Yeni evli çiftlerin en büyük hayallerinden biri unutulmaz bir balayı deneyimi yaşamaktır şüphesiz! Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için de en önemli adım doğru otel tercihi yapmak. Sahra Su Holiday Village & Spa, havuz bağlantılı odaları ve bungalovlarıyla eşsiz bir balayı tatili için konuklarını bekliyor. Fethiye, Ölüdeniz karayolu üzerinde, Ovacık mevkiine konumlanmış, alanın en güzel otellerinden biri olan Sahra Su Holiday Village & Spa, huzur veren atmosferi ve masalsı manzarası ile dikkat çekiyor.

Sahra Su Holiday Village - Genel

Hem bungalovları hem de sunduğu havuz bağlantılı odaları ile misafirlerine en konforlu ve en donanımlı hizmeti yaşatmaya çalışan bu tesis, 20.000 metrekarelik alan içerisinde 24 Ekonomi (Çatı Katı) oda, 29 Standart oda, 8 Family Aile odası, 8 Swim up Standart oda, 6 Swim up Bungalov, 12 Deluxe Bungalov, 3 Family Bungalov, 8 Dubleks Bungalov bulunduruyor. Oğlakçı Grup’un yapılarından biri olan Sahra Su Holiday Village’ı bu yazımızda sizler için mercek altına aldık. Doğa Harikası Fethiye’nin En İyi 5 Oteli başlıklı yazımızı okuyarak bölgenin en iyi otellerini öğrenebilirsiniz. 

5Odalar

Sahra Su Holiday Village - Standart Oda

Sahrasu içerisinde odalar tam donanımlı olarak hizmetinize sunuluyor ve sıcak suyunuzdan televizyonunuza, çift yahut tek kişilik yatağınızdan bahçe / dağ manzarasına kadar her şey düşünülüyor.

Superior Oda

18 metrekare olarak düzenlenmiş Superior odalar, bu tesisin ekonomi odası olarak değerlendirilebilir. Ekonomi titriyle sunulmasına rağmen, minimalist ve oldukça modern şekilde dizayn edilmiş bu odalar çatı katlarında yer alıyor. Orman, havuz ya da dağ manzaralı olarak tercih edilebilecek Superior odaların maksimum iki yetişkin bir de bebek için uygun olduğunu da ek olarak belirtelim.

Superior Club Oda

Sahra Su Holiday Village - Superior Club Oda

Tesisin ana bloklarında bulunan Superior Club Odalar, 22 metrekare olarak düzenleniyor. Maksimum üç yetişkinin kalabileceği bu odalarda, bahçe, dağ ya da havuz manzarası seçimi yapılabiliyor. İhtiyacınız olan her şeyi minimalist bir düzlemde yerleştiren Superior Club odaları, standart odalar olarak değerlendirilebilmektedir.

Superior Swim Up Oda

Sahra Su Holiday Village - Standart Havuz Bağlantılı Oda

Sahrasu’nun zemin katlarında bulunan Superior Swim Up odalar, maksimum üç yetişkin için hazırlanıyor ve 22 metrekare büyüklüğünde. Modern ve konforlu bir oda tipi olan Swim up odaların, havuz bağlantıları da bulunuyor. Odanızdan direkt olarak havuza bağlantılı olan bu odalar, özellikle havuz severler için kesinlikle biçilmiş kaftan!

Superor Aile Odası

Sahra Su Holiday Village - Superior Aile Odası

Tesisin 26 metrekarelik odalarından Superior aile odaları, maksimum 4 yetişkin ve 1 çocuğun kalabileceği şekilde dizayn ediliyor. Oldukça lüks, minimal ancak her ihtiyacınızı karşılayabilecek donanımda olan bu aile odalarında, dilediğinizce tatilinizi geçirebilmeniz, rahatça uyuyabilmeniz mümkün.

4Bungalowlar

Sahra Su Holiday Village - Villa

Bungalow evleri ile de tarafınıza hizmet veren Sahrasu içerisinde, dilerseniz Bungalow villalarda dilerseniz minimalist Bungalow evlerde konaklamanız mümkün.

Swim Up Bungalow / Villa

Tesisin hemen girişinde, ana binadan biraz daha uzak ve sessiz olan Swim Up Bungalowlar, 26 metrekare büyüklüğünde dizayn edilmiş. Tamamen ahşaptan oluşturulan bu evlerin özel havuz bağlantılarının olduğu da biliniyor. Dilediğiniz gibi havuzunuzda yüzüp, evinizin önünde dinlenebiliyor ve güneşlenebiliyorsunuz.

Deluxe Bungalow / Villa

Sahra Su Holiday Village - Deluxe Bungalov

26 Metrekare büyüklüğündeki Deluxe Bungalowlar, gazebo konseptinde harika bir balkona, güneşlenme terasına ve elbette özel bir havuza sahip. Maksimum üç yetişkinin kalabildiği Deluxe Bungalowlarda, kusursuz bir tatil kesinlikle hayal değil.

Aile Bungalowu / Villa

Sahra Su Holiday Village - Aile Bungalov

Ana havuza oldukça yakın inşa edilmiş Aile Bungalowları da, aileler için en uygun seçeneklerden bir tanesi. İki yatak odası, iki tuvalet ve banyoya sahip bu bungalow tipinde, ana binadan uzak, harika bir tatil keyfi yaşayabilmeniz mümkün.

Suit Bungalow / Villa

Sahra Su Holiday Village - Suite Bungalov

Tam 55 metrekare büyüklüğündeki Suit Bungalowlar, Sahrasu’nun en çok tercih edilen bungalowlarından. Dubleks olarak inşa edilmiş Suit Bungalow içerisinde, alt katta banyo, salon, yatak odası, mutfak, Türk hamamı, teras; üst katta ise iki adet banyolu yatak odası bulunmakta. Terasından direkt olarak özel havuzunuza da giriş yapabildiğiniz Suit Bungalowlar, kusursuz bir tatil için doğru seçim olacaktır.

3Yeme – İçme

Sahra Su Holiday Village - Yeme-İçme

Her şey dahil konsepti ile hizmet veren Sahra Su içerisinde, günün belli saatlerinde otelin etrafına konumlanmış pek çok restoran ve bardan ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğini dünya lezzetleri ile donatılmış ana restoranda yiyebilmeniz mümkünken, gün boyu sınırsız yiyecek fırsatı da Snack Bar’da bulunuyor.

Sahra Su Holiday Village - Tatlı

Havuz etrafında bir barı da bulunan tesisin içki ihtiyaçlarınıza dair anında hizmet verdiği söylenebilir. Her şey dahil konsepti ile doyasıya bir tatili Sahra su içerisinde yapabiliyorsunuz.

2Hizmetler

Sahra Su Holiday Village - Masaj

88 Adet oda ve 29 adet komple ahşap dizaynlı Bungalow ile hizmetlerine devam eden Sahrasu içerisinde, bir adet çocuk havuzu, iki genel havuz, bir de kaydıraklı havuz bulunmakta. Özel havuzları ile birlikte toplamda 10 farklı yüzme havuzu bulunan bu tesisin, çocuklarınız için soft animasyon ve mini club gibi harika hizmetleri de mevcut.

Sahra Su Holiday Village - Fitness

Hamam, sauna, fitness center gibi sağlık ve mutluluk açısından size iyi gelebilecek şeyler de sunan Sahra Su Holiday Village & Spa içerisinde, Türk geceleri, havalı tüfek turnuvaları da gün içerisinde düzenlenebiliyor. Ücretli etkinlikler arasında ise at biniciliği, rafting, paragliding, jeep safari, quad safari gibi hizmetler mevcut.

1Genel Yorum

Sahra Su Holiday Village - Genel Havuz

Fethiye’nin en başarılı tesislerinden biri olan Sahrasu Holiday Village & Spa, gerek oda seçenekleri gerekse Bungalowları ile tercihe yönelik kusursuz bir tatili sizlere sunmakta. Eğlenebileceğiniz, sakin alanlarında sessizliği dinleyip huzur bulabileceğiniz bir tesis arıyorsanız; tavsiyemiz kesinlikle burası.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz