Bodrum’un en güzel bölgelerinden biri olan Turgutreis’in yükselen yıldızlarından Grand Park Bodrum, 2016 Nisan’dan bu yana Corendon bünyesi altında hizmet veriyor. Eşsiz Ege denizinin manzarasını her sabah görebileceğiniz, mavi bayraklı özel plajında keyifli saatler geçirebileceğiniz bu oteli, Tatil Dükkanı Blog olarak bu yazımızda incelemeye alacağız.

Siz de, ilerleyen aylarda erken rezervasyon fırsatı ile başarılı Bodrum otellerinin herhangi birinde tatil yapmayı düşünüyorsanız, Grand Park kesinlikle bunlardan biri olabilir. Bir diğer önerimiz ise, Kalbiniz Ege’de Kalacak: Titanic Deluxe Bodrum yazımızda ayrıntılı olarak ele aldığımız Titanic Deluxe. Bu otel hakkında soru işaretlerinizi yazımız aracılığıyla giderdikten hemen sonra, o yazıya da göz atmanızı öneriyoruz.

Konaklama Seçenekleri

232 Oda ve 468 yatak kapasitesi ile hizmet veren tesiste, Standart, Deluxe ve Superior odalar bulunuyor. Bunun yanında, standart odaların bazıları engelli konuklara göre dizayn ediliyor ve bu sayede engelli bireyler de eşsiz bir tatilden kesinlikle mahrum kalmıyorlar. Rahatınızı ve konforunuzu ön planda tutarak odalarını tasarlayan otelin portföyüne bir göz atalım mı?

Standart Oda

22-25 Metrekare büyüklüğünde ve maksimum 2 yetişkin, 1 çocuk için tahsis edilen Standart Oda seçeneği, bahçe ya da deniz manzarası ile konuklara sunuluyor. Evinizdeymişçesine rahat hissedebileceğiniz, küçük ancak olabildiğince konforlu bir biçimde dizayn edilen standart odalar, kesinlikle iyi bir seçim.

Deluxe Oda

Bahçe ya da deniz manzaralı olarak tercih edebileceğiniz, Grand Park’ın Deluxe Oda seçeneği ise 25-32 metrekare büyüklüğünde. 2+1 Şeklinde, toplamda 3 kişinin konaklayabilmesi için düzenlenebilen bu odalar, ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz, huzur dolu bir tatil için biçilmiş kaftan.

Superior Oda

Grand Park Bodrum’un Superior Oda seçeneği hem aileler hem de kalabalık şekilde tatile gelen konuklar için oldukça uygun. Bahçe ya da deniz manzaralı seçeneklerle sunulan bu odalar, 45-50 metrekare büyüklüğünde. Toplamda 4 kişinin konaklayabileceği Superior odaların oturma grubu ve geniş bir balkon gibi ayrıcalıklarının da bulunduğunu hatırlatalım.

Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesiste, geç kahvaltı öğününe kadar hemen her şey düşünülmüş. Tüm öğünlerinizde, Zepyranthes adlı ana restoranda, her zevke hitap eden Türk ve dünya lezzetlerini tadabiliyorsunuz. Ayrıca, tesisin ana restoranında bulunan diyet ve vejetaryen köşesi de dikkat çeken noktalardan. Sağlıklı yaşama önem veren ve et tercih etmeyen misafirler, bu köşelerden diledikleri öğünde yararlanabiliyorlar.

Konsept dahilinde bazı yerli ve yabancı içeceklerin de ücretsiz olduğu otelde, ayrıca bir A’la Carte restoran da mevcut. Peppermint adlı bu restoranda, bilhassa deniz ürünleri oldukça popüler bir seçenek. Randevu alarak, muhakkak deneyimlemenizi öneririz.

Kafe ve Barlar

Grand Park Bodrum’un kafe ve barlarında da konsept dahilinde ya da dışında, harika lezzetlerle tanışabiliyorsunuz. Food Court, ne zaman açlık hissederseniz hizmet veren bir atıştırmalık mekanıyken; yine 24 saat hizmet veren Court Bar, bilhassa kokteylleri ile meşhur. Son olarak, Lobi Bar’da da huzurlu bir ambiyansta keyifli sohbetler edebilir, içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.

Yüzme Havuzları ve Su Kaydırakları

Turgutreis’in havuz portföyü geniş otellerinden biri olan Grand Park içerisinde, açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, relax ve ısıtmalı havuzlar da mevcut. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla havuz keyfi yaparken, su kaydırakları ile eğlenebilmeniz de ayrıca mümkün. Tesisin ana havuzuna bağlı iki bantlı su kaydırağı bulunmakta.

Deniz ve Mavi Bayraklı Özel Plaj

Ege denizinde yüzmek, her zaman apayrı bir keyiftir; ancak tesisin sunduğu olanaklarla bu keyfin ikiye katlandığı da kesinlikle belirtilebilir. İskelesi ve ince kumdan oluşan 300 metre uzunluğundaki özel plajı ile bu otelde; mavi bayraklı plaj keyfini yaşayabileceksiniz. İhtiyaçlarınız, denize sıfır konumdaki otelin başarılı ekibi tarafından ivedi bir biçimde karşılanmaktayken, size sadece huzur bulmak, bolca eğlenmek kalacak.

Eğlenceli Etkinlikler & Animasyonlar

Grand Park içerisinde eğlenceli etkinlikler ve animasyonlar gece gündüz devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz, canlı performans sanatçılarının sahne aldığı konserler; gündüzleri spor ve partiler; tesisteki animasyon hizmetlerinden sadece birkaçı. Stresinizi, gerginliğinizi bir kenara bırakıp gerçek bir tatil yapmak isterseniz, şüphesiz organizasyon ve etkinlikleri sebebiyle burayı birinci sıraya koyacaksınız.

Oyun ve Yarışmalar

Gün boyunca hem havuz hem de plajda animasyon ekibi tarafından düzenlenen oyunlara ve yarışmalara katılmak istemez misiniz? Hem keyifli vakit geçirip hem de farklı deneyimler yaşayabileceğiniz bu oyunlarda pek çok ödülün de konukları beklediğini belirtelim.

Canlı Müzik

Gündüzleri DJ performansları ile havuz başında, geceleri ise canlı müzik ile etkinlik alanlarında eğlence, Grand Park Bodrum’da konukları bekliyor. Yaz sezonu boyunca, burada tatil yaparken bir dakika bile sıkılmayacaksınız.

Spor Olanakları

Mavi bayraklı plajında voleybol etkinliklerinin bolca olduğu tesiste, ayrıca havuzda da su sporları etkinliklerine katılabiliyorsunuz. Bunun yanında, tesis içerisinde masa tenisi, bilardo ve dart oynayabileceğiniz alanların da olduğunu belirtelim.

Çocuklar İçin Grand Park Bodrum

Corendon Grubu tarafından işletilen otelin minik misafirleri için de eğlenceli aktivitelerinin bulunduğunu, ailecek bir tatilde çocuklarınızın da hayal ettikleri tatili yapabileceklerini biliyor muydunuz? Çocuklar için su kaydırakları ve havuzlar, ana restoranda çocuk büfesi ve elbette mini disco hizmeti; otelde küçük yaştaki konuklar sunulan hizmetlerden. Elbette, bir de Ali’nin Çocuk Kulübü var.

Ali’nin Çocuk Kulübü

4-12 Yaş arası çocukların gün boyunca hem eğitici hem de eğlenceli oyunlar ile keyif dolu vakitler yaşayabilecekleri Ali’nin Çocuk Kulübü, çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir hizmet alanı. Burada bulunan profesyonel pek çok görevli, çocuklarınızın güvenle eğlenmesi adına her türlü kontrolleri sağlıyorlar. Siz de, dilediğiniz yerde dilediğiniz biçimde eğlenmeye devam edebiliyorsunuz.

Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Grand Park Bodrum içerisinde sağlıklı yaşam hizmetleri de konukların oldukça beğendiği, popüler mekanları kapsıyor. Sabah sporunuzu yapabileceğiniz bir Fitness Merkezi bulunan tesiste, ayrıca Spa & Wellness merkezi ve ücretsiz Spa kullanım alanları da mevcut.

Spa & Wellness

Uzman terapistlerin sihirli dokunuşları ile bu otelde yeniden doğmaya ve eve dönüşte tüy kadar hafif hissetmeye ne dersiniz? Tesisin Spa & Wellness merkezinde, birden fazla terapi çeşidi, bakımlar ve banyo hizmetleri mevcut. Ayrıca, birebir görüşmeler sayesinde, konukların rahatsızlıklarına özel paketler de tahsis edilebiliyor.

Masaj ve Vücut Bakımları

Taksim International Abant Palace - Masaj

Tayland’ın geleneksel tıp olarak tanımladığı Thai masajından, klasik İsveç masajına; aromatik banyolarla vücut bakımlarından lokal Spa ritüellerine kadar geniş bir portföyü bulunan Spa merkezinde, siz de huzur bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, Spa merkezine giderek bir terapistle görüşmek ve bedeniniz için en uygun kararı vermek. Gerisini sihirli parmaklara bırakıp farkı hissedeceksiniz.

Ücretsiz Spa Kullanım Alanları

Grand Park Bodrum içerisinde Spa merkezinde sunulan ücretsiz kullanım alanları da mevcut. Terapi paketlerinden yararlanmasanız bile, hizmet saatleri içerisinde, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, kapalı yüzme havuzu gibi alanları dilediğinizce kullanabilirsiniz. Ayrıca, Türk hamamında kese ve köpük hizmeti alabileceğinizi de hatırlatalım.

Genel Yorum

Turgutreis’te, Corendon bünyesinde hizmetlerini sürdüren Grand Park, Bodrum’un en popüler konaklama seçeneklerinden. Mavi bayraklı bir plajda ve Ege denizinde huzuru bulmak, havuz başındaki eğlenceli etkinliklerle gün boyunca keyifli saatler geçirmek ve elbette çocuklarınızın da hayal ettiği tatile kavuşabilmeleri için, bu tesisin biçilmiş kaftan olduğu belirtilebilir. Siz de eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak ve bu yaz Bodrum’a gitmek istiyorsanız, erken rezervasyon fırsatları ve harika fiyatlarla size teklif sunmamıza izin verin. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”10283″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz