Termal tatil turizmi, ülkemizin her yıl gelişim gösterdiği ve yıllar geçtikçe daha popüler olan bir alan. Bakıldığında, hem şifa bulabileceğiniz suları hem de terapi ve spa salonları ile bu tesislerde, çoğunlukla ormanın ortasında, muhteşem bir tatil yapmak ve huzur bulmak kesinlikle hayal değil.

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Manzara

Tatil Dükkanı bu yazısında sizler için, şifalı suların merkezi olan Kızılcahamam ve Haymana’nın en iyi otellerini listeleyecek. Siz de, yaz sezonu kapanmasına rağmen son dönemde güzel bir tatille kendinizi ödüllendirmek isterseniz, termal sularla muhteşem bir kış tatilini aşağıdaki tesislerde yapabilir, bolca huzur ve doğa içerisinde sessizliği tadabilirsiniz.

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Termal

Ek olarak, Kaplıcalar İle Sağlıklı Ve Eşsiz Bir Tatil Planlayın! Başlıklı yazımızda sizler için kaplıcaların önemine dair detaylı bir bilgilendirmede bulunmuştuk. Herhangi bir bilginiz yoksa, okuyarak detaylı bilgi edinebilmeniz mümkün!

4Başak Termal Hotel

Başak Termal Hotel - Genel

2010 Yılında Kızılcahamam’da kurulmuş olan Başak Thermal Hotel de, termal su ve kış tatili yapabileceğiniz tesislerden bir tanesi. Hem temiz havası hem de termal suları ile ünlenen bu yerleşkede, Başak Termal; konuklarını olabildiğince memnun etmek adına gelişmeye devam ediyor. Standart oda, Suit oda ve Kral Dairesi oda tipleri ile hizmet veren otelde, dört yıldızlı bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Başak Termal - Lobi

Odalarında 7/24 termal su bulunduran, termal alanlarında kese, masaj gibi aktiviteleri konuklarına sunabilen, yarım pansiyon konseptinde hizmet verdiği bilinen Başak Termal’in süit odalarının bir kısmının jakuzili olduğunu da ek olarak hatırlatalım. Kısmen biraz daha ekonomik bir tatil yapmak isterseniz, Kızılcahamam’ın müşteri memnuniyeti oranı yüksek otellerinden Başak Termal’i listenize ekleyebilirsiniz!

[hotel id=”5671″][/hotel]

3Patalya Thermal Resort Hotel

Patalya Thermal, aynı zamanda Başkent Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümüne bağlı bir uygulama oteli olarak hizmet veriyor. Kızılcahamam Soğuk Su Milli Parkı içerisinde konumlanan, eşsiz doğanın etrafını sardığı bu tesiste; dört mevsim sessizliği ve huzuru tadabiliyorsunuz. Termal su hizmeti de verebilen Patalya, doğa düşkünlerine, sessizliği sevenlere ve huzur arayanlara yönelik harika bir seçenek olacaktır.

Standart, Suit ve Büyük oda tipleri ile konuklarına hizmet veren Patalya’da her oda, Soğuk Su Milli Parkı’nın manzarası ile süsleniyor. Spa ve Termal alanları da bulunan tesiste; cilt bakımından çamur terapisine, parafinli el bakımından papatya banyosuna kadar oldukça geniş bir hizmet portföyü mevcut. Hamam, sauna ve özel banyo alanları da bulunan Patalya, bir hafta sonu kaçamağı için kesinlikle ideal bir tesis olacaktır.

[hotel id=”5670″][/hotel]

2Çam Thermal Resort & Spa

Çam Termal Otel - Genel

Doğa ve huzur ile iç içe bir tatil deneyimi isterseniz, sizi Çam Thermal’e alalım! Kızılcahamam’ın en eski ve en güzel tesislerinden biri olarak bu otelde, Standart, aile odası, Junior Suit, Deluxe Suit ve King Suit gibi oda seçenekleri mevcut. Konukların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre oda seçebileceği tesiste, rahat, konforlu ve modern bir yaşam alanı elde etmek adına hemen her şey düşünülmüş.

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Junior Suit

Ailelerin de gidip doyasıya tatil yapabileceği tesislerden biri olan Çam Thermal, çocuk kulübünde çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir eğlence ortamı sunarken, trambolin, oyun merkezi gibi alanları ile de eğlencenize eğlence katıyor. Otelin termal su ve spa merkezi ise; Kızılcahamam’ın en çok tercih edilen merkezlerinden.

Çam Termal Otel - Havuz

Özel terapilerle rahatsızlıklarınız konusunda nokta atışı tespitlerde bulunan pek çok uzman ile yenilenen, gücüne güç katan Çam Thermal, konukları için en uygun terapi yöntemlerini sunuyor. Klasik masaj, lokal masaj, anti-stres masajı ve daha pek çok hizmeti bulunan tesisin; sauna, Türk hamamı, termal su havuzu gibi alanları da konuklarının hizmetinde.

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Restorant

Şehrin kasvetinden sıkılıp bir hafta sonu kaçamağı arıyorsanız, tavsiyemiz kesinlikle Kızılcahamam Çam Thermal olacaktır. Daha önce, Yeşillikler İçinde Şifa: Kızılcahamam Çam Termal başlığı altında bu tesisi detayları ile incelemiştik. Göz atabilirsiniz!

[hotel id=”5672″][/hotel]

1Grannos Thermal Hotel & Convention Center

Grannos Termal Otel - Genel

Her yaş grubuna uygun aktiviteleri, güler yüzlü personelleri ve müşteri memnuniyeti oranı konusunda bir hayli başarılı profili sebebiyle listemizde yer alan Grannos Thermal Hotel, son yıllarda gidip görebileceğiniz ve sağlıklı bir tatil yapabileceğiniz en güzel tesislerden.

Grannos Termal Otel - Oda

Bakıldığında, Standart, Connection (Bağlantılı) ve Suit oda seçenekleri ile konuklarının tercihlerine göre en güzel hizmeti sunan Grannos, yerden ısıtmalı sistemi ile dört mevsim sizleri üşütmüyor. Küvet ve duşakabin ögeleri ile odalarda da termal su hizmetini sağlayabilen tesis, termal konusunda kusursuz hizmet veren işletmelerden.

Grannos Termal Otel - Termal Havuz

Aile banyolarında ailecek dinlenip huzur bulabileceğiniz, Türk hamamında kese ve benzeri aktivitelerle temizlenebileceğiniz, buhar odası ve sauna gibi hizmetleri ile vücudunuzdaki ödemlerden kurtulabileceğiniz Grannos’ta, tuz odası, kadınlar için ayrı yüzme havuzları, dinlenme alanları da bulunmakta.

Grannos Hotel - Manzara

Tesisin termal bölümünde ise çamur banyosu, cilt bakımı, taş yatak odası gibi alanlar mevcutken; buna ek olarak uzman terapistler eşliğinde dünya masajları da yapılabilmekte. Hem ruhunuzu hem bedeninizi yenilemek, huzurlu bir tatil yapmak için; Grannos kesinlikle ideal bir seçim olacaktır. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”7353″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz