Yaz sezonu, müstakbel eşlerin sonsuza dek dünya evine girdiği sezonlardan bir tanesi ve bu sezonda balayı tatilleri de dünya evine girildikten hemen sonra gerçekleştiriliyor. Gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında balayı tatili yapmak şüphe yok ki, yeni evli çiftlerin en güzel aylarından birini yaşamasına vesile oluyor. Elbette, kaliteli bir tesis seçimi yapmak da balayı konusunda oldukça mühim.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-genel-2

Bu yazımızda sizler için Türkiye’nin en lüks 10 balayı otelini sunacağız. Siz de balayı tatili yapmayı planlıyorsanız, ancak henüz herhangi bir yer seçimi yapmadıysanız, yazımızı okuyarak hem tesisler hakkında detaylı bilgi edinebilir hem de balayı fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hayatınızın en özel ve romantik tatiline çıkmadan önce Balayı Tatilinde Yanınıza Almanız Gerekenler başlıklı yazımızı mutlaka okuyun!

10Adam & Eve Hotels

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-1

16 Yaşından büyüklerin girebildiği tesislerden biri olan Adam & Eve Hotels, Belek’in İskele mevkiinde bulunuyor ve balayı çiftlerinin gidebileceği yetişkin otellerinden. Balayı konseptli odaları ve hizmetleri ile dikkat çeken bu tesis içerisinde, Angelmoon ve Heavenmoon VIP olarak iki farklı balayı konsepti görebilmekteyiz.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-2

Angelmoon balayı konsepti, tamamen ücretsiz olarak tesis tarafından yeni evli çiftlere sunuluyor. Hizmetler arasında, giriş günü kırmızı saten nevresim takımı, Adam & Eve logolu özel bir pasta, köpüklü şaraplar, meyve sepetleri, odaya özel süsleme ve dekorasyon mevcut.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-3

Heavenmoon balayı konseptinde ise tesis tarafınıza özel Angel karşılama hizmeti veriyor ve sizi havaalanından alıyor. A’la Carte restoranlarda öncelikli rezervasyon, yatağın ve jakuzinin güllerle süslenmesi, yatakta kahvaltı servisleri, çikolatalı fondü, çeşitli tatlı tabağı servisleri ve köpüklü şaraplar; heavenmoon balayı konseptinin başlıca hizmetlerinden bazıları olarak belirtilebilir.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-adameve-4

Hem yetişkin oteli olması ile hem de hizmetleri ile kusursuza yakın bir balayı tatilini Adam & Eve Hotels içerisinde geçirebilmeniz mümkün.

[hotel id=”6063″][/hotel]

9Susesi Luxury Resort

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Susesi Deluxe

Tripadvisor ve daha pek çok platformda yıllardır pek çok ödül kazanan Susesi Luxury Resort da balayı tatili için kesinlikle tercih edilebilecek tesislerden bir tanesi. Antalya’nın Belek tarafında bulunan bu tesis içerisinde, balayınız masalsı bir tatile dönüşebilir, hemen girişte sizleri taze çiçekle karşılayan bir ekiple karşılaşıyorsunuz.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-susesi-2

Zengin meyve ve tatlı tabakları, oda süslemeleri, restoranlara öncelikli rezervasyonlar, müsaitlik durumuna göre erken giriş ve geç çıkış imkanları, odaya özel nevresim takımları, ücretsiz romantik bir akşam yemeği ve daha pek çok hizmeti ile Susesi Luxury Resort’ta rüya gibi bir balayı yaşayabilmeniz kesinlikle hayal değil.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-susesi-3

Havuzu, spa merkezi ve balayı çiftlerine özel indirimleri, plajı ve daha pek çok niteliği ile bolca eğlenebileceğiniz bu tesisi de balayı tatil için listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”6058″][/hotel]

8Regnum Carya Golf & Spa Resort

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-carya-1

Antalya’nın Üç Kum Tepesi mevkiinde bulunan Regnum Carya da balayı çiftlerinin tercihlerinden biri olabilir. Lüks odaları ve eksiksiz hizmetleri ile bu tesiste eğlenmek de, dinlenmek de bolca mümkün kılınıyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-carya-2

Balayı çiftlerine özel olarak odaya taze çiçekler, bir gece ücretsiz A’la Carte restoranlarda romantik bir akşam yemeği; tesisin tekliflerinden sadece ikisi. Banyoya mumlu bir dekorasyon ile odanızı olabildiğince güzelleştiren ve romantik kılan tesiste, odanıza meyve tabakları ve köpüklü şarap ikramları da asla eksik edilmiyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-carya-3

Bu hizmetlerin hepsi balayı çiftlerine özel olarak ücretsiz ancak dilerseniz, ücretli balayı paketi ile havalimanı ile otel arasında limuzin ya da helikopter ile transferiniz de mümkün olabiliyor. Lüksün ve mükemmelliğin birleştiği Regnum Carya’yı da balayı hizmetleri sebebiyle listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”6003″][/hotel]

7Hillside Beach Club

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-hillside-1

Muğla’nın Kalemya Koyu’nda bulunan Hillside Beach Club, cennetin yeryüzündeki tasviri olabilecek güzellikte bir tesis olarak dikkat çekiyor. Balayı çiftlerine özel olarak harika hizmetleri de bulunan bu tesiste, kusursuz günler geçirebilmeniz mümkün.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-hillside-2

Eşinizle birlikte bir balayı tatili yapmayı düşünüyorsanız, özel oda süslemesi ve tasarımı, meyve sepeti, şarap ikramı gibi hizmetleri ile Hillside’ın iyi bir tercih olabileceği kesinlikle belirtilebilir. Fethiye’nin kendine has doğası ve çam ormanları ile çevrili konumu sayesinde, huzuru tadabileceğiniz Hillside Beach Club’da, ücretsiz etkinlikler de kesinlikle değerlendirilmeye müsait. Örneğin, rüzgar sörfü, kano, paddle board bunlardan sadece bazıları.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-hillside-3

Deniz manzaralı, geniş ve ferah odaları ile Hillside’ı balayı tatiliniz için mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”6920″][/hotel]

6D Maris Bay 

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - D-Maris Bay

Ege ile Akdeniz’in birleştiği noktada muhteşem mimarisi ile sizleri karşılayan D Maris Bay de, balayı tatilleri için yapabileceğiniz kusursuz tercihlerden birisi olacaktır.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-dmaris-2

Datça yarımadasına kurulu olan bu tesiste, konumun verdiği avantajla bütün koyu kuş bakışı görebilmeniz sağlanmakta. Klasik odalarından executive odalarına kadar pek çok oda seçeneği ile hizmet veren tesis içerisinde balayı çiftlerine özel pek çok hizmet de sizleri bekliyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-dmaris-3

Oda süslemesinden şarap ve meyve ikramına kadar pek çok ikramı sizler için hazırlayan, taze çiçeklerle odanızı daha hoş hale getiren ve sessizliği, sakinliği sayesinde bolca romantik akşam geçirebileceğiniz bu tesis; balayı çiftlerinin vazgeçemediklerinden. Siz de balayı tatili için listenize ekleyip, tesiste balayınızı gerçekleştirdikten hemen sonra, yıllar boyu burada tatil yapmaya devam edebilirsiniz.

[hotel id=”7038″][/hotel]

5Titanic Deluxe Golf Belek

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Titanic Deluxe

170.000 Metrekare alana inşa edilmiş muhteşem bir tesis olan Titanic Deluxe Golf, Belek’te konumlanmış en lüks otellerden bir tanesi. Göz alıcı manzarası ve ihtişamlı mimarisi ile bu tesiste bir balayı tatili yaşamak, şüphesiz herkesin isteyebileceği bir şey. Balayı çiftlerine özel ikramları ve pek çok hizmetin dahil olduğu harika bir paketi de bulunan bu tesisin, unutulmaz başlangıçlar için biçilmiş kaftan olduğu belirtilebilir.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-titanic-deluxe-3

VIP meyve ikramı, Beef Grill Club’da bir defaya mahsus olmak üzere romantik bir kahvaltı, balayına özel oda süslemesi ve düzenlemesi, BeFine Spa Merkezi’nde %20 çift indirimi; balayı çiftlerine özel hizmetlerden sadece bazıları olarak bilinmekte.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-titanic-deluxe-2

Ücretli balayı paketinde ise isimli bornozlardan nehirde özel yemekli tekne turuna kadar pek çok hizmet sizleri bekliyor. Türkiye’de bir balayı tatili düşünüyorsanız, bu tesisi de listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”6049″][/hotel]

4Sensimar Belek Resort

Türkiye'nin En Lüks Balayı Otelleri - Sensimar

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesislerden Sensimar Belek Resort, balayınız için tercih edebileceğiniz Türkiye içerisinde bulunan oteller arasında yer alıyor. Giriş gününde, odanıza özel muhteşem bir süsleme ile sizleri karşılayan bu tesiste, spa merkezinde %10 indirim, şampanya ve tatlı tabağı ikramları, A’la Carte restoranlarda ücretsiz rezervasyon hizmetleri sizleri bekliyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-sensimar-2

İstenilen saatlerde odanıza kahvaltı hizmetini de bir defaya mahsus olmak üzere sunan Sensimar Belek Resort’un eğlence açısından tam donanımlı olduğu belirtilebilirken, dilerseniz spa tesisinde de gününüzü dinlenerek ve huzur bularak geçirebilirsiniz.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-sensimar-3

Huzurlu ve olabildiğince sakin bir tatil tercih ediyorsanız, tam donanımlı Sensimar Belek Resort’u tercih edin.

[hotel id=”5279″][/hotel]

3Sherwood Exclusive Kemer

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-sherwood-exclusive-1

Bir balayı oteli olarak Kemer’de konumlanan ve muhteşem manzarası ile dikkat çeken Sherwood Exclusive Kemer, ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otellerden bir diğeri.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-sherwood-exclusive-3

Balayı konsepti ile yeni çiftlere özel harika hizmetleri bulunan bu tesiste, odanıza meyve ve şarap ikramından, A’la Carte restoranlarda romantik bir akşam yemeği için düzenlenmiş özel masanıza kadar her şey düşünülüyor.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-sherwood-exclusive-2

Özel kutlama kartı ve çiçeklerle sizleri karşılayacak kadar da düşünceli bir ekip tarafından yönetilmeye devam eden Sherwood Exclusive Kemer’in spa hizmetlerinde %15, VIP iskele ve sahil localarında %25 indirim sunduğunu ek olarak belirtelim. Balayı tatilinizi hem indirimli hem de bol ikramlı yapmak isterseniz, listenize bu tesisi de ekleyin.

[hotel id=”4972″][/hotel]

2Asfiya Seaview Hotel

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-asfiya-1

Kalkan’ın en güzel mevkiinde bulunan tesisi Asfiya Seaview Hotel, 16 yaş altı misafirlerin kabul edilmediği yetişkin otellerinden bir tanesi. Bakıldığında, oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren bu tesiste, balayı çiftlerine özel pek çok hizmet ve indirim de mevcut.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-asfiya-2

Özel havuzlu odaları ve balayı konsepti ile dizayn edilmiş oda seçenekleri ile hizmet veren Asfiya’da, sadece 34 oda mevcut ve tesis lüks butik otel prensibini korumakta. Bu yönüyle, hem sessiz hem de huzurlu bir balayı geçirebilmek adına tesisin tercih edilebilir olduğu belirtilebilir.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-asfiya-3

Balayı tatiline gitmeyi planlıyorsanız, Asfiya Seaview’i huzurlu ve sessiz bir balayı tatili için listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

[hotel id=”20218″][/hotel]

1D Resort Göcek

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-dresort-1

Muğla’nın Göcek konumunda bulunan D Resort, özel koyu ile dikkat çeken tatil tesislerinden bir tanesi. Akdeniz’in saklı cenneti sloganı ile konuklarına hizmet veren bu tesiste, gerek suitlerinizde gerekse odalarınızda unutulmaz anlar yaşayabilmeniz adına her şey düşünülmüş durumda.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-dresort-2

Özellikle havuz bağlantılı premier suit odalarında kusursuz bir balayı tatili geçirebileceğiniz D Resort Göcek’de, açık havada masaj dahi yaptırabilmeniz ayrıcalıklardan sadece bir tanesi. Masalsı bir koy manzarasında eşinizle içkinizi yudumlamak isterseniz, listenize mutlaka D Resort Göcek’i eklemenizi tavsiye ediyoruz.

turkiye-en-luks-balayi-otelleri-dresort-3

Sadece 103 odalı olması ile bu tesisin diğer büyük tesislere göre butik bir konseptte hizmet sunduğunu ve bu bakımdan huzurlu, sessiz bir balayı tatili geçirebileceğinizi de eklemekte fayda var.

[hotel id=”5443″][/hotel]

 

Balayı tercihinizi romantik butik otellerden yana kullanmak isteyenlerdenseniz, Alaçatı’nın En Romantiği: La Capria Suite başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz