Gençler, genç kalmak isteyenler ve hâlâ genç hissedenler, biliyoruz; tatil peşinde koşmaya devam ediyorsunuz, hem de her sezon! Peki, ucuz bir tatil yapmanın püf noktalarını biliyor musunuz? Gerek Türkiye içerisinde bir yere giderken gerekse yurt dışına çıkarken kullanabileceğiniz pek çok püf noktasını açıklayacağımız bu yazıda, siz de tatilinizi daha ucuza getirebilecek yollar bulabileceksiniz.

ucuz-tatli-tuyolari-otel-karsilastirma

Daha önce sizler için bu konuda pek çok yazı kaleme almıştık, özellikle Kıbrıs’a gitmek isteyenler için Kıbrıs’ın Alışveriş Rehberi başlıklı yazımızı okumanızı öneriyoruz! Bunun dışında, erken rezervasyon yaparak tatilinizi nasıl ucuza getirebileceğinizi anlattığımız harika bir yazımız da mevcut. Hazırsanız, diğer püf noktaları ile devam edelim!

5Otel Fiyatlarını Karşılaştırın

ucuz-tatil-tuyolari-oteller-1

Turizm endüstrisi özellikle internet üzerinde oldukça gelişti ve bu sebepten, artık rezervasyonlar da oteller üzerinden değil, genelde web siteleri üzerinden yapılıyor. Tatil Dükkanı, en ucuz tatil fırsatlarını yakalayabileceğiniz ve en ucuz erken sezon fiyatlarını görebileceğiniz sitelerden bir tanesi. Uzun yıllardır deneyimli kadromuz ve otel portföyümüz sayesinde, binlerce kişiyi tatile çıkarmanın tatlı huzurunu yaşamaktayız. Dolayısıyla, siz de Tatil Dükkanı’nın ana sayfasına giriş yaparak harika bir tatil için otel fiyatlarını karşılaştırabilir ve dilediğiniz gibi seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

4Fırsatları Kaçırmayın

ucuz-tatli-tuyolari-web-siteleri

Gerek otellerin web sayfalarında gerekse sosyal medya üzerinde pek çok fırsatlar ve kampanyalar yayınlanmaktadır. Bu tarz gönderileri kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Fırsatları yakalayarak, harika bir fiyatla olağanüstü bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.

3Seyahat Uygulamaları Kullanın

tatil-uygulamalar-trip-advisor

Seyahat uygulamaları, artık sadece çeviriden ibaret değil; bize inanın. Uçak bilet fiyatları düştüğünde sizleri uyaran, gitmeniz gereken rotayı en ucuz biçimde sizler için çizen pek çok seyahat uygulaması var ve bunları yükleyerek, tatilinizi çok daha ucuza getirebilmeniz mümkün olabilir. Yapmanız gereken tek şey, akıllı telefonunuza bu uygulamaları yüklemek ve irdelemeye başlamak! Tatilde Yardımcı Olabilecek Seyahat Uygulamaları başlıklı yazımızı da incelemeyi ihmal etmeyin!

2Butik Otelleri Araştırın

ucuz-tatli-tuyolari-butik-oteller

Ekonomik durumunuz büyük ve çok yıldızlı bir tesiste kalmanıza izin vermeyebilir, ancak butik oteller ekonomik durumu orta halli olan herkes için kesinlikle uygundur. Bakıldığında, çok lüks olmayan butik otelleri de araştırarak, daha ucuz bir tatilin kapılarını kendiniz için açabilmeniz mümkün görünüyor. Ek olarak, bu tarz otellerin de genelde erken rezervasyonda indirimli fiyatlar sunduğunu bilmekteyiz.

1Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin

ucuz-tatil-tuyolari-sosyal-medya

Tatil Dükkanı olarak, uzun süredir bu işin içindeyiz ve sizin için çalışıyoruz. Her hafta, fırsatlar kategorimizde inanılmaz fiyatlara, muhteşem otellerde ucuz tatil fırsatları sizleri bekliyor. Bu sebepten, bizleri gerek sosyal medyadan gerek sitemiz üzerinden takip ederek, ucuz tatil kampanyalarından yararlanabilir ve kendinizi de, birlikte tatil yapacağınız kişileri de mutlu edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz