Hem Türkiye içinde hem de Kıbrıs’ta tatil yapmak isteyen hemen herkesin otel tercihindeki en önemli kriteri şüphesiz ki her şeyin kusursuz olduğu bir tesiste konaklayabilmek. Zira kalite ve hizmet konusunda kusursuz bir tesiste, ihtiyacınız olan her şeyi elinizin altında bulabiliyor ve dilediğiniz her hizmeti bu otelde alabiliyorsunuz. Limak otelleri de, tatilden beklentilerinizi sonuna kadar karşılayabilen ve sunduğu hizmetleri kusursuza yakın veren tesisleriyle dikkat çekmekte.

Tatil Dükkanı, bu yazısında sizler için Limak Hotels bünyesinde bulunan oteller hakkında bilgileri sizlere sunuyor. Konuklarına değer veren, samimi ve bir o kadar da profesyonel işleyen Limak Hotels grubuna ait tesisler hakkında bilgi almak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilir, bu tesislerden dilediğinizi tatil planı için hazırladığınız listenize ekleyerek Tatil Dükkanı’nda fiyat araştırması gerçekleştirebilirsiniz!

6Limak Cyprus Deluxe Hotel

Limak Cyprus - Genel

Limak Cyprus Deluxe Hotel, Kıbrıs’ın en güzel turizm merkezlerinden biri olan Bafra’da yer alıyor. Kendinizi yenilemek, zinde bir kafa ile işinize dönmek isterseniz; Limak Cyprus’un eksiksiz hizmetleri sizleri kesinlikle mutlu edebilir.

Limak Cyprus - Oda

2018 yılında hizmete giren ve denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesiste standart, aile ve suit oda seçenekleri bulunmakta.120.000 metrekarelik bir alana yayılmış ve ihtişamı ile dikkat çeken otelde açık ve kapalı havuz, spa, hamam, aquapark ve birçok hizmet sunulmakla beraber konuklarına unutamayacakları bir Kıbrıs tatili sunan Limak Cyprus’u mutlaka listenize ekleyin.

5Limak Yalova Thermal Boutique

Limak Yalova Thermal - Genel

Burası, bir tarihin yattığı yer. Yalova’da Atatürk’ün ilk misafiri olduğu otel olarak bilinen Limak Yalova Thermal Boutique, bir süre önce Limak Grubu tarafından tekrar, aslına uygun olarak inşa edildi ve şimdilerde hizmetlerini sunuyor. Doğal sularla, hem sağlığınıza uygun bir tatil geçirmek hem de bolca dinlenmek isterseniz; bu tesisin sizin için kesinlikle uygun olduğu belirtilebilir.

Limak Yalova Thermal - Oda - Banyo

Her odasında termal suların bulunduğu özel küvetleri ile hem özelde hem de açık alanda rahatsızlıklarınıza derman olabilecek pek çok hizmeti sunan Limak Yalova Thermal Boutique, termal otel arayanların genelde ilk tercihi oluyor ve Tatil Dükkanı olarak burayı kesinlikle öneriyoruz.

Limak Yalova Thermal - Havuz

Limak Thermal’e daha önce Türkiye’nin en iyi termal otelleri ve İstanbul’a yakın oteller konularımızda da yer vermiştik. Dileyenler bu konulara da göz atabilir.

[hotel id=”9030″][/hotel]

4Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Genel

Yurt içinde tatil yapmak istiyor ve aynı zamanda denize sıfır bir otel arıyorsanız, Antalya’nın en güzel otellerinden Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort, tam da size göre bir tesis. Hem standart hem de aile odası seçenekleri ile sizlere en uygun oda seçeneğini sunmaya gayret eden Limak Atlantis’te; muhteşem bir spa tesisi de mevcut. Açık ve kapalı havuzdan hamama, saunadan buhar odasına pek çok hizmeti spa tesisi içerisinde bulunduran Limak Atlantis’in eğlence anlayışınıza da hitap edeceği belirtilebilir.

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Oda

Muhteşem bir aquaparkı ve çok sayıda kaydırağı ile Antalya’da çocuklu tatil planlayanlar için de uygun olan Limak Grup’un bu otelini listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Ek olarak, çocuklarınız için çocuk kulübü, çocuklara özel etkinlikler ve çocuk havuzu gibi özelliklerinden de bu otelde bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Havuz

[hotel id=”6033″][/hotel]

3Limak Limra Resort

Limak Limra Resort - Aquapark

Limak Grup’un Antalya’da konumlandırdığı bir diğer oteli ise Kemer’de bulunan Limak Limra Resort. Hem aileniz hem de sizin için muhteşem bir tatilin bütün gerekliliklerini düşünen bu tesis içerisinde, aile odası ve standart oda seçenekleri mevcut.

Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Limak Limra’da; sinema salonundan okçuluk aktivitelerine kadar her şeyin düşünüldüğü 140.000 metrekarelik bir alan görmekteyiz.

Limak Limra Resort - Havuz

Portakal ağaçlarının arasında, yemyeşil doğanın tam da arasında, hem çiftler hem de çocuklu ailelere özel sunduğu ayrıcalıklarla misafirlerine rüya gibi bir tatil yaşatmayı vadeden bu tesisi de Antalya’nın Kemer bölgesinde tatile gitmek isterseniz, mutlaka tatil planlamanıza eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”5000″][/hotel]

2Limak Lara De Luxe Hotel

Limak Lara Deluxe Hotel - Genel

Antalya’nın Lara bölgesinde konumlanmış ve mimarisi ile dikkat çeken Limak Lara De Luxe Hotel de yurt içinde tatil yapmak isteyenlerin tercihlerinden bir tanesi olacaktır hiç şüphesiz. Standart ve aile odası seçenekleri ile konuklarına hizmet veren Limak Lara, denize sıfır oluşu ile sizlere, odanızda muhteşem bir manzara ile denizi izleyebilme fırsatı sunuyor. Ayrıca özellikle balayı çiftleri için, tesisin bazı odalarında jakuzi imkanı da mevcut.

Limak Lara Deluxe Hotel - Oda

8000 metrekare büyüklüğünde harika bir havuza ve aquapark kaydıraklarına sahip olan Limak Lara De Luxe, Uzakdoğu konseptinde dekore edilmiş olup, güneşin maviyle buluştuğu en güzel bölgelerden biri olan Lara’da misafirlerini bekliyor.

Limak Lara Deluxe Hotel - Sahil

Çocuklara özel etkinlikler, açık ve kapalı havuz, uzakdoğu esintileri ile dekore edilmiş farklı kategorilerdeki restoranları ile ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermekte.

[hotel id=”5253″][/hotel]

1Limak Limra Club Park Hotel

Limak Limra Club Park Hotel - Genel

Denize yürüme mesafesinde otellerden bir tanesi olan Limak Limra Club Park Hotel de Antalya’da tatil için uygun otellerden. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için ayrı hizmetleri bulunan bu tesiste, standart oda ve aile odası seçenekleri mevcut.

Limak Limra Club Park Hotel - Çocuklu Oda

Jakuzi ve sauna gibi dinlence seçeneklerini konuklarına sunan Limak Limra Club, ek olarak güzide havuzu ile de konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Kısaca, hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz; gürültüden uzak, sessiz ve sakin bir tatil yapabileceğiniz bu tesiste, kusursuz hizmet sunulmakta.

Limak Limra Club Park Hotel - Havuz

Türk ve Dünya lezzetlerini tadabileceğiniz harika bir restoranı bulunan bu tesisi de listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz!

[hotel id=”4993″][/hotel]

Limak Thermal harici her biri ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren ve daha önce konaklama yapmış misafirlerinden aldığı yüksek memnuniyet puanlarıyla, çocuklarla birlikte güzel bir tatil geçirmek isteyenler için Limak Otelleri bünyesinde bulunan tesisleri kesinlikle öneriyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz