10. Elafonissi, Girit Adası

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-elafonisi-crete

Girit Adası’nın güney kıyılarında yer alan Elafonissi sahili, altın rengi kumları ve berrak deniziyle Yunan Adaları’nın en güzel sahillerinden biri olarak gösteriliyor. Tatil için planlarınız arasında Yunan Adaları varsa, Girit tercih edebileceğiniz en güzel yerlerden biri! Yunan Adaları’nın doğal güzelliklerini harika bir gemiyle keşfetmek isterseniz, Gemi Turları sayfamızı ziyaret ederek kendinize en uygun turu bulabilirsiniz.

9. Mylopotas Sahili, İos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-milopotamos-ios

Tatilde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin Ege’de en çok tercih ettiği bölgelerden biri olan Ios Adası, Mylopotas Sahili ile dikkat çekiyor. Denizinin eşsiz güzelliği Bodrum’u andıran evleriyle büyüleyici bir manzara sunan Mylopotas Sahili, Ege’ye doyamayanlar için harika bir alternatif!

8. Plaka Sahili, Naxos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-plaka-naxos

Yunan Adaları’nın en ünlülerinden Naxos Adası da olağanüstü denizi ve sahilleriyle büyülüyor. Naxos Adası’nın altın kumları ve berrak deniziyle öne çıkan en güzel sahili ise Plaka Sahili! Burada güneşlenirken, Ege Denizi’nin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

7. Platys Gialos, Mikonos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-mykonos-playts-gialos

Yunan Adaları denince aklımıza gelen ilk isim Mikonos oluyor birçoğumuz için! Bu tatil cenneti adanın en güzel sahillerinden bir tanesi de Platys Gialos. Otel ve restoranlarla çevrili bu sahilde aradınız her şeyi fazlasıyla bulabilirsiniz. Kusursuz bir tatil için Mikonos misafirlerini bekliyor!

6. Ornos Sahili, Mikonos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-ornos-mykonos

Mikonos Adası’nın ülkemizde de çok bilinen bir ada olmasının en önemli özelliklerinden bir tanesi de çok fazla sayıda güzel sahile sahip olması! Temizliği ve deniz suyunun berraklığı nedeniyle adanın en iyi sahili olarak gösterilen Ornos Sahili, Bodrum’un sıcaklığını bulabileceğiniz doğa harikası bir sahil!

5. Mytros Sahili, Kefalonia

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-myrtos-kefalonia

Kefalonia Adası, Yunan Adaları’nın en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor! Ege’nin eşsiz deniziyle olağanüstü kumsalları bir araya getiren Mytros Sahili, Yunan Adaları’nın tartışmasız en güzel sahilleri arasında yer alıyor. Kusursuz bir deniz, kum ve güneş tatili yapmak istiyorsanız, Kefalonia Adası’nı tercih edebilirsiniz.

4. Paleokastritsa, Corfu

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-paleokastritsa-corfu

Yunanistan’ın Kuzeybatı bölümünde yer alan Corfu Adası, doğasıyla misafirlerini büyülüyor. Ege’nin eşsiz güzelliklerini, mavi ile yeşili birleştiren Paleokastritsa Sahili; sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal. Eğer tatil anlayışınız sessizlikten yanaysa, bu bölgeyi mutlaka listenize alın!

3. Stafylo Sahili, Skopelos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-stafylo-skopelos

Adını çok fazla duymadığımız Skopelos Adası, Yunan Adaları’nın en güzellerinden biri olmasına rağmen Mikonos ya da Santorini gibi öne çıkamamış. Ancak olağanüstü doğası ve yeşille mavinin benzersiz uyumuyla tam bir tatil cenneti Skopelos Adası. Misafirlerini her yönüyle büyülemeyi başaran bu etkileyici adanın keşfetmeniz gereken en güzel plajı ise Stafylo Sahili. Adalara yolunuz düşerse bu tertemiz denizde yüzme deneyimini mutlaka yaşayın!

2. Koukounaries Sahili, Skiathos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-koukounaries-skiathos

Skiathos Adası, Ege’nin karakteristik özelliklerini taşıyan tatil cennetlerinden bir tanesi! Berrak denizi, altın rengi kumsallarıyla misafirlerini bekleyen adanın en güzel sahili olarak Koukounaries Sahili gösteriliyor. Bu doğa harikası sahil, tertemiz deniziyle öne çıkıyor!

1. St Paul Koyu, Rodos

en-iyi-yunan-adalari-sahilleri-lindos-rhodes

Rodos Adası’nın görmeniz gereken en önemli bölgelerinden biri olan St Paul Koyu, iki plaja ev sahipliği yapıyor. Ancak koyun belki de en önemli özelliği büyüleyici manzarası! Çok popüler bir bölge olduğu için oldukça kalabalık olan plajlarda denize girmek her ne kadar kolay olmasa da, sadece bu eşsiz manzarayı görmek için bile St Paul Koyu’nu ziyaret edebilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz