Ocak ayında kayak tatili yapmak yerine, sağlık dolu bir termal tatil yapmayı tercih edenler arasına katılacaksanız, Tatil Dükkanı Blog’da bugün tam da size göre bir yazı mevcut. Yazımızda, Ocak 2023 termal otel tavsiyeleri sunacak, bu otellere yönelik aktivite ve hizmetler kapsamında incelemelerde bulunacağız.

Bolu Termal Otel - Havuz

Siz de, yılbaşından hemen sonra, hem rahatlayabileceğiniz hem de bolca dinlenebileceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız; termal otel tavsiyelerimizden faydalanabilir, ayrıca erken rezervasyon fırsatları ve özel tekliflerimizi de bizden dinlemek için tatil hattımızı hemen arayabilirsiniz. Son olarak, termal tatil yerine kayak tatili planlayanlardansanız, Ocak 2023 kayak oteli tavsiyeleri başlıklı içeriğimizi incelemeyi de unutmayın deriz.

İkbal Thermal Hotel & Spa

İkbal Termal Otel - Genel

Ocak ayı önerilerimize, Afyon’un en güzel otellerinden bir tanesi ile başlayalım. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen ve sunduğu termal hizmetlerle yıllardır en popüler tesislerden olan İkbal Thermal Hotel & Spa, Ocak ayında gidebileceğiniz en ideal otellerden. Standart ve Deluxe oda seçenekleri ile hizmet veren tesiste; sevdiklerinizle harika bir termal tatil yapabilmeniz için her şey hazır.

İkbal Termal Otel - Termal Havuz

Tesisin havuzlarına sadece 350 metre uzaklıkta olan termal su kaynağı sayesinde, şifa dağıtan otel; bu termal suları tesis bahçesinde 252 metre derinlikten 72 derece sıcaklıkta saniyede 50 litre olarak çıkarılarak hiçbir karışım uygulanmadan direkt eşanjör yardımı ile soğutuyor ve havuzlarına entegre ediyor.

en-unlu-kaplicalar-ikbal-genel-2

Buhar odası, sauna, Türk hamamı, jakuzi gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan Spa merkezi ile gün boyunca dilediğiniz yerde dinlenebileceğiniz İkbal Thermal’in, ayrıca çamur banyosu ve masaj hizmetleri de bulunmakta. Geleneksel ve modern masajlardan, termal su kaynaklarından ve havuzlardan yararlanarak, şifa bulmak, dinlenmek ve yeniden doğmuşçasına zinde evinize dönmek; burada kesinlikle mümkün.

Çam Thermal Resort & Spa

Çam Termal Otel - Genel

Yarım pansiyon konsepti ile Ankara, Kızılcahamam’da hizmet veren Çam Thermal Resort & Spa, doğanın ortasında ve yeşilin her tonunu bulabileceğiniz bir konumda hizmet veriyor. Standart odalarında aradığınız her şeyin bulunabildiği ve eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz tesisin, ana restoranı dışında iki farklı A’la Carte restoranı da hizmetinizde.

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Junior Suit

Bakıldığında, ikisi açık yedisi kapalı olmak üzere toplamda dokuz farklı havuzu bulunan tesisin Spa merkezi içerisinde sauna, şok duşları, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanları var ve her biri termal su ile sunulmakta. Spa merkezi içerisinde, dilerseniz ücretsiz kullanım alanlarından faydalanabiliyor, dilerseniz masaj uygulamaları alarak ruhunuzu ve bedeninizi uzman terapistler aracılığı ile yenileyebiliyorsunuz.

Şifa Merkezi Termal Oteller - Kızılcahamam - Tesis

Sevdiklerinizle doğanın ortasında, sessiz, sakin ve huzur dolu bir tatil yapmak isterseniz; Ocak ayında gidebileceğiniz en güzel tesislerden bir tanesi, kesinlikle Çam Thermal Resort & Spa.

Thermalium Wellness Park Hotel & Spa

Thermalium Wellness Park Hotel - Manzara

Türkiye’nin termal suları konusunda Afyon kadar ünlü bir diğer ili olan Yalova’da, yarım pansiyon konsepti ile hizmet sunan Thermalium Wellness Park Hotel & Spa da Ocak 2023 termal otel tavsiyelerimizden bir tanesi. 11500 metrekarelik bir alana kurulu olan tesiste, yeşilin her tonunu bulabileceğiniz bir alanda, huzur dolu bir tatil yapabilmeniz için her şey hazır.

Gezginin Kalemi - Thermalium Hotel - Akşam Yemeği

Standart ve Suit odaları ile hizmet veren Thermalium içerisinde, bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuzların yanı sıra, termal havuzlar ve muhteşem bir Spa merkezi de bulunuyor. Odalarınızdaki termal su hizmetleri yeterli gelmediğinde, Spa merkezindeki Türk hamamından yararlanabilir, dilerseniz sauna ve tuz odası gibi ücretsiz kullanım alanlarına da dinlenmek adına uğrayabilirsiniz.

Gezginin Kalemi - Thermalium Hotel - Termal Havuz

Spa merkezi içerisinde, ücretsiz kullanım alanlarının yanında geleneksel ve modern masaj paketlerinden de faydalanabilmeniz mümkün. Termal sular ve organik yağlar ile gerçekleştirilen Spa ritüelleri, evinize yenilenmiş bir biçimde dönebilmeniz adına kesinlikle biçilmiş kaftan hizmetlerden.

Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel

Akrones Termal Spa - Genel Yorum

Afyon’un en ünlü termal otellerinden bir diğeri olan Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel de Ocak 2023 termal otel tavsiyelerimiz arasında yer alıyor. Bakıldığında, yarım pansiyon konsepti ile işletilen bu tesiste, Deluxe, Aile Odası, Suit gibi konaklama seçenekleri sizleri bekliyor.

Akrones Termal Spa - Aqua Munda - Havuz

Açık ve kapalı pek çok havuzunda gün boyu eğlenebileceğiniz, bilardo, dart, bowling ve daha pek çok spor alanında keyifli saatler geçirebileceğiniz tesiste, tam donanımlı bir Spa merkezi ve termal su hizmetleri de bulunmakta. Kaynağından direkt aktarılan termal sularla doldurulan bay ve bayanlara özel havuzları dilediğiniz zaman kullanabilmeniz mümkün.

Akrones Termal Otel - Termal Havuz

Spa merkezi içerisinde buhar odası, hamam, jakuzi, sauna, şok duşları gibi pek çok ücretsiz kullanım alanı bulunan tesisin; çamur banyosu, fizik tedavi ve masaj gibi şifa dolu hizmetleri de bulunuyor. Rahatsızlıklarınıza yönelik fizik tedavi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak, Thermalium’dan evinize yenilenmiş bir şekilde dönebilmeniz, kesinlikle mümkün. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz