Kış mevsiminin tam ortasında şifalı sularla yenilenip huzur dolu bir ortamda kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirmek ister misiniz? Bu yazımızda, Şubat 2024’de tercih edebileceğiniz en iyi termal otelleri sizler için detaylı bir şekilde listeleyeceğiz. Siz de kış aylarında içinizi ısıtacak sıcacık bir termal tatil planı hazırlamak istiyorsanız, otel listenizi yazımızı okumadan oluşturmamanızı tavsiye ediyoruz.

Birçok hastalığın tedavi sürecinde etkin rol oynayan kaplıca sularından faydalanırken, lüks ve donanımlı otellerin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Kusursuz spa merkezlerinden, dünya mutfağının seçkin örneklerini tadabileceğiniz restoranlara, aktivite alanlarından toplantı ve etkinlik salonlarına kadar her şeyi bulabileceğiniz termal oteller sizleri bekliyor. Ek olarak, Ekonomik Kaplıca Tatili için En Uygun Termal Oteller başlıklı yazımızı okuyarak ekonomik termal oteller hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sandıklı Thermal Park Hotel

Afyon'un En İyi Termal Otelleri - Sandıklı Termal - Genel

Afyon’un Sandıklı ilçesinde konumlanmış, muhteşem doğası ile dikkat çeken Sandıklı Thermal bir tatilden daha fazlasını sunuyor. Afyon’un şifalı sularını konukları ile buluşturan, tam pansiyon konseptindeki tesiste, ilk iki çocuğunuz 0-6 yaş arasında ücretsiz olarak kabul ediliyor ve burada masalsı bir kış tatili deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Afyon'un En İyi Termal Otelleri - Sandıklı Termal - Termal Havuz

 

2 açık, 3 kapalı yüzme havuzu; kaplıca kürleri için kullanabileceğiniz 3 farklı termal havuzu, 8 adet özel aile banyosu ile taçlandırılmış Spa merkezi ile tesiste; 24 saat termal su kullanabileceğiniz ekonomik, standart, suit ve king suit odalar bulunuyor. Ek olarak, balayı çiftleri için harika bir jakuzili balayı süitinin olduğunu da hatırlatalım. Kış aylarında evlenip romantik bir kış tatili yapmak isteyenlerin Sandıklı Thermal’de muhteşem bir deneyim yaşayabilecekleri aşikar.

Afyon'un En İyi Termal Otelleri - Sandıklı Termal - Çamur Havuzu

 

Thermal Spa alanında hem fizik tedavi uygulamaları hem de masaj uygulamalarını konuklarına sunan tesiste, bay ve bayanlara özel ayrı termal havuzlar bulunuyor. Bunun dışında, dilerseniz VIP aile banyolarını kullanabiliyorsunuz. Tuz odasından ozon tedavisine, ayak detoksundan çamur uygulamalarına, modern masajlardan klasik masajlara kadar uzman terapistler eşliğinde pek çok hizmeti olan Sandıklı Thermal, tam pansiyon işletimi ile siz değerli konuklarını bekliyor.

Güngör Ottoman Palace Thermal

Tam Pansiyon Termal Oteller - Güngör Ottoman - Genel

Hatay’da hizmet veren Güngör Ottoman Palace, ilk çocuğunuzu 0-6, ikinci çocuğunuzu 0-2 yaşları arasında ücretsiz olarak kabul eden harika otellerden bir tanesi. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesiste, konserler ve eğlenceler bitmek bilmezken, bunun yanında termal sular eşliğinde sağlıklı ve huzurlu bir tatil de yapabilmektesiniz. Osmanlı mimarisinden esintiler görebileceğiniz Güngör Ottoman içerisinde, standart oda, suit oda ve kral dairesi seçenekleri yer alıyor.

Tam Pansiyon Termal Oteller - Güngör Ottoman - Termal

 

30 metrekareden 380 metrekareye kadar değişen oda büyüklükleri ile geniş, modern ve ferah bir yaşam alanını tüm konuklarına sunmayı hedefleyen bu muhteşem otelde, 42-43 derece sıcaklıklarında termal su bulunuyor. Bay ve bayan havuzlarının ayrı olduğu muhteşem bir Spa merkezine de sahip olan Güngören Ottoman, jakuzi, hamam gibi hizmet alanlarını da Spa merkezi çevresinde konuklarının hizmetine sunuyor.

Sabah, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe olduğu, muhteşem Hatay / Antakya lezzetlerini tadabileceğiniz, bunun yanında Spa merkezinde gün boyu ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirip yenileyebileceğiniz tesis; biraz dinlenmek ve huzur bulmak isteyen konuklarını bekliyor.

Tam Pansiyon Termal Oteller - Güngör Ottoman - Termal Havuz

 

Siz de, Şubat 2024’de kusursuz bir termal tatil yapmak istiyorsanız, Güngör Ottoman Palace tam size göre! Özellikle aileniz ya da sevdiklerinizle birlikte kısa süreli tatil planı yapmak istiyorsanız bu lüks tesiste birçok hizmet tek çatı altında toplanıyor. Kış aylarında sıcacık bir termal tatil için Güngör Ottoman Palace sizleri Hatay’a davet ediyor.

White Tuana Termal

White Tuana Termal Hotel - Genel

White Tuana Termal, termal tatil imkanları ile fark yaratan Yalova’nın en iyi tesislerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. White Tuana içerisinde konaklamanız için dört farklı oda tipi mevcut ve her oda, geniş, modern şekilde dekore edilmiş. Konukları için en iyisini düşünen tesisin her odasında termal su hizmeti bulunduğunu da ek olarak hatırlatmakta fayda var.

White Tuana Termal Otel - Oda

White Tuana, yarım pansiyon konseptine sahip. Sabah kahvaltılarında zengin ve organik malzemelerin dikkatinizi çekeceği, konuklarına olabildiğince doğal besinlerle hizmet sunmaya çalışan tesiste, akşam yemeklerinde de Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini rahatlıkla tadabiliyorsunuz. Alkollü içecek bulundurmayan tesiste, kahvenizi yudumlarken, restoranın muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz.

Yalova’nın zengin mineralli termal sularını Spa merkezinde sizlere sunan, son teknoloji donanımları ve uzman terapistleri ile dikkatleri üzerine çeken tesiste, aşağıdaki spa ve termal su hizmetlerinden yararlanabilmektesiniz.

White Tuana Termal Hotel - Havuz

Bay ve bayanlar için ayrı olarak inşa edilen, aynı zamanda karma olarak da bulunan termal havuzlar; hem termal suyu bedeninizde hissetmek hem de kış aylarında yüzebilmek için ideal alanlar. Pek çok rahatsızlığa iyi gelebilecek termal su havuzlarına günlük olarak dilediğiniz gibi girebilmeniz mümkün.

Hattuşa Vacation Thermal Club

Hattuşa Vacation Termal - Genel

Edremit’te hem şifa dolu hem de huzurlu bir tatil geçirmek isterseniz; son dönemin en popüler tesislerinden biri olan Hattuşa Vacation Thermal Club, Kaz Dağları konumunda sizleri bekliyor! Edremit Körfezi kuzeyinde yer alan bu tesis, hem dağların tertemiz havasını hem de termal su avantajını misafirlerine sunuyor. 

Hattuşa Vacation Termal - Studio Double

Tesis içerisinde, studio konsepti ile döşenen dört tip oda mevcut ve bu odalarda rahatlıkla konaklamanız mümkün. Bakıldığında, odalarda ortak hizmet olarak minibar, su ısıtıcı, split klima, plazma tv ile uydu yayını gibi seçenekler bulunuyor.

Hattuşa Vacation Termal - Yeme-İçme

Yarım pansiyon konsepti ile hizmet veren tesiste, her gün açık büfe kahvaltı ve zengin bir menü sizleri bekliyor. Muhteşem restoranında istediğiniz her türlü lezzeti bulabileceğiniz otel içerisinde ek olarak akşam yemekleri de Hitit Restaurant’ta konuklara sunuluyor. Dilerseniz restoran içerisinde, dilerseniz odalarınızda oda servisinden faydalanarak akşam yemeğinizi talep edebiliyor ve balkon keyfi yaparak akşam yemeğinizi yiyebiliyorsunuz.

Sudan gelen sağlık mottosunu, termal sular ile birleştiren ve Kaz Dağları konumunda kaplıca sularını da hizmetinize sunan tesis; ek olarak muhteşem bir spa merkezine de sahip. Sabah 08:00 ile akşam 21:30 arasında hizmet veren Spa merkezi, toplamda 4200 metrekarelik bir alana kurulu.

Hattuşa Vacation Termal - Termal Havuzlar

İç mekanda bir adet karışık, bir adet kadınlara özel termal havuzu bulunan Spa merkezinde; maksimum dört kişilik jakuzili özel termal aile süitleri de bulunmakta. Hamam, buhar odası, sauna, kese odası, kar çeşmesi gibi hizmetlerini hem kadınlara özel hem de karma şeklinde sunan tesiste; hassasiyeti olan pek çok aile rahat ve bir o kadar da sağlıklı bir tatil deneyimi yaşayabiliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz