Berrak, turkuaz bir sonsuzluk; tertemiz bir hava ve altın kumlu plajı ile Aydın’ın gözbebeği turizm merkezlerinden Didim, bu yaz tatilinde huzur bulabileceğiniz konumlardan. Bilhassa yaz sezonunda yurtdışından turistlerin de gözde tatil merkezlerinden biri olan Didim’de konaklayabileceğiniz tam donanımlı harika oteller de bulunuyor. Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Didim’in en iyi otellerini sizler için sıralayacak ve kısaca tanıtacağız. Antik dönemde pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan bu harika bölgede, sadece tatil değil, keşif gezileri de yapabilir ve tarihe tanıklık edebilirsiniz. 

Tuntaş Beach Hotel Altınkum

Didim’in gözde otellerinden bir diğeri de, Tuntaş Beach Hotel ve Altınkum mevkiinde, denize sıfır olarak konumlanmış. 134 Oda kapasiteli bu tesiste, her şey dahil konsepti uygulanıyor ve aile odası, genişletilebilir standart oda gibi konaklama seçenekleri var.

Gün boyunca farklı etkinliklerle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz otelde, dans yarışmalarından havuz başı partilerine, motorlu su sporlarından plaj voleyboluna pek çok olanak sizleri bekliyor. Tesisin Altınkum gibi özel bir konumda, sadece konuklarına özel bir plajı da mevcut. Dilediğiniz zaman, Ege’nin ölmeden önce mutlaka görmek isteyeceğiniz bölgesi Altınkum’da, özel bir plajda, keyifli saatler geçirebilmeniz mümkün.

Tuntaş Suites Altınkum

Tuntaş Grubu tarafından inşa edilmiş bir diğer Didim oteli de, Tuntaş Suites. Apart olarak tanımlanmış odalarla donatılan ancak apart kavramından hayli uzak, lüks suitlerde konaklayabileceğiniz bu tesiste, her şey dahil konsepti uygulanıyor.

Dilediğiniz zaman halk plajına birkaç dakika içerisinde ulaşabileceğiniz otelde, ayrıca büyük bir açık havuz da mevcut. Plaja gitmek yerine gün boyunca havuzda, soft animasyon eşliğinde keyifli bir gün geçirebilmeniz mümkün. Didim’de biraz daha sakin ve huzurlu, kalabalıktan uzak bir tatil yapmak isterseniz; sadece 41 oda kapasiteli Tuntaş Suites Altınkum en doğru tercih olacaktır.

Temple Miletos Hotel

Hem gençler hem de aileler için biçilmiş kaftan hizmetler sunan Temple Miletos Hotel de Didim’in en iyi otellerinden bir tanesi. Altınkum’un merkezinde konumlanmış ve plaja sadece 100 metre mesafede yer alan bu otelde de, her şey dahil konsepti ile tam donanımlı bir tatil deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Toplamda 101 oda kapasiteli bu tesisin, çok fazla aktivite seçeneği yok; ancak Altınkum’un merkezinde bulunması ve konuklarının yüksek memnuniyet oranı, tesisi cezbedici kılmaya yetiyor. Her akşam, Didim’in en güzel bölgesinde farklı yerler keşfedebilir, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilir ve yürüyerek otelinize dönebilirsiniz.

Temple Miletos Hotel’in plaj tercih etmeyen konukları için büyük bir açık havuzunun bulunduğunu ve dinlenmek, yenilenmek isteyen konukları için Türk hamamı, sauna gibi kullanım alanlarıyla Spa merkezini sunduğunu da hatırlatalım.

Seabird Hotel

Alkolsüz konsept ile işletilen Didim otellerine göz atıyorsanız, size en iyisini önerelim: Seabird Hotel. Deluxe, geniş, standart ve suit gibi konaklama seçenekleri, denize sıfır konumu ve alkolsüz her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu otelde, toplamda 60 oda mevcut. Gün boyunca, yelkenden sörfe, kanodan deniz bisikletine su sporları ile vakit geçirebiliyor; dilerseniz su kaydıraklı açık havuzda adrenalin ve eğlenceye katılabiliyorsunuz.

Tesiste özel bir plaj bulunmuyor, ancak otelin hemen yanı başında Altınkum halk plajı konukları bekliyor. Dilerseniz havuz başında, dilerseniz Altınkum’un büyüleyici plajında tatilinizi taçlandırabilirsiniz. Didim’in en iyi alkolsüz otellerinden biri olan Seabird’ün minik misafirleri için de mini club gibi hizmet alanlarının bulunduğunu ve çocuklarınızın gözetim altında eğlenebileceğini hatırlatalım.

Palm Wings Beach Resort

Didim’in en güzel otellerinden biri olan Palm Wings Beach Resort, denize sıfır konumu, ihtişamlı mimarisi ve eksiksiz hizmetleri ile konuklarının gönlünde taht kuruyor. 24 Saat her şey dahil konsepti ile işletilen bu tesiste, belirlenmiş markalarda yerli ve yabancı içecekleri dilediğiniz zaman alabiliyorsunuz. Ayrıca, kahve saatinden geç kahvaltıya kadar her öğün özenle düşünülmüş.

Ege’nin berrak denizinin yeşilin binbir tonu ile buluştuğu bir bölgede konumlanmış Palm Wings Beach Resort’ta, aile odalarından standart odalara, bungalovlardan özelleştirilebilir suitlere geniş bir konaklama portföyü de mevcut. Aktiviteler arasında ise motorlu su sporlarından dalış okuluna pek çok seçenek konukları bekliyor.

Açık ve kapalı havuzları etrafında sunduğu eğlence dolu etkinliklerle gün boyu sıkılmaya vakit bulamayacağınız tesiste, Aquapark seçeneği de bulunuyor. Ege’nin turkuaz sularında keyifli saatler geçirmek isteyenler için ise otelin özel iskelesi, altın kumlu uzun bir plajı var. Sıkılmaya vakit dahi bulamayacağınız bir tatil yapmak, sağlıklı yaşam aktiviteleri ve Spa merkezi ile yenilenmek isterseniz, ardık Didim’de adresi biliyorsunuz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz