Yıl ortasında kısa süreli bir kaçamak yapmak için çok uzun yollar kat etmenize gerek yok. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Türkiye’nin en büyük şehirlerinde oturanlar için yakın bölge sayılabilecek birçok tatil merkezi, muhteşem doğası ve donanımlı tesisleriyle huzurlu ve sessiz bir tatil yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan!

NG Afyon Wellness - Genel Yorum

Şubat ayında kısa süreli bir tatil yapmak istiyorsanız, yazımızı okuyarak yakın bölge otelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve eğer isterseniz seçtiğiniz otele hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz. Yakın bölge otelleri, genellikle şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve yenilenmek isteyenlerin tercih ettiği oteller olarak dikkat çekiyor. Siz de yeşillikler içinde huzur dolu bir tatil arıyorsanız, işte Şubat ayı için yakın bölge otel tavsiyelerimiz.

5Bolu Koru Hotels Spa & Convention

Bolu Koru Hotels - Genel

Büyük şehirlere yakın ve doğası ile her ziyaretçisini kendisine hayran bırakan Bolu, gidip görmeniz gereken, Türkiye’nin en temiz havalı illerinden bir tanesi. Abant gibi güzellikleri bulunan, bunun yanında yılın dört mevsimine uygun harika tesisleri ile turistlere hizmet sunan Bolu’nun en güzel otellerinden bir tanesi de Bolu Koru Hotels.

Bolu Koru Hotels - Suit Oda

Bolu Koru içerisinde konaklayabileceğiniz dört ayrı tipte oda seçeneği mevcut. Rahat ve huzurlu, aynı zamanda modern bir konaklama için sizleri düşünen tesisin sunduğu odalar; standart oda, deluxe oda, suit oda ve king suit oda olarak ayrılıyor.

Bolu Koru Hotels - Yeme-İçme

Yarım pansiyon konsepti ile konuklarına hizmet sunan Bolu Koru Hotels içerisinde, akşam yemeği ve kahvaltı öğünlerinin yanında içecekler tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bolu’nun geleneksel lezzetlerinin yanında, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri açık büfe olarak tadabilmeniz adına, tesisin uzman şefleri özenle çalışıyorlar. Burada, hem çocuklarınız hem de sizler için sağlıklı menüler ve tatlar da bulabilmeniz mümkün.

Bolu Koru Hotels - Hizmetler

Sağlık ve Spa konusunda Bolu’nun öncü otellerinden bir tanesi olan bu tesiste; Anatolia Spa & Wellness adı ile ayrı bir alan, Spa hizmeti almak isteyen konuklara sunuluyor. Bakıldığında, bu alan içerisinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve ücretli hizmetler mevcut.

[hotel id=”20325″][/hotel]

4Black Bird Thermal Hotel

Blackbird Termal Otel - Genel

Yalova denince akla gelen şifalı sular, kaplıcalar ve lüks termal oteller kuşkusuz! Hem tarihten hem de günümüzün modern mimarisinden esinlenerek inşa edilen Black Bird Thermal Hotel de termal turizmin en gözde tesislerinden bir tanesi. Dört yıldızlı bir tesis olan Black Bird’ün her odasında termal su hizmeti sürekli olarak sunulurken, otelin teras katında bulunan Sky Spa’da da şehrin stresinden uzaklaşarak unutulmaz bir tatil yapmanız için her şey düşünülmüş.

Black Bird Thermal Hotel - Family Oda

Dünya çapında pek çok masaj çeşidini tesisi içerisinde uzman personelleriyle sunan tesiste, termal havuz ve sauna gibi seçenekler de mevcut. İş hayatının ve metropolün verdiği stresten bir nebze kurtulmak, kendinize yeni bir yaşam alanını birkaç günlüğüne yaratmak isterseniz, Black Bird’i tercih etmemenizi tavsiye ediyoruz.

Black Bird Thermal Hotel - Eros Spa

Yalova’nın en beğenilen termal otellerinden biri olarak gösterilen Black Bird Thermal Hotel, misafirlerine 4 farklı konaklama seçeneği sunuyor. Otelde Afrodit Spa, Eros Spa ve Sky Spa olmak üzere toplam 3 adet spa merkezi bulunuyor. Tesiste konaklama yaptığınızda bu özel spa merkezlerinden faydalanarak evinize yenilenmiş bir şekilde dönebilirsiniz.

Blackbird Termal Otel - Havuz

Şubat ayında termal otel tatili yaparken bütçenizi de zorlamayacak, ancak aradığınız her türlü detayı da bulabileceğiniz bir tesis arıyorsanız, Black Bird Thermal Hotel tam da size göre! İstanbul’a yakın konumu ve her odasında sunduğu termal su hizmetiyle öne çıkan otel, mutlaka listenize eklemeniz gereken bir tesis!

[hotel id=”9036″][/hotel]

3Assos Dove Hotel Resort Spa

Assos Dove Hotel - Genel

2018 yılının en başarılı işletmelerinden biri olan ve Tripadvisor’da konuklarının da memnuniyeti sayesinde mükemmellik sertifikasını kapan Assos Dove Hotel, el değmemiş muhteşem doğası ile Assos’ta konumlanıyor ve konuklarına merhaba diyor. 30.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Dove Hotel, 128 odaya ve 384 yatağa sahip, bu yönüyle Assos’un en büyük kapasiteli tesisi unvanını da koruyor. Tesiste; standart oda, family suit oda ve VIP suit oda olmak üzere toplam 3 ayrı konaklama seçeneği bulunuyor.

Assos Dove Hotel - Standart Oda

Yarım pansiyon konaklamalarda sabah ve akşam yemekleri haricinde hemen her şey ücretli olarak sunulurken; her şey dahil konaklamalarda hem sabah, öğle ve akşam yemekleri hem de tesisin belirlediği markalarda yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz tahsis edilebilmektedir. Genelde her şey dahil konseptinin tercih edildiği Assos Dove’da, harika bir A La Carte restoran mevcut ve burada hem Assos’a özgü lezzetler hem de taptaze deniz ürünleri sizleri beklemekte.

Assos Dove Hotel - Deniz Kıyısı Restorant

Su ile iyileşmek isterseniz, Assos Dove’da muhteşem bir spa merkezi de sizleri bekliyor. Bakıldığında, sertifikalı uzman terapistleri eşliğinde sizlerle programını oluşturan ve rahatsızlıklarına göre terapi programınıza başlayan tesiste; Türk hamamı ve buhar banyosu gibi hizmetler de mevcut.

Assos Dove Hotel - Spa Merkezi

Dünya üzerinde uygulanan pek çok spa masaj tipi, hamam ve buhar odası gibi hizmetleri ile sizleri bekleyen Spa merkezine uğramayı ihmal etmeyin. Hem vücudunuzu, hem de ruhunuzu dinlendirmek adına kesinlikle iyi bir seçenek olacaktır.

[hotel id=”6490″][/hotel]

2Ng Afyon Wellness Convention

NG Afyon Wellness - Genel

Ng Hotels bünyesinde açılan ve uzun yıllardır Afyon’da konuklarına eşi benzeri olmayan bir tatil vadeden Ng Afyon, her konuğunu, tek konuğu gibi ağırlamayı misyon olarak edinmiş tesislerden bir tanesi. Şubat ayında keyifli bir tatil için uğrayabileceğiniz bu tesis, Türkiye’nin sunduğu 8 farklı kalite belgesine birden sahip olmanın haklı gururunu yaşamakta.

NG Afyon Wellness - Konaklama

Tesis içerisinde pek çok oda tipi ve konaklama imkanı mevcut. Her odada merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri aktif olarak dört mevsim çalışırken, özel kasadan su, çay, kahve sistemlerine kadar her şey elinizin altında bulunuyor. Sizlereyse, konforlu ve rahat bir biçimde konaklamak kalıyor.

NG Afyon Wellness - Havuz

Ng Afyon içerisinde yarım pansiyon konsepti kullanılıyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar muhteşem lezzetler tadabileceğiniz pek çok restoran ise her saat hizmetinizde. Farina Restoran, özellikle Afyon’un pide ve kebap çeşitlerini konukları ile buluştururken; Erguvan, ana restoran olarak biliniyor ve burada açık büfe konsepti benimseniyor.

NG Afyon Wellness - SPA

Ng Afyon, tenis turnuvaları ile ünlü olduğu kadar, muhteşem Spa merkezi Alive Spa ile de bir o kadar ünlü. Afyon’un en güzel Spa merkezlerinden birine sahip olan tesiste, harika paketler ve seçenekler sizleri karşılıyor.

Ng Afyon Termal Otel - Termal Havuz

Hem termal su hem de Spa konusunda Afyon’un en başarılı tesislerinden bir tanesi olan Ng Afyon, kusursuz bir tatil için, dört mevsim biçilmiş kaftan. Siz de, Şubat ayında kısa süreli bir kaçamak planlıyorsanız, listenize Ng Afyon’u ekleyebilir ve tatilinizi yaptıktan sonra da burayı sık sık ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

[hotel id=”7257″][/hotel]

1Taksim International Abant Palace

Taksim International Abant Palace - Ulaşım

Türkiye’nin en gözde merkezlerinden bir tanesi olan Abant’ı daha önce size çok kez anlatmıştık. Özellikle büyük şehirlerden kolayca ulaşılabilmesi ve bunun yanında sunduğu huzur dolu atmosferi ile Abant’ın sakin, sessiz bir tatil için en çok tercih edilen yerlerden bir tanesi olduğu belirtilebilir. Taksim International Abant Palace da, Abant’ta kalabileceğiniz en güzel tesislerden.

Taksim International Abant Palace - Konaklama

Taksim International Abant Palace içerisinde konaklayabileceğiniz pek çok oda tipi mevcut ve her oda, ince zevkler de dikkate alınarak dizayn edilmiş. 126 Standart, 2 engelli, 8 connection, 2 balayı süiti, 26 suit oda ve bir adet kral dairesi ile hizmet veren tesiste; odaların detayları aşağıdaki gibi sunulabilir.

Taksim International Abant Palace - Ana Restoran

Tesis içerisinde yarım pansiyon konsepti uygulanıyor ve göl manzaralı muhteşem restoranlarda her sabah ve akşam muhteşem lezzetler tadabiliyorsunuz. Bakıldığında, açık büfe ve alakart şeklinde hizmet verebilen Taksim International Abant Palace’ta birçok seçenek bulunuyor.

Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz Romantik Beldeler - Abant

Tesis, Abant’ın muhteşem göl manzarası ile bütünleşirken aynı zamanda konuklarına eğlenceli aktiviteler de sunuyor. Doğa ile iç içe, dilediğinizce huzur bulabileceğiniz otel içerisinde eğlenmek isterseniz, Bowling salonundan voleybol ve basketbol sahalarına; televizyon odasından oyun salonuna; doğa yürüyüşlerinden her akşam canlı müziğe kadar her şey mevcut.

Taksim International Abant Palace - Hamam

Taksim International Abant Palace içerisinde hizmetlerde de sınır yok. Bakıldığında, özellikle 1750 metrekareye inşa edilmiş Navitas Spa, en çok dikkat çeken hizmet alanlarından bir tanesi. Doğa ile iç içe bir tesis olan Taksim International içerisinde, sağlığınız için tertemiz bir hava ve bolca hizmet mevcut. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”6562″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz