Mustafa Kemal’in, yakın gelecekte Türkiye’nin su şehri olacağını gördüğü ülkemizin en güzide şehirlerinden Yalova, termal su turizmi konusunda başı çeken merkezlerden bir tanesi. İstanbul gibi metropollere yakınlığı ile bilinen pek çok tesisin ev sahibi Yalova’da, sıcak sular bol mineralli yapısı ile pek çok hastalığa şifa oluyor ve her yıl, yerli yabancı pek çok turist bu tesislerde konaklıyorlar.

Yalova'nın En İyi Termal Otelleri - Limak Butik

Bu yazımızda sizler için Yalova’nın en iyi 10 termal otelini tanıtacağız. Siz de, yakın zamanda termal otellerden birinde tatil yapmayı planlıyorsanız, yazımızı okuyarak ayrıntılı bilgi alabilir ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Şifanın Merkezi Afyon’un En İyi 10 Termal Oteli başlıklı yazımızı okuyarak Afyon’daki termal oteller hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

10Green Termal Otel

Green Termal Otel - Genel

Yalova’nın üç yıldızlı tesislerinden Green Termal Otel de, termal su kaynaklarından faydalanmak isteyen konukların tercihi oluyor.

Green Termal Otel - Jakuzi

Bakıldığında, standart, suit ve apart odaları ile hizmet veren Green Termal’de, her odada jakuzi ve sıcak su hizmeti mevcut. Yeni nesil Türk hamamı olarak tasarlanan banyolarında duş, masaj havuzu ve kuru sauna hizmeti de veren Green Termal’in genel anlamda başarılı bir konsept yarattığı belirtilebilir.

Green Termal Otel - Oda

Ekonomik bir termal su tatili istiyorsanız, Green Termal’i listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

9Thermo Vital Otel

Termo Vital Otel - Genel

Yalova merkeze 14 kilometre uzaklıkta konumlanmış Thermo Vital Otel, hem dinlenmek hem de şifa bulmak adına sıkça tercih edilen tesislerden bir diğeri. Tesis, ön ve arkasında bulunan harika bahçesi, kapalı yüzme havuzları, jakuzili aile banyoları ile hizmet verirken aynı zamanda harika bir spa merkezine de sahip.

Thermo Vital Otel - Havuz

Kapalı termal havuzu bulunan Thermo Vital’in ek olarak harika bir Türk hamamı, saunası ve sıra banyoları da mevcut.

Thermo Vital Otel - Oda

Masaj odalarında sertifikalı personelleri ile kendinizi yenileyebileceğiniz harika terapi çeşitlerini sizlere sunan bu tesisi de termal otel listenize ekleyebilirsiniz.

8Lova Hotel & Spa

Lova Hotel & Spa - Genel

Yalova’nın merkezine en yakın tesislerden biri olan ve dört yıldızlı yapısı ile hizmet veren Love Hotel & Spa, göz kamaştıran şık mimarisi ile konuklarına merhaba diyor. Deluxe odadan Jakuzi suit seçeneğine kadar, oda portföyünü epey geniş tutan Lova içerisinde, harika bir spa merkezi ve elbette termal sıcak su kaynakları bulunuyor.

Lova Hotel & Spa - Oda

Her odasında termal suyu 7/24 sağlayabilen tesis içerisinde, spa merkezi 1500 metrekare üzerine inşa edilmiş durumda. Hem karma hem de bayanlara özel alanı bulunan bu merkezde, yoğun iş hayatının stresini atmak adına hemen her şey düşünülmüş.

Lova Hotel & Spa - Spa Merkezi

Masajlar, terapiler ve daha pek çok hizmeti ile konuklarına olabildiğince iyi hizmet vermeye çalışan Lova’yı da listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

[hotel id=”9033″][/hotel]

7Black Bird Thermal Hotel & Spa

Blackbird Termal Otel - Genel

Hem tarihten hem de günümüzün modern mimarisinden esinlenerek oluşturulmuş Black Bird Thermal Hotel de termal turizmin gözde tesislerinden. Dört yıldızlı bir tesis olan Black Bird’de, her odada termal su hizmeti sürekli bulunurken, bunun yanında teras katında bulunan Sky Spa’da da yenilenmeniz için her türlü hizmet sunulmakta.

Blackbird Termal Otel - Havuz

Dünya çapında pek çok masaj çeşidini tesisi içerisinde uzman personellerince sunabilen tesis içerisinde, termal havuz ve sauna gibi seçenekler de mevcut.

Blackbird Termal Otel - Oda

İş hayatının ve metropolün verdiği stresten bir nebze kurtulmak, kendinize yeni bir yaşam alanını birkaç günlüğüne yaratmak isterseniz, Black Bird’i tercih etmemeniz için hiçbir sebep yok.

[hotel id=”9036″][/hotel]

6White Tuana Termal Hotel

White Tuana Termal Otel - Genel

Yalova’nın Termal ilçesinde konumlanmış White Tuana Termal Otel de mimarisi oldukça hoş bir tesis olarak karşımıza çıkmakta. Ekonomik, standart, suit ve teras suit oda seçenekleri ile konuklarına hizmet sunan, her odasında termal sıcak su bulunduran bu tesiste; 1200 metrekare alana inşa edilmiş bir spa ve termal su bölümü de mevcut.

White Tuana Termal Otel - Termal Havuz

Bayanlara özel termal havuzu da bulunan White Tuana’da, Türk hamamı, sauna, terapi masaj odaları ve özel aile banyoları ile hizmet veriliyor.

White Tuana Termal Otel - Oda

Yalova’da gidebileceğiniz en iyi termal otellerden biri olan White Tuana, bol mineralli yeraltı su kaynakları ile şifa bulabileceğiniz bir tesis.

[hotel id=”16471″][/hotel]

5Elegance Resort Hotel & Spa & Wellness & Aqua

Elegance Resort - Genel

Yalova’nın dört yıldızlı tesislerinden biri olan Elegance Resort, konforlu, rahat odaları; termal su kaynakları ve spa merkezi ile hizmet vermekte. Standart, Deluxe ve aile odası seçenekleri ile konuklarını karşılayan Elegance’ta, harika bir spa ve sıcak sular merkezi de mevcut.

Elegance Resort - Havuz

Kapalı havuz, jakuzi, Türk hamamı ile gün boyu kendinizi yenileyebileceğiniz tesiste; sauna, buhar odası ve kar çeşmesi gibi alanlar da mevcut.

Elegance Resort - Oda

Masaj odalarında dünya genelinde yapılan pek çok masajı uzman personellerince konuklarına sunan Elegance, Yalova’da tercih edilebilecek termal otellerden.

[hotel id=”9034″][/hotel]

4Yalova Termal Kaplıcaları

Yalova Termal Kaplıcaları - Genel

Yalova’nın sıcak su cenneti olan Termal ilçesinde kurulan ve Atatürk’ün direktifleri ile hizmetine başlayan Yalova Termal Kaplıcaları da; sıcak su ile şifa bulmak isteyenlerin gözdesi.

Yalova Termal Kaplıcaları - Havuz

Alan içerisinde, termal suya dair hemen her hizmet mevcutken ek olarak apartlar ve oteller de bulunmakta.

Yalova Termal Kaplıcaları - Oda

Aşıklar Yolu, Ata Park, gezi parkuru gibi alanlarda, orman havası ve doğa ile buluşabileceğiniz; Mide suyu, memba – astım buharı, göz suyu, ayak suyu gibi alanlarda ise termal sular sayesinde şifa bulabileceğiniz Yalova Termal Kaplıcaları, sağlık dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi.

[hotel id=”9035″][/hotel]

3Thermalium Wellness Park Hotel

Thermalium Wellness Otel - Genel

Sağlık açısından ödül alan Yalova’nın termal suyunu her odasında barındıran, harika bir spa merkezi bulunan Thermalium Wellness Park Hotel de; şehrin en iyi tesislerinden bir tanesi. Standart oda ve suit oda seçenekleri ile konuklarına hizmet veren Thermalium’da; Vanida Spa & Wellness’ta kendinizi bolca yenileyebilmeniz mümkün.

Thermalium Wellness Otel - Genel

Tesis içerisinde bulunan Vanida Spa & Wellness, konuklarına refleksoloji masajından Shiatsu masajına kadar pek çok masaj uygulamasını uzman personellerince gerçekleştiriyor. Göl manzarasında jakuzili dinlenme alanları ise, güneşlenmek ve günün stresini atmak için biçilmiş kaftan.

Thermalium Wellness Otel - Oda

Türk hamamları, saunası ve termal havuzlarını tesis içerisinde bulabileceğiniz Thermalium’u Yalova’ya yolunuz düşerse mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

[hotel id=”9031″][/hotel]

2Rizom Tatil Köyü

Rizom Tatil Köyü - Genel

Alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veren, İstanbul’a sadece bir saatlik uzaklıkta olan Rizom Tatil Köyü, gidebileceğiniz en iyi termal otellerden bir tanesi. Çam ormanlarının yanı başında olan ve orman havasını içinize çekip sıcak sularından faydalanabileceğiniz Rizom içerisinde, 5000 metrekareden oluşan Spa merkezinde termal sularla terapi programlarına katılabiliyorsunuz.

Rizom Tatil Köyü - Oda

4 Açık havuzu, muhteşem bir Aqua Parkı, kapalı sıcak su havuzu bulunan bu tesis içerisinde spa merkezi hizmetleri içerisinde ise Türk hamamı, sauna, tuz odaları ve masaj salonları mevcut.

Rizom Tatil Köyü - Hamam

Masaj salonlarında, sertifikalı uzman personellerin dünya üzerindeki pek çok masaj tekniğini uygulayabilmesi, huzurlu ve konforlu bir tatilin yanısıra, yenilenebilmenize de imkân tanıyacaktır.

[hotel id=”20170″][/hotel]

1Limak Thermal Boutique Hotel

Limak Termal Butik Otel - Genel

48 Odalık bir tesis olan Limak Thermal, huzuru bulabileceğiniz en güzide adreslerden bir tanesi. Sessizliğin ve doğa ile baş başa kalmanın mutluluğunu yaşayabileceğiniz Limak Thermal, tarihi yapısı ve bozulmamış dokusu ile sizleri masalsı bir yolculuğa çıkarıyor. İlk misafiri Atatürk olan bu tesis içerisinde, muhteşem bir spa merkezi de mevcut.

Limak Termal Butik Otel - Havuz

Osmanlı – Türk mimarisinden esinlenerek, yapısı bozulmadan restore edilen Limak Thermal içerisinde, termal havuzdan saunaya, Türk hamamından buhar banyosuna kadar her türlü hizmet mevcutken, ayrıca her oda içerisinde özel küvet bulunuyor ve bu küvetlerde 7/24 termal su ile dinginlik kazanabiliyorsunuz.

Limak Termal Butik Otel - Oda

Genel anlamda sessiz ve huzurlu bir tatil yapmak istiyorsanız, sağlığınıza da önem veriyorsanız, Limak Thermal sizin için iyi bir seçim olacaktır. Bu özel hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Tarih Kokulu Limak Termal Butik Otel başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

[hotel id=”9030″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz