Türkiye’nin en önemli merkezlerinden biri olan Bursa, kaplıcaları ve termal otelleri ile de dikkat çekiyor. Huzur ve sağlık dolu bir termal tatil için beklentilerin üzerinde imkanlar sunan Bursa termal oteller sizleri de ayrıcalıklı dünyasına davet ediyor. Tatil Dükkanı güvencesiyle Bursa termal oteller için hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz.

Yeşil doğası ve ulaşım kolaylıkları ile de yoğun ilgi gören Bursa termal oteller kısa süreli kaçamaklar için de ideal tesislerden! Hafta sonu tatilini yaşadığınız şehirden fazla uzaklaşmadan sağlık ve huzur dolu geçirmek istiyorsanız Bursa termal oteller tam da size göre. Ek olarak, Sağlık Dolu Bir Kaçamak: Almira Hotel Thermal başlıklı yazımızı okuyarak tesis hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte en iyi Bursa termal oteller listesi…

Almira Hotel Thermal

Almira Hotel Thermal

Almira Hotel Thermal, sadece oda konseptiyle Bursa Osmangazi’de konumlanmış, büyük şehirlerden kısa sürede ulaşabileceğiniz tesislerden biri olarak dikkat çekiyor. Tesiste, 10.000 metrekarelik geniş bir araziye kurulu her türlü hizmet alanının yanında, geniş bir konaklama portföyü ile de karşılaşmaktayız. Her odası konforlu ve modern biçimde düzenlenen Almira Hotel sizleri de ayrıcalıklı dünyasına davet ediyor.

Almira Hotel Thermal & Spa, sadece oda konsepti ile işletiliyor ve bu bağlamda, oda dışındaki tüm satın alımlar ekstra olarak nitelendiriliyor. Tesiste, dört farklı A’la Carte restoranda, dünyanın farklı yerlerindeki lezzetleri, uzman şefler aracılığıyla tadabiliyor; dilerseniz Brasserie ve Şömine Köşesi gibi mekanlarda, keyifli sohbetler eşliğinde içeceğinizi yudumlayabiliyorsunuz.

Otel, termal su ve Spa hizmetlerine de sahip. Bakıldığında, Blu Wellness Thermal & SPA adlı sağlık merkezini bünyesinde bulunduran Almira’nın, uzman terapistler eşliğinde geniş bir terapi portföyü de bulunmakta. Geleneksel ve modern masajlar, Spa ritüelleri, cilt ve güzellik bakımları gibi kategorilerde eşsiz, rahatlatıcı uygulamalar sunabilen sertifikalı uzman personeller eşliğinde, siz de yeniden doğmuşçasına huzurlu bir biçimde evinize dönebilirsiniz.

[hotel id=”7553″][/hotel]

Oylat Kaplıcaları – Aşiyan Otel

Oylat Kaplıcaları - Aşiyan Otel

Oylat Kaplıcaları tesislerinden ilki Aşiyan Otel olarak öne çıkıyor. Butik otel konsepti ile konuklarını ağırlayan Aşiyan Otel odaların tamamında termal su bulabileceğiniz bir tesis! Eğer siz de huzur ve sağlık dolu bir kaçamak yapmak istiyorsanız Aşiyan Otel’i tercih edebilirsiniz.

Oylat Kaplıcaları - Oylat Merkez

Üç adet jakuzili suiti ile toplamda 51 odalık bir butik otel olan Aşiyan, Oylat Kaplıcalarının en bilindik otellerinden biri. Kapalı termal havuzları, saunaları, toplantı salonları ve odaların tamamında bulunan 24 saat termal su hizmeti ile Aşiyan’da dinlendirici bir tatil geçirebilmeniz mümkün. Ek olarak, Aşiyan Otel’in apart hizmetinin de bulunduğunu belirtelim.

[hotel id=”7599″][/hotel]

Oylat Kaplıcaları – Çağlayan Otel

Oylat Kaplıcaları - Çağlayan Otel

Oylat Kaplıcaları’nın en büyük ve donanımlı tesisi Çağlayan Otel’dir. Aşiyan’a nazaran daha büyük bir otel olan Çağlayan’da, aile odaları, King suitler, standart odalar ve engelli oda seçenekleri mevcut.

Oylat Kaplıcaları - Otel Genel

2 Farklı jakuzili termal havuzu olan, özel aile kabinleri ve saunalarında ailecek dinlenip ter atabileceğiniz; spa merkezinde harika masajlar yaptırabileceğiniz Çağlayan’da; yarım pansiyon konsepti uygulanıyor. Odaların tamamında 7/24 termal su hizmeti veren Çağlayan da, Oylat’ta kalınabilecek otellerden bir tanesi.

Oylat Kaplıcaları - Otel Havuzu

Adını tarihten alan merkezlerden Oylat, orman içerisinde bulunan merkezi sayesinde hem doğa ile iç içe hem de şifalı bir tatil fırsatını sizlere sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”7558″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz