Kış aylarının en vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi kar ve kar kaplı zirveler birçokları için. İnsanın içini huzurla dolduran dağların zirvesinde vakit geçirmek ise paha biçilemez bir keyif! Kayak merkezlerine çoğu kişi kayak yapma hevesi ve heyecanı ile gelse de özellikle son yıllarda snowboard tutkusu büyük bir artış gösterdi. Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinden Uludağ’da snowboard yapan snowboard dersi alan birçok genç görebilmeniz mümkün! Peki snowboard yapmayı nasıl öğrenebilirim, Uludağ snowboard ders ücretleri 2024 nedir? Soruları aklınıza geldiyse, bu yazımızın içeriği tam size göre! Tatil Dükkanı Blog’ta, bu yazımızda, Uludağ snowboard ders ücretleri 2024 hakkında detaylı bilgiler paylaşacağız.

Siz de snowboard yapmak istiyorsanız, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız en iyi seçenek alanında uzmanlaşmış olan eğitmenlerden snowboard dersi olmak olacaktır kuşkusuz! Snowboard dersi alabileceğiniz en iyi merkezlerden bir tanesi de Uludağ Kayak Merkezi. Sınırsız sayıdaki lüks otelleri ve pistleriyle fark yaratan Uludağ, snowboard severlerin buluşma noktası. Snowboard hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Snowboard Nedir, Nasıl Yapılır? Başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğer sıcak kahve ya da çayınız hazırsa snowboard dersleri hakkında detayları paylaşmaya başlayalım!

Snowboard Dersi İçin Neden Karinna Hotel?

Uludağ’da birçok farklı yerden snowboard dersi alabilirsiniz, ancak merkezin en köklü otellerinden Karinna Hotel Convention & Spa’nın kayak ve snowboard okulu tecrübesi ve alanında uzman eğitmenleriyle öne çıkıyor diyebiliriz. Bir spora yeni başlıyorsanız, bu sporu tecrübeli kişilerden en doğru şekilde öğrenmek büyük önem taşıyor. Karinna Hotel toplam 12 kişilik sertifikalı ve deneyimli öğretmen kadrosuyla snowboarda yeni başlayanlara güven aşılıyor. Bir diğer önemli nokta da snowboard öğrenmeye uygun pistlerin olması. Karinna Hotel’in snowboard eğitimine uygun pistleri bulunuyor.

Snowboard Nedir, Nasıl Yapılır? - Ayakta Durmak

Snowboard dersleri için Karinna Hotel’i bir adım öne çıkaran bir diğer sebep de pistlerdeki yoğunluğun çok az olması. Uludağ 1. Oteller Bölgesi çok yoğun bir bölge olduğu için kayak ya da snowboard yapabilmek pistlerdeki kalabalık nedeniyle pek mümkün değil. Ancak Karinna Hotel’in de yer aldığı 2. oteller bölgesi çok daha sakin, geniş ve uzun pistlere sahip olduğu için rahatlıkla snowboard yapmayı öğrenebilirsiniz.

Karinna Hotel Snowboard Ders Ücretleri Nedir?

Snowboard Nedir, Nasıl Yapılır? - Pist

Otelin kayak ve snowboard okulunda adından da anlaşıldığı gibi kayak ve snowboard dersleri veriliyor. Bu dersleri kişiye özel dersler ya da grup dersleri şekilde alabilmeniz mümkün. Kayak okulu programları ve grup derslerinde öğrenciler yaş ve teknik becerilerine göre oluşturulan 6-7 kişilik gruplar halinde ders alıyorlar ve bir ders süresi ortalama 50 dakika oluyor. Karinna Hotel’in 2024 snowboard ve kayak dersi ücret tarifesi ise şu şekilde:

Snowboard Dersleri Süre Ücret
1 Kişilik Özel Ders 1 Ders 2200.00 TL
2 Kişilik Özel Ders 1 Ders 3400.00 TL
3 Kişilik Özel Ders 1 Ders 4500.00 TL
4 Kişilik Özel Ders 1 Ders 5250.00 TL
Grup Dersi ( 1 Kişilik Ücreti ) 4 Ders 1350.00 TL
Kayak Dersleri Süre Ücret
1 Kişilik Özel Ders 1 Ders 2000.00 TL
2 Kişilik Özel Ders 1 Ders 3000.00 TL
3 Kişilik Özel Ders 1 Ders 3900.00 TL
4 Kişilik Özel Ders 1 Ders 4800.00 TL
Grup Dersi ( 1 Kişilik Ücret ) 1 Ders 1100.00 TL
     

Karinna Hotel Pistler ve Liftler

Karinna Hotel Çobankaya - Pistler ve Liftler

Uludağ Kayak Merkezi belki de Türkiye’nin en iyi pistlerine sahip ve Karinna Hotel içerisinde pistlere kolayca ulaşabilme imkanı bulabliyorsunuz. Kendi liftleri bulunan tesisin, Detachable teknolojisi ile geliştirilmiş telesiyejler sayesinde iki kilometrelik mesafeyi sadece altı dakikada çıktığını hatırlatalım. Bu da snowboard yapmak için size daha fazla süre kaldığı anlamına geliyor. Karinna Hotel’de Snowboard yapabilmek için pek çok piste ulaşabilir ve gün boyu pistlerin ve liftlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Karinna Hotel Çocuk Kulübü

Karinna Hotel Çobankaya - Çocuk Kulübü

Karinna Hotel’de çocuklarınız da çok mutlu olacak! Çocuklarınız için hem kayak kursları hem de eğlenceli etkinlikler düzenleyen bir çocuk kulübü tesiste sizleri bekliyor. Bilardodan darta, internet kafeden elektronik oyunlara kadar hemen her şey, çocuk kulübü bünyesinde çocuklarınızın hizmetine sunulmuş durumda.

Karinna Hotel Spa Merkezi

Karinna Hotel Çobankaya - Spa Merkezi

Zirvede bir dinginlik ve yenilenme için şüphesiz Karinna Hotel’in spa merkezi tam da size göre! Sertifikalı terapistleri ile konuklarına hizmet veren spa merkezi, ek olarak Türk hamamı ve Uludağ manzaralı bir kapalı ısıtmalı havuzu da konuklarının hizmetine sunuyor. Bütün bir günü snowboard yaparak tamamladıktan sonra yorgunluğunuzu atıp yenilenmek için Karinna Hotel spa merkezini tercih edebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz