2014 yazında Antalya’nın Kalkan bölgesinde, lüks butik otel konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Asfiya Seaview Hotel, Kalkan Körfezi’nin nefes kesen manzarasını tam tepeden görecek şekilde konumlanmış, çocuk kabul etmeyen ve yetişkin oteli konseptinde hizmet veren, sessiz ve huzurlu bir tatil isteyen çiftler için mutlaka incelenmesi gereken bir tesis.

Asfia Seaview Hotel - Genel 1

Toplam 34 odası bulunan otelin 18 odasında, sadece odada konaklayan misafirlerin kullanıma sunulan özel havuz imkanı bulunmakta. Otelin hem az odalı butik otel olması hem de odaya özel havuzunun olması, balayı tatili için ya da baş başa gözlerden uzak romantik bir tatile çıkmak isteyen çiftler için oldukça güzel bir otel alternatif sunmakta.

Asfiya Seaview Hotel’de konaklamak isteyen ya da Kalkan bölgesinde butik otel tipinde bir otel arayan ziyaretçilerimize rehber niteliğinde bir yazı oluşturduk.

Odalar

Tesis içerisinde pek çok oda tipi mevcut. Standart ve superior odaları bulunan Asfiya’da, ek olarak bazı özel odalar da bulunuyor.

Superior Sea View Odalar

Asfia Seaview Hotel - Superior Rooms

Asfiya’nın en özel oda seçeneklerinden biri olan Superior Sea View, sizin için harika bir deniz manzarasını beraberinde getiriyor. Lüks ve rahatlık arayanların tercihi olan bu odaların her birinde harika bir balkon mevcut. Genişçe hazırlanmış ve donanım açısından her şeyi düşünülmüş bu balkonda, güneşin batışını izlemek ise bambaşka bir keyif.

Sabah uyandığınızda, balkona çıkıp denizi izleyerek kahvaltı yapmak, şüphe yok ki sizlere çok iyi gelecektir. Otelde bu oda tipinden toplam 15 adet bulunmakta.

Superior Swim-up Odalar

Asfia Seaview Hotel - Swim-up Rooms

Şık, terası oldukça geniş ve elbette denize bakan Superior Swim-up odalar da, Asfiya’da tercih edilen oda tiplerinden. Açık havuza direkt olarak erişim imkânınızın bulunduğu bu odalarda, havuza teras üzerinden giriş yapabilmeniz mümkün oluyor. Bunun yanında, terasınızda oturup kahve, çay keyfi ve odanıza gelen kahvaltınızı yine terasta, deniz manzarası karşısında yapabiliyorsunuz.

Özel olarak düzenlenmiş geniş ve ferah odalarda, mini bar ve benzeri bütün hizmetler düşünülmüş. Özellikle her şeyin kusursuz olmasını isteyen çiftler; Asfiya’nın toplam 4 adet bulunan Superior Swim-up odalarında muhteşem bir tatil geçirebilirler.

Private Pool Odalar

Asfia Seaview Hotel - Private Pool

Private Pool odalar,  Asfiya Seaview Hotel’in en iyi oda tiplerinden bir diğeri. Odaya geçtiğinizde, muhteşem bir eve giriş yapmış gibi oluyorsunuz, zira bu odanın harika bir terası ve sizin için özel havuzu mevcut. Güneşlenmeniz için havuzun hemen yanında konforlu şezlongları bulunan özel havuzlu oda tipindeki odalar da her odada olduğu gibi harika bir deniz manzarasına da sahip. Dilerseniz terasınızda, dilerseniz havuzunuzun önünde uzanarak, muhteşem bir günü kendinize armağan edebilir ve bolca dinlenebilirsiniz.

Deluxe Private Odalar

Asfia Seaview Hotel - Deluxe Private Rooms

Deluxe Private odalar, bu tesisin göz bebeği sayılabilir. Sadece 2 adet bulunan Deluxe Private Odalar, 50 metrekare alanına sahip olup, içerisinde King-size yatak, oturma grubu, size özel teras ve tabi ki yine sadece sizin kullanımınıza sunulan geniş bir havuzu bulunmakta.  601 ve 704 Numaralı odaların oluşturduğu bu oda tipi, son dönemde yaşayabileceğiniz en eşsiz tatili ayağınıza getiriyor. Oldukça geniş odalar, sabah kalktığınızda, muhteşem bir deniz manzarası ve elbette terasta harika bir kahvaltı istiyorsanız, Asfiya’da bu odaları tercih etmeniz gerekiyor.

Asfia Seaview Hotel - Deluxe Private Rooms 1

Oda kahvaltı konseptinde yeme-içme hizmeti verilmekte olup, öğlen ve akşam yemeklerini otelin restoranında ya da Kalkan’ın merkezindeki restoranlarda yiyebilirsiniz.

Genişçe bir açık havuzu bulunan bu tesiste dilerseniz burada gününüzü geçirip bolca güneşlenebiliyor, yüzebiliyor; dilerseniz kısa bir mesafede bulunan Yalı Beach Club’ta güneşlenmeyi tercih edebiliyorsunuz. Kendisine özel plajı bulunan Asfiya’da, Yalı Beach Club ayrıcalığını muhakkak tatmanız gerekiyor.

Asfia Seaview Hotel - Deluxe Private Rooms 2

Kalkan’ın berrak suları meşhurdur ve plajı ile Asfiya, kesinlikle öne çıkan tesislerden biri olmayı başarıyor. Denize bakan bir restoranı bulunan bu tesis içerisinde, akşam yemeği keyfi ise bambaşka. Hem Türkiye’den hem de dünyadan muhteşem lezzetleri, uzman kadrosu ile sizlere sunan tesis, taze ve lezzetli yemekleri ile ünlü.

Konum

Asfia Seaview Hotel - Konum

Son yıllarda bir turizm merkezi olarak adından bir hayli söz ettiren Kalkan’da bulunan Asfiya, denize sıfır olmasa da, her noktasından denizin görülebileceği bir konumda bulunuyor. Özellikle odalarının manzarası itibariyle eşsiz bir deneyim sunan bu tesiste, denize girmek için özel plaja yürüyüş mesafesi sadece 5 dakika.

Asfia Seaview Hotel - Plaj

Konumunun verdiği avantajla panoramik olarak tüm Kalkan’ı izleyebileceğiniz Asfiya, ek olarak tarihi ve kültürel hazinelerin bulunduğu pek çok yere oldukça yakın. Buradan çıkıp çok rahat bir şekilde gezebilir ve akşamında tesisinize dönerek akşam yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Tarihi ve turistik bölgeleri ile bilinen Kalkan’ın en güzel yerinde bulunan Asfiya, bu açıdan takdiri hak eden bir tesis. Akdeniz’in En Ünlü Plajları başlıklı yazımızı okuyarak plajlar hakkında da detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Genel Yorum

Asfia Seaview Hotel - Genel 2

Tripadvisor üzerinde mükemmellik sertifikası ile ödüllendirilen Asfiya, kimileri için balayı durağı, kimileri için muhteşem bir tatil sezonuna girişin en kolay yolu.

Özellikle balayı çiftlerinin tercih ettiği otelde, kuşkusuz ki öne çıkan en büyük ayrıcalık; Türkiye’de çok az tesiste bulunan odaya özel havuz imkanı. Sonuç olarak; tatilden öncelikli beklentisi dinlenmek olan çiftler için mutlaka göz atılması gereken bir otel diyebiliriz.

Türkiye’de bulunan en değerli turizm merkezlerinden Kalkan’ın belki de en güzel otellerinden bir tanesi olan Asfiya Seaview Hotel, hem konukları hem de sunduğu hizmetler ile tam puan almayı başaran tesislerden.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz