Yeni evli çiftlerin ve dünya evine girmeye hazırlık yapanların hayallerini süsleyen balayı tatili karar vermesi en zor konulardan bir tanesi kuşkusuz! Hayatınızın en romantik tatilini unutulmaz kılabilmek için birçok alternatif mevcut. Eşinizle, gözlerden uzak, muhteşem bir doğa eşliğinde huzur ve romantizm dolu bir tatil yapmayı tercih edebilir ya da her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, kusursuz bir hizmet bulabileceğiniz ultra herşey dahil otelleri seçebilirsiniz.

Havuz Bağlantılı Antalya Otelleri - Susesi Luxury Resort

Bu yazımızda, romantizm dolu bir tatili unutulmaz bir kılmak için en ince detayların dahi düşünüldüğü ve hizmet kalitesinin en üst seviyede olduğu ultra herşey dahil balayı otellerini detaylı bir şekilde inceledik. Ek olarak, fazla lüks olmayan; ancak doğa ile iç içe bir balayı tatili hayali kuruyorsanız, Bolca Huzur İsteyenler İçin En İyi Butik Balayı Otelleri başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. İşte en iyi ultra herşey dahil balayı otelleri…

Starlight Resort Hotel

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Starlight Resort da, Side’de konumlanmış harika otellerden bir tanesi. Bilhassa konserleri ile bilinen bu otelde, muhteşem bir balayı tatili yapabilmeniz mümkün. Siz de romantik bir balayı tatili ve kusursuz bir hizmet arıyorsanız Starlight Resort bütün bu özellikleri tek çatı altı altında birleştiriyor.

Mutluluğa dokun sloganı ile karşımıza çıkan otelde, Toros ve Akdeniz manzaralı standart odaların yanında, süitler ve club odaları bulunmakta. Kusursuz bir balayı tatili isteyenlerin en sık tercih ettiği seçenek ise hiç şüphesiz jakuzili club odaları.

Sınırsız bir eğlence vadeden Starlight Resort, denize sıfır bir konumda ve tam 780 metre uzunluğunda özel, ince çakıllı bir plaja sahip. Gün boyunca kullanabileceğiniz bu özel plaja ek olarak bir iskele inşa edilmiş. Deniz sevmeyenleri ise, eğlenceli ve adrenalin dolu su kaydırakları ile açık havuzlar bekliyor.

Starlight Resort Hotel - Genel

Eğlenceli animasyonlar, eğlenceli aktiviteler, konserler; sağlıklı yaşam için sunulan Thalasso Spa ve çok daha fazlası ile kusursuz bir balayı tatili için ultra herşey dahil konsepti ile Starlight Resort sizleri bekliyor.

[hotel id=”6310″][/hotel]

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort

Antalya’nın Side mevkiinde konumlanmış ve ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Crystal Sunrise Queen muhteşem bir balayı tatili için tercih edebileceğiniz tesislerden biri olarak öne çıkıyor. Unutulmaz bir balayı tatili için her detayın düşünüldüğü bu tesiste, ultra her şey dahil konsepti uygulanmakta. 22 Metrekareden oluşan standart odaları ve 35-45 metrekare arasında oda seçenekleriyle hizmet veren tesiste, ferah, modern ve benzersiz bir balayı tatili yaşayabilmeniz adına her şey mevcut.

Kumköy sahilinin kristal denizine sıfır konumda bir tesis olan ve adını da buradan alan Crystal Sunrise Queen, 150 metre uzunluğunda bir özel plaja sahip. Dilerseniz burada gününüzü geçirebilir, dilerseniz animasyonlar ve havuz partileri eşliğinde açık havuzlarda bolca eğlenebilirsiniz.

Plaj voleybolu, su topu, squash gibi spor aktiviteleri; dinlenebileceğiniz, huzur bulabileceğiniz bir Spa merkezi; animasyonları, romantik atmosferleri ve dahası ile bu tesis, balayı tatili için tercih edebileceğiniz otellerden bir tanesi.

[hotel id=”5096″][/hotel]

Adam & Eve Hotel

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-1

Sadece 16 yaşından büyük misafirleri kabul eden bir yetişkin oteli olarak Adam & Eve Hotel, Belek, Antalya’da bulunan bir tesis ve 100.000 metrekarelik harika bir alana sahip. Denize sıfır ve yetişkin oteli özellikleri ile dikkat çeken Adam & Eve içerisinde, masa tenisinden basketbola kadar pek çok spor aktivitesini gerçekleştirebiliyor ve bunun yanında jakuzi, sauna, hamam gibi seçeneklerle zihninizi ve vücudunuzu doyasıya dinlendirebiliyorsunuz.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-2

Hem eğlenmek hem de dinlenmek amacı ile tatile çıkmak ve çocuk sesinden uzak bir balayı tatili geçirmek istiyorsanız, Adam & Eve’i muhakkak listenize almanızı öneriyoruz. Villa suitleri, direkt denize bakan manzaralı odaları ve standart oda seçenekleri ile Adam & Eve, konuklarına unutulmaz bir balayı tatili yaşatmak istiyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-3

Akdeniz’de rüyalarınızın ötesinde bir balayı tatili yapmak istiyorsanız, Adam & Eve Hotel beklentilerinizin üzerinde bir tatil fırsatı sunuyor. Balayı çiftlerine özel Angelmoon ve Heavenmoon balayı konseptlerine sahip tesis, balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği oteller arasında yer almaktadır.

[hotel id=”6063″][/hotel]

Salamis Bay Conti Resort Hotel

Ekim Ayı Kıbrıs Otelleri - Salamis

Akdeniz’de huzur dolu bir vaha arıyorsanız, romantik bir balayı tatili için tercih edebileceğiniz tesislerden bir tanesi de Salamis Bay Conti Resot. Gazimağusa’da konumlanmış ve ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu tesiste, denize sıfır bir konumda, rüya gibi bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Salamis Bay Conti Resort - Suit Oda

Standart, Park, Garden, Club odaları ve Villa seçenekleri ile hizmet veren tesiste, ayrıca suit seçenekleri de bulunuyor. Her odası konforlu ve tam donanımlı olan otelin ihtiyaca göre eklemeler yapabildiği de biliniyor. Yeni evli çiftlere romantik bir ortam hazırlamak için birçok ayrıcalık sunan tesis, unutulmaz bir balayı tatili için biçilmiş kaftan!

Salamis Bay Conti Resort - Hamam

Akşamları harika konserler ve canlı performanslar ile dilediğinizce eğlenebileceğiniz bir otel olan Salamis; gündüzleri ise spor, dans gibi aktivitelerle konuklarına coşkulu, unutulmaz bir tatil vadediyor. Tesisin, 100 metre uzunluğunda özel bir plajı, otel etrafında açık havuzları ve Spa merkezinde kapalı havuzu mevcut.

Salamis Bay Conti Resort - Spa Merkezi

Hayatınızın en romantik tatiline renk katmak ve bu tatili unutulmaz kılmak için spa merkezi, açık havuzları, özel plajı, eğlenceli akşamlarıyla Salamis Bay Conti’yi tercih edebilirsiniz.

Susesi Luxury Resort Hotel

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Susesi Deluxe

Tutkuyla yapılan her işin karşılığını alacağına inanan ve tutkusunu kaybetmek bir yana, her geçen yıl daha büyük bir tutku ile işine aşık bir ekip tarafından yönetilen Susesi Luxury Resort; Belek’in en güzel balayı otellerinden bir tanesi.

Susesi Hotel - Royal Suit

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesis, özel plajı, havuzları, Spa merkezi ve daha pek çok hizmet alanı ile dikkat çekiyor. Bunun yanında, tesisin balayı çiftlerine özel olarak sunduğu oda süslemesi, kahvaltı servisi, meyve sepeti ve şarap gibi ayrıcalıklı hizmetleri de mevcut.

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Susesi Deluxe - Jakuzi

Ancak her şey bir yana, Susesi’nin en büyük balayı hizmetlerinden biri, Love Lake Suite seçeneği. Göl evleri kısmında konumlanmış bu suitler, göl havuzunun üzerine kurulmuş ve tamamı ile balayı çiftlerine hitap ediyor. Özel bir seçenek arıyorsanız, artık buldunuz diyebiliriz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”6058″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz