Birbirinden eşsiz manzarasıyla büyüleyen Bodrum koyları, kendine has mimarisi, doğal güzellikleri ve masmavi denizi ile her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Ege ile Akdeniz’i birbirine bağlayan benzersiz konumu, bölgeyi ziyaret eden konukların muhteşem bir dağa eşliğinde günlerini geçirmesini sağlıyor. Bu unutulmaz doğal güzellikler ve günbatımı manzarası tatile hem bolca romantizm hem de anlam katıyor. Bunun yanında Bodrum içerisinde yer alan eğlence mekânları da misafirlerin tatillerine renk katmasını yardımcı oluyor.

Bodrum içerisinde biraz doğayla iç içe rahat ve huzurlu bir tatil arayanların tercihi ise Temenos Butik Otel oluyor. Sahip olduğu eşsiz konumuyla Bodrum yarımadasının tam ortasında yer alan Ortakent-Yahşi belgesinde bulunan bu butik otel, konularının huzurlu bir tatil geçirmesi için beklentilerin üzerinde bir hizmet sunuyor. Mis kokulu mandalina bahçeleri ve bembeyaz köy evlerinin Ege Denizi’nin eşsiz mavisiyle birleştiği özel konumda 24 odası ile hizmet veren tesisi, konuklarını kendine hayran bırakıyor. Yerel mimariyi yansıtan doğal taşlarla örülü bu butik otel, balayı çiftleri için biçilmiş kaftan!

Temenos Luxury Hotel

Otelde misafirlere özen dolu benzersiz bir hizmet sunuluyor. Bu sayede, balayı otelleri arasında sakinliğiyle öne çıkan bu özel otelde açık restoran, fitness center, kablosuz internet bağlantısı gibi özellikler ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Bu da balayı yerleri arayan çiftler için önemli bir özellik olarak dikkat çekiyor. Otel içerisinde yer alan hizmetler de alanında uzman ve deneyimli bir kadro tarafından sunuluyor. Bu da müşterilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde tatil yapmasını sağlıyor. 

Konaklama

Butik otel olma özelliğiyle az sayıdaki oda sayısıyla hizmet veren Temenos Butik Otel’de, standart oda, deluxe oda, corner oda, superior oda ve luxury oda seçenekleri bulunuyor. 

Standart Oda

28 m2 büyüklüğündeki Standart odaların tümü deniz manzaralı olup, odalarda Minibar, LCD Ekran TV, Uydu Yayını, Müzik Kanalları, Telefon, Kablosuz İnternet, Split Klima, Saç Kurutma Makinesi, Elektronik Kasa ( ücretsiz ), Balkon / Teras bulunmaktadır.

Deluxe Oda

32 m2 büyüklüğündeki Deluxe odaların tümü deniz manzaralı olup, odalarda Minibar , LCD Ekran TV, Uydu Yayını, Müzik Kanalları, Telefon, kablosuz internet , split klima, saç kurutma makinesi, elektronik kasa ( ücretsiz ), Balkon ya da teras yer almaktadır.

Corner Oda

32 m2 büyüklüğündeki Corner odaların tümü deniz manzaralı olup, odalarda Minibar , LCD Ekran TV, Uydu Yayını, Müzik Kanalları, Telefon, Kablosuz internet, Split Klima, Saç Kurutma Makinesi, Elektronik Kasa ( ücretsiz ), Balkon veya teras bulunmaktadır.

Superior Oda

45 m2 büyüklüğündeki Superior odaların tümü deniz manzaralı olup, odalarda jakuzili odalarımızda, Minibar, LCD Ekran TV, Uydu yayını, Müzik kanalları, Telefon, Kablosuz internet, Split Klima, Saç Kurutma Makinesi, Elektronik Kasa (ücretsiz), Balkon veya Teras yer almaktadır.

Luxury Oda

45 m2 büyüklüğündeki Luxury odaların tümü deniz manzaralı olup, odalarda jakuzili odalarımızda, Minibar, LCD Ekran TV, Uydu yayını, Müzik kanalları, Telefon, Kablosuz internet, Split Klima, Saç Kurutma Makinesi, Elektronik Kasa (ücretsiz), Balkon / Teras bulunmaktadır.

Bodrum’da Doğayla İç İçe Balayı Keyfi

Bodrum sahip olduğu doğal ve tarihi güzelliklerle pek çok kişinin tercih ettiği tatil beldelerinden biri olmaktadır. Romantik balayı tatili geçirmek isteyen çiftler için de Bodrum vazgeçilmez yerlerden biri olmaktadır. Burada balayı yapmak pek çok çiftin hayalleri arasında yer almaktadır. Bodrum içerisinde yer alan Temenos Butik Otel çiftlere güzel bir balayı tatili geçirmesi için en iyi şekilde hizmet vermektedir. Balayı çiftleri için şu avantajlar otel tarafından sunulmaktadır:

  • A’la Carte Restoranlarda Öncelik Şansı
  • Oda Süslemesi
  • Odaya Kahvaltı Servisi
  • Odaya Meyve Sepeti Şarap İkramı
  • Özel Karşılama

Bütün bu balayı konsepti ayrıcalıklarından yararlanmak için balayı paketi almak isteyen çiftlerin, evlilik tarihinden itibaren bir ay içinde yapacakları konaklamalar için check-in yapmadan önce evlilik cüzdanlarını göstermeleri gerekmektedir.

Genel Yorum

Yurt içinde gözlerden uzak, Ege ile Akdeniz’in kucaklaştığı benzersiz bir manzarada kusursuz bir balayı tatili yapmak istiyorsanız; Temenos Butik Otel beklentilerinizin üzerinde bir tatil fırsatı sunuyor. Özel mimari yapısı ve muhteşem manzarası ile romantik bir balayı için benzersiz bir fırsat sunan tesis, sadelik ve lüks kavramlarını en üst seviyede birleştiriyor. Siz de hayatınızın en romantik tatilini unutulmaz kılmak istiyorsanız, Temenos Butik Otel fiyat avantajlarıyla sizleri bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”6777″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz