Tatil ya da balayı için kaliteli bir otelde yapmak istiyorsunuz ancak bir türlü otel seçimi yapamadınız mı? Antalya’nın Lara ve Belek, Muğla’nın ise Bodrum bölgesinde konumlanmış, Titanic Otellerini mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Yıllardır kalitesinden taviz vermeyen ve konaklayan müşterilerin tam puan verdiği 3 tesisi, genel hatları ile tanıtmaya çalışacağız.

Belek, Bodrum ve Lara bölgelerinde konumlanan bu 3 tesis, özellikle balayı oteli önerisi arayan çiftler için öncelikli önerilerimizden olacaktır. Hem dinlenmek hem de balayı çiftlerine özel sunulan imkanlarla kendinizi özel hissedeceğiniz Titanic Otelleri’nde konaklarken, tatilin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz.

Titanic Beach Hotel Lara

Titanic Beach Lara

Hiç Lara’yı görme fırsatınız oldu mu? Antalya’nın en güzel bölgelerinden bir tanesi kabul edilen ve tatil yapmak isteyenlerin ilk seçeneklerinden biri olan Lara, Titanic Beach Lara’ya ev sahipliği yapıyor.

Titanic Beach Lara Hotel - Genel

95.000 Metrekarelik muhteşem bir tesis olan Titanic Beach Hotel Lara, deniz tarafında bulunan Admiral Suite, Colonel Suite gibi oda seçenekleri ile farkını ve kalitesini siz değerli misafirlerine sunuyor.

Titanic Beach Lara Hotel

Otelin başlıca olanakları ise arasında; balayı çiftlerine özel imkanlar, SPA, masaj, sauna ve hamam, çocuklar için özel aktiviteler, denize sıfır özel plajı, açık ve kapalı havuz sadece ilk göze çarpanlar. Ayrıca tesis ultra herşey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Titanic Deluxe Bodrum

Titanic Deluxe Bodrum Hotel

Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, denize sıfır olarak konumlanmış, muhteşem doğa ve deniz manzarası ile konforlu odalarda tatilinizi geçirmek isterseniz, kendi standartlarındaki diğer otellere göre çok daha makul ve avantajlı fiyatları olan Titanic Deluxe Bodrum‘u tercih edebilirsiniz.

Titanic Deluxe Bodrum Hotel - Havuz

80.000 Metrekarelik bir alana yerleşmiş olan tesis’in 393 odası ve 7 villası ile “High Class Ultra Herşey Dahil” konseptiyle hizmete hazır.

Titanic Deluxe Bodrum Hotel - Restoran

Otelin başlıca olanakları ise aşağıdaki gibi listeleniyor.

Aqupark, Befine SPA, masaj, sauna ve hamam, denize sıfır odalar, dünya mutfaklarından çeşitli restoranlar, tiny kids club, 350 metrelik özel sahil, çocuklar için farklı yetişkinler için farklı açık ve kapalı havuz ve ayrıca özellikle bayram, yılbaşı benzeri özel günlerde sanatçıların da sahne aldığı, güzel vakit geçirebileceğiniz bir tesis.

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Belek Hotel

Family Suit, River Side, Major Suit gibi oda seçenekleri ile aklınızı başınızdan alan muhteşem bir estetiğe sahip olan Titanic Deluxe Golf Belek, Antalya’nın en nezih konumunda siz değerli misafirlerini karşılayan oldukça başarılı bir tesis. 170.000 Metrekarelik bir alana kurulmuş bu tesiste, 600 oda bulunuyor ve otelin başlıca olanakları aşağıdaki gibi listeleniyor.

Titanic Deluxe Belek Hotel - Havuz

Belek bölgesinde çam ormanlarının tam ortasına konumlanmış olan tesis, Akdeniz’in tüm güzelliklerini içerisinde barındırmaktadır.

Titanic Deluxe Belek Hotel - Odalar

Ayrıca adından da anlaşılacağı gibi oldukça geniş kapsamlı golf sahası da bulunan tesis, hem iş hem tatil için yaz / kış bölgenin en çok tercih edilen tesisleri arasında yer almaktadır.

Yazıda bahsettiğimiz Titanic Otelleri’ni daha detaylı incelemek ve fiyatlarını öğrenmek için Tatil Dükkanı’nın internet sayfasından ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz