Kaplıcalar ve termal oteller denilince ilk akla gelen merkez olan Yalova, şifalı sularıyla birçok hastalığın tedavisine önemli katkı sağlıyor. Yeşillikler ve bol oksijen içerisinde hem tatil yapmak hem de sağlığına kavuşmak isteyenler, Yalova’ya akın ediyor. Bölgede birçok termal otel olmasına rağmen sunduğu hizmetlerle fark yaratan Thermalium Wellness Park, çok önemli bir ilke imza atarak termal turizmde yeni bir sayfa açtı.

Thermalium Wellness Park Hotel - Genel

Yalova şehir merkezine 10 km, İstanbul’a 45 ve Bursa’ya da sadece 30 dk uzaklıktaki otelde 4 oda katı, 1 Roof bar katı, 1 Alacart restaurant katı, lobi katı, 1 balo salonu – yemek salonu, toplantı salonları katı ve 1 Spa katı olmak üzere toplam 8 kat bulunuyor. Ayrıca tesisin teras katında orman ve göl manzaralı, jakuzili güneşlenme ve dinlenme alanı yer alıyor. Ayrıca, Yalova’nın En İyi 10 Termal Oteli başlıklı yazımızı okuyarak bölgenin en donanımlı ve lüks otelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Thermalium Wellness Park Hotel - Gece

Türkiye’nin ilk konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini hizmete açan otel, Avrupalı ve Türk doktor, fizyoterapist ve rehabilitasyon uzmanları eşliğinde birçok rahatsızlığın tedavisine önemli katkı sağlıyor. Bunların dışında Spa, termal havuz, toplantı ve organizasyon hizmetleriyle misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunan Thermalium Wellness, hizmet kalitesiyle de adından söz ettiriyor.

5Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

Türkiye’de bir ilke imza atarak bünyesinde konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açan otel, şifalı sularla birlikte uzman doktor ve fizyoterapistlerin önderliğinde birçok hastalığın tedavisinde etkin rol oynuyor.

Thermalium Wellness Park Hotel - Rehabilitasyon

Merkezde birçok hastalığın tedavi sürecine destek veriliyor. Merkezde başlıca şu rahatsızlıklar için hizmet sunuluyor: Bel Fıtığı, Bel Kayması, Bel Ağrıları ve Zorlanmalar, Sinir Yaralanmaları ve Sıkışması, Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi, Boyuna Bağlı Baş Ağrıları, Eklem Ağrıları ve Kireçlenme, Kırık ve Çıkıklar Sonrası Rehabilitasyon, Menüsküs Yaralanmaları, Diz ve Bağ Rahatsızlıkları.

Thermalium Wellness Park Hotel - Seans

Birçok rahatsızlığın tedavisinde etkin rol oynayan hizmetler sunan merkezde ayrıca, Tendon Yaralanmaları, Sırt Ağrıları, Fibromiyalji, Romatizmal Rahatsızlıklar, Ameliyat Öncesi Tedavi ve Ameliyat Sonrası Rehabilitasyon, Lenf-Ödem Tedavisi, Kısmi Felç ve Omurilik Felci Rehabilitasyonu, Yüz Felci, Topuk Dikeni ve Ayak Bileği Rahatsızlıkları, Dirsek Problemleri (Tenisçi Dirseği, Golfçü Dirseği), Donuk Omuz, Omuz Kası Yırtılmaları, Güçsüz Organların Güçlendirilmesi,Gelişim Geriliği, Omurilik Yaralanmaları, Kafa Travmaları ve Yumuşak Doku Rahatsızlıkları için tedavi yapılabiliyor.

4Konaklama

Thermalium Wellness Park Hotel - Konaklama

Otelde konaklamak için toplam 6 farklı oda konsepti yer alıyor. Tesisin konuklarına sunduğu oda tipleri şu şekilde: Standart oda, mini suit, king suit, villa king suit, villia superior king suit 2+1 ve villa superior king suit 3+1.

Standart Oda 

Thermalium Wellness Park Hotel - Standart Oda

Genişliği 20m2 olan standart odalar göl ve orman manzaralı olup odalarda 0-6 yaş grubu çocukların, ailelerinin yanında kalmak koşuluyla, konaklaması ücretsiz. Ayrıca odaların tamamında balkon bulunuyor.

Mini Suit

Thermalium Wellness Park Hotel - Mini Suit

Otelin mini suitlerinin genişliği 30m2 ve bu oda tipinde toplam 3 kişi yarım pansiyon konseptinde konaklayabiliyor. 0-6 yaş grubu çocukların ücretsiz konaklayabildiği odalar göl ve orman manzaralı. Bu oda tipinde de balkon yer alıyor.

King Suit

Thermalium Wellness Park Hotel - King Suit

Otelin en büyük oda tiplerinden biri olan King Suit, 40m2 genişliğinde ve bu odalarda toplam 4 kişi konaklayabiliyor. 0-6 yaş grubu çocukların aileleriyle birlikte ücretsiz konakladığı odalar göl ve orman manzaralı.

Villa King Suit

Thermalium Wellness Park Hotel - Villa Suit

Lüks ve donanımlı bir konaklama arayanlar için hizmet veren 55m2’lik Villa King Suit odalarda maksimum iki kişi konaklayabiliyor. Diğer oda tiplerinde olduğu gibi 0-6 yaş grubunun aileleriyle birlikte ücretsiz konaklayabildiği odalar doğa, göl ve orman manzaralı. Otelin bütün odalarında balkon bulunuyor.

Villa Superior King Suit 2+1 

Thermalium Wellness Park Hotel - Villa Suit - Kış

Tesisin en ayrıcalıklı oda tiplerinden biri olan Villa Superior King Suit’lerde maksimum 4 kişi yarım pansiyon konseptinde konaklayabiliyor. Bahçe ve göl manzaralı odalar 40m2 genişliğinde ve 0-6 yaş grubu çocuklar bu oda tipinde de aileleriyle birlikte ücretsiz konaklayabiliyor.

Villa Superior King Suit 3+1

Thermalium Wellness Park Hotel - King Villa Suit

Otelde en fazla kişiyle konaklama imkanı sunan oda tipi Villa Superior King Suit 3+1 odalar. 55m2 genişliğindeki odalarda maksimum 6 kişi yarım pansiyon konseptiyle kalabiliyor. Doğa ve bahçe manzaralı odalar, ailesiyle birlikte özel bir tatil yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

3Spa & Wellness

Şehir stresinden uzak, yeşillikler içinde ayrıcalıklı bir tatil geçirebileceğiniz Thermalium Wellness Park Hotel, Spa hizmetleriyle de fark yaratıyor. Otelin Spa merkezi Vanida Spa & Wellness, özel masaj ve bakım hizmetleriyle yenilenmenizi sağlıyor. Tesisin termal havuzunda geçirdiğiniz keyifli dakikaların ardından spa merkezine gelerek; Sultan Hamam Masajı, Shiatsu Masajı, Antiselülit Masajı, Refleksoloji Masajı, Sıcak Taş Masajı, Bölgesel Masaj ve Cilt – Ayak Bakımı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

2Yeme-İçme

Thermalium Wellness Park Hotel - Restoran

Otelde kahvaltı açık büfe ve branch şeklinde sunulurken, öğle ve akşam yemeklerinde Çorba Seçenekleri, Izgara Seçenekleri, Ana Yemek Seçenekleri, Salata Seçenekleri sunuluyor. Şefin Seçimi konsepti altında farklı lezzetleri tadabileceğiniz Thermalium Wellness Park’ın restoranlarına hayran kalacaksınız.

1Genel Yorum

Thermalium Wellness Park Hotel - Manzara

Ülkemizin en önemli kaplıca bölgelerinden birinde yer alan Thermalium Wellness Park, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle fark yaratıyor. Çok önemli bir ilke imza atarak Türkiye’nin ilk konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini hizmete sunan otel, yeşillikleri içindeki eşsiz manzarasıyla sağlık turizmini tek çatı altında toplamayı başarmış nadir tesislerden bir tanesi.

Thermalium Wellness Park Hotel - Orman ve Göl

İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan şehrin stresinden uzakta huzurlu bir tatil yapmak ve şifalı sulardan faydalanırken fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinden de yararlanmak isteyenlerin rüyalarını gerçeğe dönüştüren otel, üç farklı konsepti bir araya getirerek önemli bir başarıya imza atıyor. Eğer siz de ayrıcalıklı bir tatil yapmak istiyorsanız, Thermalium Wellness Park’ı listenize almanızı tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”9031″][/hotel]

 

Yalova’nın muhteşem doğasında tarih kokan bir tatil yapmak isterseniz, Tarih Kokulu Limak Termal Butik Otel adlı yazımızı okuyarak bölgenin en önde gelen otellerinden biri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz