Bu yaz Belek’te harika bir tatile ne dersiniz? Tui Magic Life Masmavi, ultra her şey dahil konsepti ve kusursuz hizmetleri ile sizleri unutamayacağınız bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Özellikle konsept havuzları, denize sıfır oluşu ve elbette bungalovları ile dikkat çeken bu tesisi, yazımızda detaylı olarak incelemeye çalışacağız.

Siz de, daha önce Belek’e gitmediyseniz ve bu yaz denizi, havası ve doğası ile eşsiz bir tatil bölgesi olan Belek’te tatil planlıyorsanız, yazımızı okuyarak bu oteli tercih listenize ekleyip eklemeyeceğinize karar verebilir, aynı zamanda erken rezervasyon fırsatları ile rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz. Ek olarak, Masalsı Bir Akdeniz Deneyimi: Royal Seginus Hotel başlıklı yazımızda, Lara’nın en güzel otellerinden Royal Seginus’u incelemiştik, Belek’e dair kesin bir kararınız yoksa, göz atmayı unutmayın!

Konaklama Seçenekleri

Tui Magic Life Masmavi içerisinde, pek çok konaklama seçeneği mevcut, ancak diğer otellerde gördüğümüz suit, deluxe ve benzeri konseptler burada bulunmuyor. Lagoon adlı ayrıcalıklı seçeneği, en çok tercih edilenlerden biriyken; Lagoon’un yanı sıra, bungalov seçenekleri de çok fazla tercih ediliyor. Gelin, bunları tek tek inceleyelim.

Bungalovlar

Otellerin ana binasındaki odalarda kalmaktan sıkıldınız ve özerk bir alanda tatil mi istiyorsunuz? O halde, tesisin bungalov seçenekleri sizin için en uygun tercih olacaktır. Bahçenin tam ortasında yer alan bungalovlar, standart ve aile şeklinde ikiye ayrılıyor.

Standart bungalov odalar, 22-24 metrekare büyüklüğündeler ve maksimum üç kişinin konaklaması için uygunlar. Aile bungalov oda seçeneği ise, 32 metrekare büyüklüğünde ve maksimum 4 kişinin kalabilmesi için dizayn edilmiş. Her sabah, yemyeşil bir bahçenin ortasında, doğanın sesiyle uyanmak isterseniz, tercih etmeniz gereken seçeneği artık biliyorsunuz.

Ana Binada Bulunan Seçenekler

Ana bina içerisinde, standart odalar ve aile odaları yer almakta. Bungalovlar kadar özerk olmasa da, konforlu ve rahat bir yaşam alanı için her şeyin düşünüldüğü bu odalarda tatilinizi keyifli kılabilirsiniz. Standart odalar, 26 metrekare büyüklüğünde ve Akdeniz ile Toros’un eşsiz manzarasını görebilmektesiniz. Bu odalarda, maksimum üç kişi konaklayabiliyor. Ana binadaki aile odaları ise 38 metrekare büyüklüğünde ve maksimum 4 kişi için dizayn edilmiş.

Lagoon Odalar

Tui Magic Life Masmavi’nin ayrıcalıklı seçeneklerinden birisi de Lagoon odalar. Lagoon Standart ve Lagoon Aile olarak ikiye ayrılan bu odaların terasından direkt havuz bağlantısı var. Dolayısıyla, havuzun yanı başında bulunan bu odalarda, eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilmeniz adına her şey düşünülmüş durumda. Lagoon oda seçeneği, 49 metrekare büyüklüğünde ve maksimum 4 kişi konaklayabiliyor.

Yeme – İçme

Gelelim Tui Magic Life’ın yeme ve içme hizmetlerine. Tesiste, ultra her şey dahil konsepti uygulanıyor. Akşam yemeğinden geç kahvaltıya kadar her öğün, konsept dahilinde konuklara sunulabilirken, açık büfe lezzetler dışında bir şey denemek isterseniz, A’la Carte restoranlar da konukları bekliyor. Sofra, Fish, The Flavour gibi restoranlarda gün boyunca harika lezzetler tadabilirsiniz.

Barlar

Barları ile gün boyunca hizmet veren, keyifli vakitler geçirmek için biçilmiş kaftan olan Tui Magic Life Masmavi’de otel etrafında tematik pek çok bara rastlayabilirsiniz. Örneğin, 7/24 açık olan Wunderbar, bunlardan bir tanesi; Coffee House ise tatlı ve kahve deneyimini bir arada yaşamak isteyenlerin adresi. Otelin hemen her yanında bulunan tematik barları mutlaka keşfetmenizi öneriyoruz.

Eğlence ve Aktiviteler

Yaz sezonu boyunca konuklarının hem soft animasyon hem de dans gösterileri ile harika vakit geçirmelerini amaçlayan tesiste, eğlence ve aktiviteler hiç şüphesiz sadece bunlarla sınırlı değil. Havuz başı partileri, plajda günlük olarak değişen pek çok organizasyon ve unutulmaz bir tatil yaşamanıza yönelik pek çok hizmet alanı, Tui Magic Life Masmavi’de sizleri bekliyor.

Tennis House

Her gün 09:00 – 12:00 ve 15:00 – 20:00 arasında, Belek’in en iyi tenis kortlarının birinde doyasıya rekabete ve eğlenceye ne dersiniz? Tenise ilginiz varsa, tesisin tahsis etmiş olduğu bu kortta oldukça keyifli zamanlar yaşayabilir, bunun yanında tenis eğitimi de alabilirsiniz.

Okçuluk

Doğa içerisinde huzur bulabileceğiniz Tui Magic Life’ın bir diğer eğlenceli aktivitesi de okçuluk. Uzman ekibi sayesinde, kısa sürede okçuluğu konuklarına öğretebilen tesiste, gün boyunca stres atabilir, aynı zamanda yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Beach Volleyball

Denize sıfır tesiste, plajın açık olduğu saatlerde şüphe yok ki en sevilen aktivitelerden bir tanesi plaj voleybolu. Siz de, otelin diğer konuklarıyla plajda bolca eğlenmeye sıcak bakıyorsanız, her tatilin geleneksel sporu olan plaj voleyboluna tesisin mavi bayraklı plajında mutlaka katılmanızı öneriyoruz.

Havuz ve Plaj Seçenekleri

Otel içerisinde tematik pek çok havuz ve özel kum plaj mevcut. Belek’in havuz portföyü en geniş otellerinden biri olan Tui Magic Life’ta, 16 yaşından büyükler için harika bir Relax Havuz, yüzme tutkunları için olimpik havuz, ilgi çekici konseptleri ile Island ve Yakamoz havuz mevcut. Ayrıca, tesisin uzun ve adrenalin dolu kaydırakları ile bir Aquapark’a sahip olduğunu da hatırlatalım.

Plaj ve deniz keyfini tercih edenler için ise tesiste, mavi bayraklı özel bir kum plaj yer alıyor. İhtiyaçlarınız, plajda ve havuzda ivedi bir biçimde tahsis edilirken, size sadece keyifli ve huzurlu bir gün geçirmek kalıyor.

Spa & Wellness

Otelde Spa & Wellness hizmetleri, huzur bulmak isteyenler için eşsiz bir vaha olarak sunuluyor. Büyüleyici kokular, dinlendirici müzikler, uzman terapistler ve ücretsiz Spa kullanım alanları ile sağlıklı yaşam merkezinde, dilerseniz Spa ritüelleri ve masaj hizmetlerinden yararlanabilir; dilerseniz direkt olarak Türk hamamı, jakuzi, kapalı havuz, buhar banyosu gibi ücretsiz alanları kullanabilirsiniz.

Masajlar ve Spa Ritüelleri

Tui Magic Life Masmavi’nin Spa merkezi, uzman terapistleri ile konuklarını masalsı bir huzura davet ediyor. Geleneksel masajlardan modern Spa ritüellerine kadar geniş bir portföyle hizmet veren merkezde, siz de terapistlerle birebir görüşerek, rahatsızlıklarınızı bildirebilir ve rahatsızlıklarınıza uygun bir paket seçtikten sonra, kendinizi terapistinizin ellerine bırakarak rahatlamaya başlayabilirsiniz.

Fitness Merkezi

Tesisin sağlıklı yaşam misyonuna uygun olarak, son teknoloji spor araçları ile donattığı harika bir Fitness merkezi de mevcut. Gün boyunca, dilediğiniz zaman sporunuzu yapmak için Fitness merkezine gidebilir ve rutininizden sapmadan sağlıklı yaşamaya devam edebilirsiniz.

Çocuklar İçin Tui Magic Life Masmavi

Minik misafirlerini de düşünen otel, hem mini club hem de çocuk havuzu gibi alanlarla minikleri gözetim altında harika bir eğlenceye davet ediyor. Siz de ailecek bir tatil planlıyorsanız, gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı hem çocuk kulübüne hem de havuzlara bırakabilir, onlara hak ettikleri tatili yaşatabilirsiniz.

Genel Yorum

Belek’in eşsiz doğasını keşfetmek ve denize sıfır, mavi bayraklı özel plajı bulunan bir otelde unutulmaz bir tatil yapmak ister misiniz? Bungalov seçenekleri, havuz yanındaki Lagoon odaları, huzur dolu bir Spa merkezi ve elbette eğlenceli aktiviteleri ile Tui Magic Life Masmavi, 2019’da siz değerli konuklarını bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20390″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz