6. Sedef Koyu

bodrum-gizli-cennetler-sedef-koyu

Bodrum’un az bilinen koylarından biri olan Sedef Koyu, şehir merkezinden 50 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ulaşımın oldukça kolay olduğu koya, Mazı Köyü yönünden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Etrafı ağaçlarla çevrili olan bu doğa harikasına doğru yola çıktığınızda huzur ve sessizliğin içinize dolmaya başladığını hissedeceksiniz.

5. Kissebükü Koyu

bodrum-gizli-cennetler-kissebuku-koyu

Bodrum’un kalabalığından uzakta, sadece denizin mavisi ile ağaçların yeşilinin buluştuğu bir cennette zaman geçirmek istiyorsanız, Mazı Köyü’nün koylarından biri olan Kissebükü Koyu’na mutlaka uğramalısınız. Tesisleşmenin olmadığı bakir bir ortamda denizin ve güneşin keyfini çıkarmak için bu harika cenneti keşfetmenizi öneriyoruz.

4. Ilgın Koyu

bodrum-gizli-cennetler-ilgin-koyu

Mazı Köyü’nün koylarından Ilgın Koyu’na arabayla ulaşmak oldukça zor. Ancak ufak bir zahmete girerek tesisleşmenin olmadığı bu doğa harikası koyda sessizlik ve huzurla dolu anlar yaşayabilirsiniz. Kapalı bir koy olmasından dolayı az rüzgar alan koyun denizi daha az dalgalı! Ayrıca denize dipten karışan soğuk ve tatlı sular, çok etkileyici bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

3. Çakıllıyalı Koyu

bodrum-gizli-cennetler-cakilliyali-koyu

Çakıllıyalı Koyu, Bodrum’un az bilinen koylarından bir tanesi! Adından da anlaşılacağı gibi bu el değmemiş koy, çakıl taşlarıyla dolu bir plaja sahip! Rüzgarlı bir denizi olan koy, tesisleşmeden uzak ve doğayla iç içe konumuyla ziyaretçilerini büyülüyor.

2. İnceyalı Koyu

bodrum-gizli-cennetler-inceyali-koyu

Gözlerden uzak, doğayla baş başa rahatça uzanıp deniz ve güneşin tadını çıkarmak için İnceyalı Koyu harika bir tercih! Geniş ve uzun plajıyla misafirlerini ağırlayan koy, yine Bodrum’un kargaşasından ve işletme, tesis gibi yerden uzak bir konumda. Bodrum’dan kopamıyorsanız ve daha sakin bir ortamda denizin keyfini sürmek istiyorsanız bu koy tam da size göre!

1. Hurma Koyu

bodrum-mazi-hurma-koyu

Bodrum’un doğal cennetlerinden Hurma Koyu, bilinen ünlü koylar kadar olmasa da bu konu başlığı altında değindiğimiz diğer koylara oranla biraz daha kalabalık bir halk plajına sahip. Masmavi denizi ve yeşilliklerin çevrelediği eşsiz konumuyla kendine hayran bıraktıran koy, mutlaka keşfedilmesi gereken yerlerden biri!

[destination name=”bodrum”][/destination]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz