Kar tatili yapmaktan hoşlanır mısınız? Uludağ’ın en köklü otellerinden biri olan Le Chalet Yazıcı Hotel, güzel bir kar tatili yapmak için gidilebilecek en uygun yer. Türkiye’nin en eski kayak merkezi Uludağ’ın 40 yıldır hizmet veren tesisi Le Chalet’te, sadece 18 oda mevcut ve hem butik, hem konforlu hem de modern bir tatil hissiyatını konuklarına yaşatıyor. Kayak Sporu Hakkında Bilinmesi Gerekenler adlı yazımızı okuyarak konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Le Chalet Yazıcı Hotel - Genel

Evinizde olabileceğiniz kadar rahat ve en lüks otellerde konaklıyor gibi konforlu hissedebileceğiniz bu otelin, Bursa şehir merkezine sadece 35, İstanbul’a ise sadece 235 km uzaklıkta olduğunu bilmekteyiz. Sıcacık atmosferi, personelleri ve elbette ihtişamlı dağ manzarası ile Le Chalet’i sizin için daha yakından inceleyelim.

4Odalar

Le Chalet Yazıcı Hotel - Standart Oda

Otelin tüm beklentilerinizi karşılamak adına dizayn ettiği odaları, 22-28 metrekare arasında düzenlenmiş ve sizi bir dağ evinde tatil yapmışcasına mutlu ediyor. Tamamı ile halı kaplı, televizyon, minibar, merkezi ısıtma gibi donanımları bulunan odalarda; oda servisi taleplerinize de derhal cevap verilebiliyor.

Le Chalet Yazıcı Hotel - Odalar

Bunun yanında, Le Chalet’in bazı odalarında balkon ve duş küveti de mevcut. Ailecek de ziyaret edebileceğiniz tesisin, maksimum iki yetişkin ve iki çocuk için düzenlediği odaları bulunmaktadır. Dolayısıyla, ailecek bir kar tatili için de rahatlıkla bu tesisi tercih edip sıcacık bir tatil ortamı bulabilirsiniz.

3Yeme – İçme

Le Chalet Yazıcı Hotel - Restorant

Karın ve kışın ortasında, sıcacık bir atmosfer ile sizleri karşılayan Le Chalet içerisinde, tam pansiyon ve tüm öğünlerde açık büfe konsepti uygulanmaktadır. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği saatlerinde, dünya lezzetlerini doyasıya tadabilir, harika yemekler yiyebilirsiniz.

Le Chalet Yazıcı Hotel - Yeme-İçme

Kayağınızı yapıp karı doyasıya tattıktan sonra, muhteşem kar manzarası ile birlikte sıcak şarabınızı yudumlamak da, Meribel Cafe içerisinde mümkün.

2Aktiviteler

Le Chalet Yazıcı Hotel - Aktiviteler

Le Chalet, aktivite kavramını sizler için pek çok açıdan ele alan bir tesis olarak nam salıyor. Bakıldığında, özellikle hafta sonları sunduğu eğlence organizasyonları ile dikkat çeken tesiste, konserler, önemli sanatçılar ve DJ’ler ağırlanabiliyor. Kar tatili boyunca eğlenmek isterseniz, bu butik otelin en doğru adresiniz olabileceğini söyleyebiliriz.

Le Chalet Yazıcı Hotel - Snowboard

Bunun dışında, sizler için masaj hizmeti de sunan tesiste, kar ile doyasıya eğlendikten sonra hem ruhunuzu hem de vücudunuzu dinlendirecek bir terapiyi kendinize uygulatabiliyorsunuz. Uzman, sertifikalı personeller; sizleri bir süreliğine bambaşka bir dünyaya götürmek adına bekliyorlar.

Le Chalet Yazıcı Hotel - Pistler

Kayak Okulu ise elbette tesisin en ünlü aktivitelerinden bir tanesi. Sertifikalı ve uzman öğretmenler eşliğinde, kayak öğrenmek isterseniz; Uludağ’da sizlere genelde bu tesis öneriliyor ve çok kısa bir sürede kayak yapmaya başlayabiliyorsunuz. Bunun yanında, kayak ekipmanlarınızı dilerseniz satın almanız, dilerseniz Le Chalet içerisinden kiralayabilmeniz de mümkün!

1Genel Yorum

Le Chalet Yazıcı Hotel - Genel Yorum

Genel hatlarıyla, Uludağ’da hem sessiz, sakin ve huzurlu hem de bolca eğlenceli bir tatil yapmak istiyorsanız, Le Chalet kesinlikle en uygun tesislerden bir tanesi olarak belirtilebilir. Samimi personelleri, konforlu ve modern odaları, muhteşem manzarası ve elbette eğitmenleri ile bu tesiste tatil, herkes için bambaşka.

[hotel id=”6568″][/hotel]

 

Ayrıca, Türkiye’nin En İyi 10 Kayak Oteli başlıklı yazımızı okuyarak en donanımlı kayak otelleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz