel sahili ve manzarası ile dikkat çeken Titanic Deluxe Bodrum, her yaştan konuk için hizmetleri bulunan, harika bir otel. Bilhassa oda seçeneklerinin ferah ve modern bir şekilde, incelikle dizayn edildiği bu otelde, unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Bu yaz, siz de Titanic Deluxe Bodrum’da tatil yapmak isterseniz, Tatil Dükkanı üzerinden erken rezervasyon fırsatları ile indirimli rezervasyon yaptırabilir ve ilk adımı atabilirsiniz.Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”10285″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz