Çukurbağ Yarımadası’nda konumlanmış ve muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayan La Kumsal Hotel, özellikle balayı çiftlerinin Türkiye’de ilk tercihlerinden bir tanesi oluyor. Sonsuz maviliği, temiz havası ve sunduğu ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetleri ile müşteri memnuniyetini had safhada tutan La Kumsal içerisinde, siz de rüya gibi bir balayını eşinizle yaşayabilirsiniz.

La Kumsal Otel - Genel

Bu yazımızda sizler için La Kumsal Hotel’i mercek altına alacağız. Özellikle yeni evli çiftlerin kusursuz bir balayı tatili yaşamalarına yönelik hemen her şeyi düşünen, jakuzili ve deniz manzaralı odaları ile dikkat çeken bu tesis, bir defa gidildiğinde asla unutulmayanlardan… Ayrıca, Kaş’ın büyüleyici güzelliklerinden uzaklaşmadan bölgenin farklı tesisleri hakkında bilgi sahibi olmak için Masmavi Cennet Kaş’ın En İyi 5 Otel başlıklı yazımız okumanızı tavsiye ediyoruz.

5Odalar

Tesisin her odası, ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş ve çoğu oda Likya Sahili’nin muhteşem manzarası ile taçlandırılıyor.

Yandan Deniz Manzaralı Oda

La Kumsal Otel - Yandan Deniz Manzaralı Oda

Aydınlık renkler, konforlu ve modern mobilyalar, balkona çıkıldığında yan cephede görünen muhteşem mavi sular… La Kumsal, yandan deniz manzaralı odasında sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyor. Oda servisinden minibara kadar hemen her şeyi düşünülmüş, standart oda görevi gören bu odalar, hem çiftler hem de tek başına bir tatil yaşamak isteyenler için uygun.

Deniz Manzaralı Superior Oda

La Kumsal Otel - Yandan Deniz Manzaralı Superior Oda

En üst düzeyde konforu ve rahatlığı yakalamak istiyorsanız, tesisin deniz manzaralı superior odaları tam da size göre. Her sabah, sonsuz mavilikle uyanabileceğiniz bu odalarda, çift kişilik yatak ve harika bir balkon mevcut.

Aile Odası

La Kumsal Otel - Aile Odası

Diğer odalara nazaran daha geniş ve dört kişilik aileler için uygun şekilde dizayn edilen aile odaları, La Kumsal’ın en güzel hizmetlerinden. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilen donanımlar, bir büyük yataklı oda ve iki tek yataklı oda birleşiminden oluşturulan aile odaları; hem farklı yaşam alanlarını hem de konforlu bir tatili sizlere sunabiliyor.

Terasta Jakuzili Superior Oda

La Kumsal Otel - Terasta Jakuzili Superior Oda

Şık mimarisi ve geniş terası ile dikkat çeken terasta jakuzili superior odalar da, tesisin en çok tercih edilen odalarından. Bakıldığında, kendinize ait terasınızda eşinizle birlikte denize nazır bir jakuzi keyfi sürmek, kesinlikle hakkınız ve tesis tüm ihtiyaçlarınıza yönelik sunduğu hizmetlerle, sizlere en iyi tatil deneyimini vadediyor.

Deniz Manzaralı Jakuzili Superior Oda (Balayı Odası)

La Kumsal Otel - Deniz Manzaralı Balayı Odası

İçerisinde jakuzisi bulunan bu superior odalar, balayı çiftlerine özel olarak hazırlanıyor. Siz sadece rezervasyonunuzu yaptırıp balayı paketini alıyorsunuz ve gerisini La Kumsal’a bırakıyorsunuz. Sizin için özel düzenlemeleri, süslemeleri gerçekleştiren, balayı için akşam yemeklerini organize eden ve daha pek çok hizmeti sunan tesiste masalsı bir balayı tatili geçirmek, bu oda dahilinde mümkün. Her akşam jakuzide eşinizle birlikte dinlenebilir, her sabah muhteşem bir deniz manzarası ile güne merhaba diyebilirsiniz.

4Unutulmaz Bir Deneyim: Balayı Premium Paket

La Kumsal Otel - Balayı Konsepti

Hizmetler kapsamında La Kumsal’da değerlendirilebilecek en güzel hizmetlerden bir tanesi şüphe yok ki balayı paketi. Bakıldığında, balayı çiftlerine özel olarak muhteşem organizasyonlar yapan tesis, öncelikle konukları için jakuzili bir oda tahsis ediyor. Geniş, ferah ve modern hazırlanmış bu odalarda konaklamakla kalmanız elbette yeterli değil, romantik bir akşam yemeği de La Kumsal’ın konukları için hazırladığı muhteşem aktivitelerden sadece bir tanesi. Özel havaalanı transferi; tekne gezisi, dalış ve benzeri aktiviteleri balayı çiftlerine özel fırsatlar ile sunan bu tesiste muhteşem bir tatil kesinlikle hayal değil.

3Aktiviteler

La Kumsal Otel - Yamaç Paraşütü

Meis Adası’nın ışıkları eşliğinde uyumak, sonsuz mavilik eşliğinde güne merhaba demek; La Kumsal’da olağan şeyler. Peki balayı çiftlerine özel olarak sunulabilen harika aktiviteler yok mu? Elbette var!

La Kumsal Otel - Dalış

Dalıştan yamaç paraşütüne, trekkingden raftinge kadar pek çok etkinliği günlük olarak düzenleyen ve konukları için sunan tesiste, ek olarak günübirlik şekilde Meis adasına gezi de organize ediliyor. Kiliselerden tarihi yapılara uzanan renkli bir gezintiyi La Kumsal sayesinde eşinizle gerçekleştirebilir ve bolca eğlenebilirsiniz.

2Yeme – İçme

La Kumsal Otel - Yeme-İçme

Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren tesiste akşam yemeğini restoran içerisinde yiyebilir yahut odanıza isteyebilirsiniz. Bunun dışında, kahvaltının da açık büfe olduğu biliniyor. Gerek dünyadan gerekse Kaş’ın geleneksel lezzetlerinden harmanlanarak oluşturulan lezzetler, sizi mest edecek.

1Genel Yorum

La Kumsal Otel - Genel Bakış

Sessiz ve sakin bir balayı tatili yapmak istiyorsanız, Antalya’nın göz bebeği Kaş’ta konumlanmış; manzarası ile mest eden La Kumsal, kesinlikle doğru bir seçim olacaktır. Plaja yakınlığı, açık havuzu, hizmetleri ve sunduğu balayı paketi ile tesis, ihtiyacınız olan hemen her şeyi karşılıyor ve hem modern hem de yeterli bir tatil deneyimi sunuyor.

[hotel id=”20305″][/hotel]

 

Unutulmaz bir balayı deneyimi yaşamak istiyorsanız, Romantizm Dolu Bir Balayı İçin Jakuzili Oteller adlı yazımızı okumanızı öneriyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz